Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És menyivel töltesz?

160ftérdemes megnézni.Nem szoktak frissek lenni de meg van minden elöbb utobb.Nem tudom menyi.De elég frissek mondjuk még korántsem olyan frissek mint a Dakota

Lammer
Sajna nem tudom mert új Boxos vagyok, a régi verziót nem ismertem, az új teccik...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

és a sega gt online különbözik valamiben a sega gt 2002-tõl? Mondjuk jobb graf ,új pályák ,autók ilyesmi?

\"my love for you is like a truck\"

hohó,nekem is ezt csinálta,azóta csak a mediaplayerbõl tudok belépni a dashboardba! +ha a PGR 2-ben meg akarom nézni a demokat,akkor kivág az evoxba...ez is általános?

PLaci
Én dc-rõl szedek játékokat, nem ftp-rõl, van pár norvég xbox hub....

Ami eddig onnan lejött:

XBOX - Grand Theft Auto Double Pack
XBOX - MTVs Celebrity Deathmatch
XBOX - Wallace and Gromit PAL
XBOX - XIII & fix PAL (tested)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Köszi az infot.Megyek beszerzem a boltba .Egyébként éppen most fogok nekiálni az elsõ belenyulásba a boxba mert nem lát a Media player 2 gigánál többet a dvd-n.Érdekes egyébként mert a filmeket látja de csak a felét játsza le.Azt a tanácsot kaptam hogy ki kell cserélnem a Media player default xbe-t.Remélem nem cseszem el.

PLaci
Szar....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Lammer
nanáhogy van!!! nekem bejön bár grafra nem egy pgr2 de hangulata az van, tök Gran Turismo eröltetés, jogsi, autóTune! meg ilyesmik... de nyomom!!!

Lammer
Ne félj a készre vágástól, nekem multkor a pgr2 vágta készre a boxomat(véletlen rámentem a Live!-ra), najó nem készre, csakha az evoxbol vissza akartam lépni az MSDashbe akkor villogot, mint amikor "elflesseled" a gépet error meg minden, kontakt support LOL! 😊 letörölte az MSDasht, de az Evo ment, én újraraktam a Slayer Evo Készletével... ennyi, no para...

Mindig attól félek, hogy a live készre vágja az én kis fleshelt drágaszágomat. Többek közt azért tartózkodom a Sega online-tol.

Van single is benne vagy csak box live?

aabyssx
Breakdown-t próbálta már valaki warez-men? (Asszem' japánban már kijött.)

www.youtube.com/aabyssx

Lammer
OK skacok megvan a megoldás, amit nem gondoltam 1bõl mert Ugye PALOS game a Release!!! nakérem switch to NTSC és lááám megy!!!!
ez durva !!! akkor mi a faszéret PAL a Release?????

Lammer
1ébként PC-n kb 5 percet volt fenn... 😉

Lammer
Köszi tökre ismerem, csak hát a gyüjteménybe illik proper-ben elrakni!

😊

---
MÁS!!!

Végre mexereztem a "Sega_GT_Online_MULTI5_PAL_XBOX-W.o.D" release-t!!! DE nem megy!!! 😞(((( visszadob az Evoxba, pedig ki van kapcsolva a Game Reset is 😞((
Valaki tudta eztet futtatni???

FREAK
biztos van, akinek bejön (minden bejön valakinek)

Riszpekk

UNREG
Csak megkimélem egy kiadós csalódástól..

FREAK
téged ez hol érint? NEKI kell, és kész.

Riszpekk

UNREG
"Kéne nagyon..."

Minek? Az a játék úgy szar ahogy van. 😊)

Lammer
Terminator_3_Rise_Of_The_Machines_USA_Fix_PAL_Machines_XBOX-PARADOX

Tudnátok segíteni???

Kéne nagyon...

Marcell
Haverom (hasznalt) csippelt x-boxot venne! Ha tudtok eladot, irjatok legyszi'!

FREAK
huh utánanézek, most hirtelen semmit nem találtam róla

Riszpekk

Dakota. A seneca engem is erdekelne.
Freak pls

Zetorg
és ezeknek mi a címe?ftp-ket nem vágom

FREAK
ha már fizetõs, akkor ftp - dakota, seneca...

Riszpekk

Zetorg
tudnátok olyan oldalt mondani ahol lehet letölteni x-box játékokat?lehet fizetõs is!

FREAK
bizony, Alien, ennek a reklámnak pont ez a célja, és el is éri

Riszpekk

dehogynem,hisz látod beszélünk róla,és rajta keresztül a BOX-ról,tehát reklámként kurva jól funkcionál!

Kőbányai??? VILÁGOS!!!

Rincewind
Szerintem nagyon ötletes ez a reklám, nekem bejön.
Szakít az unalomig ismert trendekkel és valami újat mutat, felhívja magára a figyelmet és akár szánalmas, akár nem, egy reklámnak ez a dolga.
Alien!
pfff....gondolom milyen reklámszakember agyából csöppenhet ki ilyen termékkapcsolás....formabontó az igaz,csak éppen semmi értelme..😞

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Milyen programokkal firkáljátok ki a box isokat?? Meg mire? Gondolok itt a dvd lemezre hogy + vagy - meg a lemez márkára..

FREAK
adjon, a lényeg, hogy maga a módszer poénos és laza, nekem bejön, és biztos másoknak is

végre egy reklám, ami nem ugyanolyan, mint a többi (ebben mondjuk az XBOX mindig is top volt)

Riszpekk

aabyssx
Elõször nem hittem el ezt a hülyeséget. Majd szét röhögtem rajta az agyamat, de aztán ez elmúlt és most megint nem hiszem el.

Poén? Ezér' a M$ pénzt ad! /😊

www.youtube.com/aabyssx

FREAK
szerintem hagyd a gondolkodást azokra, akiket ezért fizetnek

ez tök jó poén, te vagy hozzá túl merev

Riszpekk

aabyssx
Ez SZVSZ ultraszánalmas próbálkozás. Ha már a japán piac kell nekik, mér' nem készítenek/készíttetnek inkább olyan játékokat, ami a japánokat is érdekli?!? /:|

www.youtube.com/aabyssx

Aramir
Ez nagyon állat Az a pizzásdoboz....

aabyssx
Ide is, mer' ez döbbenetes:

TERRA LOL

M$ pizza. Besz*rok!

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=54437

www.youtube.com/aabyssx

Csinalj/tass egy usb csatlakozot a boxra es a boxcontroller csatit meg bele a pc-be aztan maris ottvan a kontroller a pchez 😊
Nekem is be van kotve bar idaig 2x ha hasznaltam 😊
Imremagdi
sziasztok !

X-box lehet játszani pc-játékokkal ? Ha igen milyen program, vagy chip kell hozzá ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Lammer
napersze!!!!
😊
Amúgy tudnék velük PC-n is jáccani tök jól, turbózott grafix-al, dehát a kontrolleren a TV-n az feelingesebb. Nincs most kedvem$ venni 1 controllert Pc-hez, mert lehetne a TVn tolni aztat is... DE akkorisboxonakarom!!! 😊

Lammer
Ápropó, van 5let PSX emunál, valami emberi sebesség elérésére, valamilyen konfig setting, mert kipróbáltam a PCSXBOX v11(default setting) verziójával de szaggat a lelkem, és ûgy élvezhetetlen, amúgy feeling meg minden, dehát a sebesség...
😞

Lammer
BE jó lenne, bár én rosszakat halottam róla, mert nem támogatja semmi, vagy igen??? ÉÉÉN örülnék a legjobban neki.

Lammer
Tökéletesen igazad van...
Én is kb asszongya hogy 11 éve gyûröm asztalnál az ipart . Call of Cthulhu intenzíven a vénába kb 8 éve

Sir Quno Jedi
naés, azok meg nálam nem játszanak

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

aabyssx
Mindegy, mer' ha valaki igazi szerepjátéknak nevezi az errpégének kategorizált PC/konzol játékokat, annak nem mond semmit, hogy "papíron", kockával.

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
A 2/3-ad életemet végigRPGztem (papíron, gépen, élõben), de a BG PC-n nekem nem jött be. Azonban a BG😄A PS2-n kiváló szórakozást nyújtott, mégha csak h&s is !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

FREAK
akkor játsz egérrel boxon is, senki nem tiltja meg

Riszpekk

Lammer
NAjó feladom... 😊
Ha neked egy hekkenszless idõrabló, akkor mit szolnál egy igaazi RPG-hez??? like Fallout 1-2??? imádom, most is nyomulok a munkahelyi 233@262es P1emen

hogy lehet képet felrakni?