Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

4489 fér rá maximum.

4489 MB.

Lammer
te is aldozataul estel a marketingnek... 😛
marketingesek 1000errel szamolnak... egy tal levesbe folytanam oket legszivesebben 😄DDD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

A kettes számrendszer miatt 4.7 GB, az 4360 Mbájt.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Atkamon
4621MB-ot ír a file méretére, miért nem fér rá egy 4,7GB-os DVD-re?

Atkamon
Köszi, megpróbálom, remélem sikerül.

alph4
Nekem is volt ami nagyobb volt 6Gigánál de rázsufoltam az egyrétegû DVDre 😊)
Nyisd meg vmi ISO szerkesztõ progiban, pl Ultraiso. Aztán ha bírsz, törölj ki belõle ami nem kell. Pl nem angol hang, lényegtelen sokat foglaló video stb...ami talász. Aztán ment ki a kész ISOt és írd fel.

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Atkamon
A remix megvan, de nem fér rá egy sima dvd-re. A mérete több mint 4,7GB. Mit csináljak vele?

van tokijoi kuldetes...meg par grafikai dolog megvaltozott...

F.E.A.R. készûl X-BOXra (http://gamecity.cjb.hu)

http://gamecity.cjb.hu

😊 jaja amikor megláttam aztán eszembejutott, hogy ezt egyszer már néztem, de csak amikor megvettem a gépet, azóta evox 😊)
És tudod miért? Sokan meg se nézik a gyári dasht szinte a büdös életbe, xbmc meg evox és yóvan 😄

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Köszi igy már megy, eszembe se jutott ott megnézni...

Még 1x kössz
Tudtommal át kell a gyári dashban.

Sziasztok

Vettem egy RGB pro Advance kábelt, az optikai kimenet csak sztereo hangot visz át az erõsítõmbe, kell valamit állítani a boxon, vagy mi lehet a gond szerintetek? Filmmel, játékkal is csak sztereo.

Atkamon
És mi a különbség a Midnight Club 3, és a Midnight Club 3 REMIX között?

project gotham racing 2, splinter cell, desert storm, nba2003, amped
Ezek maradtak xboxra. Dobozosak. Plíz PÜ

deep
Semmi különbség. Minden kontinensen más címmel jelenik meg, hogy az ottani népszerû autós versenysorozat nevét viselje.
doubleW
kb annyi lehet, mint két autós játék között😊

\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"

Atkamon
Komoly?😊 És azon kívül? A kiadójuk pl. egy és ugyanaz.

KILLER2
Hát elõször is más a nevük 😄

Töltsük le az internetet!

Atkamon
Nem tudja valaki esetleg, hogy mi a különbség a Toca Race Driver 3, és a DTM Race DRiver között, ha egyáltalán van különbség köztük?

Esetleg bontom is, minimum 4 db. 😊

A papírtokosak is eredetiek, de bundlék (gépekhez voltak).

Szal 8 db, a sega gt és a jet set radio papírtokos, a többi 6 meg gyári nagytokos könyvvel, mindenével. Plíz PÜ

Splinter cell, NBA 2003, Desert strom, Amped, Sega Gt 2002, Jetset Radio, Project Gotham Racing 1-2.

Mennyit ajánlotok ezért egyben, eredetiek...

http://gamecity.cjb.hu

X-Cheats - XBox
XBox Cheat kódok adatbázisa.
Atkamon
Ok. Kösz.

Van ott a fórumba, meg a tutorok közt is info hozzá....

Atkamon
Ezt nekem írtad? Nem igazán találom.

Ment válasz a lapunkon a chatban.

Hy valaki mondja már meg mennyibe kerül egy új xbox alaplap!
Atkamon
Kösz, menek is!

Chip kell bele, vagy flash (softmod nem jó, ill. a softmod és a rendszer az új vinyón újjáépítve dolgozna). Beleteszed a vinyót (120 gigáig égebbi biossal, 120 felett lehetõleg m8 vagy m8+ biossal) és pl. valameik univerzális telepítõvel megformázod, feltelepíted... Nem hosszan írtam le de azért nem olyan eccerû...de nem is vészes. gyere a www.xboxklub.hu-ra olvasgatni 😊

Atkamon
Milyen vinyót lehet X-be rakni a gyári helyett, és hogyan?

Atkamon
XBOX-ot rátudok kötni monitorra? Ha igen, milyen kábel kell hozzá?

amennyiben rohatt nagy hujeseget mondok vki ugyis racafol mingyart..😄
xisoval kitomorited egy mappaba,utanna ha van benne nem englis hanem mongyuk francia vagy stb language file mappa,vagy egyeb akkor azt kitorlod,vagy videoknal megkeresed a nagyobbakat ki iktatod..(igazabol en 2 cer probaltam oj modon hogy csinaltam egy ures txt filet amit atneveztem az adott video nevere,bik,vagy az eppen aktualis video file kiterjeszesevel,es felul irtam,es ugye igy 0 bajtos lett,bar eddig nem volt ojan jatek amit kedvem lett volna addig jaccani hogy eljussak eddig a videoig,szal nem tom mi tortenne😄 de ha megvannak mar a mentesek addig,akkor ki lehet ujra irni esetleg videoval egyutt,mas dolgokat torolgetve,es ugy nyilvan megy😄 ,de language fajlok 100%ban hanyagolhatoak..)..

utanna ,ha megvannak kitomoritett file ok,neroban udf modban,udf beallitasoknal xbox konpatibilitasnak pipa es mappa tartalma ki ir..vagy recordnowmax iro proggal siman minden beallitas valtoztatas nelkul irhatod es irja is..es kesz..
Figyelj, akkor írd le a menetét hogyha akarsz vele segíteni. Tudtommal nem 10 perc... Nem keverendõ azzal a letöltött iso-val ami mellett van egy utility exe, ami megcsinálja a méretösszehúzást.

z0ty
jaja.kb 10 perc az eletedbol😄

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Nehéz dolog. ki kellene bontani (talán xiso) és kivágni a videókat vagy újratömöríteni, és egyéb ilyen embertelen mókák. Én sem mentem bele, durva meló.

KILLER2
Hát szerintem sehogy.

Töltsük le az internetet!

ol75
hali, nem tudja valaki, hogy lehet egy 6,2 gigás xbox játékból 4,7 et csinálni???

Magyarul elkelt (egy fórumtárs félreértette) 😊

Érdekelt valakit 😊

Érdekel valakit chippelt xbox? Gyári vinyóval vagy 80-assal. 1.6-os. Duox2 m8+ biossal. Plíz PÜ.

Van valakinek eladó új S joy-a olcsón?

Lammer
khmmmm khmmmm 😛

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

deep
Lehet, nekem is egy 80-as van benne. De meg ne kérdezd hogyan😄