Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pc killer
Help!
Töltöttem le xbox-hoz trainereket és kitömörítés után vmi .etm fileokat kaptam. Vki segítsen már, hogy ezekkel mit lehet kezdeni.<#help>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

bocs a floodert..elszartam..aszittem xre van usbs bill eger,de nem..ez pcre x kontrolpad..sry
lammer!!!!errol tudsz te vmittt!!!???? link
ezekhujek
csavarhuzo nelkul is kicsit maskepp is szet lehet kapni xboxot am...nem is montatok igazat..megyek es kiprobalom..
KILLER2
Sikerült!!!! Mûködik az X-MEN 3!

Töltsük le az internetet!

(neroval is lehet,lassan erdemes...)
azt hogy olvass vissza..lapaljan meg hasznald a keresot...
KILLER2
Az tvalahonnan meg tudnám állapítani, hogy a jó-e a verzió? Amúgy hogyan írjam ki? Eddig mûködött az a módszer, hogy Alcoholban kiírom az isot max sebességen. Ti mit ajánlotok?

KILLER2
Sikerült videót felvennem az XBOXróla Movie Makerben, de nem lehetne ezt kitenni valahogy teljes képernõbe? Esetleg valami külön progi erre? Vagy valami speciális xboxos program?

KILLER2
Aha......

torrente
1.hibás verzió
2.rosszul írtad ki
3.rossz a lemez
4.rossz a dvd-író

KILLER2
Lehet olyat, hogy a videókártyához kapott kábellel amine két vége van: IN és OUT rákötni a PCre úgy a z XBOXot, hogy a képernyõn az XBOX képe látszódjon?

KILLER2
Az mitõl lehet, hogy leszedtem az X-MEN 3at (3,17 G😎 és amikor elindítom bejön egy fekete kép és úgy is marad.

elvileg van vmi konverter is amivel xbox movikat lehet osszenyomkodni asszem..azzal is lehet trukkozni,de hogy miaz meg hol azt nemtom.
nemtom..aszem a movie konyvtarban (ha van egyaltaln ijen😄)van egy nagyobb file vagy 2 amit esetleg ha torolsz akkor megy..en vmit csinaltam,nem ment,leszettem masikat,az megy frankon..ennyi
Bogyi007
És ha ezt a változatot írom ki dvd9-re akkor biztosan mûködni is fog? Ezek a fájlok vanna bene a default.xbe és a layer fájlok mellet:
att1_w.xmv
att1.xmv
att2_w.xmv
att2.xmv
att3_w.xmv
att3.xmv
death_w.xmv
death.xmv

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

vagy ird ki dvd9 re..
esetleginnenszedd le 2.86 os valtozatot..vagy olvass vissza...:/
xiso val kitomorited..es kiszedsz videokat..nallam egyebkent ez a valtozat igy nem indult😄 hahaha u h semmi ertelme..szal szedd le a kisebbet😄

Bogyi007
Gondom vana Tomb raider Legend címû játéknál. Nem tudom kiirni lemezre a játékot. Mert 4.67 GByte a mérete / 5 017 632 768 / Mi a teendõ hogy sima Dvdre kiférjen?!

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

KILLER2
Tudom, hogy nem ide jön, de az X-men 3nak xboxra hogy vannak a fájljai a DVDn elrendezés szempontjából? Légyszi válaszoljatok, sürgõs lenne.

sziasztok!
most akarok venni Xbox-ot!
valaki nagy guru ha tud vegyen fel MSN-re!! kérdeznéz egy pár dolgot!
elöre is kössz!
[email protected]
Hi!
Van egy maDrics Interface X usb átalakítóm xboxhoz.
Ha valakinek van elmondhatná, hogy mire használja.
Lehet pl. usb pendriveról zenét lejátszani?
pedig nagy geem
vagy vkinek Falcone: Into The Maelstrom???kiattak egyaltalan ezeket?!!?nincs meg senkinek?!!?😞( bruhu?!
van mace griffin bounti huntered?!!?
Atkamon
Gyõri XBOX tulajdonosok ismerettségét keresem, játékcserebere céljából!

kofi..
wander01
jah a szemét 😊

BTW

kell egy vinyo a box-ba, aztán levan a gond. én xiso-val kitömöritem, majd beeftépézek (bocsi 😊 totalcommanderrel a box-ra és simán rányomom. most igy kb 45-50 gamma van a gépen, meg 30 giga film és még félig sincs a vinyo 😊 (300G😎 még egy darab lemezt se irtam ki box-os játék miatt, és legalább nem kell cipelni a sok szar cd-t meg pláne nem cserélgetni 😄 legjobb és legegyszerübb megoldás

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Mivan? Nagyon büszkék vagyunk Rád!!

Mondjuk szerintem ez nem ide illõ téma, de ha itt tetted fel...
A 14 év alatti minõsül kiskorúnak, a 18 alatti fiatalkorú. Ha az õ beleegyezésével történt, akkor nem büntetik. Ha azt állítja, h nem így történt, jól átbaszta a fejed 😊

Lammer
"FAQ FAQ FAQ FAQ...

lekki!!vki csinaljon maar!!"

<#gonosz1> mar hanyszor mondtam pedig <#buck>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

((udf nel meg tokmindegy h multisession e vagy nem,mert masodik" menetet" ugysem lattya semmi(csak isobuster),xbox meg alpabol nem lattya..u h tok mindegy...
eppen ezert lezarni sem kell..

xiso meg leginkabb azert jo ,ha bele akarsz nyulkalni torles miatt,vagy tobbjatekotttartalmazo dvd t ,esetleg jatek es egyebeb adatot(film sbt) tartalmazos dvd t akarsz irni...es szvsz erdemes ez esetben nem neroval udf xbox kompatibilis modban hanem stomp recordnow maxal ki irni..mert akkor pc n is tudsz turkalni a tartalomban... vagy ujra kitudod irni barmikor,nem csak xboxpc lanon masolva... sbt...))

FAQ FAQ FAQ FAQ...

lekki!!vki csinaljon maar!!

OFF
16 eves kiskoru(?) vs 18 ev feletti nagykoru szexualis kapcsolat az buntetheto?!

hol a picsben lehet megtalani torvenyeket veben..ecceruen nem talalok semmit..csak homokosokrol irjak h 12-18 eves korig lehet buzuli legalisan..de mast nem..s bar ez biztato,de nem vok elorebb ..bocs offert..tud vki segiteni...ha mar xboxhoz nem ertunk😄
Nem nekem írtad, de gondolom rájött akinek szólt 😊
Burn image vagy lemezkép flírása ha úgy jobban tetszik, és bármilyen konzol iso-t ki lehet nyomni remekül Neroval. 8x lemezt 4x kell írni, és kész, 16x-ost meg 6-8x sebességgel. És nem valami kotvány Samsung burnerrel lehetõleg.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

ha igy irod..sima burn image val akkor pc nem latja..vagyis cd romnak ismeri fel es ures lesz..pc szerint..viszont xboxban kifogastalanul hasit..

szoval NEM az isot kell berakni..hanem megnyitod nerot..cancelt nyomsz barmi is ugrik elo...majd fent a filesorban recorder,es burn image..persze ez 6. akarhanyas neronal van igy..marmint a file sor..tobbit nemtom..
matyi08
szóval csak berakom az ISO-t, és írás? az jó, elõbb is mondhattad volna... 😄

matyi08
és ott nem kell beállítani semmit?

PC-s LG dvd-rommal legalábbis mennek 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

de ha neroval irod nem kell xisoval tomoriteni..eleg az xboxjatek.iso filet filemenusorban burn image.. menunel lehetoleg lassan ki irni..egyebkent mar olvastam velemenyt miszerint 16 * ossan irt dvd k is tokeletesen mukodnek vkinel..

szal annyi..
torrente
simán kiírod, azért is jó progi.

matyi08
köszi szépen!

Totis
Most jut eszembe, hogy nekem is 7-es van otthon. Mindhárom helyre XDVD-t szoktam írni otthon. Azzal simán viszi a BOX.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

matyi08
dvddecrípternél be kell valamit állítani, vagy csak simán kiírni az isot?

matyi08
azt tudom. de nekem a label/címke füllel van bajom. 7-es nero-m van. van ott olyan, hogy automatic, és manual. ott gondolom a manualra kell menni. ott van három hely, ahova lehet írni. egy ISO 9660, egy Joliet, és egy UDF. ezekhez lehet írni dolgokat. ide kell azokat az XDVD-ket? ha igen akkor a három közül hova?

Totis
Kb azt jelenti a Multisession, hogy többmenetes lemez.
Esetünben a No Multisession a nem többmenetes lemezt jelenti! <#zavart1>

Totis
Max csk este tudom leírni a magyar megfelelõit az angol szövegnek (Nero).
Egyébként nagyjából megpróbálom elmagyarázni:
XISO-val kitömöríted az ISO-t. Ekkor keletkezik legalább egy könyvtár, default.xbe meg max még egypár file abban a könyvtárban ahova telepítetted.

Utánna elindítod a Nero-t és ahol lehet kiválasztani, hogy milyen DVD-t szeretnél írni (DVD-ROM(boot), DVD-ROM, Video-DVD, stb...) ott a legalsó lesz a DVD (UDF/ISO). Erre kell kattintani. Utána a füleken felül lehet választani:

- Nem multisession lemezt kell írni. Az Infó utáni fülön a legalsó pont a multisession alatt.

- UDF fülre kattintva csak 1 helyen lehet pipát rakni a kis négyzetbe. Ebben a sorban szerepelni fog az "XBOX TM". Nem lehet eltéveszteni.

- Címke fülön szintén csak egy helyen van pipa. Onnan ki kell szedni és mindkét címkéhez beírni, hogy "XDVD"

- Írás fülön DVD lezáráshoz pipa, 4x-es írás, Disc-at-Once beállításokat megtenni.

- NEW/ÚJ gombra kattintani

- Ekkor megjelenik a Nero 2 ablakos felülete. Itt át kell húzni abból a mappából a *.xbe-ket és a mappákat. Szóval a default.xbe-nek mindenképp a gyökérben kell lennie a DVD-n.

matyi08
légyszi add meg az msn-ed, segíts kiírni!

torrente
Én neroval az istenért nem tudtam egy játékot sem kiírni.

torrente
Ezt akartam írni, de mindig elfelejtem a nevét!

matyi08
valaki pls adja meg az msn címét, aki tudna segíteni a nero-val való kiírásban, mert nem sikerült.