5250
Xbox
-
Jó persze, de nincs olyan aki próbálta volna a Boxot mindkét hangrendszerrel? Mekkora különbség lehet a Dolby Digital és Dolby Pro Logic között rajta? Mert én Dd-vel nem hallottam még játékokat rajta. -
Mondom, kérd el, próbáld ki... :) -
Bejövős tutira, mert sokszor használtuk már nála, inkább másképp kérdezem, d.d 5.1 rendszerre mostanában nem lesz pénzem, erre talán lesz, megéri-e az Xboxhoz? Most csak egy Virtual Dolby Surrroundos Tv-m van otthon. Sokkal jobb lesz vele a hangzás? vagy csak kevéskét? -
Hát, ha jó cimborád, akkor kölcsönkéred 2-3 napra, kipróbálod, és ha bejövős, megvesezd, ha mégsem, visszadod... :) -
Kicsi pénzért tudok venni egy Dolby Surround Pro Logic-os erősítővel ellátott hifit + 3 háttérsugárzót /1 center és 2 hátsót - 2 hangfalam van amik Orion márkájuak és 40 wattosak és fadobozban vannak/ 8 ezret kérnek érte megéri megvenni a Boxhoz? A tulaj jó cimborám, a hifi is jól mükszik, csak nem kell már neki mert most vett d.d 5.1-es erősítőt. -
Egy tok sima pc-s vincsi, utána felnyomsz rá egy EvoX-ot, az felparticionálja+formatálja neked, hogy a boxban is tudd használni...
A játékok nagyrész kijön DVDRipben is, de mindegyikhez van full verzio. -
neeeeeeeeeeeeem
van DVD release(fullos) meg DVDrip(X*CD kep)
-
AmcsiGyilok #1457 Kösz.
a feltört játékok mind DVDRIP-esek,tehát csonkítottak?mert nincs kedvem 15rugót kifizetni játékoknként.Egy sima PC-s winyo is jó bele vagy valami spéci kell?
-
Gous->Gosu sorry (koreai kifejezes->google :P) -
Kedves Tibor!
akkor menjunk sorrba:
-nem lehet ra kotni, hanem tartalmaz alapbol egy 8-10 GBos vinyot, amit kicserel(tet)heccc. Igen hivatalosan igen. De vannak ugyneezett DVDripes jatekok(ami ugye kaloz verzio) es csonkitva van, hogy raferjen egy CDre
-Vannak magyaritasok, de keves szammal, nekem olyan 5-6 van kb
-Igen lehet, a legjobban akkor jarsz, ha veszel olyan RGB kabelt, amin van optiaki kimenet(hang) es azt be tudod dugni az otthoni erositodbe(felteve ha rendelkezik optikai bementettel az erositod) ez kb 6-7E Ft.
-Az ujmasinaknal (1.6tol folfele) mar sajnos chippeltetni kell, a regieket eleg volt csak Flashelni... elobbi 10-15E az utobbi parezer Ftos tetel
-Mindent
-Minnel nagyobbat... :ÐÐÐÐ lehet 16:9es is, csak arrol rosszat halottam, mert a jatekok nem neznke ki eleg jol rajt... (ez ertheto)
-Igen ugyhivjak SmartjoyFrag kb 10-12E ft.
-ez mar bonyolultabb Teszta, tucc linuxot rakni xboxra, de ezt neked nem ajanlom, hacsaknem Gous vagy benne
Nem gond
Szivesen
NA AKKOR MOST IDEIROM: AKI MEGECCER MEGKERDEZ ILYET, MEGY MARTINhoz A KOmment ES BUNTIT KERVENYEZEK!!!
Azert volt jo ez a komment, mert szinte mindent megkerdezett az illeto, szepesjo, de mostmar unalmas, hogy nem kepesek egyesek visszaolvasni,,,
KEllene egy FAQ hivatkozas, mint a Halflife2 topikban... kene irni egyet...
nah...
-
AmcsiGyilok #1454 Sziasztok!
Mostanában szándékozok Xboxot venni és lenne egy két kérdésem.Még életemben nem foglalkoztam konzolokkal úgyhogy ha egy-két kérdésem hülyeség lenne előre is bocs:D
Na tehát.
Xboxra is lehet winyot kötni?Csak DVD-s játékok vannak rá?
Lehet-e egy Xboxos játékhoz valamien módon magyarosítást felrakni?
Lehet-e hozzá valahogy 5.1-es hangfalrendszert kötni?
Kb mennyibe fáj a chippelétetése?
Mien DVD formátumokat játszik le?
Milyen TV-t ajánlotok konzolokhoz?
Használható e FPS játékokhoz az a bigyó,amivel bill.+egeret lehet kötni rá?
Lehet vele interneten weboldalakat nézegetni úgy mint PC-n?
Tudom hogy sok a kérdés de légyszi válaszoljatok.
Előre is köszi. -
Rendcsek. -
Számolj be a tapasztalatokról! -
Embere, van-e a House of the Dead 3-on kívül más lightgunos játék? A Dreamcastes lightgunom nem műxik a 100 Hz-es tv-vel, és Lightgunozni akarok, de csk a HoD 3-ról tudok, ami ilyesmi... :( -
Nem... -
Tehát nincs válasz az #1436-os kérdésemre? -
Hehe, nekem a Boxon van egy működőképes. -
mar ment valasz...
ehhh egy sor ide...
:P -
Csak azért kérdem mert kiirtam egy pát játékot és az egyharmada nem indul.
Pedig max 4x irtam de a legtöbbet 2x-en. -
Gyerekek kerestem neten de nem leltem GBA emulatort . Leltem valami XboxAdvance-t de nem birom leolteni :(
Help? -
Mi a neve? -
Mükszik ezerrel, csakaz irányítást elég nyomorultul konfigolja át a Box kontrollerre. -
Jaj vazeg... -
Csá, akkor húzzá a Ps2 topikba b+.
[Többiektől elnézést de kiborítanak ezek a !*"%! -ok] -
Geroka16 #1440 Csá!
Egyik barátomnak PS2-je van és nem meri kicsippelni.Az a kérdés hogy:ps2-t lehet-e flashelni.Ja és mi is az a honlap ahol boxokat is árulnak?
kösz -
Remelem mert 2 DVD :DDD -
Van tökéletesen működő boxra? -
En is most szedem az osszes N64 jatekot emulatorral :D -
Ezek a gépem fő jellemzői: Ebből valaki meg tudja nekem mondani, hogy chipes e vagy flashelt?
Bios: Unknown
Evox – Dasboard: V+3921
Kernel: 1.00.5101.01
mfg date 2003-11-08
Valamint a dashboard memory menüben ezeket találtam:
DVD-X2 Dongle Free DVD
Enigma Videomode Switch
Px HddLoader
Xbox Media Player
-
Délután vagy holnap próbálom meg újra, szerintem most már az összes begyűjtött infó alapján sikerülni fog. Surreal 64 Rulez! -
Ehh :D -
12x írom, de csak azért mert a 8x os lemezt nem engedi gyorsabban. Ha tehetném 500x írnám. Főleg az 1x-2x esen írók miatt :P -
Sajat velemeny :
Akarmit 2x-esen irni lehetoleg Traxdata , TDK esetleg Verbatim DVD-re. -R meg ilyenek (max4x-eset) -
Esetleg van-e olyan márkáju lemez amit nem nagyon szeret az XBOX? -
Sziasztok!
Volna 1-2 kérdésem.
Ha xbox játékot irok ki milyen sebességgel irhatom?
Milyen tipusu lemezre érdemes irni(4x irhato, 8x irhato) ?
Ujrairható DVD-röl viszi-e az XBOX a játékot?
-
És legalább sikerül rákapcsolódni a boxodra? -
Én nem kaptam vele össze, csak ő sértődött meg, bár ez sem biztos, várjuk meg a véleményét... :) -
Szééép! Milyen parázs vita lett a hozzászólásomból. :D -
-
Ja, a sok hüje összeveszik egy félreértésen, ugye-ugye