Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.dantefanclub.uw.hu
Azt az egyet nem adom el, mert fémdobozos gyûjtõi verzió....holnap reggel kiteszem a listát.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

torrente
Halo 2 érdekelne, ha van. Jöhet a lista!

Holnap délelõtt lesz lista....árakkal nem vagyok tisztában annyira, de nem adom drágán az tuti, fõleg ha valaki többet vinne. Patyolat állagúak annyi szent.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Lammer
siman! ugyis most valtok legalis gamezokra... kivancsi vagyok ra!!!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lesz 15-16 db szuper állapotú eredeti x-box játékom eladó....Ki merjem írni, van érdeklõdés? Mindenfajta kategóriában, több darabnál jelentõs kedvezmény...

torrente
Tud valaki olcsón komponent kábelt? Egyáltalán megéri, valóban sokat dob a látványvilágon? LCD tv-m van.

mellesleg halo n kivul mi volt suletlenseg?!mert hogy tobbi dolog rohattul igy van,marmint ami dvd irast illeti..szvsz..

ja bocs..akkor viszont igy kell..
Sajna csak multiformat (pc, ps2, x) vagy konkrétan x-es kormányt kezel. Nincs rá semmilyen hack.

KILLER2
Nem hinném.

Töltsük le az internetet!

Amit írogatsz az egy nagy sületlenség
A soft modhoz a HALO 1 játék épenségel nem jó.Ha nem értesz hozzá ne írj ökörséget
lehetséges pc-s usb kormányt aggatni boxra?Ha igen mivel?

sniper01
igen csippelt!

Egy Canon 5D az álmom!

Mace_Griffin_Bounty_Hunter nagyon kene nekem!ha megvan vkinek szojjon lecci!!
egyebkent te is megtudod csinalni szoftmodolast otthon..kell hozza lan kabel halo 1 jatek,meg par ezaz..kb 1-2 ora asszem...de elsore lehet hogy hetekig is eltarthat😄
csippelt geppel is megy a live..csak ki kell hozza "kapcsolni" a csippet!es persze mindegyik esetben eredeti jatek kell!!
annyi..

dvd irashoz ha isoban van akkor nero recordernel burn image..
ha ki van csomagolva ,mongyuk xiso val, akkor is lehet neroval,csak akkor udf ben kell irni es udf beallitasoknal x elni kell h xbox kompbatibilis legyen es annyi!
a dvd "masolas" egyebkent kizarolag ftp rol vagy pl boxrol boxra mukodhet...mert hogy pc nem lattya NEROVAL UDF BEN,VAGY ISOBAN IRT DOLGOKAT!!! DE HA stomp recordnow max al irod (az isot nem tugya megirni,csak kitomoritve)akkor IGEN!!

egyebkent nallam langyos vizes szappanos dvd mosas..!!!OVATOS!!! torolgetos szaritassal ojkor szokott segiteni rakoncatlankodo dvd k nel...
ReTeK
írtam egy levelet egy vidéki bolttal is rendelkezõ üzletbe ezt válaszolták:

"...az új xboxokat nem lehet Flashelni,De ez Soft-Mod, ez más, az országban csak mi csináljuk így a gépeket, elég
körülményes, de nem veszti el a garanciáját, nem kell forrasztani,
szétszedni, és kap MediaCentert a gép+lehet vele Liveozni..."

szóval új gépet õk softmodolják, meg megy a live is... hát most akkor hogy van ez ? kamu szagú ? <#wow3>

KILLER2
Csippelva van a boxod?

sniper01
Hello!
Nekem olyan problémám lenne ,hogy van egy játékom ami nem idul el de
régebben nem volt vele gondom és valaki azt mondta,hogy ha átírom másik
lemezre akkor 95%,hogy jó lesz!
Ez most vajon igaz,és ha igen akkor mivel írjam/azon kívül,hogy muszáj/és hogyan csináljam.?
Elõre is köszönöm!

Egy Canon 5D az álmom!

létezik boxhoz auto player mediára is?Konkrétan itt arra gondolok hogy berakok egy mp3 mas dvdt és automatice elkezdi lejátszani.Vagy ua ez kéne divxre

1. igazából akkor, ha autoinstaller telepítõt tenne rá az ember, vagy esetleg a Live menüre nyom.
2. Mindenképp, régebbi gépeknél van még Bios flash is, az olcsóbb. De a mostaniakhoz chip kell.
3. nincsen, a régebbi Thomson drive-okkal volt gond, a de a mostani Hitachi-LG drive-ok nagyon jók most. A Samsung nagyon jó még, de a Philips is jónak mondható. Nálam Thomson van a gépben, keveset használva, de lassan 2 éve mûködik korrektül. Csak annyi, hogy hangos (mindig az volt).

ReTeK
alma kérdéseim:
1. az hogy "gallyra ment a softmod" sûrûn elõfordul ?
2. ezért érdemesebb inkább a chipet tenni bele ?
3. itt nincs olyan mint ps2-nél hogy hamarabb lepukkan az olvasófej ha chipes ?

Lammer
(noigen errol beszelek... meg lusta vagyok ezerrel 😄DDD majd osszeszedem magamat es nekilatok egy fákknak 😄DD)

xbmc ben,ha gepre van masolva jatek akkor my programsban fehergomb,es (NTSC-M) et kell valasztani..

vagy evoxban sistem settingsnel betudod allitani video nal pal rol ntsc re...de ha tv d nem tugya NTSC-t,akkor fekete feher lesz.😞

billentyu kombinaciot attod irni evox.ini ben hogy jolegyen ftp kapcsolat segicsegevel,vagy vmi szovegszerkeszovel boxon!kereso=!

Lammer konyorgom egy faq ert!!kb utolso 1000 hsz ban 3 temat fejtegettunk allandoan!! legalabb keresot hasznalna vki!!
Kontrakcio
köszi! mennyiért lehet csippeltetni?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

DanielT
Igazán nincs mit! 😊
Sly06
ez gyors és tömör volt thx <#smile>

DanielT
Nem.
Sly06
sztok..Létezik mûködõ xbox emulátor pc-re?

torrente
A The Warriors játék nfo-jában olvastam, hogy át kell állítani ntsc-módra, mert különben lemezhibát ír ki. Ezt hol lehet megtenni?

Ez az eredeti dashboard, fõleg ha zöld hátteres. Gondolom softmod-os volt a Box, és gallyra ment a softmod. Chippeltesd be.

Kontrakcio
Szisztok! Van egy jó nagy problémám... bekapcsolom a boxomat és nem a menü jön ki hanem vmi settings szerüség ahol állitani lehet mindent! aszem ha jól emléxem függõleges irányben 4 variáció lehet választani (memory,xboxlife,music,setting) és nem akarja lejátszani a dvd-t...! vkinek van vmi ötlete? elõre is köszi!

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

torrente
Én pár napos xboxos vagyok és pár napja én is ezzel a problémával küzdtem, viszont néhány fórumozó segítségével megoldottam az írási problémát. A dvd-íródon a legújabb firmware legyen és használj dvd-decrypter-t az íráshoz.
Több játékot is lehet egy lemezre írni. Az xboxmekka.atw.hu oldalán lévõ magyarázat alapján simán meg tudtam csinálni.

DanielT
Gondolom véletlen sincs csippelve a boxod...
nemtudtam hogy alkohollal dvd-t is elhet írni..bár sztem a fájl hibás..de meglátjuK😊--azért kösz

Ha azt írta, hogy tökéletes, akkor miért ne futna neki?😛

alcohollal??azzal írtad ki a játékokat?és jó? bár az is lehet hogy a fájl rossz..

KILLER2
Nekem Alcohol 120% tökéletes

hi...letöltöttem egy játékot..(isos)...de mivel írjam ki?egyszer neroval kiirtam hátha jó..de 10x egymás után beraktam és semmi..volt v.milyen Clone Xbox..vagy v.mi ilyesmi..na szóval az a kérdésem,hogy milyen progival írjam ki ...kösz

Szerintem igen. Remélhetõleg a TV is meg tudja jeleníteni.

torrente
Chippelt gépen ugye futnak eredeti amerikai játékok?

Lammer
varjuk meg az NTSC verziot, mert ez sem fainos, hiaba mondja az nfo, hogy profil krealalsa utan fagy, es inditsunk ujra, ez ok, de utana sem csinal semmit, ezaltal fagy :C szal NTSC verza 😄

torrente
Toca_3_PAL_XBOX_FIX_READNFO-CLEAR
Ez kell neked. 1.9Mb.

torrente
Kell hozzá egy 1-2 MB-os fix.

oldproximusz
Hali
Nem tudjátok hogy a TOCA 3 miért nem indul el xbox-on?
Vagy hogy milyen modon lehet elinditani?
Ez a verzio van meg:
Toca_Race_Driver_3_WORKING_PAL_XBOXDVD-MRN

KILLER2
A tálcanyitóst úgy értettem, hogy ha játék közben nyitogatni. Amúgy nekem ezt az mondta akitõl vettem szal ne engem szidjatok ha baromság.(ezt nem úgy értem, hogy már szidtatok)

Lammer
<#wilting><#ravasz1>

(eleg baromsag, hogy elcseszi... miert valahogy ki kell nyitni a talcat nem? 😄 amugy amelyik gep EJECTFIXES azt jatek kozben sem tudod megresetelni a talca kinyitasaval...)
szal az xbox FATX fajlrendszert alkalmaz... igen QWIXel gyonyoruen meg lehet krealni a lemezeket... XBOXot UTP kabel segitsegevel lehet osszekotni a szamitogeppel(CAT5 kabel boven eleg)... attol fugg, ha direktbe kotod akkor Cross kabelt kell alkalmaznod... ha routeren keresztul, akkor sima Patch kabel... PCrol barmilyen FTPt tudo alkalmazassal lehet masolni cuccokat a kis dobozra... (Total Commander beepitett FTPje is megfelel tokeletesen) Lemezt is masolhatsz barmivel fel az xbox belso viynojara boxon... XBMC(Media lejatszas, fajlok masolasa stb) vagy Xcommander de lehet meg szamos progival is...

KILLER2
Jól tudom, hogy ez a tálcanyitogatós dolog elceszi az olvasót vagy ezt csak az tudta rosszul akitõl vettem a boxot? És hogy segítseg valakinek: torrente! a DVD-t és a CD-t is olvassa a box csak valami külön fájlrendszerbbe kell kiírni. Erre több program van. Én 2t használok: Qwix és xISO az 1ik kibontani tudja jól az xbox isokat a másik meg olyat csinálni, hogy melyik mit azt most nem tudom. Az xboxra másolni pcrõl kébel és valamilyen program segítségével lehet, amit én a mai napig nem tudok 😞. A lemezrõl viszont könnyû. A lemezrõl játékot asszem, hogy a HDD loader nevû programmal lehet bár lehet, hogy más a neve. Zenét képet, videót stb. sok progival lehet. Én az xcommanderrel csinálom.

torrente
Sajnos ezen a gépen nem így mûködik!