5250
Xbox
-
kösz a romokat de mondjuk így is van vagy 120 rom-om csak kell vmi normális emu amivel megy is -
toza #3406 cserebe itt vannak romok... -
pont most kezdtem el ugyaninnen letölteni mind a 2t -
nekem most project64x-em van.Belinkeltem az xboxon az emulatorokhoz és el is kezd tölteni de lefagy. -
toza #3403 big ass... televan sok sok mindenfele emuval..de ezen n64 rohattul nincs sztem.. ja es kb ki kell csomagolni hogy torolgetni kelljen mert nem is fer ra egy dvd re..marmint 4.7 esre.. -
toza #3402 mernem alszol..!? >> Surreal64(legjobb),DaedalusX "LEAK", PJ64-X vmejik csak mukodik,csak van kb 6 video pluginbeallitas es altalaban csak egyel megy frankon..annyi...probalgatni kell..5-10 mp utan nemindul akkor nem is fog..akkor reset es ugras kovetkezore...supermant,goldenajt,badzsokazuit siman toltam pl... -
Van rajta működő n64 emu is? -
Akkor olyat keress hogy, big ass emulator (két DVD),kiirod berakod oszt csá:P
Most nem tudom már mennyi emu,meg játék van rajta, de jopár az tuti. -
Ja és az az emu nem naon akar működni. -
XBOX controller.Az enyém. -
toza #3397 ez biztos..szep szep,de mi ez?!
ott a link a 3360 as hsz ban a n64 emuhoz... -
ezt most csináltam 10 perc alatt.
Mondjuk nem a legjobb kép de mind1.
-
-
azok is joakok! :D
(en az evokszban bizokkkk :D:D) -
mi ejnye??? -
bercys #3392 Köszi!
Szétnézek!
-
tsabigo #3391 bercys.lehet kapni átalakítót. 6500ft- ért láttam nemrég a neten, de már nem emlékszem hol.Két xbox joyt tudsz rákötni és usb-vel csatlakozik a pc-hez.nézd meg itt -
toza #3390 akkor ezek mik ezek?! -
toza #3389 olvass vissza..kb sok cim van linkekben ..itt minden masodik hirdetes csippelesrol szol...meg ebben e forumban is van kb 5-6 veblapcim ahol ugyancsak van lehetoseg..kb 2,3 oldallal visszabb..
pc killer #3360 ejnye
-
bercys #3388 Sziasztok!
Valki tudja, hogy az xbox padot pc-re hogy lehet rákötni?
Ugyanis a profik a motogp2-ben azzal tolják.
És esetleg, hogy melyik gombot használják és mire ebben a gémben?
Én bill.-vel tolom de így nem tudok sebességet váltani manuálisan.
Előre is köszönöm a segítséget! -
SlaYers EvoX Auto-Installer v2.6 FINAL
-
okés
öö miaza slayer lemez, honnan lehet leszedni? igy kezdésnek :) -
hat akkor szedjel le egy slayer lemezt... es lehet megint setupolni az evoxot :c -
A trainereket hova kell bemásolni? Ja és van vkinek működő n64 emulátorja xboxra. 
-
na kideritettem: aladdin xeno fx chip van benne, és 1.6-os a box. szoval? tud valaki valamilyen használhato ötletet mondani? -
adidas01 #3382 na köszi nagyon, a telcsiszámot megírnád nekem, és h mikor mennyiért csinálták? És h ez Pesten volt, csak mert nekem Pest és környáke kéne... köszi -
nem soft. meg a vinyot se vezérli chip nélkül ugy tudom.
adidas01: erröl meg annyit hogy telefonon megrendeltem, és mentem érte mikor kész lett :) mondjuk elötte leadtam a vinyot bele, de ennyi. ugyhogy belülröl nem láttam még. de szép kék hangulatvilágitás van rajta, ez grátisz volt :D -
biztos chipes? nekem soft gyanus! -
adidas01 #3379 Faszom, mindenkinek van chipoeltetett box-ja, de mindenki aludt miközbe megcsinálták neki, vagy mi a halál, hogy egy db ember sem tud semmi infót mondani arról h pesten hol a fasszba lehetne chipeltetni? Segítsetek már! -
A mentések már jók de most xbc-ni akarok.Vki nem tud segíteni az xbc beállításában? -
annyit tudok a technikai háttérröl hogy valamilyen aladdin chip van benne asszem. lemezröl nem lehet esetleg ujrarakni az xbmc-t? esetleg valami hasonloan egyszerü megoldás nincs a láma juzerek számára mint én? :) -
ez kell neked! -
SOFT MOD szagot erzek!
(ha flashes lenne, seccperc alatt vissza lehetne rakni egy slayer lemezzel az egeszet, nomeg akkor pirosvillogos SUPPORT hiba lenne!!)
-
toza #3374 aztan meg lehet hogy koze sincs hozza.... lammer?! -
toza #3373 udata,meg adata mapban vannak..jo hejen jarsz..azlesz az..amelikre akarod..csinalsz egy mappat,es ahol van hej felrakod... ha evoxod van akkor onnan is lehet boot olaskor inditani egybol,meg xbmc ben is van myprograms menuben lehetoseg pityputty inditani....
wander01 -: ujra kell flasheltetni(?!) :D -
toza #3372 ime a flash elonyei..!:D -
hali mindenki, kis help kellene. az történt hogy lehuztam és felraktam a DOD ultimate-et, és bekeveredtem véletlenül az online játék menübe. xbox live acc stb stb. na amint tudtam kikecmeregtem onnan, de mikor reset/inditás van azota az eredeti dashboard vagy micsoda, az a zöld cucc jön be, nem pedig az xbmc. sajnos aki chippelte meg okositotta már nem elérhetö, ugyhogy itt kérek egy kis segitséget. mit tudok vele csinálni? és tele volt a vinyo minden joval, ugye nem veszett el minden cucc? ja és ftp-n azota nem érem el. -
AZ "E" partíció lenne? Ott találtam ilyen összevissza számozott mappákban olyan fileokat,hogy saveimage meg ilyenek. Ja és pc-ről a gameket melyik partícióra kell tenni? És a trainereket?
-
EEEEEEEZ AAAAAAAAAAAAAAAZ! Sikerült kapcsolódni de a mentéseket nem találom.HELP! -
Ja és a gépet is újonan vettem úgy,hogy rajta volt az evox és azt is tudom,hogy ott is ftpzték rá a különböző programokat úgyhogy nem tom mi lehet a baja.