Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltöttem le xbox-hoz trainereket és kitömörítés után vmi .etm fileokat kaptam. Vki segítsen már, hogy ezekkel mit lehet kezdeni.<#help>#help>
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Töltsük le az internetet!
att1_w.xmv
att1.xmv
att2_w.xmv
att2.xmv
att3_w.xmv
att3.xmv
death_w.xmv
death.xmv
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
xiso val kitomorited..es kiszedsz videokat..nallam egyebkent ez a valtozat igy nem indult😄 hahaha u h semmi ertelme..szal szedd le a kisebbet😄
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
most akarok venni Xbox-ot!
valaki nagy guru ha tud vegyen fel MSN-re!! kérdeznéz egy pár dolgot!
elöre is kössz!
[email protected]
Van egy maDrics Interface X usb átalakítóm xboxhoz.
Ha valakinek van elmondhatná, hogy mire használja.
Lehet pl. usb pendriveról zenét lejátszani?
BTW
kell egy vinyo a box-ba, aztán levan a gond. én xiso-val kitömöritem, majd beeftépézek (bocsi 😊 totalcommanderrel a box-ra és simán rányomom. most igy kb 45-50 gamma van a gépen, meg 30 giga film és még félig sincs a vinyo 😊 (300G😎 még egy darab lemezt se irtam ki box-os játék miatt, és legalább nem kell cipelni a sok szar cd-t meg pláne nem cserélgetni 😄 legjobb és legegyszerübb megoldás
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Mondjuk szerintem ez nem ide illõ téma, de ha itt tetted fel...
A 14 év alatti minõsül kiskorúnak, a 18 alatti fiatalkorú. Ha az õ beleegyezésével történt, akkor nem büntetik. Ha azt állítja, h nem így történt, jól átbaszta a fejed 😊
lekki!!vki csinaljon maar!!"
<#gonosz1>#gonosz1> mar hanyszor mondtam pedig <#buck>#buck>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
eppen ezert lezarni sem kell..
xiso meg leginkabb azert jo ,ha bele akarsz nyulkalni torles miatt,vagy tobbjatekotttartalmazo dvd t ,esetleg jatek es egyebeb adatot(film sbt) tartalmazos dvd t akarsz irni...es szvsz erdemes ez esetben nem neroval udf xbox kompatibilis modban hanem stomp recordnow maxal ki irni..mert akkor pc n is tudsz turkalni a tartalomban... vagy ujra kitudod irni barmikor,nem csak xboxpc lanon masolva... sbt...))
FAQ FAQ FAQ FAQ...
lekki!!vki csinaljon maar!!
OFF
16 eves kiskoru(?) vs 18 ev feletti nagykoru szexualis kapcsolat az buntetheto?!
hol a picsben lehet megtalani torvenyeket veben..ecceruen nem talalok semmit..csak homokosokrol irjak h 12-18 eves korig lehet buzuli legalisan..de mast nem..s bar ez biztato,de nem vok elorebb ..bocs offert..tud vki segiteni...ha mar xboxhoz nem ertunk😄
Burn image vagy lemezkép flírása ha úgy jobban tetszik, és bármilyen konzol iso-t ki lehet nyomni remekül Neroval. 8x lemezt 4x kell írni, és kész, 16x-ost meg 6-8x sebességgel. És nem valami kotvány Samsung burnerrel lehetõleg.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
szoval NEM az isot kell berakni..hanem megnyitod nerot..cancelt nyomsz barmi is ugrik elo...majd fent a filesorban recorder,es burn image..persze ez 6. akarhanyas neronal van igy..marmint a file sor..tobbit nemtom..
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
szal annyi..
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Esetünben a No Multisession a nem többmenetes lemezt jelenti! <#zavart1>#zavart1>
Egyébként nagyjából megpróbálom elmagyarázni:
XISO-val kitömöríted az ISO-t. Ekkor keletkezik legalább egy könyvtár, default.xbe meg max még egypár file abban a könyvtárban ahova telepítetted.
Utánna elindítod a Nero-t és ahol lehet kiválasztani, hogy milyen DVD-t szeretnél írni (DVD-ROM(boot), DVD-ROM, Video-DVD, stb...) ott a legalsó lesz a DVD (UDF/ISO). Erre kell kattintani. Utána a füleken felül lehet választani:
- Nem multisession lemezt kell írni. Az Infó utáni fülön a legalsó pont a multisession alatt.
- UDF fülre kattintva csak 1 helyen lehet pipát rakni a kis négyzetbe. Ebben a sorban szerepelni fog az "XBOX TM". Nem lehet eltéveszteni.
- Címke fülön szintén csak egy helyen van pipa. Onnan ki kell szedni és mindkét címkéhez beírni, hogy "XDVD"
- Írás fülön DVD lezáráshoz pipa, 4x-es írás, Disc-at-Once beállításokat megtenni.
- NEW/ÚJ gombra kattintani
- Ekkor megjelenik a Nero 2 ablakos felülete. Itt át kell húzni abból a mappából a *.xbe-ket és a mappákat. Szóval a default.xbe-nek mindenképp a gyökérben kell lennie a DVD-n.