5250
Xbox
-
Cyrus666 #3727 HI! Egy kis segítségre lenne szükségem. Most került hozzám egy jó FPS, azt mondták h fel kellene telepítenem az XBOX winyójára. Aha.. csak h azt hogyan is kell?! Plz vki dobjon meg a szükséges infoval! -
#3726 wow és honann tudom meg hogy EVOXos az XBOX -om?
amúgy már sikerült kiírnom -
#3725 Há én ezt nem tudom neked elmagyarázni. Total Commanderről hallottál már? Na az FTPzik. FTPvel he EVOXos az XBOXod akkor össze lehet kötni a PCvel és pl Total Commanderrel úgy tudod nézegetni az XBOX winsceszterét mintha a gépé lenne. Tudsz rá fájlokat küldeni. -
#3724 Kössz de ez nem sokat mond
magyarul mit jelent?
-
laleer #3723 Valhogyan lehet takarítani az xbox dvd-jét?Vagy elképzelhetö,hogy csak aminuszos DVd-ket olvassa? -
Zozo76 #3722 File Transfer Protocol -
#3721 Tényleg nem tudod? -
#3720 nem nagyon értek az xboxokhoz
mi az az ftp?
-
#3719 Szerintem FTPn töltsd rá az XBOXra. Ha úgy sem megy akkor a fájl a szar. De lehet, hogy gyorsan írtad, vagy talán rossz a fájlrendszer. Én a San Andreassal szívtam így meg. teljesen jó volt csak a fájlrendszere nem tetszett a boxnak. -
#3718 nekem is az a változat van meg, igaz nekem vinyóról megy, de teljesen jó, semmi gond vele... próbáld meg ftp-n feltölteni -
#3717 Need_For_Speed_Carbon_XBOX-ProjectX
nekem egy ilyen van és
nem működik az xbox azt írja nics benne cd ű
próbáltam DVDDecrypter neroval és clonedvd-vel is mi lehet a bibi?
és aki jáccik Splinter Cell Double Agent coop módba az írjon mer elakdtam egy helyen kössz -
Zrad #3716 -
#3715 nehezebb lett vagy mi? xbox általában könyebb játszani.. -
#3714 müxik faszán :D a szánalmas az az hogy amit elsöre megcsináltam pc-n vele azt harmadszorra sikerült boxon :D -
#3713 -
#3712 a nagy nitroisten vigyázza minden gurult méteredet :D -
#3711 azt olvastam működik, de mindjárt felteszem én is :) -
#3710 hali!
probálta már valaki a carbon-t boxon? csak arra lennék kiváncsi müködik-e a kint levö rls :) mondjuk hazaérek ugyis kiprobálom... :) -
#3709 és az mit tud? nekem autoinstaller deluxe-om van és teljesen jó... -
whoever #3708 megjelent a SlaYers_EvoX_Auto-Installer_v2.7FINAL -
Zrad #3707 Kössz a tippet:) -
#3706 régi xboxomon (a mostani már chipes) én is elbaxtam anno a softmodot... és nekem is úgy adták el a boxot hogy chippelt, ráadásul ezt egy boltban :S
szóval ráakartam telepíteni egy slayers evoxot, de ez ugye kinyírta a moddot... ekkor kábé 1 hete volt meg a cucc, fogtam és szétszedtem, hotswappal rákötöttem a vinyót a pc-mre, visszamásoltam a vinyóról előzőleg backuppolt dolgokat, és megint működött... mondjuk ezt egy röpke nap alatt sikerült, leírások és programok után kutatva a neten. ezek után mindenkinek azt javaslom hogy chipeltesse a gépét, nem fogja megbánni! -
whoever #3705 memory unit, mentett játék állás, 3 féle eredeti játék valamelyike, backup, install, nagyjából ennyi -
tsabigo #3704 Resoftmod otthoni kivitelezése komoly szakértelmet igényel, nem is beszélve azokról a dolgokról ami kell hozzá.Mindenképpen javaslom egy szakember felkeresését.Csak azért nem írom le hogy hol érdemes érdeklődni, mert már láttam hogy azon az oldalon is írtál a fórumba. -
laleer #3703 Akkor kénék egy ügyes xbox szervizelöt,hogy jelentkezzen! -
#3702 én nem baszakodnék vele, bevinném egy(megbízható!) szervízbe és megnézetném.
ezek az otthoni sufnituning (hozzánemértők előnyben)módszerek néha elég szar eredményhez vezetnek...esetleg a gép teljes tönkretétele vagy jobb esetben csak részleges likvidálása.....javaslom egy itteni szakértő vagy szervíz felkeresését....
vannak itt a fórumon akik szerintem megcsinálnák neked, de ha nem, akkor végső esetben adok egy szervízcímet neked. -
laleer #3701 Tehát az a gond,hogy nem az enyém a gép,hanem a kersztfiamé,így nem tudom,pontosan,hogyan is történt!Azt tudom pontosan,hogy a 16-os hibakód jelenik meg rajta!A gépet viszont én vettem,egy sráctól,aki azt mondta,hogy chippelt,de az AutoInstallerDeluxot nem tudja elindítani!Hogy tudnám megoldani a legolcsóbban?Hogyan kell csinálni a resoftmod-ot?Elöre is köszönöm! -
tsabigo #3700 Könnyebb lenne kitalálni mi a probléma, ha leírnád hogy miket csináltál az xboxoddal mielőt elkezdte a 16-os hibakódot kiírni.Nekem akkor csinált ilyet amikor megpiszkáltam az evoxot.Akkor derült ki hogy chip helyett softmodot kaptam annakidején a konzolboltban.Ha softmodos volt a box akkor vagy resoftmod, vagy chipeltetés.(Esetleg flashelés, de ahhoz tudni kell mikori a box, mert van alaplap amit nem lehet flashelni.)Chippel járnál a legjobban. -
laleer #3699 Találtam egy oldalt ahol azt írták,hogy a 16-os hibakód valami fontos fájl törlését,átnevezésből keletkezö hiányát jelenti!Ti mit tudtok róla az ilyen hibát hogy lehet megoldani?Ezt írták ról pontosa:16 - dashboard - Other files to do with dashboard / dashboard settings (specific dashboard error) /az irányítópult foglalt/ irányítópult beállítások (jellegzetes irányítópult hiba)
Felül írtál vagy letöröltél egy fontos fájlt. -
#3698 Szedd le ezt a programot a netről: Qwix101 iso managar ezzel be tudsz menni az isoba. Ez direkt xboxos lemezkép-kezelő progi. Egyébként ha egy xbox lemezt teszel pc-be akkor az nem tudja olvasni tényleg. -
#3697 Sziasztok!
Volna egy újabb kérdésem az XBOX játék biztonsági mentésével kapcsolatban. Az iso fájlt a gép látja de, ami a fájlba van, azt nem látja a PC. Mikor a lemezre ki van írva, ott se lát a gép semmit. Magyarán úgy csinál a gép, mintha egy üres lemezt raknák be. Viszont ha lekérem az adatokat a lemezről, érzékeli, hogy van rajta valami, de nem látni. ( a ps2 játékoknál látni milyen fájlok vannak a játékban)
Ez így jó vagy csak a szemétre gyártom a lemezt? Kipróbálni nem tudom, mert a testvéremnek van XBOX gépe és én, most nem vagyok ott.
Köszönöm a segítséget
-
#3696 Sziasztok!
Köszönöm a segítségeteket. -
#3695 Tud valaki linket adni, ahol Xbox freeware játékokat lehetne letölteni. Ha van egyáltalán ilyen.
-
#3694 oize ez meg a biznisz a jatekokkal kacsolatosan? =)
inkabb tenyleg ird le mi van mennyiert privibe... es a feleben megegyezunk =) -
toza #3693 igazabolt tok mindegy a sebesseg..olvaso fej allapotatol fugg...
de nyilvan jobban jarsz ha lassan irod...
Lammer..ojat nem lehet hogy mondod mi kene en meg rabolintok ha van?? -
#3692 Jó a Nero is..... csak nem szabad nagyon gyorsan írni! -
laleer #3691 Fogod az XBOX Iso-t és DVD decrypterrel írod ki négyszeres sebességgel!Ennyi és jó is lesz! -
#3690 Senki nem tud segíteni? -
#3689 Sziasztok!
Lehet nem jó helyre, írom a kérdésem de, segítsetek nekem legyetek szívesek. Xbox játékot hogyan kell írni lemezre? Van valami trükkje? Valami speckó progi vagy bármi más, nem értek hozzá. Magyarán tök láma vagyok ehhez a témához.
PS2 játékot, azt tudom, hogyan kell írni.
Köszönöm a segítséget
-
laleer #3688 Mért az baj?