Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy vmi..
nincs vkinek amerikai nagybacsija?!
netezni is lehet,de az oldalak nem 100% ossan totodnek be,neha erdekes..,
xbox linux stb ugyben lammert kerdezd!igazabol O: talalta ki a boxot is,Bill tagad..
39-44 K jert kapsz mar uj kiokositottat,hasznaltan 35 ert is akar 2 kontrolerrel,jatekokkal,rajta az evox "op rencer"amiben lehet navigalgatni,ebben van xbmc amivel meg pl videot nezhecc zenet hallgathacc..de keresobe(lap aljan) egyesevel beirogatva megtalalhato minden valasz...
itten meg van smfrag 5400 korul jon ki..+pk!!hahaha!
Sajnos fingom sincs az xbox kimeneteirõl ,szal tft-t rá tudnám kötni?Milyen flebontásban?A másik pedig az audi out?analógban ki lehet belõle valahogy csalni az analóg 5.1et?Mégegyszer thx!
Nyúbi vagyok a témában , és lenne pár kérdésem:
Tudok e xboxal biztonsági másolattal játszani neten keresztül xboxliveot kikerülve?
Tudok-e xboxrol netezni?Chatelni stb?
Azt olvastam valahol hogy létezik xboxhoz 1 linux distribution.MEnyire müködõ képes ez?Office ilyenek elfutnak?Ha igen pc mehet a kukába^.^
És utoljára ha mindez lehetséges, Menyibe kerülne 1 moddolt box amivel mindent amit szeretnék meg tudnék valósítani?(divx ,mp3 ,dvd, biztonsági másolat dvd-k lejátszása , net ,stb.)
Válaszokat elõre is köszönöm.
Visszadob az xbmc-be.
Megnéztem a régi mentéseimet is amik eddig csont nélkül mentek, és azok közt is találtam egy kettõt ami már nem idul el.
Szerintetek mi lehet a rossz, chip vagy drive?
akkor mert jo a fel ar?!
masik meg h nekem elvileg eredeti kontrolerem van asszem..es az a bedughato reszhez kozel egy ponton szetcuppan...arra esesetleg dugot szerezni,vhogy rakotni ocska alaplaprol eger bill bemenetet oltari nagy hujeseg lenne?!
vagy inkabb rendelek 7 k jert +pk angliabol?!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
www.xboxklub.hu (sajna éppen szerverkimaradás van monnyuk)
allitolag csak radugod es minden mukodik egybol frankon.fix billentyuk jelentik a gombokat sbt...de szovegnel frankon mukodik...kb netezesnel erdekes mashol nyilvan nem sokat er..sztem..
de nincs vkinek olcson elado!?smartjoy?
smartjoy elado van vkinek?!megvennem!!5 kjer!!?!
Érdekel valakit egy új xbox, Aladdin chippel? Most készítettem, de a megrendelõ visszamondta.