Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
THX
Pontosan nem tudom, de nagy vonalakban a lényeg, hogy a sima elektroncsöves tvk egyenként rajzolják ki a képpontokat, a bal felsõ sarokból indulva, mint egy írógép. Ezt adott sebességgel csinálja, így lehet hozzá igazítani vmit. Projektor nem így mûködik. Valami iylesmi az alapja a fénypisztolynak, de tényleg nem tudom, olvass utána.
van xbmc boxon?!!?masoljal azzal
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
sajnos nekem az 1.4es xboxomban egy M7ejectfixes flash van... ami raadas 137Gb barrieres, igy hiaba rakok bele nagyobb vinyot nincs ertelme... igy egy 120as tanyazik mar benne eleg regota 😄 de boven eleg az is 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Egy olyan kérdésem lenne hogy az xboxba mekkora vinyót lehet beletenni max? S bármilyen tipusú jó hozzá?
Köszi
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Isten most nem ér rá,segíthetek?
Isten most nem ér rá,segíthetek?
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Meg vagyok lõve, már szedtem le egy csomó mentést, raknám is fel õket, HA tudnám, hogy kell...
Eddig ez az egy bajom volt a konzolokkal, hogy nem lehetett mentéseket felrakni, erre kiderül, hogy lehet, csak én bénázok itt vissza-össze 😊
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Ja, asszem az van fent, amit írtál 😊) Tesómnak már van fájlkezelõje, pedig neki hamarabb volt, mint nekem.
Ez a Lemez Feltöltõ nem jó?
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Tipp?
Killer2? 😊
Töltsük le az internetet!
Gondolom ez nem jó. Vagy lehet feltenni pluszban is ilyen progit?
inkabb 1-2 mp..
xbox on getavajnak a pcn levo halokartya 192.168.0.1 ip jet irod be...az ip meg alapbol 192.168.0.46 ..vagy akarmi...veget atirod 2-255 ig akarmejik szamra...
(ecceruseg kedvejer maradjunk 192.168.0.2 nel..)es ezt irod be a totalcommanderbe akar felso ket sorba is lehet hogy eccerubb legyen..jelszo felhaszn nev xbox xbox...es probalsz kacsolodni...xboxrol is,meg pc rol is..ha pc n van megosztott mappad,azt telerakod filmel akarmivel,es mar tudod is nezni boxon keresztul xbmc t hasznalva,vagy pc n ftp n keresztul tudol masolgatni babralni...csak ovatosan..!!)))
Serapf :errol itt nem szabad beszelni am(egyebkent probalkozz torrent oldalkon..kb 6 mazsa jatek van ..vagy tobb is)
Jó lenne, mert akkor már ma elõvennék jópár olyan játékomat, amit abbahagytam, mert nem volt se idõm, se türelmem végigjátszani.
Tud valaki valami jó FTP-t ahonnan régebbi gamékat lehetne tölteni, fizetõs sms-es is jó (wco-n kívül) .
THx
Ez engem is régóta érdekel, hogy hogyan is lehetne mentéseket használni Box-on.
És ez hogy mûködik? Kitömörítem, kiírom cd-re, aztán bemásolom vmi mappába? Biztonsági mentést hogy tudnék csinálni a már meglévõ elmentéseimrõl?
Elõre is köszi!