5250
Xbox
-
The Rock #3567 Ez az Xbox nagy hátránya -
toza #3566 nekem meg igazabol az a gondom csak hogy nincs sok jatek mostanaban ami tenyleg CSAK xbox on jelent volna meg..es ez a gond.. -
#3565 Nekem is van Xboxom,nem is attól tartok,hogy megszünnek,hanem idővel több lesz az igénytelen,sz*r játék -
The Rock #3564 Arra sose szünnek meg hidd el nekem -
toza #3563 kijott par uj gem..jovolt mar nagy csond utan...de kar hogy nem leteznek tul sok csak konzol jatekok manapsag...igy nemigen no a konzol tabor..:( a vegen meg megszunnek gamak xbox ra es akkor siras lesz.. -
sharkgiga #3562 csövi mikor fel akarok winyora rakni egy játékot valami ilyesmit ir hogy your modchip does not support.....ezt hogy kell megoldani :O mert nemnaon értek hozza..:S -
toza #3561 mi azt nem tuthassuk..de azt mar latod hogy evoxban kell!evoxmenunal trener sbt sbt... -
#3560 szótár de drága :] xbmc-ben hogyan kapcsolom be a trainert -
#3559 [URL=http://forums.xbox-scene.com/lofiversion/index.php/t450838.html](ez egy "masik" keresoben ((<--google))volt,igy jo?)[/URL]
kis segitseg meg ha elakadnal...(marmint balra fennt..ha erted mire gondolok) -
#3558 akárhogy izgattam a keresöt a lap alján csak kérdések-kérdések :D esetleg valaki tudja is a választ? :D -
#3557 Ezt én is tudni akarom. -
#3556 egy kérdés: a trainereket amiket c:\trainers-be másolok be hogyan kell használni? a traniercsomaghoz sajna nem járt info -
turho #3555 Ismersz annyira hogy direkt írtam, nem? :DDDD -
toza #3554 jaja..bemartad -
#3553 de megse, hisz a "tudodos" hszed is hsz :DDDDDDDDD -
turho #3552 Akkor megúsztam egy hsz-t ha tudod :D -
#3551 mindig elfeljtitek, hogy van meg bios flash is =) uaolyan jo mint a chip, ugyanugy nincs szivas vele, ha "elszall" az evoxod, visszarakod es kez... jah igen biosflash csak 1.5ig mukodot, tudom :P -
turho #3550 Jaja... -
toza #3549 vagy csipeltet hasznaltan 29 k er.... -
turho #3548 35-36 egy új olcsóbb helyen, ha szűz. 43 körül van chippelve. Ha te chippelteted utólag, akkor meg 35-36+10-13. :D -
Peti25 #3547 csippeletet 35-40 ropiért kapok?
újat meg 35ért plusz 10-13 csippeltetés -
turho #3546 Az az a szitu, hogy a módosított fileokat felírják csak simány a vinyó rendszerpartíciójára. Kvázi ugyanúgy működik mint a chip, de ha egyszer elromlik akkor lehet újra csináltatni, egy véletlen xbox live-ra való rányomás vagy update szétcseszi, illetve softmod mellett nem igazán telepíthetsz a boxodra utólag semmit, nem nyúlkálhatsz bele egyáltalán büntetlenül. Arányok: softmod:7-8 ezer ft, chip: 10-13 ezer ft. -
Peti25 #3545 mia za a soft mod? bocs,kezdő konzolos sem vok még -
turho #3544 Valamivel olcsóbb ha chippelve veszed eleve. Csak nehogy softmod vigyorogjon rajta, nyomatékosan kérdezz rá az adott konzolboltban, hogy ugye nem :) -
Peti25 #3543 csippelt boxot vegyek,vagy inkább 0km-est és én csippeltesem ki?
és ez a smart joy frag nem csak ps/2 végü egérhez és billhez jó? nekem USB végü mind a kettő,ahhoz is van adapter? én láttam valamit az xbox.maximax.hun.
-
toza #3542 sztem nem rohatt nehez fpst konzolra megszokni,teny hogy nem a legidealisabb,es nem mindig az tortenik amit szeretnel,de frankon megoldhato..par ora alatt belejosz..nyilvan
eger,bill csak multihoz erdekes,jobb teljesitmenyert,de nem nagy szam.. -
toza #3541 SMARTJOYFRAG!! USBT FELEJCSD MAR EL EGER BILLRE CSAK SMARTJOY JO ,USB NEM !! -
turho #3540 Nekem nemigen sikerült még, talány mire is jó ez az usb-adapter xbox-hoz :DDD
Volt egy mp3 playerünk amit sikeresen leformáztunk vele FATX filerendszerre, de ez nem volt egyértelmű sikerélmény. -
q2w3 #3539 Nekem van billentyűzetem és egerem hozzá.
És mükszik.Én a www.konzolstudio.hu-ban vettem. -
Peti25 #3538 Sziasztok,most készülük ÁTNYERGELNI KONZOLRA mert tele a tököm a PC-s problémákkal,a kérdésem az lenne,hogy tényleg valós az,hogy van olyan adapter,http://xbox.maximax.hu/?xbox.lap.hu amivel össze tudom kötni az xboxot egérrel és billel?,(illetve olyan,amivel az xboxot monitorral tudom összekötni)mert félek hogy 15évnyi beidegződést (főleg az fps-eknél)nehéz lenne megszoknom a kontrollert.Milyen adapterek ezek,hol érdemes megvenni?Mire kell figyelni,és jó ez a link,amit beszúrtam? Ja és mire figyeljek xbox vásárlás elött(valami olvasó fejről magyaráztak konzolos ismerőseim... a válaszokat és a segítséget is köszönöm. -
SGFLaci #3537 Köszi! Igen 13-as kód, ha bűvészkedek iso lemezekkel akkor 16-os kóddal ál meg. Az igazság az hogy számítógéphez értek az xbox haveré. Akkor muszály lesz chipet szerezni hozzá. Remélem akkor már rendbe lehet tenni könnyen a gépet. -
tukko #3536 Hello! Valami Xboxguru segítségét szeretném kérni! Vette egy USB adaptor xboxhoz és az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet fájlokat (mp3,avi) másolni xbox-ról pendrive-ra vagy fordítva?
Előre is kösz! -
tsabigo #3535 Ha 13-as hibakódot ír ki, akkor tuti softmodos volt. -
tsabigo #3534 Resoftmod vagy chipeztesd be.Flash szerintem nem száll el attól hogy felülírod az evoxdash.xbe-t.Én is így jártam annakidején.Chipesnek vettem a boxot, aztán amikor nekiáltam gépészkedni akkor rádöbbentem.Jobban jársz a chippel. -
SGFLaci #3533 Helló! XBMC telepítésbe kezdtem. ...Felülírtam a evoxdash.xbe-t. Az XBOX nem indul. az xbe meg van, azt még minden előtt elmentettem, csak nem tudom visszamásolni, mivel a gép nem indul. Próbálkoztam különböző boot iso-kal, de nem sikerült bebootoltatni a gépet. Hitachi 8050-es DVD olvasó van benne. A gép úgy néz ki nem chippes, softos vagy flashes lehet. Várok valami tippet tőletek.
Előre is köszi! -
toza #3532 .....kereso..lap ajjan van... -
sharkgiga #3531 hali nemtudja vki hogy ha átakarok rakni egy filmet a box-ra (avi-ba) akkor azt hogyan és hova...meg ha feliratot akkor azzal mit csinaljak hogy lássam...köcc :)
-
sharkgiga #3530 egyebkent nem tudja vki hogy honnan lehet leszedni az xbox media playert ?
-
sharkgiga #3529 ohh kössz :P
-
#3528 http://xboxmekka.atw.hu/modules.php?name=topics&file=olvas&cikk=tutorials-42d6393b0802a
Itt nézd meg.