Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balumaci

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

balumaci
de, ez az, keresek mingyá képet is

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Bogyi007
Köszönet a segítségért /fõleg a google linkért 😄 / jó lenne a digital, de amint írtam az most csak álom számomra, , ha lesz akkor majd frankó fadobozos külön erõsítõs hangrendszert veszek hozzá. Mert megérdemli...

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Sephi
Faxba mar. Ez nem olyan hogy van benne ket Ps2 dugo es oda dugodd a egeret es billentyuzetet? Csinajal egy kepet rola es szurd ide lelkel 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gyerekek!!!
NYomassatok a smartjoy fraget, nagyon allat... <#idiota>
eddigi tapasztalataim(1-2 pelda):
Serious Sam: ennel a legfolyekonyabb a dolog...
Halo 1-2, ok, bar kicsit darabos.
Rainbow Six: ok, folyekony a mozgas
Dead Mans Hand: NAgyon darabos... <#rinya> es akkor el is erkeztunk a legerzekenyebb pontjahoz a jateknak... Darabossag... sajnos hiaba allitgattam mar szenne magam <#idiota>, nagyon erezheto, hogy darabosan mozog, ha nagyon magasra allitom a Deadzone-t akkor meg iranyithatatlanul gyors... Ez a darabos mozgas abbol adodik gondolom, hogy alakitja at 100%ig az eger mozgasat a kontroller analogjara... sajnos...
tesztalanyok: A4tech Optikai eger, Genius Billentyu es ugye a Smartjoy frag...
ertekeles: 7,5/10
magyarazat: nagyon hajpoltak, enis nagy durranasra szamitottam, de mint irtam nem eleg folyekony a mozgas, mint amit megszoktal PCn...
PS: uristen milyen lehet normalis gorgos egerrel, sokan irjak, hogy megrosszabbbbb .... 😊

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

1. azt tudnod kene, hogy kapasbol megeszik a 3 virtualis particio fejenkent 700 megat...
namost szamolgass
2. Ez mindenkinel igy van... nem kell minden szar appot felbaszni ra...
3. XBMC verzioi mar reg tamogatjak a magyar nyelvet... <#rolleyes> amugy eurasia.nu-ha regeled magad, akkor onnan letoltheted mindig az uj verziokat!!!
JAH es XBMP-t felejts mar el, mar reg nem frissitik...
---
MASNAK IS!!!!! HA FRISSITED AZ XBMC-t, mindig torold az E: meghajton levo UDATA es TDATA konyvtarakbol a "008face" konyvtarakat...

SZIVESEN!!!

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

insp
Dolby Digital a tuti. Érezni fogod a különbséget. Kristálytiszta lesz a hang. Ne felejtsd el, hogy optikai bemenet is kell az erõsítõre a DD5.1-hez.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Sephi
Dehogynem!

ITT

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bogyi007
Ja az XBMC vagy XBMP-bõl magyar nyelvezetû kellene. Tudom a google, de nincs konkrét címe valakinek?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Bogyi007
Sorolnám hogy mik a gondjaim:
1. Összejött a pc-box kapcsolat, de meglepõdve láttam hogy a 8 gigás vinyóból csak kb a felét látta a gép. Van egy ilyen partició hogy Soundtrack /ide menti a cd-rõl a zenéket a Dasboard wmw-be/ ezt nem láttam az ftp alatt. Ez miért van és hogy lehetne ezt a particiót kissebbé tenni. Erõs túlzás erre 4 gigát áldozni szerintem.

2. Nekem a C: meghajtón alig van helyem /kb 160 mega/ nos az emulátoros romoknak így nem sok hely marad, meg lehet-e valahogy oldani hogy az e:-ról lássák a romokat az emulátorok? Ha lehet gondolom az evox.ini-ben kell átírni

3. Vann frissítés az XBOX Media Playerre? Vagy van-e új verzió, az enyém mr nem akar minden videt lenni, És ha van akkor tudsz címet és helyet adni?

HddLoaderhez úgy tudom kell egy progi a pc-re amivel az képfájlokat t tudom tenni a boxra Qvix vagy mi a neve, ezt honnan lehet beszerezni?

Bogyi007
Jó persze, de nincs olyan aki próbálta volna a Boxot mindkét hangrendszerrel? Mekkora különbség lehet a Dolby Digital és Dolby Pro Logic között rajta? Mert én Dd-vel nem hallottam még játékokat rajta.

Anubys
Mondom, kérd el, próbáld ki... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Bogyi007
Bejövõs tutira, mert sokszor használtuk már nála, inkább másképp kérdezem, d.d 5.1 rendszerre mostanában nem lesz pénzem, erre talán lesz, megéri-e az Xboxhoz? Most csak egy Virtual Dolby Surrroundos Tv-m van otthon. Sokkal jobb lesz vele a hangzás? vagy csak kevéskét?

Anubys
Hát, ha jó cimborád, akkor kölcsönkéred 2-3 napra, kipróbálod, és ha bejövõs, megvesezd, ha mégsem, visszadod... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Bogyi007
Kicsi pénzért tudok venni egy Dolby Surround Pro Logic-os erõsítõvel ellátott hifit + 3 háttérsugárzót /1 center és 2 hátsót - 2 hangfalam van amik Orion márkájuak és 40 wattosak és fadobozban vannak/ 8 ezret kérnek érte megéri megvenni a Boxhoz? A tulaj jó cimborám, a hifi is jól mükszik, csak nem kell már neki mert most vett d.d 5.1-es erõsítõt.

Anubys
Egy tok sima pc-s vincsi, utána felnyomsz rá egy EvoX-ot, az felparticionálja+formatálja neked, hogy a boxban is tudd használni...

A játékok nagyrész kijön DVDRipben is, de mindegyikhez van full verzio.

Lammer
neeeeeeeeeeeeem
van DVD release(fullos) meg DVDrip(X*CD kep)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kösz.
a feltört játékok mind DVDRIP-esek,tehát csonkítottak?mert nincs kedvem 15rugót kifizetni játékoknként.Egy sima PC-s winyo is jó bele vagy valami spéci kell?

Asus A8N-E/A64 3200+@3500+ s939/2x512MB PQI/HIS X800GTO 256MB+Primecooler ALCU

Lammer
Gous->Gosu sorry (koreai kifejezes->google 😛)

Lammer
Kedves Tibor!

akkor menjunk sorrba:
-nem lehet ra kotni, hanem tartalmaz alapbol egy 8-10 GBos vinyot, amit kicserel(tet)heccc. Igen hivatalosan igen. De vannak ugyneezett DVDripes jatekok(ami ugye kaloz verzio) es csonkitva van, hogy raferjen egy CDre
-Vannak magyaritasok, de keves szammal, nekem olyan 5-6 van kb
-Igen lehet, a legjobban akkor jarsz, ha veszel olyan RGB kabelt, amin van optiaki kimenet(hang) es azt be tudod dugni az otthoni erositodbe(felteve ha rendelkezik optikai bementettel az erositod) ez kb 6-7E Ft.
-Az ujmasinaknal (1.6tol folfele) mar sajnos chippeltetni kell, a regieket eleg volt csak Flashelni... elobbi 10-15E az utobbi parezer Ftos tetel
-Mindent
-Minnel nagyobbat... :ÐÐÐÐ lehet 16:9es is, csak arrol rosszat halottam, mert a jatekok nem neznke ki eleg jol rajt... (ez ertheto)
-Igen ugyhivjak SmartjoyFrag kb 10-12E ft.
-ez mar bonyolultabb Teszta, tucc linuxot rakni xboxra, de ezt neked nem ajanlom, hacsaknem Gous vagy benne
Nem gond
Szivesen

NA AKKOR MOST IDEIROM: AKI MEGECCER MEGKERDEZ ILYET, MEGY MARTINhoz A KOmment ES BUNTIT KERVENYEZEK!!!
Azert volt jo ez a komment, mert szinte mindent megkerdezett az illeto, szepesjo, de mostmar unalmas, hogy nem kepesek egyesek visszaolvasni,,,
KEllene egy FAQ hivatkozas, mint a Halflife2 topikban... kene irni egyet...
nah...
<#buck>

Sziasztok!
Mostanában szándékozok Xboxot venni és lenne egy két kérdésem.Még életemben nem foglalkoztam konzolokkal úgyhogy ha egy-két kérdésem hülyeség lenne elõre is bocs😄
Na tehát.
Xboxra is lehet winyot kötni?Csak DVD-s játékok vannak rá?
Lehet-e egy Xboxos játékhoz valamien módon magyarosítást felrakni?
Lehet-e hozzá valahogy 5.1-es hangfalrendszert kötni?
Kb mennyibe fáj a chippelétetése?
Mien DVD formátumokat játszik le?
Milyen TV-t ajánlotok konzolokhoz?
Használható e FPS játékokhoz az a bigyó,amivel bill.+egeret lehet kötni rá?
Lehet vele interneten weboldalakat nézegetni úgy mint PC-n?
Tudom hogy sok a kérdés de légyszi válaszoljatok.
Elõre is köszi.

Asus A8N-E/A64 3200+@3500+ s939/2x512MB PQI/HIS X800GTO 256MB+Primecooler ALCU

Sephi
Rendcsek.

DanielT
Számolj be a tapasztalatokról!
Anubys
Embere, van-e a House of the Dead 3-on kívül más lightgunos játék? A Dreamcastes lightgunom nem mûxik a 100 Hz-es tv-vel, és Lightgunozni akarok, de csk a HoD 3-ról tudok, ami ilyesmi... 😞

Anubys
Nem...

Bogyi007
Tehát nincs válasz az #1436-os kérdésemre?

Bogyi007
Hehe, nekem a Boxon van egy mûködõképes.

Lammer
mar ment valasz...
ehhh egy sor ide...
😛

oldproximusz
Csak azért kérdem mert kiirtam egy pát játékot és az egyharmada nem indul.
Pedig max 4x irtam de a legtöbbet 2x-en.

Sephi
Gyerekek kerestem neten de nem leltem GBA emulatort . Leltem valami XboxAdvance-t de nem birom leolteni 😞

Help?

DanielT
Mi a neve?
s73
Mükszik ezerrel, csakaz irányítást elég nyomorultul konfigolja át a Box kontrollerre.

Sephi
Jaj vazeg...

DanielT
Csá, akkor húzzá a Ps2 topikba b+.

Csá!
Egyik barátomnak PS2-je van és nem meri kicsippelni.Az a kérdés hogy:ps2-t lehet-e flashelni.Ja és mi is az a honlap ahol boxokat is árulnak?
kösz
Sephi
Remelem mert 2 DVD 😄DD

DanielT
Van tökéletesen mûködõ boxra?
Sephi
En is most szedem az osszes N64 jatekot emulatorral 😄

Bogyi007
Ezek a gépem fõ jellemzõi: Ebbõl valaki meg tudja nekem mondani, hogy chipes e vagy flashelt?

Bios: Unknown
Evox – Dasboard: V+3921
Kernel: 1.00.5101.01
mfg date 2003-11-08

Valamint a dashboard memory menüben ezeket találtam:

DVD-X2 Dongle Free DVD

Enigma Videomode Switch

Px HddLoader

Xbox Media Player

Bogyi007
Délután vagy holnap próbálom meg újra, szerintem most már az összes begyûjtött infó alapján sikerülni fog. Surreal 64 Rulez!

Sephi
Ehh 😄

DanielT
12x írom, de csak azért mert a 8x os lemezt nem engedi gyorsabban. Ha tehetném 500x írnám. Fõleg az 1x-2x esen írók miatt 😛
Sephi
Sajat velemeny :

Akarmit 2x-esen irni lehetoleg Traxdata , TDK esetleg Verbatim DVD-re. -R meg ilyenek (max4x-eset)

oldproximusz
Esetleg van-e olyan márkáju lemez amit nem nagyon szeret az XBOX?

oldproximusz
Sziasztok!
Volna 1-2 kérdésem.

Ha xbox játékot irok ki milyen sebességgel irhatom?

Milyen tipusu lemezre érdemes irni(4x irhato, 8x irhato) ?

Ujrairható DVD-röl viszi-e az XBOX a játékot?

Anubys
És legalább sikerül rákapcsolódni a boxodra?

Anubys
Én nem kaptam vele össze, csak õ sértõdött meg, bár ez sem biztos, várjuk meg a véleményét... 😊

Bogyi007
Szééép! Milyen parázs vita lett a hozzászólásomból. 😄

Lammer
<#crazya>

Aramir
Ja, a sok hüje összeveszik egy félreértésen, ugye-ugye <#vigyor>