5250
Xbox
-
#3327 kösz
-
#3326 itt nézz körbe,innen magyarositottam pár játékot. -
#3325 xiso-t honnan tom leszedni?
-
#3324 pl xISO-val láthatod de arra még én se jöttem rá,hogy hogy lehetne patchet v magyarosítást berakni -
#3323 helló!
leszedtem 1 helki's nevezetű patchet a pro evolution soccer 5-hoz, de nem naon tom meg csinálni:( nem tudna vki segiteni? illetve azt szeretném meg kérdezni,h mien progival lehet azt megcsinálni,h lássam a számitógépen,h mien fájlok vannak 1 xboxj áték dvd-én -
#3322 ???
-
#3321 xISO-val meg lehet csinálni??? -
#3320 Vki nem tud segíteni, hogy hogy lehet magyarosítani az xbox játékokat úgy magyarosítani,hogy nekelljen ftp-vel szenvedni? -
adidas01 #3319 helló! vki mondja meg h hol lehet pesten chipeltetni, és hogy kb mennyiért, úgy átlagban xboxot, és h nektek mi a tapasztalatotok....köszike! helló -
gringoakiol #3318 aha tudom állitani de semmi.
tudod a felsö 2 sorba nem lehet állitani semmit s ott irja ki h no - link.
meg a led sem világit a kariba, de a kábel tutko jó mert másik boxka szuperál.
lehet h lefőtt ... -
toza #3317 dashboardban ,vagy evox sisztem settingsnel tudod allitgatni ipt meg sbt?! -
gringoakiol #3316 üdv.
olyan gondom van h nem müködik a lan kártya az x-boxomba.ez csak hardveres hiba lehet vagy valahol le lehet tiltani a boxban?
van valakinek vmi 5lete mi lehet a baj.
amugy azt csinálja h bedugom a gépbe a kábelt s a led sem világit,a kábel tutko jó mert másik boxba szuperál, a systembe meg kiirja h no link, már kiprobáltam routerrel,switchel mindennel de semmi.
5let?
-
turho #3315 Eredeti xbox 1 játékok, jó állapot, kézikönyvvel, német nyelvűek, eladók:
Hitman 2
Oddworld Munch's Odyssee
The Thing
Ajánlatokat PÜ-ben, egyben olcsó(bb). Nem gondolok nagy pénzre :) -
#3314 Sziasztok, tudnatok adni egy FAQ cimet, ahol nehany kezdo kerdesemre valaszt kaphatok? (pl milyen modchip-ek vannak, ha van vinyo, azt hogy lehet feltolteni, kell-e patch-elni az iso-kat, meg ilyenek...) -
toza #3313 superman returns mikor jon?!eecerujen nem talalom sehol..?! eee? -
#3312 Szerintem keressetek rá a neten erre a NERO témára, tényleg rengeteg galibát okoz isok esetében. Akinek pozitívak a tapasztalatai azok lehet, hogy pont egy olyan verziót használnak ahol nem jött elő a hiba. A DVDDecrypter viszont sosem hibázik.
@toza: ha más játékokat olvas a boxod, akkor nem biztos, hogy a csipp a hibás. Bár nem zárható ki. De először a lemezre és az írásra gondolok első körben ami nem lett megfelelő. -
#3311 Eladnám xboxomat. Ki van chippelve, 1 eredeti kontroller és kábelek járnak hozzá, no és persze 20 játék is! Magyar evox menüs. -
toza #3310 10 k alatt...vagynem... -
toza #3309 rohattul lehet hogy atkell vatani ntsc re am...nero meg tokeletesen ki ir mindent..csak ujabb dvdirokhoz ugye erdemes ujabb softvert rakni..es annyi..(6.akarmennyi pont 3 mall szoptam enis sokat..de kb 6.akarmennyi.18 vagy mittomen,mar tokeletesen mukodik ennyi......)
mellesleg miert kell gazdagnak lenni nero birtoklasahoz?!!?
van proba verzio is..eh -
juve001 #3308 megcsináltam a DVD Decrypterrl a dvd-kiírást, de nem olvasta be az xbox, gondodlom a chipelés miatt, namármost() a chipelést hol és mennyiért tudom megoldani? -
#3307 azért nem ennyire rossz a helyzet, de tény hogy pont az a lemezed nem sikerül amit nagyon szeretsz és csak pár hónap mulva visszaolvasásnál derül ki a turpisság....(nekem sajna a munkám miatt néha tényleg nincs időm kipróbálni hogy rendesen müxik-e a lemez)...én ilyenkor nagyon csúnyákat tudok mondani
csak ezért nem használom magát az íróprogramot...ami viszont tetszik benne az a borítószerkesztő ami szerintem naon jól sikerült... -
#3306 "a gazdagok NERO-val írnak...az 5ből 3lemezt elront ISO kiírásnál. DVDfilmeknél-játékoknál egyaránt."
Ezt meg gondolom te sem hiszed el. -
juve001 #3305 és hogy nektek mi a tapasztalatotok ezekkel a netről letöltött játékokkal kapcsolatban, és hogy csináljam, mert eddig mindent winrarral próbáltam kicsomagolni, de ha nem kell, azt mondjátok (ilyen tanácsokat kérnék)...
még1x nagyon szépen köszönöm -
juve001 #3304 Köszönöm hogy Segítettetek, most azt kérdezném hol tudom chipeltetni olcsón, de hatékonyan a gépet? köszke -
#3303 Én mindent elhiszek amit írtok.
Saját tapasztalataim: 8X osan írható lemezt 12X-en írok Neroval, legyen az sima adat, Xbox, vagy Ps2. Soha nem volt egyetlen egy sem ami ne működött volna tökéletesen. -
#3302 így igaz, a gazdagok NERO-val írnak...az 5ből 3lemezt elront ISO kiírásnál. DVDfilmeknél-játékoknál egyaránt. Látszólag minden jó lesz, csak amikor lejátszod a filmet akkor 5 perc után VOB hibával elszáll a lemez, játék meg mindenféle fura dolgokat produkál. DVDDecrypter (IMGBurn) az ami jó. -
#3301 pedig hc irasra a decrypter volt eddig a legjobb, mert ugye jott az imgburn :D imgburn>>>all :D:D -
#3300 én meg sajnos használtam "régen" nérót....na azóta nem!
nekem mondhatod én elhiszek mindent, csak azt nem hogy a néró tökéletesen írja meg a lemezeket....
ha beleolvasol néhány topicba (pl:ps2) láthatod mennyi probléma van vele és azzal amit megírtak, ellenben a decrypterrel megírt játékok és most nem csak XBOX-ra gondolok mind tökéletesen futnak...
de én nem akarlak meggyőzni erről, mindenkinek szíve és joga hogy mit használ.
vitát sem akarok indítani mert mindenki úgyis csak mondja a maga igazát és elég nehéz meggyőzni a másikat az ellenkezőjéről....
üdv neked -
#3299 A büdös életben nem használtam még decryptert, bármi megírja tökéletesen. -
#3298 ha cd-s verzió akkor cdrw-re ird mert különben nem megy.....(csak néhány gépen)
ha dvd-s akkor dvd decrypterrel és akkor biztos hogy jó lesz.... -
#3297 Simán kiírod NEroval, vagy bármivel ami kezeli az ISO fileokat. KEzdetnek talán nem árt tisztázni, hogy nem CD hanem DVD lemez kell neki, illetve ha nincs csippelve vagy flesselve a géped akkor felejtsd el, nem fog menni. -
juve001 #3296 nem értem
mi az? meghalt a topic? vagy mért nem reagál senki a kérésemre?? -
juve001 #3295 vki legyen olyan szíves, mondja meg, hogy ha netről töltök xboxos gamet, akkor hogy tudom a letöltött game-t úgy kiírni cd-re,h az xbox felismerje?? a játékokat n a www.wco.89.hu- oldalról töltöm, ha vki tud jobbat, vagy vmi olyan progit, amivel át lehet "konvertálni" (vagy vmi) xboxosra!!!!!! fontos! KÖSZ! csá -
turho #3294 Stimm, nem is figyeltem mi a játék. -
#3293 sziasztok!
Van nállam egy kölcsön xbox és szeretnék xboxlive ra felmenni de valamien subciptrion kódot kér. olvatsam hogy valamien kártyán kéne hogy legyen ez de nem kaptam hozzá ilyet. ilyenkor mivan? nem is lehet felmenni netre? nem lehet új kódot csinálni? vagy vmi ötlet? -
#3292 ezt kell keresned:
"Blazing.Angels.Squadrons.Of.WWII.PAL.WORKING.XBOX-PaL" -
#3291 abból van kint már egy "working" verzió is...
ahogy turho kollega mondta rossz a törésed... -
toza #3290 ha tudod masold gepre es ugy probald...akkor sem fog tortenni semmi ..csak ugy montam..legalabb sokaig tart..:D -
turho #3289 Akkor lehet hogy másikat kell tölteni vagy xar lemez/író. De inkább xar törés, ha megáll és kész. -
maka2 #3288 Helo!
Nem tudjátok mit csináljak akkor , amikor berakom a gamet az xboxba kiírja hogy loading elindul a játék de mikor kiírja az elején hogy melyik cég gyártja meg hogy mikor megáll. Nem megy tovább, még a menübe se megy be.Miért van ez. Amúgy a Blazing Angles a játék hátha segít.És már kétféle képpen is kiírtam.
Ksözi!!