5250
Xbox
  • redraven8
    Aki tudja,hogy hogy kell felteni az Evox ot boot lemezzel az lécci írja le mert boot lemezem az akad,de az istennek nem indul az evox menűvel a gép akárhogy is telepítem :(
  • ssx22
    az mért van hogy a 25 to life 1,05 GB-os ISO-jából csak 2 db, egyenkét 6 MB-os file-t tud kibonani az xbox iso tool? a flatout 2,27 GB-os iso-jából simán kibontja a data könyvtárat meg a többi 2,27 GB adatot
  • mika3
    sziasztok! tudna valaki segiteni letöltötem a mx vs atv unleashed PLA REG: és nem tudom kiirni mi kell hozzá???
  • ssx22
    nekem csak a sims2 van meg eredetiben de egy nagy szar! nem olyan mint pc-s, jól elbaszták :(:(:(:(
  • Keresztapa24
    Amúgy az miért van hogy felteszem az EVOX menüt és ha a winyóra felnyomok egy játékot,akkor azt nem írja sehol sem...csak a commanderben lehet elindítani.

Ja,meg a másik hogy sokszor a menü az elmegy és csak 4-5 menüpont marad.

Ha van valakinek XBOX Játéka és cserélne,akkor írjon az [email protected]
  • Keresztapa24
    [email protected] ra
  • s73
    Azt még abban az esetben sem tudnád egyesíteni, ha a Winfos látná a fatx filerendeszert, mivel azok cache particiók.
  • Keresztapa24
    Hi all! Ha van valakinek XBOX gammája és akar cserélni,akkor írjon...Bp-i vagyok.

Üdv.
  • ssx22
    fenébe! pedig van az xboxos vinyón 3 db 780 MB-os partició (X,Y,Z) vagy mi a fene amiket egyesíteni akartam :(
  • wander01
    ez azért van mert a pc agyhugykövet kap az xbox-os (nemtom pontosan mi a neve) fájlrendszertöl

az ugy sose fog sikerülni, mondj le rola. crosslink kábel és bedug a box pc-be, illetve routerbe. aztán ftp. adatmentésnek nincs más modja, én már csak tudom, 250 giga cuccal szartam el multkor a boxomat. hálistennek sikerült annyi életet lehelni bele hogy az adatmentést meg tudjam csinálni, aztán szevasztavasz, formázás és telepités :)
  • ssx22
    összekötöttem az xbox vinyóját az aztali pc-vel, másodlagos vinyóként és az XP nem indul el hanem bejön a betöltő képernyő és utána semmi. másik vinyóval betölt rendesen. ez miért van?
  • redraven8
    Valaki megtudná nekem mondani,hogy hogy kell vinyót cserélni Xbox ba? ...Szétszedem,bele a HDD és tovább? ...van boot lemezem is.Csak nemvagyok biztos,hogy mit kell tennem :) .Valaki please
  • turho
    Már akinek még nem esett le magától :DDD (és bazz, az x360-on mi van? ugyanilyen gumitalpak, csak 12x3 mm-es pici szarok).
  • ssx22
    yo má széccedtem :) :D
  • whoever
    fel kell szedni a múanyag talpakat
    vagy inkább tényleg hagyd az egészet, mint már azt jelezte neked más is
    mert ráadásul nem sima csavarhúzóval tudnád kicsavarni a csavarokat, ha végre a fránya talpak lejönnének
  • ssx22
    oda vannak ragasztva :(
  • Lammer
    hat hamar ott elakadsz, hogy a gumitalpakat felhajtsad, akkor inkabb ne is szereld szet
  • ssx22
    nehari hogy kérdésemmel zavarok: következőt szeretném kérdezni: hogy lehet szétszedni az xbox-ot mert semmi csavart nem találok rajta.?
  • tsabigo
    Akkor most szólok hogy ne érjen meglepetésként.Van olyan is hogy Timesplitter:Future Perfect , ami a harmadik része. : )
  • toza #3628
    tuttatok hogy van timesplitter 2?most lattam csak meg!! nekem errol mernem szolt senki?!?
  • lampard99
    hello a fifa2007re tudok magyarosítást és komentárt rá rakni és ha igen akkor honnan tudom le szedni?
  • whoever
    én bemásoltam a fájlokat az xbox-os verzióba, hébe-hóba meg is szólal magyarul. tudtok segíteni hogy jó legyen? esetleg egy linket az előbbi torrenthez
  • Bendy
    Pc verzióból a magyar hangot és feliratokat rámásolod az xbox verzióra és tökéletes magyar lesz.
    De van már magyarosított ISO is 1 magyar torrent oldalon.
  • FGergő
    Megvan a FIFA 07!Elég jól sikerült!Kár,hogy csak PC-n meg Ps2-n magyar kommentáros!
  • crow
    Sziasztok!

Eladó egy 2005. júniusi gyártású fekete XBOX, két eredeti Microsoft irányítóval.
    Chippelve, magyar nyelvű EVOX menüvel és 10db játékkal.
    A cucc átvehető Tatabányán, esetleg Budapesten, az ára 45e HUF.
    Tel.: (30)625-3210
  • Lammer
    ok varom a listadat ;)
  • toza #3621
    bocs kozbe elbasztam egeszet..magyar komentrraol lofasse tok de nyilvan legszarabb magyarul jaccani barmit szal nem ertelek mer lenne ez jo neked..de akkor egesz hsz targytalan bocs..(almos vok ..szorri..)
  • toza #3620
    vannak jatek alatt hangrogzito programok(esetleg cs topikban vagy video vagasnal nezz korul..stb)
    pc s verzional vmejik mappaban biztos ott a zene vmi huje formatumban,onnan is attod gyakni,utanna csak ftp ,vagy ujra irhatora esteleg jatek melle ki irod es felrak boxra pity puty vmi file kezelovel ennyi..vagy vannak oldalak ahol le lehet toteni ijen zeneket(vki meselt mar errol..de nem fogom tudni mivolt,ne is kerdezd..)

jobb ha tudod h FIFA 07 PAL XBOX-SPARE [URL=http://www.isohunt.com/torrents/?ihq=FIFA+07+PAL+XBOX]"kint"[/URL] van 25 ike ota.. szal no para...

Lammer ..egyenlore semmit tudok,,talan 2-3 het es tisztazodik ezaz...de Splinter Cell osszes,hulk,vmi focisok,meg csomo ez az megvan tutira asszem..de majd irom h mi meg mi..bocs

• Bendy
    Azt olvastam,hogy a FIFA07 mindenre kijön magyar kommentáral csak xbox1re nem. Ha ez így van akkor b@##$ß meg az EA-nél! Szerintetek PC verzióból az audio részt valahogy bele lehet rakni majd az xbox1be?
  • laleer
    Köszönöm a segítséget!Sikerült!
  • Max 36
    mondjuk dvd-decrypterrel.Játék netről leszed,WINrarral kicsomagol,ISO file kiirandusz,ennyi.
  • laleer
    Helló!
    : Tud valaki
    segíteni?Légyszives én
    egy kezdö xboxos vagyok
    vettem egy gépet amin
    futnak a nem eredeti
    játékok és azt,hogy kell
    megírni,hogy fusson,mert
    én már kétszer
    próbálkoztam,de nem
    megy!SEGÍTSETEK!Please
  • Lammer
    nyomd a listat!
  • toza #3614
    ja meg 20 ert alap box..de az mar bonyolut...
  • toza #3613
    igen..ha tv tugya minden tovabbi nelkul ja..esetleg fekete feherben nyomod,vagy sehogy..

na..kozben meg sikerult megtudnom h kb 2500-3000 hufer vannak eredeti gamak anglijabol..ha erdekel vkit..(ez egyebkent soknak szamit? mer en ezt nem tom..)
  • crow
    Egyáltalán lehet-e NTSC-s játékkal játszani?
  • crow
    Szevasztok!

Pár napja vagyok BOX tulajdonos, ezért előre is elnézést a láma kérdésért.
    Az érdekelne, hogy nem lesz-e valami gáz a géppel, ha egy NTSC-s játékot véletlenül PAL üzemmódban indítok?

Előre is köszi a választ!
  • q2w3
    Verekedősböl. Nekem a Mortal KOmbatbol megvan a Shaolin Monks és most szedtem le a Deteptions-t de amikor kiírom dvd-re akkor a box nem tudja olvasni.Miért?
  • Max 36
    Szerintem biztos van a játéknak topicja,próbáld meg ott,hátha tudnak segíteni.
  • FGergő
    Az én lentebbi kérdésemre senki nem tudja a választ??