5250
Xbox
-
#3367 nekem az eleje így néz ki:
Network
Type
IP
Line Status No Link!
Ethernet MAC address 00:0D:3A:BA:B7:E1
Ezeken nem tudok állítani mert nem engedi de a többi már jó. -
#3366 Vagy az nem baj??? -
#3365 Ja csak nekem a network-nél az első 2 beállítást (type,IP) nem lehet változtatni. -
toza #3364 nyilvan pc killernek akartal valaszni de eztet probajjatok...lehet netet is osztani boxra egyebkent,meg netezni is rajta...sbt..
egyebkent en a "csak usb egeret lehet rakotni"megjegyzesedre reagaltam igy... -
gringoakiol #3363 ha ha most én is ezzel szenvedek..
nekem sem akar a dolog menni.
neked mi baj? -
gringoakiol #3362 nem hazudok vazze de én ezt tudtam, nekem csak ilyen van..
de ez se müködött bár annyira nem is érdekelt -
#3361 HELP!
Vki segítsen már mert nem tudom rendesen összekötni az xboxot a pc-vel.Az xbox365.hu-n és az xboxklubon találtam leírást de azokkal a beállításokkal nekem nem jó.JA és a gépemen evox van. -
toza #3360 ja kb annyi a csel hogy bekel masolgatni vvincsre cd ket,de konfigban lehet babralni konyvtarat,szal mashogy is megoldhato...asszem...
innen meg az osszes tobbi xboxon emulalhato gep emulatorjait totheted..egesegedre.. -
toza #3359 ezttocsed le...azt jovan.. -
toza #3358 hazucc....smartjoy frag -
gringoakiol #3357 én is igy jártam vele vhogy ... -
#3356 van átalakító, csak ha rádugom a logitech mx300-at semmit nem csinál. illetve az egér optikája egy pillanatra bekapcsol utánna semmi. -.- -
gringoakiol #3355 csövi
csak usb-s egeret lehet rákötni boxra uau mint a bill.
kell hozzá 1 átalakitó -
jakuzatm #3354 Sziasztok xboxomat össze tudom kötni számítógép monitorral? van ilyen kábele valakinek (rgb dugalyok vannak a monitoron) köszi a helpet -
fofi #3353 Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Vettem egy (chippelt?, vagy flashelt?) xboxot és utána csináltam egy teljes formatálást.. csakhogy , utána ahogy kell egy Evoxos xbox telepítőt le is futattam rajta.. szépen fel is ment minden ami kell (evox,xbmc stb.).. egy problémám van.. sajnos nem az evoxról bootol, hanem az xbox dashboard bootol ha újraindítom.
Mi lehet a gond?
Nem tudjátok melyik file alapján bootol? És hol található? Mert ftp-vel is szépen rátudok kötni, de nem találom azt az ini filet ami módosításával esetleg megjavulna a boot-olás...
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Gábor -
#3352 vissza olvastam, kerestem nemtaláltam azta hozzászólást amivel közelebb juthatnék egy playstation emulátorhoz, xbox-ra! -
adidas01 #3351 Helló! Valaki Segítsen MÁR, könyörgöm: Chipeltetésről lenne szó: egy egyszerű chipet kéne vhol Pesten beszereltetni a boxomba, valaki mondjon ilyewn helyet Pesten, ahol megcsinálják nekem, és h kb mennyibe kerül. Köszke -
#3350 sry hogy nem olvasok vissza... -
toza #3349 igen..igen...lap aljan meg ott a kereso...
smartjoy frag,bill meg eger kotheto ra..9k ert vehecc..lentebb vannak linkek is..
es igen van,van mindenfele emu xbox ala is... mikor majd vissza olvasol egybol eszre fogod venni mijen sok es franko.. -
#3348 xboxra létezik olyan, hogy ps emulátor? -
#3347 egeret lehet valahogy rákötni xbox-ra? -
#3346 -
#3345 pl. Forza motorsport -
#3344 lényeg az, hogy ne arcade legyen, hanem simulator!!! -
#3343 van olyan játék xbox-ra mint ps-re a gt4? -
toza #3342 ha felmesz veletlenul,vagy probalsz csatlakozni xboxlive ra elszalhat fleseles,vagy ujra rakott evoxnal,ujra "csinalt" vagy merevlemez valtasnal is annyi..jobb a csip,van ami "ki-be"kapcsolhato..kb nemsokkal dragabb..bar fleselest otthon is megtudod csinalni,ha van ra sok orad.. sbt... olvass vissza,vagy lap aljan kereso...
Lammer konyorgom egy FAQ er!!!
(meg mace griffin is jo lenne!!:D vki szannyon mar meg..pc re mar megszereztem de ugy nem jo..:( ) -
#3341 trainert -
#3340 vki nem tudja megmondani, hogy lehet e úgy játékot kiírni,hogy rakok bele valamilyen trailert? -
#3339 nekem flashelt és rendesen működik -
gringoakiol #3338 woow
de müködésben? vagy van valami hátránya neki h flashelt s nem chippelt?
-
#3337 szétszeded és ha nincs benne chip akkor nem chippelt:) -
gringoakiol #3336 mi különbség van a chip és a flash között?
vmelyik jobb mint a másik?
hallottam olyat h a távirányitó nem fog müködni flashelt box nál, s honnan lehet megállapitani h a boxban flash vagy chip van?
köszi s sorry az értetlenkedésemért.. -
adidas01 #3335 helló! Chipeltetésről lenne szó: egy egyszerű chipet kéne vhol Pesten beszereltetni a boxomba, valaki mondjon ilyewn helyet Pesten, ahol megcsinálják nekem, és h kb mennyibe kerül. Köszke -
#3334 jaaaaaaaa,csak azé irtam me annyiszor van emlegetve mint a decrypter utodja (asszitem eztis tudja:) -
#3333 imgburn csak irni tud :P decrypterrel kell isozni :P -
#3332 dvd-röl isoba?
DVDDecrypter/imgburn,oszt csá -
#3331 a dvd-ről ISO-ba alakítás valahol nincs leírva rendesen? -
#3330 sííííííííííííííkkkkkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerűűűűűűűűűűűűűűűlt!!!eeeeeeeeeeeeeezaaz!és még a hot coffe patch is benne van!
-
#3329 de ott irja:P
akkor a qwix (amit ott ir) a ISOt kibontod,ergo látni lehet mi van az ISOba,és a magyaritásodat a megfelelö helyre rakod.
Utána a create iso menüvel meg visszaalakitod ISOvá (elvileg miko szétbontja egy mappába pakol mindent,ezt a mappát ad meg majd a menünek) -
#3328 de nekem nem telepítős a magyarításom hanem sima mappa amit be kéne másolni de nem tudok