5250
Xbox
  • sharkgiga
    szevasztok! lenne egy kérdésem :) hogy kell összekötni a pc-t az X-box al mert cabel megvan de innen nemtoom hogyan tovabb :).....
  • turho
    Csak annyira mint a virágok illata a virág típusától :)
    72 centis tv-n nagyobb lesz az ember mint a 36-oson :)
    Viccen kívül: mire gondolsz?
    Nem sok játék van ami nagyobb felbontást támogat, úgy tudom. Bár van valami speckó kábel boxhoz, talán 720p vagy 720i felbontásig, de elég szerény használhatósággal. De aki jobban benne van az javítson ki pls, mert én nem próbáltam tv-n kívül mással sohasem a boxot.
  • KILLER2
    Az XBOX grafikája függ a TV méretétől?
  • pc killer
    Vki nem tud xbox-ra a BLACK-hez vmi pal fix-et v vmit?Mert nekem csak NTSC módba működik csak mert ha átállítom PAL-ra akkor a töltöképernyőn lefagy és ezért az 1 játékért nem akarok rgb kábelt venni.
  • The Rock
    nemtom
  • pc killer
    Ezzel meg lehet csinálni?:Softmod.Installer.Deluxe.4.5.Nknave.Edition.Xbox-Hq
  • pc killer
    Vagy mostmár lehet memkártya + eredeti game nélkül is softmodolni vhogy? És ha igen akkor mi a program neve?
  • pc killer
    Help!
    Ki akarom cserélni az xboxban a winchestert nagyobbra és az a baj h a gépem v1.6-os és nincs benne chip úgyhogy ezekszerint csak softmodos lehet az + azért baj mert nincs memóriakártyám + eredeti splinter cell-em se és akkor így nem tudok softmodolni. és akkor nem tudok winchestert cserélni?Vagy +lehet úgy csinálni h az eredeti winchesterről átftpzem pcre azt a mappát ahol a softmod van és onnan vissza az új winchesterre?Vagy chip nélkül be se bootol a slayers lemezről?
  • wander01
    rakd be és nézd meg hogy bebootol-e a windoz a boxon. ha a linux jön be akkor nemjo, és rosszat töltöttél le :]
  • toza #3518
    ez "xbox ultimate 4.0 Boot-cd"vmi nemet vicc?vagy joez?!? merei sztetek?!
  • pc killer
    Nekezdjedteis!
  • Lammer
    omajgad... ~~
  • pc killer
    Neröhögjé!!!
  • wander01
    lool :D:D
  • pc killer
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de hülye vagyooooooooook! Csak engedni kellett volna az installt és + is lett volna a képfájl.Azért nem mertem mert azt hittem,h a pc winchesterét elbaxogatja v vmi.
  • pc killer
    Help!
    Letöltöttem a SlaYers evox auto-installer v2.6 final-t mert gondolkozok,h ki kéne cserélnem az xboxban a winchestert nagyobbra.Az a bajom,h az a slayers vmi pc-s alkalmazás és azt gondolom ha kiírom lemezre akkor az az xboxban nem indul és ezt nem értem mert visszaolvastam itt is és olyanokat írtak,h a slayers lemezt berakjuk a boxba és elindul + minden.Most akkor ezek szerint a winchestert előbb a pc-be kell tenni ott futtatni rajta a slayerst és utána betenni az xboxba??? Ja és nincs hozzá semmi readme v ilyesmi.
  • wander01
    ?? miért is?
  • atka2020
    JOL JÁRT AKINEK XBOX-A VAN
  • wander01
    én is most multhéten tanultam ki az xbox telepitést mert sikerált elszurnom, és volt a nagy para hogy a 200 giga cumot rola hova rakjam hogy el ne vesszen :) szerencsére jol összebalhéztam a csávoval aki csinálta nekem, oda nem vittem. de azért összejött. thx a jelenlevö kolegáknak :)
  • Microcosmos
    :-)
  • Minstrel
    mellesleg nyugi... :) nem mindenki született xbox-al a seggében, amúgy meg nem tudok letölteni hiphop akármit, mert itthon nincs szélessáv, kösz a segítséget...
  • toza #3506
    lesz boxon is itt legalabbis ugytunik..ezer nem ert m mi van..:(meg itten is ugynezki
  • toza #3505
    mellesleg anyad picsaja...alap dasbotot hozd ossze vhogy..ott tod allitgatni az ipt...ennyi..
  • toza #3504
    elvileg jun 28 adikan a boltokban...ezeket a linkeket en is neztem..de nem igazak..mert azota se egy ujabb kep se semmi..szoval meg nem jott ki vagy nemtom....

xbox ipt meg pc n irogasd at..valoszinu hogy 192.168.0. az eleje..az utolso szam meg lehet 2 tol (mivel az egy nyilvan a gepede lesz..de lehet persze hogy vmiert 2 nek adod meg de akkor meg probald az 1 et is..) 255 ig mehet..ennyit csak ki birsz pobalni nem?!:D

egyebkent nyilvan nem kell mert alapbol 3 a vege,vagy 46 ..ha nem ennyi akkor kell pobalgatni...de lehet meg hogy 192.168.101. ra van allitva xbox bar inkabb nem hiszem..de ez akkor is csak max 510 atiras..10 mp enkent megcsinalsz egyet aaakor aaz 8 es fel ora...asszem..de lehet hogy nemtok szamolni..viszont ennyi ido alatt 5 cor lejon a 250 megas slayer..nem is kell feltelepiteni..eleg ha ki irod,berakod es babralhatod rajta ip cimet ..es akkor mar megvan ftp kapcsolat..atmasolsz xcommandert..utanna minden megy magatol..vagy feldobod evoxot....abban is van avalancs..ha akarod azt hasznalod tovabbra is..sbt sbt sbt....

faq t gyartott mar vki e?!?
  • Minstrel
    kösz a felhomályosítást :) most nézem amúgy, hogy van network menü a boxon, de visszadob a főmenübe amikor kiválasztom..

Superman jön XBOX-ra is, a Q4 az negyedik negyedévet jelent, tehát a következő hónapokban jön már.
  • wander01
    hát ez nagy loál ami itt megy :) minstrel, kicsit tényleg használd a keresöt. ha a box ip-jét nemtod megváltoztatni, állitsd hozzá a gépedét. slayers szart rakd fel, azzal már lehet ftp-zni, utána meg xbmc frissités oszt jolvan :) a supermann returns az 360-on lesz ha jol látom. a Q4 mit jelent?

Dead or Alive 4 csak 360-ra jön ki? vagy lesz sima boxra is? ha valakinek van erröl infoja :)
  • Minstrel
    Superman Returns Xbox Action Q4 2006
    Superman Returns: The Videogame Xbox 360 Action Q4 2006

http://games.teamxbox.com/xbox/1440/Superman-Returns/
    http://games.teamxbox.com/xbox-360/1327/Superman-Returns-The-Videogame/
  • Minstrel
    megtaláltam a leírást, de én a boxon nemtudok beirni semmi ip beállítást, tehát ez zsákutca...

http://www.xboxmekka.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=28&Itemid=39
  • Minstrel
    az FTP kötéshez kell net?
  • adidas01
    helló! alapból xbox-on mennyi memória van(ha van), mert játékot szeretnék rá feltölteni...?
  • q2w3
    A dvd2xbox-ot hogyan írjam ki dvd-re? Mert ha simán kiírom a fileokat akkor nem indul
  • toza #3496
    mikor jon a superman returns jatek?!?
  • turho
    Új, Hitachi-LG gyári dvd-meghajtó nullkilométeres alaplaphibás xboxból eladó. Fix 12 k, 1 db van.
    Plíz PÜ
  • toza #3494
    #3387 ezt szedd le..es itt van opciod arra hogy csak xbmc telepicsel..csinald azt.arra figyejj hogy ne bukd be a cuccaidat.. egyebkent PC XBOX FTP kotessel mar reg tul lennel az egesszen..de ezt kb harmaccor irom neked..
  • Minstrel
    van pl. a dvd2xbox ezzel fel lehetne másolni stb.. de még mindig ott vagyok elakadva, hogy hogyan teszem rá a dvd2xbox-ot a winyójára?

amúgy avalaunch-ban a in game reset a két ravasz a fekete és a back gomb, de ez se menübe tesz vissza hanem hát reseteli a gépet, illetve ez nem is avalaunch kombinációja hanem xbox-é
  • toza #3492
    innen?
  • q2w3
    És honnan tudom letölteni a file managert?
  • toza #3490
    amejiket akarod..az ujabbakban nyilvan benne vannak az elozzoek hibainak javitasai,meg a filmekhez szukseges ujabb kodekek..(nallam egy tavaj decemberi van fennt,de mindent vitt eddig..) megjelenesben ,allitasi lehetosegekben van nemi kulonbseg stb....

file managgert feltucc rakni,de xbmc t a nelkul csak autoinstallerrel,vagy pc-xbox ftp segicsegevel...ha ki irod berakod,attol meg nem fog menni..fel kell masolni barhova,es aztan elinditani..

avalancsban is van xbox2dvd nem?!vagy vmi hasonlo jatekota hdd re vagy mi a rak..azzal talan feltod rakni vhova azt annyi..vagy vki mongya mar meg hogy kell.

en feldobtam egy evoxot,abban megvan minden,mukodik minden azt kesz...ennyi
  • Rey Mysterio
    És megvan valakinek a Wrestlemania 21?
  • Rey Mysterio
    Hali van itt pécsi?