Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En meg nem halottam valakit CHIP+Evox miatt panaszkodni de mar halottam masokat FLASH miatt. Itt a joemberek csak jokat halotak a FLASH-igy persze en vagyok az egyetlen aki azt alitja hogy nem jo es igy nehezebb szituban vagyok.
Ezt a dolgot az ugynevezet www.xbox-scene.com oldarol vettem:
5 (five) known bug's in FLASH that might occur (must debug TTX) :
-when you are copying a game that is bigger than 3.5 GB.
-when you play a movie with unsuported .sub or .idx subtitle extension.
-when you try to change an unsuported theme.
-when you want to upgrade an appz on your machine.
-when you manage your X-Live or System options.
Szal ne mond hogy nem szoltam. (ha nem tudol angolul leforditom :
Magyarul a FLASH behalhat ha nagyobb jatekot masolsz mint 3.5 giga vagy ha olyan filmet jaccol le aminek .sub es .idx felirat kiterjesztese vagy olyan theme-et rakol bele amit nem bir vagy ha a mar benne levo progiknak az uj verziojat akarod felrakni ra vagy ha jarkalsz a rendszer bealitasokba :D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
legyél szíves geroka mielõtt mégegyszer kérdezel valamit.. elõbb nézd vissza ,hogy kaptál-e már rá választ ;o)
most már addig meg ne szólalj amíg nincs boxod mert különben elküldünk a ps2-esekhez! ;o)
Beszélj Cheapboy-jal itt találod a Konzolosok fórumában. Írj neki privátot, vagy hívd fel. www.cheapboy.hu
Elég már a gügye kérdésekbõl.
ELADÓ! ! ! XBOX CHIP+EVOX MEMÜ VADI ÚJ GARANCIÁVAL! ! ÁR: 49900. - TEL: 06- 20- 9- 188- 742
--------------------------------------------------------------------------------
Hely: Budapest Feladás: 2004-12-22
Feladó: ZOLI
Lejárat: 2005-01-21
Rovat: Konzol játékok (psx,x-box, sega) - X-Box
Ar: 49900
az aranyhalaknak van asszem valami 3-4másodperces memóriájuk... :D
keresõbe beírod, hogy xbox, és rögtön az elsõ oldalon hírdetésbõl 6 xbox-ot árul hekkelve...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Na ugy néz ki hogy nemsokára én is belépek a konzolosok világába.De mielõtt megveszem a gépet szeretném kikérni a véleményeteket. 55.000Ft az x-box FLASHelve(nem tudom hogy most megbizható-e ez a flash dolog).Magyar a menü meg ilyesmi extra dolgok.....megéri????
kösz
decrypter progi innen leszedhetõ
2. ftp-n keresztül fel lehet másolni a következõ könyvtárba az odavaló dolgokat:
Music könyvtárba mp3.. stb
Videos könyvtárba a videókat
Pictures könyvtárba a képeket
HDLoader könyvtárba pedig az iso játékokat de ehhez kell a Qwix nevû kis progi pc-re ami valahonnan letölthetõ de már nem tudom honnan. (google-t használd és meglesz)
3. passz
4. passz ;o)
Need for Speed – Hot Pursuit 2
Medal of Honor – Rising Sun
Max Payne 2 – The Fall of Max Payne
Baldurs Gate – Dark Alliance
The Great Escape
Deus Ex – Invisible War
Rogue Ops /ntsc/
Otogi – Myth of Damon /ntsc/
Blade 2 /ntsc/
Beyond Good & Evil
Lord of The Rings – The Two Towers /ntsc/
Fallout – Brotherhood of Steel
Mechassault /ntsc/
Blood Omen 2 /ntsc/
Baldurs Gate – Dark Alliance 2
Shenmue 2
Star Wars - Knights of The Old Republic /ntsc/
Star Wars – Jedi Outkast /Jedi Knight II/
Spawn Armageddon
Curse
Hitman Contracts /ntsc/
Blood Rayne
Sega GT 2002
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
1.Ha szedek le netrõl játékokat, az mivel ajánlott kiírni és milyen lemezre? /dvd r- vagy dvd r+/
2. Azt hiszem nekem is Evox-m lehet /nem vagyok biztos benne Hdloadewr 1.21-est ír/, ez magyar nyelvû és amit írtatok azt mind tudja, videólejátszás dvd lejátszás, lemez felmásolása, ftp és egyéb beállítások, háttérbeállítások, a kérdésem az hogy lehet a vinyóra felmásolni a videket képeket? Mert nekem a lemezrõl ezeket beolvassa a saját képek/zenék/videók alatt de a fájlkezelõben nem.
3. Azt hallottam hogy bizonyos játékokat pc-vel összekötve lehet hálózaban játszani, ez tényleg igaz? Ha igen ezek a beállítások kellenek hozzá amit a kergeegér az 1192.-ik hozzászólásban leírt és milyen kábel kell hozzá a box részérõl?
4.Hirtelen nincs több kérdésem... :D
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
A CAT5 es CAT4 akkor micsoda mert en kiadtam egy csomo penzt egy HUBERT de ha tudtam volna hogy csak egy sima kabel kell.
De nekem van CROSS kabelem (most mar tudom mijaz) es kiprobaltam amit kerge irt de meg csak nem is akarja detektalni a X-et a Pc-e mert aszongya Cable unpluged.
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Nekem megy HUB nélkül sima hálókártyával, igaz én már szürkére festettem<#awink>#awink>
Mégegyszer KÖSZÖNÖM!
Valaki használ emulátorokat (pl surreal, pcsXbox vagy ilyesmi)?
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
beállítások a boxon:
Setup network : Yes
Use static ip : Yes
ip : 192.168.0.2
Subnetmask : 255.255.255.0
Default gateway : 192.168.0.1
Ftp enable : Yes
Password : xbox
!vagy az ip utolsó száma legyen eggyel nagyobb mint most a rendes netes ip címed és ekkor a pc-den már csak az ftp kapcsolatot kell beállítanod (ekkor a következõ pont át is ugorható)
hálózati kapcsolatoknál (vezérlõpult pc-n)
Ip cím : 192.168.0.1
Alhálózati maszk : 255.255.255.0
Alapértelmezett átjáró : 192.168.0.1
ftp beállítása pc-n (mondjuk total commanderrel a legegyszerûbb)
Kapcsolat neve : Xbox
Kiszolgáló neve : 192.168.0.2 (vagy ha mást adtál meg a boxon akkor ide azt írd be!)
Felhasználónév : xbox
Jelszó : xbox
kész.
aztán total commanderben látod gyönyörûen az xbox meghajtóját.
Az bisztos hogy nekem HUB nelkul nem megy. Es nem alitasi gond azis tuti.
Zol: EvolutionX-ben alapból van egy FTP kliens. Bemászol a system settingsben, ott látod a dolgokat, amit be lehet állítani. Ha esetleg no-n van, a "setup network"-öt állítsd yes-re. Ha összekötötted a géppel, kapcsold be a Boxot. A computeren ftp proginak add be az Xbox ip címét (alap beállítás 192.168.1.200), 21-es port, username:pass=xbox:xbox. Ha esetleg nem látná, akkor a hálókártyád TCP/IP beállításaiban állítsd az ip címet fix 192.168.1.25-re pl. Ennyi az egész, remélem érthetõ volt. A szürke Boxokkal nem tom ugyanígy kell-e. =)
kérdésedre:bármiféle dvd-t használhatsz csak tartsd szem elõtt azt ,hogy minél lassabban írod annál biztosabban olvasható majd
kösz
Már sikerült megoldanom. Én voltam a szerencsétlen. Na de az emulátoros dolgot, nég mindig nem tudom. Leszedtem a netrõl egy N64 emut, és nem tudom feltenni. Rá kellene kötni a PC-re? Hogyan kell rákötni PC-re a boxot? Van hálókártyám, meg kábelem, ezen kívül kell még valami? Nincs errõl valahol leírás?
Egyébként EvoX-os a boxom. Tényleg ez a legkirályabb konzol<#eljen>#eljen>