5250
Xbox
-
laleer #3687 Szerintem az,softmodos! -
tsabigo #3686 16-os kód az valamilyen dashboard hiba.Nem softmodos a géped? -
Mateus007 #3685 helo. egyik haveromnak elromlott a gépe. belépett a mediaplayerbe és ott a settingsben átállította az pal 16:9et ntsc-jre.ezután még menta gépe de lefagyott és miután kikapcsolta a feketeség jön be és mindig ujratölt a gép. -
laleer #3684 De 16-ost írja ki!
-
The Rock #3683 Akkor az Xboxodra halgass!
nem ír ki v.mien számot? -
laleer #3682 Segisetek kérlek!Az xboxom pirosan villog és azt írja ki angolul.hogy vigyem el valami szervízbe!Tudom ez kevés hibaüzenet,de hátha tudtok valamit! -
#3681 a PSP-t kihagytad a szórásból...
a dráágaszágot -
BoxMan #3680 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Szeretném csippeltetni az X-Box-omat, hol, és mennyiért lehet? Főleg Borsod vagy Hajdú megye érdekelne, ha a közelben semmi, akkor elmegyek messzebb is. Másik kérdésem. Igaz-e, hogy az olvaső élettartama csökken ha másolt lemezeket használok?
Köszi előre is.
BoxMan -
#3679 xbox ér 25000ft-t
-
whoever #3678 PS2-re és XBOX360-ra -
#3677 hát én úgy tudom hogy nem... -
whoever #3676 szerintem csak a 360-ra.
de itt nyomozhatsz utána:
gamefaqs -
Mateus007 #3675 helo. a pro evolution soccer 6 meg fog jelenni xboxra? -
Zozo76 #3674 Nekem nem igazan mukodik az oldal (xboxklub.hu). :( -
#3673 gondolom má ismeritek azé reklámozok kicsit: EKE-XBOX -
Balintka1 #3672 xboxklub.hu, ott segítenek. -
#3671 Sziasztok
Elrontottam az xbox-om szoftverét, telepíteni akartam rá xmbc-t, de úgy látom csak moddolva volt.(bár két éve amikor vettem azt mondták chippelt).
21-es hibakód, nem indít el semmit,azt hiszem Én már nem tudok vele mit csinálni.
Tudnátok valami elérhetőséget adni, hol lehetne megcsináltatni?
Bajai vagyok, szekszárd, szeged vagy itt a közelben.
Pestre postázni annyi mintha ide valahova elvinném.
Köszi -
Balintka1 #3670 Ha letöltöd a legfrissebb XBMC-t, úgy frissül a kodek is. De előtte teljesen töröld a régit, illetve a mentését. ÉRdemes mindig feltenni a legújabbat. -
Balintka1 #3669 Másold fel PC-re, aztán Qwix-szal próbálkozz. -
#3668 Szerintem DVD decrypter-el csinálj iso-t a lemezről.Szerintem azzal a legegyszerűbb.
The Man: háttérképet ftp-n keresztül rakj fel,vagy ha lemezről akarod akkor xbox-os filekezelővel. -
The Man #3667 CSÁ
azt szeretném kérdezni hogy az XBOX-omra hogy tudok felrakni haterkepet?Légyszi segitsetetk! -
Keresztapa24 #3666 Az xbox játékból ( DVD LEMEZRŐL ) hogyan lehet ISO fájlt csinálni???? Mert az Alcohol az csak MDF vagy MDS fájlt akar csinálni,de ISo-t nem. Valaki segítsen.... -
toza #3665 lap ajjan kereso....vagy olvassatok readmiket meg nfo kat..minden le van irva... -
ssx22 #3664 leszedtem a gta san andreast és egy 2,25 GB-os out fájlt egyesített össze a total commander, ebből hogy lehet iso-t csinálni?
-
laleer #3663 Segítséget kérnek xbmc frissítéshez!Valaki segítsen! -
laleer #3662 Helló!
Egy kérdés vannak olyan divx-es filmeim amit visz az x box és vannak olyanok amiket nem!Ha ez a kodek miatt van akkor azt lehet valahogy frissíteni? -
#3661 Úgy látszik,hogy mágis kell 2 rétegű DVD-t vennem -
whoever #3660 de szerintem is jobban jársz, ha kétrétegű lemezre írod ki, mint ahogy babajim is javasolta már -
whoever #3659 olyan adatok vannak rajta, amit nem tudzs nélkülözni, vagy max. lefagyna, mert nem tudja betölteni a pályákat. két DVD-s változatot viszont tudnál készíteni belőle, csak nézz körül a neten hogyan, és találni fogsz hozzá -
Balintka1 #3658 Használjatok Qwix-ot az az egyedüli korrekt progi. -
Balintka1 #3657 Abból van egy updated, amiben már nincs XBMP meg 1-2 progi újabb. De érdemes kézzel kicserélni a régi progikat, pl. XBMC, DVD2Xbox. -
laleer #3656 Helló!
Egy kérdés milyen xboxos torrent oldalakat ismertek?Ha tudtok valami jót írjátok már meg légyszives -
Babajim #3655 "Valaki meg tudja mondani,hogy a rallisport challenge 2-ből milyen fileokat lehetne kitörölni, hogy ráférjen DVD5-re?(a fileok pontos neve kellene) "
Miért akarod lerövidíteni? Írd ki dupla rétegű lemezre. esetleg próbáltad már? -
#3654 hát akkor proba cseresznye, talán a nyelvvel probálkozzál, de nemtom milyen fájlban és hol van. vinyot a gépbe :) -
#3653 Már más játékokból is szedtem ki pl. nyelveket,demókat. -
#3652 sztem nem poénbol rakták oda azokat a fájlokat. ha nem kellene valamelyik gondolod hogy ott lenne? :D -
#3651 Valaki meg tudja mondani,hogy a rallisport challenge 2-ből milyen fileokat lehetne kitörölni, hogy ráférjen DVD5-re?(a fileok pontos neve kellene) -
#3650 Nekem is a evox 2.6 os van meg.Lécci írd le,hogy mit kell mert már megőrülök lassan :) -
#3649 Azt ,hogy csináltad?...Leírnád nekem?Privátban is jó. -
whoever #3648 én anno a Slayer EvoX 2.6-ot tettem fel, és semmi gond nem volt vele.