5250
Xbox
-
greco #2024 Szerintem inkább az apróba írd!
-
BobaFett #2023 hupsz, ezt az elobb a GC topicba akartam irni, sorry -
BobaFett #2022 Sziasztok !
Elado GC-ra egy warez pak !
(Acrion Replay+nintendo memokartyan a hackeles)
Ezzel ki sem kell nyitni a GC-t es ugy lehet masolt progikat futtatni !!! Tehat gari is megmarad a gepre !!!
13k huf-ert.
rengeteg jatekom is van, ugyhogy tudok hozza adni. -
Nekem olyan csatim van amin van scart rgb, analóg hang s-video és optikai kimenet.... -
az én gépem 2001. novemberi gyártmány, és 2002 nyarán vettem vhogy...yéé mien régi már
-
Zozo76 #2019 Szerintem nem adnak. Ami alapbol jon a geppel az egy xbox>rca + rca>scart csati. De ez nem teljes bekotesu scart. Hogy is lehetne ha csak rca csatival kapcsolodik a gephez... Legalabbis most nekem ez van es ez a gep eleg uj. Meg egy hetes sincs. Valahol az EvoX 2005-ot ir ki asszem. :) Vagy a gep aljan lattam a datumot? :) -
a simának nagyon rossz képe van. nem éri meg használni -
Zsebröfi #2017 Nekem a TV-n csak Scart van, de valahol azt olvastam az alap csomagban a gép mellé adnak RGB-Scart átalakítót. Sima kompozittal én se nagyon szeretnék egyébként foglalkozni :) -
Zozo76 #2016 attol fugg hogy milyen kabelt dugsz a gep hatuljaba. RGB a nyero, az alap amit a gephez adnak az sima kompozit. nekem ez eleg is volt hogy ki se csomagoljam... :) -
Zsebröfi #2015 Sziasztok!
Még egy kérdés:
Milyen kimenet van a boxon? S-video, scart? -
IGEn amugy erdekes egy helyen sem nezheted vegig... ez erdekes... ment a privi... ;) -
solyomszem #2013 Szervusztok!
Ugyan már kérdezte más is, de mivel a válaszok magánba mentek, én is megkérdezném a dolgot:
Friss box-tulajként kíváncsi lennék, tudtok-e ftp-címeket, ahonnan teljes "backup"-gameket tudnék leszedni. (Torrent és dc iszonyu lassú. És csak az újdonságok vannak fent. (Egy hete szedek valamit torrenten, de kb 2 napja 0kb/s a sebesség. :o( )
Szal ha valaki tud valami jó (Természetesen fizetős is szóba jöhet.) ftp-t, kérem írja meg nekem!
Köszönettel,
Sólyomszem -
Mihail #2012 chippelés tönkre is teszi, uyganis nagyobb adatátvitel esetén jobban károsodik az olvasófej. de ez valóban a ps2 élettartamánál jobban megfiygelhető. egy ps2 chippelve max 1-2 évet él. egy xbox 2évet is simán.
azonban a jelentős gubancok abból adódnak, h nem 1 haverom járt úgy a ps2jével, h elvitte chippletetni, aztán fél év után már cseréhetett szervomotort, olvasót meg minden. na vajon miért? mert a vadi új psének az alkatrészeit szépen kicserélték használtra! ás boxnál ugyanez megy, szóval én a helyetekben nem hagynám ott, hanem nézném amíg csínálják szépen.
akit érdekel priviben elmondom h a srácok melyik helyen jártak így pórul. -
-R -
Zsebröfi #2010 Még valami: DVD-R vagy +R szereti a gép? Vagyishát melyikre kell írni? -
Tud ez mindent dobd ki a pitsába a dvdplayert :)) -
Zsebröfi #2008 Szóval megveszem, a dvd lejátszót meg eladom (szűkös a keret :(, ha ez úgy is tud dvd-t meg DivX-et olvasni (kiokosítva persze). -
Most is percen belül voltam :PPP -
Így megy ez itt ecsém! :) Nincs mit :) -
Zsebröfi #2005 Köszi Mindenkinek a gyors válaszokat! -
Csak a PS2-knek van ilyen gondjuk. -
A Ps2-nél volt valami ilyen bibi, de már ott sincs gáz.A x-nél semmi para. -
Zsebröfi #2002 Még egy kérdés:
Valaki nekem azt mondta, hogy a chippelés idővel tönkreteszi az olvasót,(de szerintem ez baromság), ugye jól gondolom? -
Zsebröfi #2001 Kösz! -
Először is 2000TÉK :DD
1.Nem viszi.
2.Azt, hogy vigye.
3.Géptől függ, hogy elég-e a soft mod, ha szerencséd van akkor igen, mert olcsóbb is.
4.Softmod 4-5000, chip 8 tól asszem. -
Zsebröfi #1999 Sziasztok!
Most készülök venni x-box-ot, lenne egy pár kérdésem:
alapgép (mod nélkül) viszi az írt játékokat?
chip mod pontosan mit módosít?
soft mod?
chip beültetés kb mennyi mostanság? -
Mihail #1998 egyik ismerősömet akarom rábírni, h vegyen a kölykének 1 boxot, mert folyton hívogat, h a gyerek elbassza a gépet és már unom :)
alakítás nálatok chip vagy csak flashelés? -
40ert meg kapsz ujat boven alatta is, de modositva 41-42 lehet a limit, de akkor sok garanciara se szammits:D (felenk 45 de van ra gari atalakitva is). -
Mihail #1996 mennyiért érdemes most gey boxot venni?
én 40et nem dobnék ki rá. újat lehet kapni 35ért? az úgy reális lenne, a vasat illetően -
Mihail #1995 www.apronet.hu
aztán ott kapsz eredeit "olcsón"
vagy másoltat ócsón!!! -
Eltergo #1994 Most vettem Xboxot...
Játékom nincs rá..
Ha valakinek van játékra és eladná vagy elcserélné irjon nekem: [email protected] (másolt játékok érdekelnek :-)
-
allxboxskin.com -
Az xbox365.hu-n 1 emberke.Nem tudtukj meggyőzni egymást a saját igazunkról. -
Mihail #1991 olyan mint egy lehetőség, egy választás -
Az mindig is csunya dolog volt, vagy szerinted áldott jo dolog?:) -
Mihail #1989 ki tolvajozott le? -
Mihail #1988 akkor most már tarol az hogy a warez csúnya dolog? -
"másolt játékok vásárlói"
Ez paradoxon. :)) -
Ez így van.Elítélem a warezt,de az okokat mindenki ismeri,tudja,miért ilyen népszerű kis hazánkban a másolgatás.Az említett játékok tényleg nagyon jók voltak N64-en. -
Megköveztek érte, de éppen ezért / a nagy fanokat kivéve/ nem futott be nálunk a Nintendo egyik gépe sem. Állítom, ha azt is tudták volna másolni emberkék, akkor is több lenne nálunk forgalomban belőlük, pedig a hősidőben a Nintendo 64 nagyon ütős kis gép volt ám. Wave Race 64 Star Wars - Shadow of the Empire, Killer Instrict, Crusin sorozat, ezek hatalmas játékok voltak rá!