5250
Xbox
-
#3487 Köszi, visszaolvastam, de... pl. az isohunt-on a sok közül melyik kell nekem? Mert elég nagy méretkülönbségek is vannak ott és szinte mindegyik mellé XBMC van írva.
Meg itt a file managernél egy kicsit álljunk meg :) Az hol van a boxon vagy hogyan kerül rá? -
q2w3 #3486 Nem működik én is kiírtam újraírhatóra a XBMC-t és azt írja ki, hogy sérült vagy nem xbobx játék,film vagy audio cd. -
q2w3 #3485 Az xbox olvassa az újra írható dvd-t? -
toza #3484 sztem nallam is zorog rendesen..jatek kozben is..de ez mar kb kell,e nekul nem is lenne xbox...
viszont akkor ujra irhatora dobj fel egy xbmc t innen
vagy innen vagy akarhonnan letod szedni...
es ujra irhatorol masold be valahova file managerrel,aztan inditsad es kesz.de tenyleg le van irva kb #3448 tol.. -
#3483 Bejön az Xbox logo ilyen szexi hang kiséretében, utána egy a mátrix filmből kiszedett "kódfolyásos" kép és egy elég gyatra menü, AVALAUNCH felirattal, ez is valami buherált menü már gondolom... és van:
- DVD filmlejátszás
- NTSC/PAL átkapcsoló
- Microsoft menü - ezen belűl elég látványos menü féleség van, zöld háromdé minden, nagyon laza
- Kikapcsolás
Tehát ezek a vannak, a kombót még nem próbáltam, de nekem divx lejátszás kellene inkább, nem a kilépés kombó, az csak feltünt.
Ja még valami... eléggé cicereg miközben olvassa a lemezt, nemtudom ez normális-e vagy lemez miatt lehet-e vagy xar a meghajtó-e? -
toza #3482 bazdmeg olvass vissza..kb 20 hszal viszabb van..
lap ajjan kereso.....
mellesleg mi tortenik mikor bekacsolod gepet...mit latol?!meseld el..es akkor az talan maj segit..mellesleg kiprobaltad ezt a bill kombot?!lehet hogy megy azt nem is kene feltenni lofasse de kiseprobatad persze...eeejnye ejnye.. -
#3481 "tegyel fel evoxot..." oksza teszek fel evoxot -
toza #3480 grr...FAQ!! FAAQ!!! leeci vki..
tegyel fel evoxot..abban van reset lehetoseg...ha van fenn akkor meg 2 ravasz es bak meg start eccere..vagy 2 ravasz meg fekete feher gomb eccere a reset..azt evoxba lep ki...legtobb jatek tamogatja..vagyis inkabb hogy par nem...
q2w3 ha kicsi a jatek cd re akkor se ird ki mert hogy xbox aztat nem olvassa,vagyis hogy csak par drive de neked ucse ojan van...szal probalkozz a jatek kicsomagolasaval,es ha ossze jon tobb akkor tucc multigame dvd t csinalni itt le van irva hogy hogyan..keress raja... vagy pc rol ftpvel dobd fel hdd re jatekot..stb..lapaljan kereso..
-
#3479 az xbox-os játékokban miért nincs kilépés opció? :) csak simán ki kell cserélni a lemezt mikor másikat akarok és kész? nemlehet valami kombinációval a menübe visszalépni? -
q2w3 #3478 Cd-re lehet?
Mert a DVD az túl nagy, mert DVD-RW -t nem játszik le. -
q2w3 #3477 Köszi.Csak egy kicsit nehezen tudom értelmezni amit lentebb írtak -
toza #3476 10 hsz al lejebb!! XBMC (xboxmediacenter) segicsegevel..lentebb vannak linkek sbt..sok sikert. -
q2w3 #3475 jó már rájöttem és mükszik a játék.
Egyébként lehet xbox-on divx,avi és még más fomátumú filmet nézni amit eredetileg nem? Ha igan akkor hogy? -
turho #3474 Kérdés, miért akarnád az iso-t is kibontani? :)
PC nem érti a tartalmát, ezek FatX formátumú játékok... -
q2w3 #3473 Hy!Nekem chip-es XBOX-om van és letöltöttem netröl a toca 3-at.
össze pakoltam a rarokat és kaptam egy *.iso nevű fájl-t. Amikor meg akarom nyitni
az iso-t azt írja ki, hogy sérült vagy üres a fájl. Pedig 3 giga.Ugyan ez történt amikor leszedtem a Castelvania-t. Ez normális ha ezt írja?
Előre köszi a választ. -
Bencku #3472 sziasztok!
tudnátok nekem segiteni abban hogy honnan tudom letölteni az xboy advance-t, mert mindenhol kerestem deh sehol nincs használható vagy amit le is lehet tölteni.
thx -
toza #3471 olvass vissza neha lecci..kb 2-3 hsz al alatta irjak hogy csak ki kell irni az iso fileokat kepfajl irassal es annyi...
vagy kicsomagolhatod erre alkalmas ezeazzal es ugy..de az is le van irva...de igazabol szomoru hogy 4 ev alatt nem jott ossze egy huje FAQ...:( ami azt illeti... -
adidas01 #3470 :D:D:D:D:D:D:D:D -
adidas01 #3469 kösz haver -
#3468 amúgy semmi más :)
a chipelt gépen megy minden -
adidas01 #3467 látom, te is a LOL és a WOW kategóriába tartozol hülyegyerek... kis szűz dákóslukkoló arc -
juve001 #3466 hogy a picsába, elírtam
szal gamet h a faszba lehet ...(a többit vágjátok),
és azért ne ugassatok!!!!!!!!köccs -
#3465 nem is tudtam h a netről "pc-s xbox"-ot is lehet letölteni. LOL -
#3464 Hát ez 1 k***a értelmes HSZ. LOL LOL LOL -
juve001 #3463 valaki aki tudja, h mi kell ahhoz (chip-en kívül) h a pc-s netről letöltött xbox-on futtatni lehessen, az légyszi vegyen fel msn-en: [email protected] -
#3462 még írtam ki de majd megírom -
#3461 még írtam le -
gringoakiol #3460 háj.
tudja valaki h hol lehet megnézni h csippes e a boxom vagy flash-elt?
jah és az mi h ha belemegyek az xmbx--rendszer----lcd s ott a modchipnél az szerepel h smartxx. ez mi? -
#3459 működik?
-
#3458 ok kösz
-
#3457 ja
az iso-t kiírod képfájl kiírásával vmi íróprogrammal pl. nero,alcohol v dvd decrypter (4x-es sebességgel) és úgy ha mindent jól csináltál akkor megy. -
#3456 és úgy fog működni?
-
#3455 Képfájl kiírásával. :)
-
#3454 csá hogyan kell kiírni úgy a játékott ami a gépen van
hogy vigye az xbox?
mer képfájlba van meg
-
#3453 most pontosan mit kellene letöltenem, hogy legyen médiacentöröm? nézegetem a xbmc oldalt, de ha valaki már csinálta és ráérne akkor leírhatná mit-hogy :) pl. melyik verzió a jó meg, nehogy tönkrevágjam a boxot stb. :) -
#3452 most pontosan mit kellene letöltenem, hogy legyen médiacentöröm? nézegetem a xbmc oldalt, de ha valaki már csinálta és ráérne akkor leírhatná mit-hogy :) pl. melyik verzió a jó meg, nehogy tönkrevágjam a boxot stb. :) -
toza #3451 ?!?
leirnad megeccer..?! -
#3450 van olyan pc-s kormány ami kompatibilis xbox-al?
van usb kábelem xbox-hoz! -
Vagy így kéne megcsinálni??? PLZ HELP!!! -
#3448 xbox vinyón c:\-nél van a EVOXDASH.xbe ..ha odatelepíted a c:\-be a mediacenteredet akkor a mediacenter default.xbe -jét nevezd át erre az EVOXDASH.XBE -re és az evoxod a mediacentert indítja el. Pimped XBMC-ekre esküszök, innen szedhető mindig a legfrissebb:
http://bitspace.dyndns.org:6560/