5250
Xbox
  • The Rock
    Ez az Xbox nagy hátránya
  • toza #3566
    nekem meg igazabol az a gondom csak hogy nincs sok jatek mostanaban ami tenyleg CSAK xbox on jelent volna meg..es ez a gond..
  • Max 36
    Nekem is van Xboxom,nem is attól tartok,hogy megszünnek,hanem idővel több lesz az igénytelen,sz*r játék
  • The Rock
    Arra sose szünnek meg hidd el nekem
  • toza #3563
    kijott par uj gem..jovolt mar nagy csond utan...de kar hogy nem leteznek tul sok csak konzol jatekok manapsag...igy nemigen no a konzol tabor..:( a vegen meg megszunnek gamak xbox ra es akkor siras lesz..
  • sharkgiga
    csövi mikor fel akarok winyora rakni egy játékot valami ilyesmit ir hogy your modchip does not support.....ezt hogy kell megoldani :O mert nemnaon értek hozza..:S
  • toza #3561
    mi azt nem tuthassuk..de azt mar latod hogy evoxban kell!evoxmenunal trener sbt sbt...
  • wander01
    szótár de drága :] xbmc-ben hogyan kapcsolom be a trainert
  • z0ty #3559
    [URL=http://forums.xbox-scene.com/lofiversion/index.php/t450838.html](ez egy "masik" keresoben ((<--google))volt,igy jo?)[/URL]

kis segitseg meg ha elakadnal...(marmint balra fennt..ha erted mire gondolok)
  • wander01
    akárhogy izgattam a keresöt a lap alján csak kérdések-kérdések :D esetleg valaki tudja is a választ? :D
  • pc killer
    Ezt én is tudni akarom.
  • wander01
    egy kérdés: a trainereket amiket c:\trainers-be másolok be hogyan kell használni? a traniercsomaghoz sajna nem járt info
  • turho
    Ismersz annyira hogy direkt írtam, nem? :DDDD
  • toza #3554
    jaja..bemartad
  • Lammer
    de megse, hisz a "tudodos" hszed is hsz :DDDDDDDDD
  • turho
    Akkor megúsztam egy hsz-t ha tudod :D
  • Lammer
    mindig elfeljtitek, hogy van meg bios flash is =) uaolyan jo mint a chip, ugyanugy nincs szivas vele, ha "elszall" az evoxod, visszarakod es kez... jah igen biosflash csak 1.5ig mukodot, tudom :P
  • turho
    Jaja...
  • toza #3549
    vagy csipeltet hasznaltan 29 k er....
  • turho
    35-36 egy új olcsóbb helyen, ha szűz. 43 körül van chippelve. Ha te chippelteted utólag, akkor meg 35-36+10-13. :D
  • Peti25
    csippeletet 35-40 ropiért kapok?
    újat meg 35ért plusz 10-13 csippeltetés
  • turho
    Az az a szitu, hogy a módosított fileokat felírják csak simány a vinyó rendszerpartíciójára. Kvázi ugyanúgy működik mint a chip, de ha egyszer elromlik akkor lehet újra csináltatni, egy véletlen xbox live-ra való rányomás vagy update szétcseszi, illetve softmod mellett nem igazán telepíthetsz a boxodra utólag semmit, nem nyúlkálhatsz bele egyáltalán büntetlenül. Arányok: softmod:7-8 ezer ft, chip: 10-13 ezer ft.
  • Peti25
    mia za a soft mod? bocs,kezdő konzolos sem vok még
  • turho
    Valamivel olcsóbb ha chippelve veszed eleve. Csak nehogy softmod vigyorogjon rajta, nyomatékosan kérdezz rá az adott konzolboltban, hogy ugye nem :)
  • Peti25
    csippelt boxot vegyek,vagy inkább 0km-est és én csippeltesem ki?
    és ez a smart joy frag nem csak ps/2 végü egérhez és billhez jó? nekem USB végü mind a kettő,ahhoz is van adapter? én láttam valamit az xbox.maximax.hun.
  • toza #3542
    sztem nem rohatt nehez fpst konzolra megszokni,teny hogy nem a legidealisabb,es nem mindig az tortenik amit szeretnel,de frankon megoldhato..par ora alatt belejosz..nyilvan

eger,bill csak multihoz erdekes,jobb teljesitmenyert,de nem nagy szam..
  • toza #3541
    SMARTJOYFRAG!! USBT FELEJCSD MAR EL EGER BILLRE CSAK SMARTJOY JO ,USB NEM !!
  • turho
    Nekem nemigen sikerült még, talány mire is jó ez az usb-adapter xbox-hoz :DDD
    Volt egy mp3 playerünk amit sikeresen leformáztunk vele FATX filerendszerre, de ez nem volt egyértelmű sikerélmény.
  • q2w3
    Nekem van billentyűzetem és egerem hozzá.
    És mükszik.Én a www.konzolstudio.hu-ban vettem.
  • Peti25
    Sziasztok,most készülük ÁTNYERGELNI KONZOLRA mert tele a tököm a PC-s problémákkal,a kérdésem az lenne,hogy tényleg valós az,hogy van olyan adapter,http://xbox.maximax.hu/?xbox.lap.hu amivel össze tudom kötni az xboxot egérrel és billel?,(illetve olyan,amivel az xboxot monitorral tudom összekötni)mert félek hogy 15évnyi beidegződést (főleg az fps-eknél)nehéz lenne megszoknom a kontrollert.Milyen adapterek ezek,hol érdemes megvenni?Mire kell figyelni,és jó ez a link,amit beszúrtam? Ja és mire figyeljek xbox vásárlás elött(valami olvasó fejről magyaráztak konzolos ismerőseim... a válaszokat és a segítséget is köszönöm.
  • SGFLaci
    Köszi! Igen 13-as kód, ha bűvészkedek iso lemezekkel akkor 16-os kóddal ál meg. Az igazság az hogy számítógéphez értek az xbox haveré. Akkor muszály lesz chipet szerezni hozzá. Remélem akkor már rendbe lehet tenni könnyen a gépet.
  • tukko
    Hello! Valami Xboxguru segítségét szeretném kérni! Vette egy USB adaptor xboxhoz és az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet fájlokat (mp3,avi) másolni xbox-ról pendrive-ra vagy fordítva?

Előre is kösz!
  • tsabigo
    Ha 13-as hibakódot ír ki, akkor tuti softmodos volt.
  • tsabigo
    Resoftmod vagy chipeztesd be.Flash szerintem nem száll el attól hogy felülírod az evoxdash.xbe-t.Én is így jártam annakidején.Chipesnek vettem a boxot, aztán amikor nekiáltam gépészkedni akkor rádöbbentem.Jobban jársz a chippel.
  • SGFLaci
    Helló! XBMC telepítésbe kezdtem. ...Felülírtam a evoxdash.xbe-t. Az XBOX nem indul. az xbe meg van, azt még minden előtt elmentettem, csak nem tudom visszamásolni, mivel a gép nem indul. Próbálkoztam különböző boot iso-kal, de nem sikerült bebootoltatni a gépet. Hitachi 8050-es DVD olvasó van benne. A gép úgy néz ki nem chippes, softos vagy flashes lehet. Várok valami tippet tőletek.
    Előre is köszi!
  • toza #3532
    .....kereso..lap ajjan van...
  • sharkgiga
    hali nemtudja vki hogy ha átakarok rakni egy filmet a box-ra (avi-ba) akkor azt hogyan és hova...meg ha feliratot akkor azzal mit csinaljak hogy lássam...köcc :)
  • sharkgiga
    egyebkent nem tudja vki hogy honnan lehet leszedni az xbox media playert ?
  • sharkgiga
    ohh kössz :P
  • pc killer
    http://xboxmekka.atw.hu/modules.php?name=topics&file=olvas&cikk=tutorials-42d6393b0802a

Itt nézd meg.