5250
Xbox
  • laleer
    Szerintem az,softmodos!
  • tsabigo
    16-os kód az valamilyen dashboard hiba.Nem softmodos a géped?
  • Mateus007
    helo. egyik haveromnak elromlott a gépe. belépett a mediaplayerbe és ott a settingsben átállította az pal 16:9et ntsc-jre.ezután még menta gépe de lefagyott és miután kikapcsolta a feketeség jön be és mindig ujratölt a gép.
  • laleer
    De 16-ost írja ki!
  • The Rock
    Akkor az Xboxodra halgass!
    nem ír ki v.mien számot?
  • laleer
    Segisetek kérlek!Az xboxom pirosan villog és azt írja ki angolul.hogy vigyem el valami szervízbe!Tudom ez kevés hibaüzenet,de hátha tudtok valamit!
  • TrIp
    a PSP-t kihagytad a szórásból...
    a dráágaszágot
  • BoxMan
    Sziasztok!

Tudna valaki segíteni? Szeretném csippeltetni az X-Box-omat, hol, és mennyiért lehet? Főleg Borsod vagy Hajdú megye érdekelne, ha a közelben semmi, akkor elmegyek messzebb is. Másik kérdésem. Igaz-e, hogy az olvaső élettartama csökken ha másolt lemezeket használok?
    Köszi előre is.

BoxMan
  • GokuSSJ
    xbox ér 25000ft-t
  • whoever
    PS2-re és XBOX360-ra
  • TrIp
    hát én úgy tudom hogy nem...
  • whoever
    szerintem csak a 360-ra.
    de itt nyomozhatsz utána:
    gamefaqs
  • Mateus007
    helo. a pro evolution soccer 6 meg fog jelenni xboxra?
  • Zozo76
    Nekem nem igazan mukodik az oldal (xboxklub.hu). :(
  • VLB
    gondolom má ismeritek azé reklámozok kicsit: EKE-XBOX
  • Balintka1
    xboxklub.hu, ott segítenek.
  • morgomedve
    Sziasztok

Elrontottam az xbox-om szoftverét, telepíteni akartam rá xmbc-t, de úgy látom csak moddolva volt.(bár két éve amikor vettem azt mondták chippelt).
    21-es hibakód, nem indít el semmit,azt hiszem Én már nem tudok vele mit csinálni.
    Tudnátok valami elérhetőséget adni, hol lehetne megcsináltatni?
    Bajai vagyok, szekszárd, szeged vagy itt a közelben.
    Pestre postázni annyi mintha ide valahova elvinném.
    Köszi
  • Balintka1
    Ha letöltöd a legfrissebb XBMC-t, úgy frissül a kodek is. De előtte teljesen töröld a régit, illetve a mentését. ÉRdemes mindig feltenni a legújabbat.
  • Balintka1
    Másold fel PC-re, aztán Qwix-szal próbálkozz.
  • pc killer
    Szerintem DVD decrypter-el csinálj iso-t a lemezről.Szerintem azzal a legegyszerűbb.
    The Man: háttérképet ftp-n keresztül rakj fel,vagy ha lemezről akarod akkor xbox-os filekezelővel.
  • The Man
    CSÁ
    azt szeretném kérdezni hogy az XBOX-omra hogy tudok felrakni haterkepet?Légyszi segitsetetk!
  • Keresztapa24
    Az xbox játékból ( DVD LEMEZRŐL ) hogyan lehet ISO fájlt csinálni???? Mert az Alcohol az csak MDF vagy MDS fájlt akar csinálni,de ISo-t nem. Valaki segítsen....
  • toza #3665
    lap ajjan kereso....vagy olvassatok readmiket meg nfo kat..minden le van irva...
  • ssx22
    leszedtem a gta san andreast és egy 2,25 GB-os out fájlt egyesített össze a total commander, ebből hogy lehet iso-t csinálni?
  • laleer
    Segítséget kérnek xbmc frissítéshez!Valaki segítsen!
  • laleer
    Helló!

Egy kérdés vannak olyan divx-es filmeim amit visz az x box és vannak olyanok amiket nem!Ha ez a kodek miatt van akkor azt lehet valahogy frissíteni?
  • pc killer
    Úgy látszik,hogy mágis kell 2 rétegű DVD-t vennem
  • whoever
    de szerintem is jobban jársz, ha kétrétegű lemezre írod ki, mint ahogy babajim is javasolta már
  • whoever
    olyan adatok vannak rajta, amit nem tudzs nélkülözni, vagy max. lefagyna, mert nem tudja betölteni a pályákat. két DVD-s változatot viszont tudnál készíteni belőle, csak nézz körül a neten hogyan, és találni fogsz hozzá
  • Balintka1
    Használjatok Qwix-ot az az egyedüli korrekt progi.
  • Balintka1
    Abból van egy updated, amiben már nincs XBMP meg 1-2 progi újabb. De érdemes kézzel kicserélni a régi progikat, pl. XBMC, DVD2Xbox.
  • laleer
    Helló!

Egy kérdés milyen xboxos torrent oldalakat ismertek?Ha tudtok valami jót írjátok már meg légyszives
  • Babajim
    "Valaki meg tudja mondani,hogy a rallisport challenge 2-ből milyen fileokat lehetne kitörölni, hogy ráférjen DVD5-re?(a fileok pontos neve kellene) "

Miért akarod lerövidíteni? Írd ki dupla rétegű lemezre. esetleg próbáltad már?
  • wander01
    hát akkor proba cseresznye, talán a nyelvvel probálkozzál, de nemtom milyen fájlban és hol van. vinyot a gépbe :)
  • pc killer
    Már más játékokból is szedtem ki pl. nyelveket,demókat.
  • wander01
    sztem nem poénbol rakták oda azokat a fájlokat. ha nem kellene valamelyik gondolod hogy ott lenne? :D
  • pc killer
    Valaki meg tudja mondani,hogy a rallisport challenge 2-ből milyen fileokat lehetne kitörölni, hogy ráférjen DVD5-re?(a fileok pontos neve kellene)
  • redraven8
    Nekem is a evox 2.6 os van meg.Lécci írd le,hogy mit kell mert már megőrülök lassan :)
  • redraven8
    Azt ,hogy csináltad?...Leírnád nekem?Privátban is jó.
  • whoever
    én anno a Slayer EvoX 2.6-ot tettem fel, és semmi gond nem volt vele.