5250
Xbox
  • Cyrus666
    HI! Egy kis segítségre lenne szükségem. Most került hozzám egy jó FPS, azt mondták h fel kellene telepítenem az XBOX winyójára. Aha.. csak h azt hogyan is kell?! Plz vki dobjon meg a szükséges infoval!
  • bauer15
    wow és honann tudom meg hogy EVOXos az XBOX -om?
    amúgy már sikerült kiírnom
  • KILLER2
    Há én ezt nem tudom neked elmagyarázni. Total Commanderről hallottál már? Na az FTPzik. FTPvel he EVOXos az XBOXod akkor össze lehet kötni a PCvel és pl Total Commanderrel úgy tudod nézegetni az XBOX winsceszterét mintha a gépé lenne. Tudsz rá fájlokat küldeni.
  • bauer15
    Kössz de ez nem sokat mond
    magyarul mit jelent?
  • laleer
    Valhogyan lehet takarítani az xbox dvd-jét?Vagy elképzelhetö,hogy csak aminuszos DVd-ket olvassa?
  • Zozo76
    File Transfer Protocol
  • KILLER2
    Tényleg nem tudod?
  • bauer15
    nem nagyon értek az xboxokhoz
    mi az az ftp?
  • KILLER2
    Szerintem FTPn töltsd rá az XBOXra. Ha úgy sem megy akkor a fájl a szar. De lehet, hogy gyorsan írtad, vagy talán rossz a fájlrendszer. Én a San Andreassal szívtam így meg. teljesen jó volt csak a fájlrendszere nem tetszett a boxnak.
  • TrIp
    nekem is az a változat van meg, igaz nekem vinyóról megy, de teljesen jó, semmi gond vele... próbáld meg ftp-n feltölteni
  • bauer15
    Need_For_Speed_Carbon_XBOX-ProjectX
    nekem egy ilyen van és
    nem működik az xbox azt írja nics benne cd ű
    próbáltam DVDDecrypter neroval és clonedvd-vel is mi lehet a bibi?

és aki jáccik Splinter Cell Double Agent coop módba az írjon mer elakdtam egy helyen kössz
  • Zrad
  • TrIp
    nehezebb lett vagy mi? xbox általában könyebb játszani..
  • wander01
    müxik faszán :D a szánalmas az az hogy amit elsöre megcsináltam pc-n vele azt harmadszorra sikerült boxon :D
  • TrIp
  • wander01
    a nagy nitroisten vigyázza minden gurult méteredet :D
  • TrIp
    azt olvastam működik, de mindjárt felteszem én is :)
  • wander01
    hali!

probálta már valaki a carbon-t boxon? csak arra lennék kiváncsi müködik-e a kint levö rls :) mondjuk hazaérek ugyis kiprobálom... :)
  • TrIp
    és az mit tud? nekem autoinstaller deluxe-om van és teljesen jó...
  • whoever
    megjelent a SlaYers_EvoX_Auto-Installer_v2.7FINAL
  • Zrad
    Kössz a tippet:)
  • TrIp
    régi xboxomon (a mostani már chipes) én is elbaxtam anno a softmodot... és nekem is úgy adták el a boxot hogy chippelt, ráadásul ezt egy boltban :S
    szóval ráakartam telepíteni egy slayers evoxot, de ez ugye kinyírta a moddot... ekkor kábé 1 hete volt meg a cucc, fogtam és szétszedtem, hotswappal rákötöttem a vinyót a pc-mre, visszamásoltam a vinyóról előzőleg backuppolt dolgokat, és megint működött... mondjuk ezt egy röpke nap alatt sikerült, leírások és programok után kutatva a neten. ezek után mindenkinek azt javaslom hogy chipeltesse a gépét, nem fogja megbánni!
  • whoever
    memory unit, mentett játék állás, 3 féle eredeti játék valamelyike, backup, install, nagyjából ennyi
  • tsabigo
    Resoftmod otthoni kivitelezése komoly szakértelmet igényel, nem is beszélve azokról a dolgokról ami kell hozzá.Mindenképpen javaslom egy szakember felkeresését.Csak azért nem írom le hogy hol érdemes érdeklődni, mert már láttam hogy azon az oldalon is írtál a fórumba.
  • laleer
    Akkor kénék egy ügyes xbox szervizelöt,hogy jelentkezzen!
  • öregharcsa
    én nem baszakodnék vele, bevinném egy(megbízható!) szervízbe és megnézetném.
    ezek az otthoni sufnituning (hozzánemértők előnyben)módszerek néha elég szar eredményhez vezetnek...esetleg a gép teljes tönkretétele vagy jobb esetben csak részleges likvidálása.....javaslom egy itteni szakértő vagy szervíz felkeresését....
    vannak itt a fórumon akik szerintem megcsinálnák neked, de ha nem, akkor végső esetben adok egy szervízcímet neked.
  • laleer
    Tehát az a gond,hogy nem az enyém a gép,hanem a kersztfiamé,így nem tudom,pontosan,hogyan is történt!Azt tudom pontosan,hogy a 16-os hibakód jelenik meg rajta!A gépet viszont én vettem,egy sráctól,aki azt mondta,hogy chippelt,de az AutoInstallerDeluxot nem tudja elindítani!Hogy tudnám megoldani a legolcsóbban?Hogyan kell csinálni a resoftmod-ot?Elöre is köszönöm!
  • tsabigo
    Könnyebb lenne kitalálni mi a probléma, ha leírnád hogy miket csináltál az xboxoddal mielőt elkezdte a 16-os hibakódot kiírni.Nekem akkor csinált ilyet amikor megpiszkáltam az evoxot.Akkor derült ki hogy chip helyett softmodot kaptam annakidején a konzolboltban.Ha softmodos volt a box akkor vagy resoftmod, vagy chipeltetés.(Esetleg flashelés, de ahhoz tudni kell mikori a box, mert van alaplap amit nem lehet flashelni.)Chippel járnál a legjobban.
  • laleer
    Találtam egy oldalt ahol azt írták,hogy a 16-os hibakód valami fontos fájl törlését,átnevezésből keletkezö hiányát jelenti!Ti mit tudtok róla az ilyen hibát hogy lehet megoldani?Ezt írták ról pontosa:16 - dashboard - Other files to do with dashboard / dashboard settings (specific dashboard error) /az irányítópult foglalt/ irányítópult beállítások (jellegzetes irányítópult hiba)
    Felül írtál vagy letöröltél egy fontos fájlt.
  • Bogyi007
    Szedd le ezt a programot a netről: Qwix101 iso managar ezzel be tudsz menni az isoba. Ez direkt xboxos lemezkép-kezelő progi. Egyébként ha egy xbox lemezt teszel pc-be akkor az nem tudja olvasni tényleg.
  • cicai
    Sziasztok!
    Volna egy újabb kérdésem az XBOX játék biztonsági mentésével kapcsolatban. Az iso fájlt a gép látja de, ami a fájlba van, azt nem látja a PC. Mikor a lemezre ki van írva, ott se lát a gép semmit. Magyarán úgy csinál a gép, mintha egy üres lemezt raknák be. Viszont ha lekérem az adatokat a lemezről, érzékeli, hogy van rajta valami, de nem látni. ( a ps2 játékoknál látni milyen fájlok vannak a játékban)
    Ez így jó vagy csak a szemétre gyártom a lemezt? Kipróbálni nem tudom, mert a testvéremnek van XBOX gépe és én, most nem vagyok ott.
    Köszönöm a segítséget
  • cicai
    Sziasztok!
    Köszönöm a segítségeteket.
  • Bogyi007
    Tud valaki linket adni, ahol Xbox freeware játékokat lehetne letölteni. Ha van egyáltalán ilyen.
  • Lammer
    oize ez meg a biznisz a jatekokkal kacsolatosan? =)
    inkabb tenyleg ird le mi van mennyiert privibe... es a feleben megegyezunk =)
  • toza #3693
    igazabolt tok mindegy a sebesseg..olvaso fej allapotatol fugg...
    de nyilvan jobban jarsz ha lassan irod...

Lammer..ojat nem lehet hogy mondod mi kene en meg rabolintok ha van??
  • rorr
    Jó a Nero is..... csak nem szabad nagyon gyorsan írni!
  • laleer
    Fogod az XBOX Iso-t és DVD decrypterrel írod ki négyszeres sebességgel!Ennyi és jó is lesz!
  • cicai
    Senki nem tud segíteni?
  • cicai
    Sziasztok!
    Lehet nem jó helyre, írom a kérdésem de, segítsetek nekem legyetek szívesek. Xbox játékot hogyan kell írni lemezre? Van valami trükkje? Valami speckó progi vagy bármi más, nem értek hozzá. Magyarán tök láma vagyok ehhez a témához.
    PS2 játékot, azt tudom, hogyan kell írni.
    Köszönöm a segítséget
  • laleer
    Mért az baj?