5250
Xbox
-
toza #3447 tudod "age"szerint rendezni izeket..ugy kicsit konnyebb megtalalni ujabbakat..viszont nallam az volt hogy az uj kb szarabb volt mint regi..szal nem nagyon kell eroltetni,ha csak nem kodekek miatt..mellesleg ha xbmc c re van rakva akkor ha minden igaz boot nal az indul..es ennyi..(amenyiben tevednek akkor ez tortent..) -
toza #3446 szeggyel le uj szutykot,ird at evox iniban amit kell..asszem.. -
azt mondja el nekem valaki, hogy azt hogyan lehet megoldani, hogy mikor a boxot bekapcsolom akkor egyböl az xbmc induljon el. eddig ugy volt, nagyon szerettem, most ujratelepitettem az egész boxot slayers 2.6-al. van rajta xbmc, de valami régi szutyok. -
toza #3444 nem a evox..hanem a xbmc..felrakod aztan inditod es kesz
-
hogyan lehet másik menüt tenni a gépre? gondolom én nemtudok itthon most kapásból :) de érdekelne a menete.
most amit vettem azon Avalaunch van, és ez csak dvd-ket játszik meg hát a játékokat, viszont evoX-ról úgytudom, hogy mp3-at is meg divx-et is viszi -
PLZ HELP!!! 

-
és innen frankón megérkezik minden szállítmány? rendeltél már? -
LOAAAAAAAAAAAAL :D:D -
LOL -
-
-
gringoakiol #3436 áve.
hogyan tudom lecserélni a boxomról az evolutionx-et pl unleasx-re?
mi kell hozzá stb, nem tudom befolyásol e valamit h a gép az flashelt. -
turho #3435 itt van olcsón sok minden... -
Hol lehet legolcsobban kapni Logitech Compact Controllert? Egy helyen talaltam 5.900-ért, de gúgl dobott 3000ft-os találatokat is csak elfogyott meg már nemkapható szövegekkel.. vagy esetleg milyen utángyártott olcsóm irányító van még? -
toza #3433 ird ki auto installer izet ujrairhatora..rakdbe xbox ba.kapscold ki xboxot..kacsod be..na es amikor bejon lesz vhol sistem settingsnel ip cim allitas... alicsd at,vagy pc ird at a kapcsolodasnal az aktualisra..es akkor meg lesz a ftp kapcsolat mindekozben..es utanna tudol babralni..ennyi..mert hogy en is csinaltam zold dashboardnal ip allitgatast meg minden de vmiert vissza allt allandoan..meg rohattul nem ment ugy..de ez talan segit.. -
hát majd megprobálom. ugyanis a szitu az hogy xbmc helyett a gyári dashboard jön be inditásnál, és nem lehet semmit kezdeni vele, csak ha lemezt raksz be. ugy megy szépen minden. másolt játék, dvd. a hálozati beállitások maradtak ugyanazok mint voltak, viszont nem lehet ftp-n elérni a cuccot. akárhogyan probálom, idötullépési hiba meg stb stb, változatos hibaüzik jönnek. ip cim ugyanaz, automata felismeréssel sem megy, már mindent megprobáltam. ha elérném ftp-n persze hogy minden cuccot lementettem volna már :) -
Mert má
-
Plz help! -
toza #3429 f re meg g re nem tucc,meg nem szabad pakolni ..en legalabbis eddig igy tuttam..mer hogy azok nincsenek is..de kozben lehet hogy de...de egyebkent ftp kapcsolat pc xbox kozott..mindent atmasolsz aztan vissza...ez biztos mukodik...mas meg o is nyilvan van... aasszem lehet csak evoxot rakni c re.. tobbi meghajtot meg beken hagya.. vagy vmi..de lammer biztos tugya,mert O: nagyon okos.. -
és toza, hogyan tudom ezt ugy telepiteni hogy az F/G valamelyik meghajton találhato 200 giga játék és film meg zene ne vesszen el? -
Vki nem jön xbc-re forzázni? -
toza #3426 egyebkent erdemes evoxt c re xmbc t meg tobbi mindnet e re pakolni...mivel c n keves hej marad,kb 300 mega,evoxskinek pakolaszas miatt...e n meg van 4 gb ha alap vvincseszered van gepbe..szal ott azert nem art a hej!!sztem.. de lammer jobban tugya... -
toza #3425 tudol babralni is hogy mejik legyen alatta,szal meg csak egyazon nevunek sem kell lennie video fileval mint pl vindozos mplayernal...sbt...
wander01 evox telepiteshez meg ott a #3387 hsz...
ftp n mented a savekat pc re..aztan lehet ertelem szeruen beallitgatni "installlalodasat" es evox es benne xbmc,xbmp,dvd2xbox,xlinkkai,meg meg szaz felesleges szar mar fenn is van a gepen ..sbt.. -
toza #3424 xbmc ben mukodik a felirat..elvieleg tutod csusztatni is,meretezni stb.. -
Olyan megoldással működne az xbc,hogy a modemet usb-n keresztül rákötöm a gépre és a hálozati kártyához meg az xbox-ot? -
XBOXra vaon olyan rogram amivel lehet használni videóhoz .srt feliratot? -
ha valaki tisztában van az evox meg xbmc, stb stb telepitéssel, hogyanokkal, és hajlando kicsit segiteni, légyszi vegyen fel msn-re :) [email protected] -
Az xbc-be kell IP címeket állítgatni? -
Ja és az xbc beállításában tud vki segíteni?Holnap veszek 1 hálókártyát + pár méter crossover kábelt és nyomatni akarom a forzát.
-
Na!A c meghajtóra csináltam 1 trainers mappát és raktam bele pár trainert de akármelyik játékkal kipróbálom nincs semmi hatás.Az xbox-on nem kell vmit állítani??? -
mi a különbség a Logitechnél az Attack Controller és a Precision Controller között? Nézem, hogy ez az ataaak "csak" 9ezer pénz a precizsön meg 12ezer, de a leírásukban csak az különbözik, hogy az ataak 300 óra játékidőt írnak a precizsönhöz meg 50 órát, ja meg az ataak világos zöld :) -
Akkor a c meghajtóra kell 1 trainers mappa és abba kell tenni.Ki is próbálom. -
toza #3415 szoval amelyik meghatjodon van a evox arra csinalsz egy trainers mappat..es abba bele..na. -
toza #3414 ez talan segit kell csinalni egy trainers mappat es bele pakolni amit kell ...kb -
-
Vki segítsen már,hogy a trainereket melyik mappába kell feltenni az xbox-on.
-
OH FUCK!!! Itt még nem vok regisztrálva. -
EEEz van meg nekem.All in one emulator.Ezen van a project 64x. -
toza #3409 ezaz
bocs a spawnert..meg varz miatt
-
toza #3408 akkor Surreal64...de vhol van egy n64 emus dvd is amit tolteni lehet...de ez se rossz