Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matyi08
magyarul nem tudod leírni? mert nekem magyar nero-m van.

Totis
Vagy kitömöríted XISO-val és a kitömörített állományokat írod ki Nero-val.
A kiírásnál a DVD (UMD/ISO)-t kell választani, No multisession.
UDF pont alatt pipa a "Force DVD-Videocompatibility mode (required for Xbox TM)" majd a Label menüpont alatt pipa ki az "Also use the ISO 9660 text for Juliet" elõl és mindkét Volume label-hez XDVD -t írni.
Utánna csak át kell húzni a kitömörített ISo tartalmát. A könyvtár struktúra azért maradjon.😊
Ezzel a módszerrel eddig nem igen volt gondom. Igaz hoszabb ideig tart de megéri. Ja a lemezeket max 4x-en írd!

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

vagy neroval
Lammer
vagy imgburnnel 😛

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

torrente
Az isot írd ki dvd decrypterrel.

matyi08
bocsi, a végén cd/dvd-t akartam írni

matyi08
hogy kell kiírni a tört játékokat? olvasgattam itt, de nem tiszta. úgy kell, hogy amit leszedtem iso-t, úgy ahogy van kiírom, vagy berakom daemonba, és onnan teljes lemez másolásával csinálom, vagy Xiso-val szétszedem, és adat cd6dvd-ként kiírom?

kossz...
Ehh, köszi 😊
Részben igazad van, de lássuk be, erre nem lehet mentség a sietség.

Bocs, nem akarok flémelni, a jövõben megpróbálom visszafogni magam.

Afe
forditom.
ha ahhoz se ért, hogy kell kicsomagolni egy rar-t, akkor valószínûleg nem tudná mire jó egy FAQ. esetleg egy popup szerü help kellene, meg egy x360 a halo3-mal.

sztem csak sietett, attól még nem biztos, hogy segfej.

Ezt ti értettétek? <#confused>

toza, csak ezt tudom tanácsolni: látogass el a játékfordítók weboldalára, szerezd be a játékokat és a fordított verzióval küldd, talán ragad rád egy kicsi a magyar nyelvbõl. Seggfej.

de azt meg nemnezik..mer ha a rart se tugyanem tugya hogy miaz..vmi popup azonnal help ize kena...megy egy modolt 360...meg halo3
Lammer
te meg nem unod? ahanyszor mar beirtuk... 😄
kene gyartatni egy fakkot... ehhh

Bammeg, kibontod a rart, az isot meg kiírod neroval, burn image paranccsal....Nem láttál még rar-csomót? 😄

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Lammer
hivd fel a fiksztévét <#hehe>

sziasztok The.Godfather.The.Game.USA.XBOX-RiOT
nevezetû játék és van benne egy csomó rar nme tomhogy kéne ki írni kitömörítve vagy csak ugy és hogy mivel írjam ki??????
wander01
loool oké ahogy érzed <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

eez azert nem igaz
deep
Egyáltalán nincs értelme hekkelni...
Oké, csak másért nem tudom, mi értelme van hackelni. Homebrew cuccokat még nem visz.

DanielT
Az volt a móka tárgya, hogy neked csak a warez létezik. 😊 Nekünk jó az eredeti is, azzal minden megy.
Egyébként itt van egy lista, h miket visza a hack:

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7281

Kevesebb, mint 20, hozzáteszem, nem túl nagy szám játék.

Mivan, srácok? Nem értem, mire írtátok, h "LOÁL" meg "LICSMILOL!!" (nagyon eredeti!!), de biztos azt jelenti, mennyire nem vágom a témát. Én csak segíteni szeretnék annak, akinek van 360a, de bizonytalan.

Hír az xbox365.hu-ról:
"Megerõsítették hivatalosan a közelgõ X360 Dashboard Update-tel kapcsolatos pletykákat. Tessék örülni:
- aktív letöltés (játék, filmnézés mellet is fut)
- automatikus lemez lejátszás kikapcsolható lesz
- DVD lejátszó szoftverben történõ frissítés"

Az új játékok meg csak az aktuális dashboard-dal mennek.

DanielT
LICSMILOL!!
deep
LOÁL! Nehogy eredetit vegyél ám...
Akinek van egy kis esze, még nem nyúl hozzá a 360hoz. Egyenlõre kb 10 játék van, amit visz a hack, a garit elveszted, valamint még nem lépett az MS. Egyébként az új játékok valszeg nem fognak menni a mostani "okosítással".

Lammer
nincs... az ok pedig egyszeru: nem akarok "beta" user lenni, majd ha jon egy revizionalt xbox360 akkor benevezek egyre...

na jo..nincs is kedvem flashelni,mert kb 10 percnel kevesebb ido alatt megvan... ugyhogy varok inkabb csipre inkabb...

lammer:neked van 360 ad?vagy kozod hozza?!csinaltal mar fleselest?megy frankon minden?!
azert kosz..de miutan elolvastam ezt a cikket mar nem biztos hogy van kedvem 13 k ert flasheltetgetni majd,ha eccer igyen is lehet😄
azert hajra!😄
fontos ,es legjobb hir meg az is hogy XBOX 1 est lemezeket is viszi!!! szal kb eladom regit azt radobok"keveset"es szevasz😄 kul..
wander01
13k-ban fáj, és ha a normális, müködö játékok kellenek hozzá (azaz 5 amit emlegettem) meg 2600 ft/db. verbatim DL-en. a mostantol érkezök is meglesznek majd, meg azzal már te is elboldogulsz gondolom 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

es mibe kerul ?!kb..?!

(urban chaos?!!senki nem halt meg meg tolle mennyire jo?!kb nincs is topikja..?!)
wander01
flashelni kell, és müködik a 05.23 után kiadott rilizekkel, de föleg a properrel (eddig 5 db normális riliz van ami fasza, a többi rizikos, de az ezek után kijövö cuccokkal már nincs gáz). Azért ez a keverés mert van ilyen 2 kb-os security fajl amit be kell rakni a regi isokba (ami nagyon pöcsölös, eredeti xbox dvd-rom-al lehet csak kiolvastatni, és nem is igazán vágom hogyan megy, én csak közvetitek) csakhogy ott is van ntsc, pal, multi6 stb verziok

torrente
A 360 okosítása chippes megoldás vagy szoftveres? ez már egy bejáratott, tuti megoldás?

wander01
sima xbox és xbox 360 okositás. blackparty, küldj egy üzit és megbeszéljük 😊

KILLER2
És még én tettem fel hülye kérdéseket. (najó azé volt pár)
blackparty: PERSZE HOGY LEHET!!!

Töltsük le az internetet!

blackparty
Vagy hogy lehet azt megcsinálni hogy másolt játékot is lejátszon?

blackparty
Sziasztok
xboxba lehet chippet tenni vagy chippeltetni?

eddie2
hy nekem a cod 2 játékhoz kéne cheat ha valaki tud nekem segíteni írjon már nekem privátba valami nyomot kössz

(by eddie2)

elvileg kell lennie egy crc nevü filenak is elvileg ha arra kattintasz összerakja magától

öregharcsa
house of dead 3....asszem ennyit visz.....

http://pspfilez.extra.hu/

pisztolyal mellik gamakat lehet jaccani pontossan!?viszi osszes fps t?!vagy hogy is van ez?!!?
Lammer
a headerre(fizikailag az eleje a fajlnak) ugy ertem, hogy fogsz egy totalcommandert(vagy ndn vagy vc vagy akarmi ami filemanager) szepen F3 es ott latod eledtarul a hexadecimalis massza 😄DDDDDDD onnan meglesheted, hogy tenyleg xiso-e... nezzel meg egy normalis xisonak milyen a headerje... de igy tavbol gyogyitani nagyon nehez... neked kell megoldanod a problemat... 😞

wander01
az iso-ra átnevezés volt az elsö amit kiprobáltam, nem jött be. x iso nem ismeri fel, daemonba ha mountolom, beveszi a kis gyomra de mikor meg akarom nézni hogy mi is van benne akkor nincs lemez a meghajtoban. égetni nem lehet, nero rinyál. ugyhogy nincs ötletem ... 😞

Lammer, a headerjébe hogy nézek bele? ha az infojára gondolsz semmi nincs benne, csak annyi hogy a picipuha kapja be, meg milyen királyak vagyunk és a többi csapat ha lenyulja akkor szét lesz ütve a szájuk 😄

Lammer
nezzel bele a Headerjebe... szerintem iso lesz...

torrente
Úgysem jó, ha csak simán átnevezed (mondjuk ISO-ba)?

wander01
fájlegyesités után egy out kiterjesztésü képfájlt kapok és nemtudok vele mit kezdeni (félreértés ne essék, nem tömöritve hanem darabolva van a nagy fájl sok picibe). lövésemn sincs...

Atkamon
Ilyennel még én se találkoztam.

wander01
Hali! kis help kéne. az .out kiterjesztésü képfájlokkal hogyan lehet boldogulni? elöre is thx 😊

Thx
Atkamon
Szerintem nagyon királyságos lett.