Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mb66
Ha kinyitod a tálcát, magától kikerülsz a menübe.

www.hordamusic.hu

torrente
kösz!

van itt pár cikk nyálazd át öket 😊

torrente
A winchesterre hogy an tudok játékokat másolni pc-rõl illetve a gépben a lemezrõl?

Valaki legyen szíves írja le hogyan tudom megcsinálni a boxon, hogy billentyûkombinációval kiléphessek a játékokból... asszem a biosszal kell valamit berhelni, de nekem még nem jött be a dolog. Divx-es filmeket Xbox mediacenterrel lehet lejátszani, ami az Evox-os menüben van, (vagy ha nincs akkor lehet tenni). Ha nincs Evox telepítve a boxodon, akkor te is tehetsz rá valamelyik oldalon le van írva hogyan is...

torrente
És még egy kérdés: hogy lehet a játékokból kilépni, anélkül hogy kikapcsolnám a gépet? nincs kézikönyvem és nem kaptam használati instrukciókat sem.

torrente
Ma vettem meg az xboxot. Másolt játékok, dvd-filmek jól futnak, de a divx-filmeket hogy tudnám (mivel) elindítani? Cd-s vagy dvd-s filmek indíthatóak el és hogy kell kiírni?

ReTeK
Vga Box ilyesmit árulnak itthon

jah ez olyan cucc csak hangfalra vagy fülesre van szükséged hogy hangod is legyen

torrente
Igen, ez jónak tûnik! Én nem vagyok egy nagy mûszaki zseni, ezért is kérdezem, hogy az egyik végét a monitorba, a másikat pedig az xboxba kell nyomni és kész? PC-t nem is kell bekapcsolni? Ha ez ilyen egyszerû, akkor én is vevõ lennék egy ilyenre!

Mu*][*h4pHu|{4
Tv box

x2vga

vmi ilyesmire gondoltam.Nem lehet valami hasolnót itthon beszerezni?
Az áruk se nagyon húzós kint.60dolcsi kb.

torrente
Tehát ha van egy pc-m, lcd monitorral, akkor az xboxot ezzel a monitorral is tudom használni, úgy hogy egy tv-tuner kártyát beszerelek a pc-be?

mennyi lehet pk?ossze kene fogni sokan aztan rendelni parat es teriteni egesz europaban es a 3. vilag lelkes kis "box"osainak is..(<--gyenge szovicc)..
vagy vmi..
tudna vki csinalni egy faq t e?! nekem hianyolom zik...mennyi most a font?!hol lehet megnezni !vki lecci segitsen..khmm..

nincs vkinek amerikai nagybacsija?!
live on csak eredeti gameval lehet nyomni..de vannak ase hoz hasonlo xbox os szerver kereso programok,ott mar megy a biztonsagi...,
netezni is lehet,de az oldalak nem 100% ossan totodnek be,neha erdekes..,
xbox linux stb ugyben lammert kerdezd!igazabol O: talalta ki a boxot is,Bill tagad..
39-44 K jert kapsz mar uj kiokositottat,hasznaltan 35 ert is akar 2 kontrolerrel,jatekokkal,rajta az evox "op rencer"amiben lehet navigalgatni,ebben van xbmc amivel meg pl videot nezhecc zenet hallgathacc..de keresobe(lap aljan) egyesevel beirogatva megtalalhato minden valasz...

itten meg van smfrag 5400 korul jon ki..+pk!!hahaha!
alapban egy rca kivezetést kapsz.Amit scartba is tudsz dugni.Én pl tv tunerrel használom.19" moncsival 100hzen elég kellemes 😊.Ugyan kicsit nyakatekert megoldás de per pill nincs más

Mu*][*h4pHu|{4
Még 1 pár dolgo , amit lehagytam:
Sajnos fingom sincs az xbox kimeneteirõl ,szal tft-t rá tudnám kötni?Milyen flebontásban?A másik pedig az audi out?analógban ki lehet belõle valahogy csalni az analóg 5.1et?Mégegyszer thx!

Mu*][*h4pHu|{4
Sziasztok!
Nyúbi vagyok a témában , és lenne pár kérdésem:
Tudok e xboxal biztonsági másolattal játszani neten keresztül xboxliveot kikerülve?
Tudok-e xboxrol netezni?Chatelni stb?
Azt olvastam valahol hogy létezik xboxhoz 1 linux distribution.MEnyire müködõ képes ez?Office ilyenek elfutnak?Ha igen pc mehet a kukába^.^
És utoljára ha mindez lehetséges, Menyibe kerülne 1 moddolt box amivel mindent amit szeretnék meg tudnék valósítani?(divx ,mp3 ,dvd, biztonsági másolat dvd-k lejátszása , net ,stb.)
Válaszokat elõre is köszönöm.

hát csak úgy ha valaki eladja, boltban biztos nem veszel 8knál olcsóbban 😞.Nekem is kéne 1 de ennyiért sok

Mostanában azt vettem észre hogy a backup játékokat nem indítja el az xbox.
Visszadob az xbmc-be.
Megnéztem a régi mentéseimet is amik eddig csont nélkül mentek, és azok közt is találtam egy kettõt ami már nem idul el.
Szerintetek mi lehet a rossz, chip vagy drive?
szoval a lenyeg vegulis az hogy hol tok olcson smartjoyt szerezni?!
elvileg ps es kontrollert is lehet boxra dugni

azért mert a Smart Joy Frag nevü ketyere amin van egy bill és egér ps2 kivezetés az biztosan müködik.Amit meg én itt fejtegettem hogy az interface csatlakozó meg usbs-ps2 átalakitó meg elvileg nem.És az a smartjoy izé boltban 8k huf mig az enyém 4khufból kijönne

es egyebkent ez "Joypad Converter" mire jo?!
8 k keves?! elolvastam de nem ertem pontossan..szal kapok egy kontorlpad bemenettel rendelkezo kabelt masik vegen usb..arra radugom usbt aminek vegen eger meg bill csatlakozo van..de igy sem fog mukodni jatekok alatt!!(legalabbis utannad levo hsz szerint..)bar lammer 2 perc utan atir ezt azt linux segitsegevel es box meg beszelni is tud majd...

akkor mert jo a fel ar?!
nem olvastad el a hozzászólásom rendesen.Ott van az xbox interference nevü dolog az az usb kivezetés.

8k joyfrog 😉

ez akkor most jatek ala nem er semmit?!es egyebkent is kellene csatlakozas boxra...😞((( tudja vki mennyiert oldodik meg egy ijen problema?!
mer ha feldobok egy linuxot boxra maris jo lenne usb s olcsobb mego (amit egyebkent en is csekkoltam mar,es gondolkoztam ezen a lehetosegen kedves MrTressy -,csak kis gondom h nincs boxon usb csatlakozom..😞 ),vagy trukkozgetni kell hozza?!atirogatni eztazt stb?!ha mar itt tartunk mennyiert raknak be egy usbt?!

masik meg h nekem elvileg eredeti kontrolerem van asszem..es az a bedughato reszhez kozel egy ponton szetcuppan...arra esesetleg dugot szerezni,vhogy rakotni ocska alaplaprol eger bill bemenetet oltari nagy hujeseg lenne?!

vagy inkabb rendelek 7 k jert +pk angliabol?!
Na jó....azt igen sokat értik/használják. 😊)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Lammer
xboxhoz usb billt meg egeret igenis van ertelme kotni... van egy par xbox-linux disztrib 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Ja és nem is értem miért árulják xboxhoz, igenigen értelmetlen eszköz, hisz nem sok mindenre jó.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Persze. De 1000 helyen, többek közt a speckó xbox oldalunkon is írva vagyon, hogy azzal max. xbmc-ben navigálhatsz néhány fajta egérrel.
www.xboxklub.hu (sajna éppen szerverkimaradás van monnyuk)

próbáltad már?😊

Eh bezavart a kapcsos jel.Na szal www.konzolvilag.hu.Ott katt xbox/tartozékok és x-box interface az az usbs kivezetés

Igen, az ötlet remek lenne, de nem mûködik. Akkor a smartjoy gyártók már csõdbe mentek volna...

Mondjuk 1 alternativ megoldás van kérdés müködik e.Lehet kapni boxhoz usb átalakitót hogy pc-s egeret,joyt,kormányt stb lehessen rádugni.De lehet kapni kemény 1500 pénzért usbs->ps/2 átalakitót amibe lehet dugni billt+egeret.Mivel az usb 2490 a ps2 átalakitó meg 1500 pénz.Igy féláron kilehetne jönni a joyfraghoz képest és még kapsz egy +usbt amibe sok minden jó.[url=http://www.konzolvilag.hu/index.php?data=1000&data=4]Xbox interface [/url] és a usb-ps/2 átalakitó.

http://xbox365.hu/ n elvileg van feliratkozas smartjoy frag ra..ott kene megkerdezni vkit akinek sikerult beszereznije egyet..

allitolag csak radugod es minden mukodik egybol frankon.fix billentyuk jelentik a gombokat sbt...de szovegnel frankon mukodik...kb netezesnel erdekes mashol nyilvan nem sokat er..sztem..

de nincs vkinek olcson elado!?smartjoy?
Van valaki akinek van smartjoy fragja vagy xfps-e?Érdekelne hogy mennyire használható boxon a bill+mouse páros.Billentyüzet teljes értékü billentyüzetként müködik?Úgyértem nevet gépelni is lehet vele?Vagy akár netezni is?Mennyire használható az fps játékokkal?Elöre is köszi

KILLER2
Ha olcsó kell akkor vegyél másoltat. (csak 1 tipp volt)

Töltsük le az internetet!

torrente
Kérdõjellel a végén!

torrente
Mennyiért lehet kapni eredeti, használt xbox játékokat? pl Halo 2, Tony Hawks Und, burnout Takedown, Unreal Ch, Hitman 2, Goldeneye és 007 Everything ... meg ilyenek, tehát nem a legújabbak. Azok túl sokba kerülnének számomra.

black demo mindenkinel fagyogat..

smartjoy elado van vkinek?!megvennem!!5 kjer!!?!
Mind1, szólj ha érdekel, és vasárnap felmegy pestre Sid-del.

Érdekel valakit egy új xbox, Aladdin chippel? Most készítettem, de a megrendelõ visszamondta.

Én próbáltam, de nekem nagyon órmótlannak tûnt. S-es csere miatt kéne csak 😊

Rendben, küldj privit ha aktuális. Még csak éreklõdõk vannak. Ha hiszed ha nem, kényelmesebb szinte az s-nél is.

Nem, ami benne van, az elég, jól ki van ez találva. Csak jól szellõzõ helyre tedd.

ok akkor =re megnyugodtam, arra gondoltam már hogy ventillátorral kell kiegészíteni valamelyik processzort.

Most épp nincs lóvém, de lehet majd érdekelni fog.

5 k?