5250
Xbox
  • greco
    Dehogynem. Evox cd-t megír.Installáll (particionál),majd a mentett dolgokat (pl.játékmentések) visszamásol az új vinyóra.
  • DanielT
    Öööö, van ugye az alap vinyó ami 10giga. Vesz a srác egy 120 gigásat. Mit másol 1 az 1ben? Nem kellene kialakítani a partíciókat, stb? Filerendszer?
  • Lammer
    1-1az egyben... :P
  • toza #2221
    tenyleg!!a menteseg a cache mappakban vannak ugye?!azrra erdemes vigyazni,nemde?!

nallatok mik vannak boxon?mijen progt erdemes vagy kell felrakni?mert sima evoxal is feltelepul tobb is mint kellene akkor meg minek es mit erdemes meg pakolni?!
  • DanielT
    Partíciók? Stb?
  • Lammer
    a legecerubb, ha FTPn mindent atamsolsz, aztan a masik viynonal meg visszamasolod(torolj le az uj viynon mindent, hogy ua legyen), komoly!
  • toza #2218
    nezd meg xbox.365.hu n forumokat..jonehany link es program hasznalata le van ott irva ami ijenkor nagyon hasznos lehet..sztem
  • Bogyi007
    Nos. Kellene egy kis help! Végre összejött egy is pénz egy nagyobb vinyóra. Mit kell tennem, hogy az eddigi rendszerem menjen majd az új vinyón is. Evox, Xbmc, emulátorok stb.....
  • Lammer
    PArtiotion magic, mostmar a norton megvette a kis csapatot... szal ugy kell keresni, hogy Norton PArtitionmagic... en eddig ahanyszor konvertaltam, deka adatot nem vesztettem, de azert a littledevil sosem alszik ;)
  • öregharcsa
    win xpd van???
    amikor telepíted kilehet választani hogy milyen file rendszert használjon.....a régi op rendszerek a win98 ill millenium fat 32-öt használtak míg a winNt és a win2000 ntfs-t! az xp-nél választhatsz hogy melyiket szeretnéd használni....van asszem az xp-n belül egy olyan hogy konvertálás ntfs file rendszerre de ha ezt használod előbb mentsél ki mindent ami kell neked a gépről...
  • maka2
    Mi az a fat32 és hogyan váltsak ntfs re???
  • öregharcsa
    biztos fat32-őt használsz...ntfs file rendszert használj mert a fat32 csak 4gb ig jó!!!!
  • öregharcsa
    próbálj a torrentoldalakon keresni....ott van bőven
  • maka2
    HY!!

Valaki mondana nekem jó arez oldalt ahonnan xboxos játékot lehet letölteni( nem muszály magyarnak lennie)
  • maka2
    HEllo!!

Nekem az a problémám hogy mikor kicsomagolom az egyik játékot(dinasty warriors5) csomagolás közben vagy után azt írja ki hogy nem támogatott , vagy hogy túl nagy a fájl egy iso nak mit csináljka( a haveromnak kell azért nem tudom pontosan mi a baj)

HELP!!!!
  • Bogyi007
    Skacok, a S.T.A.L.K.E.R megjelent már?
  • uboat
    Valaki tudna adni némi infot,hogy hogyan kell az xbox biost flashnelni??
  • fishBNS
    Letezik
  • uboat
    Valaki nem tudja hogy létezik az xbox-hoz rgb kimenet hogy hozzá tudjam kötni a pc-m tv-in bemenetéhez???
    Vagy egyéb 5let?Mert nem akarok venni egy tévét amikor itt van a 19" tft!:))
  • toza #2205
    gyari jatekot pc -xbox ftp kapcsolat utan siman attod masolni pc re is..de clonexbox is biztos segit..ahoz kell ftp??!
  • IceTom
    CloneXbox,
    a másikat meg modnom privibe
  • amy03
    Sziasztok!
    Nem vagyok túl régi x-box tulajdonos és ebből kifolyólag lenne egy-két kérdésem :
    - hol lehet neten letölthető játékokat találni?
    - milyen progival lehet gyári lemezt másolni?
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • uboat
    Elvileg van benne chip mert amikor vettem a srác másolt játékot inditott rajta!Holnapra kinyomozom hogy milyen chip van benne!
  • BOTICSELLI
    Sziasztok!
    Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy miként (vagy HOL) tudnám régiómentesíteni az X-emet???
    Kaptam ugyanis pár amerikás játékot (pontosabban 8-at és hát fáj a szívem érte, hogy nem futnak a gépen.
    Ahogy elnézem a warez oldalak is tele vannak USA kiadású gammákkal, úgyhogy nagyon úgy néz ki, hogy muszáj lenne belenyúlni...
    Minden ötletet, segítséget várok:

[email protected]
  • DanielT
    Nos barátom balgaság lenne azt hinni, hogy csak úgy letöltöd a játékot és menni fog. Először fel kell készíteni rá a gépet flesseléssel (kb 5000ft) vagy chippeléssel (8000tól) és akkor vinni fogja a másolt cuccot.
  • uboat
    Üdv mindenkinek!
    Minap szert tettem egy xbox-ra!Szettem le pár gamét hozzá de amikor elakartam inditani rajta akkor ez a hibaüzenet fogadott!Invalid game region:make sure the disc in an xbox game.Remove the dic to continue!!
  • toza #2198
    de van par sms "elorendeleseses "megoldas is...arra meg rakeresel.. stb(barcsak egy hsz ba belefert volna:D
  • toza #2197
    menny fel apronet.hu ra..ott van par hirdetes konzol-> xbox alatt ..ahol errol van szo..probald azokat..
  • toza #2196
    kontrol pad?van vkinek?folos?elado?eee?
  • greco
    Mi van? Fogalmazás gátlót szedsz?
  • replax2
    Sziasztok nem tudjátok hogy hol lehetne xbox játék legolcsóbban? előre is köszi
  • toza #2193
    en keresek 1 db konrolpadot..kinek van mennyiert?
  • Figo7
    http://www.gportal.hu/portal/ncsoki/ ezt nézd meg most talátam tök jó
  • IceTom
    inkább priviben :)
  • IceTom
    én is eladnék :D használt Xbox-ot,1 kontrollerrel,és 40-50 játékkal
    [email protected] n lehet érdeklődni
  • zolee90
    akit érdekel használt Xbox, 2 kontrollerrel, DVD lejátszóval, RGB kábellel, és sok játékkal az írjon prvibe...bosc h ide is írtam
  • Lammer
    igen RCA jar hozza, amit radugsz aa hozzaadott scartra es bele a TVbe...
  • zsoleer
    vagy milyen kábelek vannak hozzá alapbol??
  • zsoleer
    hello alapba jár az xbox-hoz scart csatlakozo nem??
  • Lammer
    ha nincs Scart a Tvn vagy RCA bemenet, es csak RF(gyk ahova az antennat dugod) akkor kell venni egy RF kabel atalakitot... nem veszes osszeg... "merthulyeaze'nemvagyok"ban lattam...