5250
Xbox
  • toza #3607
    sztem a legujabbak kozul gondolt vmire..az meg nyilvan a blek...vagy a legoSW2,sztem.....jaah meg termeszetesen a Urbanchaos is naon ott van...de vegul is Cars al is jol el lehet babralni...stb
  • toza #3606
    sztem a legujabbak kozul gondolt vmire..az meg nyilvan a blek...vagy a legoSW2,sztem.....
  • Lammer
    ez eleg hulye kerdes... mindenkinek mas jatekstilus jon be... lehet ami nekem tetszik neked nem fog...
  • KILLER2
    Hát erre asszem sokféle választ fogsz kapni. Én szeretem a Halo 2t az SW Republic Commandot a Soul Calibur 2t Metal Gear Solid 2őt, de nem tudom eldönteni, hogy melyik a lejobb, talán a Halo 2.
  • q2w3
    melyik a most legjobb game xbox-ra?
  • PESFAN
    THX már működik is.
  • toza #3601
    ha elakac ott a officajal site is..ott levan irva minden..
  • toza #3600
    ha elakac ott a officajal site is..ott levan irva minden..
  • toza #3599
    ezkell neked... lapkozepen... XBCD ... ott le is tod toteni..csok...
  • PESFAN
    Szevasztok!Haver vett egy kontroller átalakítot, amit usb-be bedugok és az ő xbox kontrollere működik a pc-n.
    Csak a valóságban ez nem így van!
    Tudtok valami ötletet mit töltsek le hozzá a zinternetrű?
  • FGergő
    Sziasztok!

Nekem az a problémám,hogy a GTA SA-ban nem engedi,hogy megcsináljam az autós a motoros és a hajós iskolát!Megcsinálom az első feladatot hibátlanul és az össz értékelést mégis 0%-nak írja!És nem tudok továbblépni a köv. feladatra.
    Tudja valaki mi lehet a gond??

Előre is köszi!
  • KILLER2
    Hát azt jól bebasztad. Nem értek ilyenhez túl sokat, de ha átállítottad akkor szerintem biztos, hogy csippes és evoxos vagy valami másos, szóval szerintem próbáld meg összekötni PCvel és arról visszaállítani.
  • Mateus007
    csá.nem tudna valaki segiteni? elbasztam az xboxot.tegnap néztem a lejátszókat és a settingsben átálitottam a pal-t, ntscj-re. ezután elindult,de lefagyott a kép. én kikapcsoltam és azota csak fekete kép jön be,hang nincs és egyfolytában tölt.
  • wander01
    saját tapasztalat: probáltam már a boxomat szar occso tévén, jo tévén, LCD-n, plazmán, projektron. azt kell mondjam hogy a szar tv (értsd olcso) és jo tévé közt nincs érdemi különbség. LCD-n sokkal jobb a kép, plazmán furcsa (mintha állando blur effekt lenne rajta, ne kérdezzétek miért), projektoron gyönyörü. én azt mondom hogy egy jofajta LCD tv-n joval jobban néz ki mint sima crt tévén a box. ugye felbontáskülönbségek meg részletesebb grafika nincsen, egyszerüen gyönyörü tűéles a kép, sokkal szebb. Én tudom ajánlani. és ez sima scart csatival, mert a hd zsinorom sosincs kéznél... azzal nemtom LCD-n hogyan nézne ki, egyszer ugyse felejtem el és kiprobálom azzal is.

megjegyzés: az LCD tévé alatt ezeket a manapság nagyon nyomatott lapos tévéket értem, nemtom hogy az most lcd vagy tft. lényeg hogy amik most elárasztották a média marktot, saturnt, stb stb és megfizethető áron vannak.

piisz :)
  • toza #3593
    alap dashboardon tudol allitgatni pl...
  • Minstrel
    és a 100Hz-es tévén miért 60Hz-et ír ki a box? állítani nem lehet seholse,csak az xbmc az infóba ezt irja ki
  • toza #3591
    huje vagyok premium pakkot lattam....marmint 360 ,de az nem is ocso.mindegy..bocs
  • toza #3590
    vki csinaljon mar FAQ t!!! pleees!!!279 ert lattam core pakkot..i mean pound...kuuulll..2 het alatt meglesz!! (angliaban nyilvan..)
  • toza #3589
    nemneztem vegig de nyilvan vmejik jo talan..sbt...
  • toza #3588
    regisztralni kell de lofity

itt mindig mindenrol talasz infot ha ke hanem...sbt
  • taylorp
    Nem hinném, valamivel jobb lesz mint az 50, vagy 100Hz-es TV-n, de nagy djavulást ne várj.
  • Mateus007
    csá
    ha veszek hd tvét az a sima xbox grafikáján fog tuningolni?
  • KILLER2
    google-n keztem a keresést, erre a torrentre is azon bukkantam rá. Azért körszi a segítséget.
  • toza #3584
    torrets.to segicssegevel keress raje esetleg..aztjovan...egyebkent google is sokat segithet maybe,allitolag..
  • KILLER2
    Köszi, de ezt már megtaláltam és nem akar letölteni. Nincs készforrás, szóval más hely kéne.
  • toza #3582
    maybe?
  • KILLER2
    A Xored-et honnan tudnám leszedni?
  • toza #3580
    reszletezned pontosan mire gondolsz..?!
  • turho
    Szerintem 2 büntetpont elég mert végülis annyira nem volt bunkó meg trágár ez a tiszteletlen és nem egészen képben lévő majom....
    Tudod kiskomám ne mindennek van ám azonnali és egzakt megoldása, ez a való világ. De te nem leszel itt előremozdítója sok mindennek ha így nyomod, hacsak nem néhány felkiáltójelnek.
  • Lammer
    huuuuu! te aztan jol megmondtad a 3 napos regeddel a ZIGASSAGOT!44444negz

kicsiket pihike, okes?
  • vigeza
    Gyerekek itt mind debilek vannak?egyeseknek segitségre volna szükség és magyarázat helyett nyomjátok azt a hülye süket dumát állitsátok már le magatokat és ha nem tudtok segíteni legalább ne jópofizzatok.
  • toza #3576
    nemtom..ismeros kinnt van (londonba)..ha talal olcsot(vagy ha tud aki mar jartott vagy vmi cimet vagy sbt.)akkor 1 honapon bellul remelhetoleg ja...
  • turho
    Nem maradt fent régebi mentés? Ha törlöd, meggyógyulhat...
  • Lammer
    ebaynel isch olcsobban? ;)
  • toza #3573
    velhetoen ocson tok smartjoyfragt intezni anglijabol postan hamarosan ha kell vkinek ,vagy hasznat eredeti jatek sbt vagy kiegeszitok tengeren turo akkor dobjatok privat vagy akarmi..
  • KILLER2
    SZerintem az ISOval van a probléma.
  • entreri
    Sziasztok!

Nekem a Morrowind GOTY-el akadt problémám. Korábban már felraktam a vinyóra és ment is tökéletesen. Nemrég letöröltem. Most újból felraktam, el is indul de nem akar sem új játékot kezdeni, sem a mentéseket betölteni(a loadig képernyőnél megáll). Ugyanez a gond ha újraírható lemezről próbálom indítani(régen arról is ment). Más játéknál nem lépett fel ilyen probléma. Az iso a pc-men van, nem írtam ki mert csak 1 GB. Amikor szükségem van rá, akkor nyomom rá egy RW-re.

Valakinek van ötlete a megoldásra?
  • KILLER2
    Végre sikerült megcsinálnom. Nem tudom, hogy mi változott, de most rendben van.
  • KILLER2
    Én most megint egy régi témáról kérdeznék, a PC és XBOX összekötéséről.
    Van Crosslink kébelem, két gépet már össze is kötöttem vele. Most amikor összedugtam a boxal és beállítottam minden rendben volt, de a Total Commander megint kapcsolathívási hibát írt ki. Amúgy ezt írja ki minden olyan esetben amikor a kiszolgáló neve egy IP cím. Tegnap próbáltam Cxboxal, de azon sem ment bár akkor már 2 felé járt szóval nem néztem sokat. Szerintetek mi lehet a baj? Lehet, hogy a gépemen van valami vagy a Total Commanderem beállításaival? Haverom gépén műödik a commanderben, ha a kiszolgáló neve IP, de nekem eddig 2 gépemen sem ment. Lehet, hogy a total commanderem van szarul beállítva?
  • taylorp
    Sziasztok! XBOX-ra nincs Need for Speed:Carbon DEMO?