5250
Xbox
  • zsoleer
    hello lenne egy olyan kérdésem hogy az Xbox-hoz alaból járó kábel amit a tv-re kell dugni az jo régebi tévékre is pl:(orion) vagy csak az ujabakra és venni kell vagy lehet átalakitot?? légyszi segitsetek
  • lacoo
    Köszi szépen az infót !
  • greco
    Köszi!
  • Lammer
    Xbox Magyaritasok!
    nagyon nemes kezdemenyezes!
  • PLaci #2180
    Pár napja találtam:
    ;)
  • Bogyi007
    Más, láttam usb csatit a géphez, azt olvastam a Media center alatt használható is pl pendrive-val. Erről valakinek van tapasztalata?
  • greco
    Tudok.De szerintem marha egyszerű.
    Ha a gépeden iso-ban vannak a játékok akkor--> add xiso (kiválasztod mindet,amit a dvdre akarsz)-->next--->game(játék neve)-->description-->(játékról ifókat írhatsz)-->image(menüben megjelenítendő kép kiválasztása)
    -->select theme(menüstílus választás)-->select background music (a menü alatt lejátszandó zene választása)-->select iso destination(a végeredmény tárolásának helye)-->make
    Ennyi.
  • Bogyi007
    És van másik N64 emulátor az Xboxra?
  • lacoo
    A progi használatával kapcsolatban is tudnál valami infóval szolgálni?
    Sajna az angol nyelvtudásom nem igazán csillog :-(((
  • öregharcsa
    nekem is jól jött .....köszi
  • lacoo
    Köszi az infót !
  • greco
    A progi neve: ZXBTools_1.0 multigame wizard
    De van más is...
  • greco
    Még ha ugyanaz lenne sem működne.Egyébként nem ua.
  • lacoo
    Sziasztok !
    Kis méretű játékokat, hogy lehet egy DVD-re felpakolni ?
    Van esetleg hozzá speciális progi ?
    Kérlek segítsetek !
  • Kenderice
    Sziasztok. Konzol ügyben nagyon láma vagyok. Az érdekelne, hogy az XBOX-os Call of Duty ugyanaz-e mint a PC-s? Értem ezalatt, hogyha multiba akarok neten játszani, akkor
    tudok-e ugyanazokon a szervereken, mint a PC-s változattal?
  • deep
    próbálj másik emut
  • Bogyi007
    Megvan a Conker Bad Fur Day n64 emulátorként
    Surreal64 progi alatt mégsem tudom a játékot behozni, de más játékok is szaggattnak alatta, de például a Wave Race 64 / jetski/ tökéletesen futa alatt. Mi a teendő? A memóriakezelésén kell talán állítani az emulátorproginak?
  • deep
    A box topicban szerinted mit fognak ajánlani?:)
    Sztem is box:)
    Egyáltalán nem kell chip bele. elég egy bios flash.Egyszeri dolog.A box a legjobb, legszebb grafikájú, ennyi.Játékkínálat terén meg kinek mi tetszik...
  • Neme.
    A játékkínálatot nézegesd, a többi nem számít (már ha csak játékra kell).
  • zsoleer
    hello most akarok konzolt venni és nem tudom melyiket vegyem Ps2 vagy x-box bár sokan azt mondják hogy xbox-ot vegyek mert ezt csak egyszer kell cserélnia chipet, mig a Ps2-ben a chipet félévente ez igaz? légyszi segitsetek hogy tudjak dönteni mondjatok érveket elöre is kösz mindenkinek
  • Lammer
    szivesen nekunk mukodik valahogy...
  • doggstyle
    Lammer!Az úgy nem megy mert a dns szerver nem tetszik neki,és akárhogy próbálom nem tudom beállítani!már próbáltam!!!de kösz a segítséget
  • deep
    Csatlakozom az előttem szólóhoz:D
  • DanielT
    Ejj, nagy pofára esés lesz ha Ps2-t veszel helyette :)
  • nightsucker
    Eladó XBOX fél éves! Chipelt, magyar Evox, 2 irányító.Ár 35.000ft ha érdekel hivjon 06702807441.Sok játékal.továbi info a számon .

• Lammer
    kicsit olvass vissza, jah es ne kuldj mailt, mert megy automat /dev/null-ba :CCC
  • doggstyle
    hy!tud valaki olyan boxost akinek sikerült a PC-t összekötni BOX-al,úgy hogy működik is!ha igen adjátok meg az email címét,mert segítség kéne összekötésben,xbmc cserében,xbox bios frissítésben!kösz
    my e-mail:[email protected] üdv:sys
  • Lammer
    hat pedig ha jol meg van utvonalazva akkor mukodnie kell... (AutoAddItem "e:\games\") peldaul de mindjart linkelek
    >>>KLIKK IDE!<<<
  • bbmt
    Lammer please!!
    A HDloader megvan és működik, de az csak a box dvd romjából másolja fel én meg nem akarom kiírni a játékot.Próbáltam gxiso-val, fel tudom tölreni a játékot, de hiába adom meg az evox.ini-be az elérési útvonalat, nem műxik.Hová kellene pontosan beírni???Feltettem az XBMC-t az meg elsőre műxik.
  • bbmt
    O.K
    Köszi
  • Lammer
    ird bele persze... es ne 2X legyen benne, probald emg...
  • bbmt
    Na ez nincs benne!
    Csak az hogy IGR=Yes igaz az kétszer is.
    Írjam mellé vajon?!
  • Lammer
    :P neked nem a ps3at kene imadnod a fotopikban??? :P ;)
    akkor az on keszulekeben van a hiba :P
  • DanielT
    És az a vicc, hogy nálam ez változatlanul nem működik.
  • Lammer
    benne kell lennie az elejen(most nem vagyok otthon, csutortokon hozza vissza cimbora a boxomat) aki most box mellett ul, megnezhetne bbmt-nek...
    xfer2k2 vagy qwix... valassz en az xfer2k2ot preferelom

btw: google csodakat tesz...
    megneztem
    [IGR]

Start_Button = Yes
    Back_Button = Yes
    L_Trig = Yes
    R_Trig = Yes
    White_Button = No
    Black_Button = No
    A_Button = No
    B_Button = No
    X_Button = No
    Y_Button = No
    kb igy...
  • bbmt
    Lammer!
    Végre volt időm buzerálni a box-ot.
    FTP-vel megnéztem be van kapcsolva az IGR de az evox.ini-ben nem találtam a kombinációt.Milyen módon van beírva?
    Más, volt már boxom régen és akkor volt egy progi amivel iso-ból a pc-ről ftp-vel felmásoltam a játékot.A HDDloader megvan, de az csak a box dvd romjából másolja fel én meg nem akarom kiírni.
  • Cheater
    Alcohollal milyen módban írtad a lemezeket ??? Az még érdekelne.
    Bár lehet hogy a kicsomagolós megoldás sem rossz.
  • toza #2147
    nero ,cancelt nyomsz,recorder a file sorbol burn image...es kesz..vagy
    xiso val ,vagy xiso val kitomorited az iso filet es utanna adatkent irod barmivel..egyebkent aztmongyak erdemes lassan irni es inkabb - os dvd re..de mindenhol mast irnak:D
  • Gabe18
    Én Alcolhol 120%-al csinálom,"képrögzités varázsló" batallózom,aztán mehet is.Hát sebességből tudtommal ajánlatos minél lassabban.Én 4x szoktam.Azokkal még nem volt gondom.
  • Bogyi007
    Két választásom van, segítsetek ha tudtok.. Veszek egy erősítőt ami tud optikai bemenetet / tud valaki elfogadható áron? / vagy megveszem a cimbiét ami analóg és akkor nem az optikai kábelen keresztelül fogom használni.

Viszont akkor le kell mondanom a d.d. 5.1-ről igaz? Vagy ilyenkor is létrejön? Azaz az optikai kimenet melletti két hangkimenetről egy analog 5.1 rendszerrel összekötve milyen hangzást kapok?

Mert jelenleg egy pro logicos rendszerem van otthon és az is sima audión keresztül megy az erősítőbe és ugyebár ilyenkor a hátsó hangok monoban szólnak. ha ugyanígy összekötöm a fentebb említett analóg rendszerrel és arról szétküldöm 5.1-re akkor mi lesz az eredmény?