Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm szépen! S azon a chipelésen nem lehet frisiteni vagy ilyesmi? Mert szeritnem nekem elég régi, deh pontosan hol tudom meggnézni?? S ha vannak rajta még programok külön particiokon ha azokat átmásolom egy teljesen új és üres vinyóra akkor ugyan ugy fognak menni?
THX
Ne lustulj, keress rá google-n a fénypisztoly mûködési elvére! Aztán magadtól is megérted.
Pontosan nem tudom, de nagy vonalakban a lényeg, hogy a sima elektroncsöves tvk egyenként rajzolják ki a képpontokat, a bal felsõ sarokból indulva, mint egy írógép. Ezt adott sebességgel csinálja, így lehet hozzá igazítani vmit. Projektor nem így mûködik. Valami iylesmi az alapja a fénypisztolynak, de tényleg nem tudom, olvass utána.

bazd,de!!

van xbmc boxon?!!?masoljal azzal
Hitm@n
De nekem nincs a Box mellett gép, akkor nem megoldható, hogy cd-rõl másoljam be az elmentéseket? Másra nem is kell, csak, hogy a save-eket betegyem.

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

dinomano
hogy miért nem megy...hááát; pontos okot nem tudok, de rá is van irva a PS1-es fénypisztolyom dobozara, h. projectoros tv nem viszi; ugy latszik az nem tudja "visszaadni" az infrajelet a pisztolynak..vagy ilyesmi... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Bogyi007
Bocs, rosszul írtam, természetesen mentek a mentéseim, csak elírtam a válaszomat....

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Bogyi007
Tuti a módszer, ha van egy auto installer deluxe cd-d akkor azt indíts el és aban is van fájlkezelõ, azzal tudsz másolgatni.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Bogyi007
Nekem nem mentek el a mentéseim ekkor sem, talán a dasht nem az e-n kéne tárolni hanem c-n.

Lammer
igy van! de fugg erosen a chiptol(illetve flashtol) is...
sajnos nekem az 1.4es xboxomban egy M7ejectfixes flash van... ami raadas 137Gb barrieres, igy hiaba rakok bele nagyobb vinyot nincs ertelme... igy egy 120as tanyazik mar benne eleg regota 😄 de boven eleg az is 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

wander01
ATA, és sztem akármekkora. nekem 250-es van benne de most a 300-as vinyok nagyon jo áron vannak sztem érdemes azt 😊 nekem tele van filmmel és van rajta vagy 40-45 játék 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne hogy az xboxba mekkora vinyót lehet beletenni max? S bármilyen tipusú jó hozzá?

Köszi
wander01
ésmermármérnem? 😊 magyarázatot követelek 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

DanielT
Természetesen nem fog menni a projektorral.
wander01
Lenne egy kérdésem a szakikhoz. Projektoron szoktam az xbox-ot tolni, és kiváncsi vagyok hogy ha veszek egy stukkert hozzá akkor az projin is megy-e vagy csak a tévével kompatibilis? lehet hülye kérdés de nem igazán értek hozzá 😊

Max 36
Köszi!

Isten most nem ér rá,segíthetek?

vagy ittugye.. a help menupont alatt megtalalsz mindent..szotar van a neten..stb..
itt levan irva,vagy kb meg 100 hejen is
Max 36
Viszont én is kérdeznék:XBMC-n belül az Xlink-kai-t hogyan kell beállítani az IP -címet és a beállításokat,hogy az Xboxon láthasam a játékszobákat??Elõre is kösz!

Max 36
Pedig nem bonyolult,hidd el,ha pontról pontra azt csinálod,ahogy le van írva,gyerekjáték az egész.Mondom én,aki egy igazi lámer ilyen témákba,és még is simán összejött a leírtak alapján.

ha van xbmc a boxon abban van file kezele..a myfilesnel tudod rendezgetni a dolgokat...nallam is 22 meter kabel kellett hogy pc haverkodhason boxal,mert egy emelet van koztuk,de megoldhato..es csak elsore tunik bonyolultnak..ha eccer osszejon rohogsz rajta.... erdemes kiprobalni!
Hitm@n
Amúgy regeltem nálatok.

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Hitm@n
De könyörgöm, hogy másoljam ki a mentéseimet, ha nincs fent fáljkezelõm? 😊

Meg vagyok lõve, már szedtem le egy csomó mentést, raknám is fel õket, HA tudnám, hogy kell...

Eddig ez az egy bajom volt a konzolokkal, hogy nem lehetett mentéseket felrakni, erre kiderül, hogy lehet, csak én bénázok itt vissza-össze 😊

Csipes boxnál telepíthetsz frissebb dasht is. A mentéseid elvesznek, ha nem másolod ki õket elõtte.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Hitm@n
Ezt az Evox dash-t nem lehet frissíteni?

Hitm@n
Ok, de ennyire bonyolult, hogy ki kell tanulni? Akkor nem csak copy és kész?

Ja, asszem az van fent, amit írtál 😊) Tesómnak már van fájlkezelõje, pedig neki hamarabb volt, mint nekem.
Ez a Lemez Feltöltõ nem jó?

Gyere hozzánk tagnak, kitanulod. Nem tudom milyen dashod van fent, de maximum akkor nincs fájlkezelõ téve a boxodra, ha régi magyarított Evox dash van fent. Talán abban nem volt még...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Hitm@n
Valaki esetleg?

Tipp?

Killer2? 😊

Hitm@n
Vagy ez a "Cd-rõl másolós" dolog nem mûködne?

Hitm@n
Megnéztem ezt az FTP kapcsolat dolgot, de egyrészt nekem bonyolult is, másrészt a PC-m és a Box-om között kb.40 Km távolság van 😊

KILLER2
Persz, hogy lehet. Nekem valami X2 COMMANDERem vagy mim van és az tökéletes hozzá. Szerintem nézz körül itt

Töltsük le az internetet!

Hitm@n
Milyen fájlkezelõ kellene hozzá? Nekem csak olyan van, hogy Lemez Feltöltõ.
Gondolom ez nem jó. Vagy lehet feltenni pluszban is ilyen progit?

Nem sokan vettek szerintem.

😞 es van aki ezert vesz 10 ert pisztojt? 8o
House of the dead 3-at és silent scope complete-t. Ez az összes.

megeccer lecci!!aki tud cimeket!!fontos lenne!!mit lehet pisztollyal jaccani boxon?!!?
"es probalsz kacsolodni...xboxrol is,meg pc rol is"persze nem eccere😄 ha bevan love kapcsolat,es megy pc,meg box is,boxon tallozva kb 1.5 mp alatt eleri pcn levo cuccokat..visszafele is kb ennyi..adatatvitel meg max 4 mb koruli asszem..
egyebkent ha kb 3 -4 mp utan nem csatlakozik,akkor nem is fog kesobb sem...

inkabb 1-2 mp..
(((nu..pc s halokartya osszedugva xboxal,crosslink kabellal... 192.168.0.1 es ip vel..

xbox on getavajnak a pcn levo halokartya 192.168.0.1 ip jet irod be...az ip meg alapbol 192.168.0.46 ..vagy akarmi...veget atirod 2-255 ig akarmejik szamra...

(ecceruseg kedvejer maradjunk 192.168.0.2 nel..)es ezt irod be a totalcommanderbe akar felso ket sorba is lehet hogy eccerubb legyen..jelszo felhaszn nev xbox xbox...es probalsz kacsolodni...xboxrol is,meg pc rol is..ha pc n van megosztott mappad,azt telerakod filmel akarmivel,es mar tudod is nezni boxon keresztul xbmc t hasznalva,vagy pc n ftp n keresztul tudol masolgatni babralni...csak ovatosan..!!)))
KILLER2
Lassan feladom már, mivel azóta új gépem van és még mindig valami olyasmit ír ki a Total Commander, hogy kapcsolathívási hiba.

ittvagy ittpl 7 mazsa korul...

Killer2 ne add fel!!ftp rulz!!
tegyuk hozza hogy ujra irhato..mert simat kb nem sok rom olvassa...

Serapf :errol itt nem szabad beszelni am(egyebkent probalkozz torrent oldalkon..kb 6 mazsa jatek van ..vagy tobb is)
KILLER2
Mér ne menne? Csak egy fájlkezelõ kell ba boxra amivel át tudod másolni a fájlokat . Amúgy FTPrõl is lehet és szerintem okosabb is, mivel igen kevés helyet foglalnak a trainerek, de mivel én sajnos még mintig nem tudtam megcsinálni ezt az FTPs cuccot, ezért én is CDrõl szoktam felmásolni a trainereket.

Atkamon
Hogy tudok a Trainers mappába másolni? Gondolom CD/DVD-rõl nem fog menni. Mi kell hozzá?

Hitm@n
Valaki tudna akkor segíteni?

Jó lenne, mert akkor már ma elõvennék jópár olyan játékomat, amit abbahagytam, mert nem volt se idõm, se türelmem végigjátszani.

Hali
Tud valaki valami jó FTP-t ahonnan régebbi gamékat lehetne tölteni, fizetõs sms-es is jó (wco-n kívül) .
THx
Hitm@n
Helló!

Ez engem is régóta érdekel, hogy hogyan is lehetne mentéseket használni Box-on.
És ez hogy mûködik? Kitömörítem, kiírom cd-re, aztán bemásolom vmi mappába? Biztonsági mentést hogy tudnék csinálni a már meglévõ elmentéseimrõl?

Elõre is köszi!

Atkamon
Köszi!

KILLER2

Atkamon
Honnét lehet ilyeneket letölteni? Nekem is kellene😊.

KILLER2
Az XBOX tudja használin ezeket a fájlokat, ne aggódj. Be ekll másolni a TRAINERS mappájába és már megy is.