5250
Xbox
  • Lammer
    hat akkor kitartas... keress ra mashol is...
  • Atkamon
    Mellékelve van hozzá egy txt file, hogy a WWW.ELITEWEBT3.COM fórumában megtalálom, de az oldalnak nem műkszik a fóruma.
  • Lammer
    ehhez nem kell jelszo, mert a scene releaseben nincs... valamelyik kocsog torrentsite(pl.) tett ra... tudnod kene melyik volt az, mert igy nehez lesz...
  • Atkamon
    Sziasztok! Nekem egy jelszó kellene egy titkosított file-hoz, ami a következő:cfn-cm2k5x.iso. Ez a Colin McRea Rally 2005. Ha vki tud, segítsen. Köszi
  • toza #3283
    vannak auto installer pakkok...ijesmik..
    leszeded,ki irod ujra irhatora telepited..elotte ftp n pc re erdemes menteseket felpakoni!!! vagy vki mingyart mond vami mas okossagot..
  • tukko
    Van egy xbox-om, de valami ősrégi evox van rajta és fájlkezelője nem ismeri fel a cd/dvd-et amit írok hozzá. és nem tudok felrakni semmit a vinyóra (uj programok, mp3 stb.-re gondolok). A media player lejátsza a cd/dvd-et (avi, mp3), de az is ősrégi és nincs benne fájlkezelő, szóval azzal se lehet másolgatni. Hogy tudok rá uj evoxot rakni? Légyszi segítsetek! Előre is kösz!
  • toza #3281
    ha van hozza sok jatek,meg garancias akkor elvileg ja...csippelt gepet mar 30-35 otert is kapol hasznaltan mostanaban...1 controllerrel...
    szal ha van gar,meg jatekok akor megerne..de ha hozza dobsz meg "keveset"(30-40) abbol osszejon egy xbox360 is,akar ojan is ami viszi irt dvd ket..meg azzal alap boxos jatekokat is lehet tolni..! sztem
  • Gaso #3280
    hali! nem nagyon értek a konzolos dolgokhoz, de most kaptam egy olyan ajánlatot, hogy: xbox alapgép chippelve (aladin chip), + 2 gamepad, + usb, + a legujabb programok (EvoX, stb...). azt szeretném töletek megkérdezni, hogy ez megéri e nekem 52ezer forintért. köszi elöre is!
  • Multikiller
    Sziasztok. Tud valaki Nyíregyházán megbízható embert chippelésre?
  • tukko
    Kösz, nem figyeltem azt a keresőt!
  • toza #3277
    lap aljan meg ott a kereso...
  • toza #3276
    readme file jaba benne van..felmasolod felulirva a regi fajlokat..vagy kitorlod elotte es bemasolod a hejere..de persze erdemes regit ftp n menteni gepre,hatha vmi baj lesz aztan ujra probalkozhacc...
  • Bencku
    köszönöm szépen!
  • tukko
    Bocs hogy nem olvastam végig az egész fórumot, de valaki megmondaná, hogy kell frissiteni xbox-on a média center-t? Pirivbe is jöhet! Előre is kösz!
  • toza #3273
    itt le van irva hogy kosd ossze...
    es ja,latni fogja....lap aljan meg ott a kereso!!
  • Bencku
    Helőőő!
    Azt akarom kérdezni ha az xboxom ki van csippelve s össze kötöm egy pcvel akkor a gép látni fogja az xbotot s forditva???
  • szabzol
    Valaki nem akar multizni egyet Kai-n? Még mindig nem találok magyarokat.
    A Media Center-ben hogyan lehet beállítani, hogy tudjak mozi-előzeteseket nézni neten?
  • Szeszmester
    Lehet.
  • maka2
    Helo!

Mit lehet akkor csinálni, ha berakom a játékot a boxba, kiírja ,hogy loading ,de onnan tovább nem megy.kipróbáltam már úgy is hogy felrakom a winchesterre, meg úgy is ,hogy átkapcsolom NTSC-re, de egyikkel se működik.
    Az lehet hogy azért mert 3 video hiányzik belőle, köztük a trailers, ami szerintem a a játék elején lévő videokat tartalmazza??
  • toza #3268
    jojo..de azert nyomtam ide,mert ez ki hat xbox arakra is majd..ha esetleg vki cserelni akar..mivel most egy modolt 44 korul van botbol,"garanciaval",viccesen...ees akkor ezek szerint oktobertol vagyis meg elotte gyanussan rohattul lemegy majd ara...eees elvileg flashelt 360 viszi alap box dvd ket is,ezert gondoltam hogy erdemes elgondolkozni..persze lehet hogy nem,mert 1 ev mulva 2 ft ert megveszed legujabb legjobbat,mert ugyis ledobjak atomot vagy vmi...na mindegy..gondoltam ez erint minket,boxosokat is...

(rasszizmus lol)
  • deep
    Van ám 360 topic:)
  • toza #3266
    bar nem szazzazalekban ide tartozna de azert kicsit megis..mivel kezdhetunk orvendezni is kicsit,de egyben para is estleges valtas eseten..kinek hogy esik...majd oktoberben kiderul...persze addig ember nem birja ki..:D

"A feltételezés a Guru3D oldalán látott napvilágot, miszerint az amerikai cégóriás a PlayStation 3 megjelenésével egy időben csökkenteni kívánja konzoljának árát. A Premium konzol ára 399 dollárról (kb. 80 000 forintról) mindössze 299 dollárra, azaz megközelítőleg 60 000 forintra fog csökkeni idén októberre. A Core rendszert sem hagyták ki az árcsökkentő akcióból, 299 dollárról (kb. 60 000 forintról) 219 dollára (kb. 44 000 forintra) csökkentették az árát. Ezek elég versenyképes árak a Sony PlayStation 3 konzoljához képest, mely körülbelül 499 dolláros (mintegy 100 000 forint) árral fogja megkezdeni pályafutását.

A HD-DVD meghajtó -- mely pusztán videolejátszási céllal külön csatlakoztatható lesz a konzolhoz -- az idei E3-on (Electronic Entertainment Expo) fog bemutatkozni. Ára mindössze 100 dollár, vagyis 20 000 forint körül fog alakulni.

Egyéb játékbejelentések: A Halo 3 márciusban fog érkezni az Xbox360 konzolra, míg a Gears of War októberben. Továbbá nemsokára elérhető lesz egy kiegészítés, mellyel a next-gen konzol régi Sega játékok futtatásának lehetőségével bővül.
    "
  • deep
    Muhaha:D
  • toza #3264

aproetes hirdetes..lehet rohogni..:

"Átalakított XBOX 360 Premium gépek korlátozott számban! Nem flashelt, kikapcsolható chip van benne így a LIVE- ra is lehet vele csatlakozni."
  • toza #3263
    kai faq t fusd at..google stb..hajra egyebet nemtok mondani.
  • wander01
    az a baj hogy kiválasztom a játékot, látom kik játszanak, rámegyek az arénájára, kiválasztom, játék-ra rányomok (xbmc) elindul, és a system link-ben sose látok semmit. illetve, a forza motor akárminél látok, de mindig kiirja hogy ez a játék (host) valamiért nem király :S
  • toza #3261
    na jo bocs..4 ember van fent rallisport challange 2 kornyeken..sori
  • toza #3260
    berakod dvd t...keresel szobat kai ban es usgyi..aber jatekban probalsz kapcsolodni...de rohatt valoszinu hogy egyedul fogod tolni. :/
  • wander01
    na sikerált beállitani az xlinket, látom a játékokat stb, de pl a rallysport challange akármit akarom nyomni, a játékban hogyan kell hozzá navigálni?

amugy a nickem wander01
  • toza #3258
    ha vmejik ujabb xbmc van fenn akkor abban alapbol benne van,egyebkent fel lehet dobni,es ott benne abban,holmashol...vagy ftp n keresztul ini file ban esetleg..
    vagy nemtom

kar egyebkent h max 8-9 szazan vannak max kai n,es legtobben haloznak,vagy pont nem annyira erdekes jatekokkal nyomjak sokan...
  • wander01
    hüje kérdés következik, hogyan és hol kell engedélyezni?
  • szabzol
    Engedélyezd Media Centerben, és írd be ide is a felhasználót, és a jelszót. Engine IP-nek a PC íp-jét.
  • wander01
    nekem az valamiért nagyon nem müködik. valami olyat ir ki hogy xlink kai nincs engedélyezve. mit kezdjek vele hogy müködjön? mert akkor megyek játszani :)
  • szabzol
    Hy!

Xlink kai-n sokan játszotok? Mert ha már multi, akkor inkább magyarokat keresek, csak sehogy sem találok.
  • Hitm@n
    http://us.codejunkies.com - itt van egy csomó save
  • Hitm@n
    Tudtok más ilyen oldalt is, ahonnan save-eket lehet leszedni?
  • Hitm@n
    Na, műxik. Xbmc-vel... :))
    Csak töketlenkedtem, de mostmár működik. Csak se időm, se türelmem nem volt megérteni.
    Amúgy köszi mindenkinek, aki megpróbált segíteni!

Ja, az Xbox-saves.com nektek sem működik?

• Multikiller
    Tudna valaki segíteni softmod ügyven? Úgy tudom ezt házilag is meg lehet oldani a gép megbontása nélkül. Csinált már valaki ilyet? Esetleg egy leírást ha tudna adni valaki megköszönném.
  • Lammer
    en egy noname(valami ritkabena flash volt, mar nem emlexem fejbol) flashelesu gepnel jartam igy, hogy az evoxdash az istennek nem akart elindulni, igy kenytelen voltam az evoxdasht atnevezni az eredeti M$dash nevere( az eredetit meg egy customra, egy ugy meghivatkozva az ini fajlban frankon is ment a system settings meg minden )
  • turho
    Isten és a biosok útjai kifürkészhetetlenek....volt már hogy újra kellett tennem majd az egész vinyót, mert az adott m8 bios Aladdinban nem indult c dashról. Van variáció néha. Egy mentés-másolás sosem árthat. Bár, van amelyik savegame megfekszik ettől is, pl. a doom 3 egyik részével jártam így. A configfile miatt nem indult az a játék amíg nem töröltem. De többnyire mennek, ez ritka kivétel volt.