Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

KILLER2
Ja

Töltsük le az internetet!

pc killer
és médialejátszó is lehet az evox-on belül?

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Az xbmc lehet önálló Dashboard is, lásd www.xboxklub.hu 😊 és nem is rossz.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

pc killer
adatba kell kiírni? Nem tudok belõle iso-t csinálni.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

pc killer
Letöltöttem de nem tudom telepíterni.

KILLER2
Az xbmc sokat tud, de csak médialejátszó

pc killer
Nem tudtam, hogy az xbmc simán médialejátszó vagy olyan mint az evox.

KILLER2
Mért ne lehetne?

pc killer
Evox-ra fel lehet telepíteni az xbmc-t?

KILLER2
Én is így vagyok vele. Szerintem picit szar a figása meg a bombok felülete viszont ha neki tatszik az eredeti és kényelmesnek találja szerintem ez is jó lesz neki mivel ahogy elnézem eléggé hasonlítanak. Amúgy nekem az erederti joyon a bal analóg kar teteje elkezdett lehámlani.

deep
Nekem is van egy ilyenem. Feleannyiba került, mint az eredeti Microsoft, de nem is olyan jó. Minõségileg nem rossz, csak lehet túlságosan megszoktam az eredetit😄
Bakker, nem is néz ki rosszul!!! Hol lehet ilyent kapni?
Nekem az eredeti igen bejön mindenképp akarok egy olyat!!!
Ha valaki tud mindenképp jelezze! ([email protected]) kösz
KILLER2

Ilyen

KILLER2
Pedig jó nincs vele semmi baj sõt még csúszásgátló is van rajta.

<#szomoru1> Akkor lekéstem! De hol lehet venni eredetit? A Logitech-es yojokban nem bízom!
KILLER2
Nekem nem nagyon tetszik ez az eredeti. Szerintemaz S joy a legjobb, de ha neked tetszik az eredeti akkor vegyél 1 logitech joy-t. Én most vettem 5000ért és amint elnézem eléggé hasonlít az eredetire.

Februárban árultam itt egy olyat, sajna a kutyának se kellett, el is ajándékoztam... 😊

dinomano
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Xboxoriginalc.jpg
ezt nezzetek, sztem ez az... :-P

http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox

itt oldal középtajan fenn van S-kontroller+eredeti is...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Berakok majd egyet holnap!
KILLER2
Az milyen? (esetleg kép róla ha van)

Szerintetek lehet még kapni az eredeti (agyári legelsõ) kontrollert? Nem az S-t hanem azt a dögös nagyot amit az elsõ megrendelõk kaphattak csak! Mindenképp akarok egy olyant! Nem tud valaki egyet! (Lehetõleg zsír újan)? Hol lehet olyat kapni?
rastaman
köszi szépen bogeszo<#smile><#eljen>
nem hinném hogy bármely más joystick is visszaadná azt a fílinget. húúúh még most is végigfut rajtam a bizsergés, a gomboknak az a jó tapintása...<#nyes>

Törölt felhasználó
Van rá lehetõség csak venni kell hozzá egy átalakítót, valamelyik konzolos boltban láttam de már nem emlékszem hogy hol!
Ha nagyon szeretnéd keress rá!
torrente
Komponens kábel sem árt, ha már van jó tv-d.

rastaman
bocs. lehet h hülye a kérdés: lehet xbox joystickot PC-re kötni? ma próbáltam xbox-on need for speed most wanted-ot és nagyon megtetszett a joystick. konzolt azonban nem akarok venni, a pc-m azért így is ekég ütõs 😊 EA játékgépen játszottam, nem láttam a konzolt és hogy hova megy be a kábel - ezért kérdezem. elõre is köszi ha valaki tud segíteni. THX
peace. rastaman

Csatlakozom fél- egy év és csökkennek az árak! De azért én csak meggondolnám addigra hogy Xbox360 vagy PS3! Ha addigra megtehetem mindkettõ<#smile>
Meg azért azis kibaszás nem hogy HD tévé nélkül veszít a grafból nem? Foglajjuk össze, mi kell egy tökéletes Xbox 360-hoz: HD tv a jobb grafikus megjelenítésért
Merevlemez hogy ne keljen bajlódni a játékállással és azokkal a dolgokkal amiket esetleg fel akarzsz rakni a gépre
Nem ártana a Live! szolgáltatás sem mert némely játéknagy csak így érezni az ízét
Meg még van sok egyéb apróság amikrõl nem írtam, de ezek az alap dolgok hogy élvezd a játékot és teljes mértékben ki tudd használni a konzol adta lehetõsékeket! Ezeknek az ára...hát nem olcsó, így mindenképp várni fogok 1 évet! De egy biztos míg élek konzolos leszek!
KILLER2
Jobb, de szerintem most még nem érdemes venni, mert drága és ajátéok is drásák meg minden ami hozzá van drága és kevés játék van még rá viszont szerintem fél vagy 1 év múlva megéri.

doubleW
ez komoly?😄

\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"

Milka
XBOX 360 jobb mint az XBOX?

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Elméletileg támogatja próbáltam még ps2-n, ott mentek az NTSC játékok, már a menü is szürkébe"jön+ be xbox-nál.
KILLER2
Nem nagyon értek az ilyenhez, de lehet, hogy a TV nem támogatja az NTSCt (lehet hülyeséget mondok)

Sziasztok!
A mai nap beszereztem egy xboxot, egy problémám van vele, ha thomson tv-n próbálok vele akármit csinálni csak szürke képet ad, ha orion tv próbálom akkor tuti. Mi lehet a probléma? sajna kezdõ vagyok -e témába.
Köszi!
A pluszos 6 MB-tal kevesebb, 4483.

doubleW
skacok, van olyan oldal, ahova fel lehet tölteni 2-300 megás fájlokat úgy, hogy az mások számára is elérhetõ legyen?mint pl a képfeltöltések..hm?

KILLER2
Köszi.

KILLER2
JA!

Mindkettõre (sõt GC-re is) megjelent egyidõben.

KILLER2
Multiplatform? Ismertetnéd? Sajnálom, de nem nagyon tudom, hogy az mi.

Multiplatform van egy rakat mindkettõre. FPS több xboxon jóval, mert az bírja is 😊 viszont platform meg ilyenek meg ps2-n több és színesebb. Bár a PS2-tõl több egyedi dolgot vártam anno, az x-et is megszerettem. Nálam jól megfér a 2 konzol egymás alatt. 😊

doubleW

doubleW
elvileg psen is lehet 4en tolni.nemtom, de gondolom nem véletlen van joy elosztó

KILLER2
Az XBOXra több az fps. (asszem)

Olvass revieweket, megjelenéseket. Meg nézz utána melyik játék érdekel, és melyik konzolra jelent meg, illetve vesd össze a hardvert, nem mindig egyszerû eldönteni.
De a 2 konzol közül a minõség mérlege az X felé billen, azonos játékokkal vizsgálva is, melyek mindkét gépre megjelentek.

KILLER2
Pl: lehet rá tölteni játékokat zenéket, videókat meg képeket

KILLER2
Én xboxort ajánlom, mert azon 4en is lehet jáétszani és a wincsije miatt több lehettõség van rajta

Milka
hy!segítsetek dönteni mit vegyek! XBOX v. PS2 - PS2 v. XBOX????és miért...?

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

KILLER2
Azt az oldalt már megtaláltam, de elszaródott (xbox.free.hu) szóval nem tud valaki ilyet?

KILLER2
Asszem, hogy ide volt régebben egyszer belinkelve egy oldal ahonnan ingyen le lehettett tölteni néhány boxos játékot. Nem tudna valaki mondani egy ilyen oldalt? (keresõbe nem találtam)

Az nem a pluszos? Mondjuk 1 hülyeség, nem biztos hogy pontosan írtam. 1-2 pit vagy byte ide-oda... 😄