Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsi <#banplz>
Lammer
ehhh <#papakacsint>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Bocs Lammer<#falbav>
Lamer szereted a Black/Death-et , király már ketten vagyunk <#vigyor1>
Hali
Kössz az elismerést.
Magyar oldalon láttam, kék átlátszó X-házat, 6000Ft körül. Ezt kétezerbõl megoldottam, úgy h Torx-ot is kellett vennem , amúgy egy Torx 20as kell a burkolathoz, Torx 10es meg a winyo- dvd kerethez. (ha már a szétszedésnél tartunk, Tesco-ban 612-612Ft-ért a viheted.. ) Amúgy sima bicikli festéket használtam, nem valami sérülés álló, de nem is szoktam nagyon dobálgatni a gépet =) (1000Ft)
Plusz még egy ragaszó szalag ( 250Ft ) , a festeni nem kívánt részekre ...
Ennyi , sztem bárki meg tudja csinálni, csak egy kis ötlet kell hozá h milyenre szeretné.
A mintát meg meg lehet oldani valami öntapadós papírral, fóliával ( én bútorlap
tapétát használtam), hátoldalára felrajzolod a kívánt mintát (esetleg nyomtatod), kivágod felragaszot és kész 😊
Amúgy itt található kissebb útmutatás azoknak akik fesésre szánják magukat, de a szétszerelést is kiválóan ellesheted itt torza...
Paint Xbox
kozz
Lammer
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDADSAD

Ja igen. És a 4 gumiláb alatt van a 4 csavar, a siteunkon havi rendszerességgel szét akarja tépni mindig valaki a boxát, miután kicsavarta a 2 láthatóbb csavart 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Lammer
kiegeszites: Torx csavarhuzo nemart, vagy egy pimpelt filctoll <#awink>

Hat csavar kiszed, 4 a lábak alatt. Tetõ leemel, a 2 mûanyag tartóbak középsõ kis csavarja kiold. Kábelek kihúz vinyóból, tápkábel kifejt, tartókeret kiemel. 4 vinyótartó csavar kihajt, vinyó ki, új vinyó be. Visszarak, feltelepít, örül, sztem 15 perc 😊 a szerelés. Jumper megfelelõ helyre, ahogy a gyárin volt!! 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

aki mar rakott be naobb vvincsesztert..a szetszedes maceras dolog?!vagy par perc alatt megoldhato e?!
aki mar rakott be naobb vvincsesztert..a szetedes maceras dolog?!vagy par perc alatt megoldhato e?!
Nemsoká készül a Crystal moddingom (ha lesz hozzá affinitásom, plexitetõs dvd-rom fehér led, talán lcd-kijelzõ. Csak erõt kéne venni öreg testemen 😄

FÉLOFF: slim pstwo-ra nem tudtok elérhetõ helyen, emberi áron áttetszõ-átlátszó burkolatot? Régen találtam, mostanában nem...

Lammer
ALLAT! <#worship><#vigyor2>

de ha szetszeded elszal a garancia!!..hahaha!

mace griffin bounti hunter meg mindig nincs meg senkinek?!!?kelle naon!!😞
Nem kötekszem, dehogyis.

Egész pofás. Nitrofesték, vagy acrylan? Amúgy érdekes, de alig jelent meg skin-matrica egész ezidáig hazai konzolboltos kínálatban, a festeni nem akarók örömére. Pedig van jópár fajta abból is. De festeni is jól lehet a doboz házát, mert jó anyag és érdesített legtöbb helyen. Egy cimbinek nemrég csináltam egy teljesen citromsárga 😄 boxot, fújós nitrofestékkel, festõszobában. Az a festék a körömkarcolást is állta, cserében 4 órát száradt.

nagyon baba..
Vannak rajta kissebb hibák, de ahoz képest h elösször csináltam ilyet , sztem nem rossz.
Valami véleményt majd írjatok, szerintetek milyen lett ?

Hali
Lefestettem az X-emet. Sztem egész jó lett 😊
Mivan? Miért kötekszel? Én is írtam, a játékok mennek. Nem azzal van a baj. Csak ha van átvezetõ videó, akkor nem tudtam (én!!!) rendesen megnézni, ha nem kapcsoltam át. Ennyi.

Tudom a definíciót. Bocs már...csak egyszerûbben is lehet ám beszélni valamirõl, mint a tankönyv. Olyan hihetetlen hogy fent van egy boxon egy dash, és minden megy? Semmi baj vele? Mert akkor a sajátjaimat is kihajítom, lehet hogy szarok. És sosem látott ilyen Enigma sz@rságot? beteszem a hülye lemezeket és mennek. Lehet anyám régi fakeretes Videoton tv-jén gáz lenne az NTSC-vel, de amúgy mindenen megy. Nem minden án a 3xxx verziós 2 éves evox.
vagy valami egész másról beszélünk...Mert én arra gondolok, minden játék a maga módjában megjelenik a kimeneten, a tv átkapcsol ahová kell, mindenki örül....

Nézd. Én a saját tapasztalataim írom. A játékok mennek, de vannak, amiknek csak akkor lehet normálisan lejátszani a videóit, ha megfelelõ módba van állítva a box. Egyébként NTSC és PAL között nem "színnorma" a különbség.

evoxban sistem settingsnel lehet video izenal defaultra ,autora,palra vagy ntsc re allitani..nem mindig ok az auto vagy a default sem.. probalgasd...

vagy ha xbmc ben nyomod es vvincseszteren a jatek,myprograms nal feher gomb,es ott is valtoztathato,vagy stb...
Az Enigma az xbox alapmódját változtatja meg PAL-NTSC mód között. USA-ból hozott x-et lehet PAL-lá tenni vele például. A dashok simán játsszák auto módban (evox), vagy automatikusan (Pl. xbmc mint dash) mindkét normájú játékot. Chip és megy. Az utóbbi 10 év TV-i meg zömmel multinormásak. Szóval Enigma felesleges, az csak az alap default színnormát állítja át.

Bonyi dolog. Elõször is kell egy chippelt xbox. Ha van dashboardja, akkor jó. Van egy program, assem Enigma PAL-NTSC selector vagy vmi ilyesmi. Ez gondolom kitalálod mire jó. iso-t szerintem bármilyen cd/dvd író progival kiírhatod, én nero-t használtam. De sokkal kényelmesebb és jobb megoldás, ha beleteszel a gépbe egy 120as vinyót, és arra töltöd fel a játékokat. Erre van prog, ami kicsomagolja az iso-t: xiso. Ha vmi nem tiszta, kérdezz.

szasztok emberek megtudnánekem valaki mondani hogy hy lehet iso-t kiírni? és NTSC-s gamekon játszani KÖSZI minél elõbb írjatok
Hûtés: ha nem elég, lefagy, és ki is kapcsol a cpu, nem kell félni, nem olyan "leégõs" az. 1.6-os gépekbõl eltávolították a hõmérõ-monitorozást, és bár figyeli magát a GPU és a CPU is, nem nyerhetõ ki belõle a hõmérséklet-adat. Ezért mutat ilyen fals értékeket, hogy 16.6, meg 0.3, kinek mikor mit...
Hûtéscsere után, ha van légszállítás kifelé 😊), és meleg levegõ jön ki (nem forró és kevés), akkor biztosan jó.

Nekem fél óra után is 16,16 MC -ben, de az Evox is 16-ot mutat.
Köszi!
Esetleg egy olyan értéket tudnál mondani, amit (kb fél óra, vagy több) játék után mutat?

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Atkamon
Akkor ez elég komoly progi lehet. Sajnos angolból nem vagyok perfekt, inkább hanyagolom a játékot, pedig szépnek néz ki.

Szokott itt valaki XBC-n gémelni ?
Ja nyomozós, most töltöttam le. Ha nem tudsz angolul ne is próbálkozz.
CSak egy példa, kb. rögtön az elején ilyen feladvány van :
OH LAME SAINTS
... .... ....
Vagyis a fenti mondatbol rakj ki a pontozott helyre egy másik értelmes mondatot..
Fogalmam sincs , az eleje az lehet h : HIS NAME .... , de nem hinném .
Még jó h nem adtam ki érte 18e-t...
Hy
Egyszer elviszed valahova chipelni aztán viszont látásra, többet nincs gond vele. Visz mindent. Raknak rá neked Evox menüt , meg Media Centert amivel még divx (Avi, Mpeg, Mp3, Jpg ) fileokat is meg tudsz nyitni.
Házilag max egy flash menü feltöltéssel próbálkozz , ha tudsz szerezni olyat.
A chip a legbiztosabb szvsz.
Hali!
Megnéztem neked Media Center-ben , nekem jelenleg 16.16C -ot mutat , de most kapcsoltam be éppen, nyilván emelkedik kicsit huzamosabb használat után.
Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Meg tudná valaki mondani/nézni a media center-ben, hány fokosnak kell lenni az x-box CPU-jának? Csak mert kicseréltem a gyázi ventit egy sokkal csendesebbre, és nem tudom, hogy elég e neki a hûtés.

Köszi!

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Sziasztok! Nekem ps2-m van, de egy boxot is be akarok újítani mellé és azt akarom kérdezni, hogy nem lehet-e a az xboxot is boot lemezzel kezelésbe venni, mint a ps2-õm, vagy van-e valami házi megoldás a feltörésére pl firmwire felülírás?
Atkamon
Nem. Amúgy a 2. része milyen ennek játéknak? Azt hallottam. hogy majden jobb mint a 3.

deep
Hmm, muti egy pal-os torrent linket😄
Vagy nem onnan szedted?😄
Atkamon
Megvolt NTSC-ben a Fight Night Round 3, késõbb meglett PAL-ban is, hát ég és föld a különbség.

deep
Az az oka, hogy az USA-ban NTSC a nyerõ. Általában ottaniak ottaniaknak törik fel a játékokat.
Atkamon
Miért van az, hogy a legtöbb letöltõ oldalon NTSC formátumban vannak a játékok? PAL-ban pedig sokkal szebb.

torrente
Ahogy a képeit elnézem, hasonló lehet a Still Life-hoz. Szerintem nyomozós kalandjáték lehet.

Atkamon
Kijött X-re a Da Vinci Kód. Tud valaki valamit róla?

Ez így igen lesarkalt kijelentés. Nem olyan egyzerû, és nem kényelmes még ez a "félighack"

alph4
Nem kell semmi modosító chipp, most csináltak vmi új hacket hozzá...

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Atkamon
A BOX-ot semmiképp nem adom el, esetleg ráruházom öcsémre, ha már vettem egy 360-at, de azzal én még várok, a chip-ig mindenképp😊).

jaja!!es elvileg 39 k jert hozza lehet jutni,akar kiokositva is...dvd lejacco,muzikcenter! PC ! egyben!!pc amin megosztott cuccokat tucc nezni pc rol tvn,(elonye pl ,h nagyobb csaladban,nincs halal osztas gepert fojo kuzdelemben )netezni tudol rajta,es nem csak hogy pc,de 39 k ert egy oan pc amin Hl2...hl2 hl2..HL2!!!!!! frankon megy!!!(bar nekem nem annyira teccik xboxon..de megy😄)hoppa! :o
Lammer
badarsag...
ad1: toza linkjei 😛
ad2: mediacenternek a legidealisabb 😛