Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gaso
egeret lehet valahogy rákötni xbox-ra?
pc killer
<#help>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

pc killer
pl. Forza motorsport

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Gaso
lényeg az, hogy ne arcade legyen, hanem simulator!!!
Gaso
van olyan játék xbox-ra mint ps-re a gt4?
ha felmesz veletlenul,vagy probalsz csatlakozni xboxlive ra elszalhat fleseles,vagy ujra rakott evoxnal,ujra "csinalt" vagy merevlemez valtasnal is annyi..jobb a csip,van ami "ki-be"kapcsolhato..kb nemsokkal dragabb..bar fleselest otthon is megtudod csinalni,ha van ra sok orad.. sbt... olvass vissza,vagy lap aljan kereso...

Lammer konyorgom egy FAQ er!!!
(meg mace griffin is jo lenne!!:D vki szannyon mar meg..pc re mar megszereztem de ugy nem jo..:( )
pc killer
trainert

pc killer
vki nem tudja megmondani, hogy lehet e úgy játékot kiírni,hogy rakok bele valamilyen trailert?<#help>

pc killer
nekem flashelt és rendesen mûködik

woow<#wow1>
de müködésben? vagy van valami hátránya neki h flashelt s nem chippelt?

kElL egY poFOn VagY KelL eGy POfoN?!

pc killer
szétszeded és ha nincs benne chip akkor nem chippelt:)

mi különbség van a chip és a flash között?
vmelyik jobb mint a másik?
hallottam olyat h a távirányitó nem fog müködni flashelt box nál, s honnan lehet megállapitani h a boxban flash vagy chip van?
köszi s sorry az értetlenkedésemért..

helló! Chipeltetésrõl lenne szó: egy egyszerû chipet kéne vhol Pesten beszereltetni a boxomba, valaki mondjon ilyewn helyet Pesten, ahol megcsinálják nekem, és h kb mennyibe kerül. Köszke
Banyapapa
jaaaaaaaa,csak azé irtam me annyiszor van emlegetve mint a decrypter utodja (asszitem eztis tudja:)

Lammer
imgburn csak irni tud :P decrypterrel kell isozni :P

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Banyapapa
dvd-röl isoba?
DVDDecrypter/imgburn,oszt csá

pc killer
a dvd-rõl ISO-ba alakítás valahol nincs leírva rendesen?

pc killer
sííííííííííííííkkkkkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerûûûûûûûûûûûûûûûlt!!!eeeeeeeeeeeeeezaaz!és még a hot coffe patch is benne van!

Banyapapa
de ott irja:P
akkor a qwix (amit ott ir) a ISOt kibontod,ergo látni lehet mi van az ISOba,és a magyaritásodat a megfelelö helyre rakod.
Utána a create iso menüvel meg visszaalakitod ISOvá (elvileg miko szétbontja egy mappába pakol mindent,ezt a mappát ad meg majd a menünek)

pc killer
de nekem nem telepítõs a magyarításom hanem sima mappa amit be kéne másolni de nem tudok

pc killer
kösz

purma
xiso-t honnan tom leszedni?

My sport is tranSPORT!!! :)

pc killer
pl xISO-val láthatod de arra még én se jöttem rá,hogy hogy lehetne patchet v magyarosítást berakni

purma
helló!
leszedtem 1 helki's nevezetû patchet a pro evolution soccer 5-hoz, de nem naon tom meg csinálni:( nem tudna vki segiteni? illetve azt szeretném meg kérdezni,h mien progival lehet azt megcsinálni,h lássam a számitógépen,h mien fájlok vannak 1 xboxj áték dvd-én

My sport is tranSPORT!!! :)

pc killer
???

pc killer
xISO-val meg lehet csinálni???

pc killer
Vki nem tud segíteni, hogy hogy lehet magyarosítani az xbox játékokat úgy magyarosítani,hogy nekelljen ftp-vel szenvedni?<#help>

helló! vki mondja meg h hol lehet pesten chipeltetni, és hogy kb mennyiért, úgy átlagban xboxot, és h nektek mi a tapasztalatotok....köszike! helló
aha tudom állitani de semmi.
tudod a felsö 2 sorba nem lehet állitani semmit s ott irja ki h no - link. <#confused>
meg a led sem világit a kariba, de a kábel tutko jó mert másik boxka szuperál.
lehet h lefõtt ...

dashboardban ,vagy evox sisztem settingsnel tudod allitgatni ipt meg sbt?!
üdv.
olyan gondom van h nem müködik a lan kártya az x-boxomba.ez csak hardveres hiba lehet vagy valahol le lehet tiltani a boxban?
van valakinek vmi 5lete mi lehet a baj.
amugy azt csinálja h bedugom a gépbe a kábelt s a led sem világit,a kábel tutko jó mert másik boxba szuperál, a systembe meg kiirja h no link, már kiprobáltam routerrel,switchel mindennel de semmi.
5let?

Eredeti xbox 1 játékok, jó állapot, kézikönyvvel, német nyelvûek, eladók:
Hitman 2
Oddworld Munch's Odyssee
The Thing

Ajánlatokat PÜ-ben, egyben olcsó(bb). Nem gondolok nagy pénzre :)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

testerlnx
Sziasztok, tudnatok adni egy FAQ cimet, ahol nehany kezdo kerdesemre valaszt kaphatok? (pl milyen modchip-ek vannak, ha van vinyo, azt hogy lehet feltolteni, kell-e patch-elni az iso-kat, meg ilyenek...)

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

superman returns mikor jon?!eecerujen nem talalom sehol..?! eee?
Bendy
Szerintem keressetek rá a neten erre a NERO témára, tényleg rengeteg galibát okoz isok esetében. Akinek pozitívak a tapasztalatai azok lehet, hogy pont egy olyan verziót használnak ahol nem jött elõ a hiba. A DVDDecrypter viszont sosem hibázik.

@toza: ha más játékokat olvas a boxod, akkor nem biztos, hogy a csipp a hibás. Bár nem zárható ki. De elõször a lemezre és az írásra gondolok elsõ körben ami nem lett megfelelõ.

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

torrente
Eladnám xboxomat. Ki van chippelve, 1 eredeti kontroller és kábelek járnak hozzá, no és persze 20 játék is! Magyar evox menüs.

10 k alatt...vagynem...
rohattul lehet hogy atkell vatani ntsc re am...nero meg tokeletesen ki ir mindent..csak ujabb dvdirokhoz ugye erdemes ujabb softvert rakni..es annyi..(6.akarmennyi pont 3 mall szoptam enis sokat..de kb 6.akarmennyi.18 vagy mittomen,mar tokeletesen mukodik ennyi......)

mellesleg miert kell gazdagnak lenni nero birtoklasahoz?!!?

van proba verzio is..eh
megcsináltam a DVD Decrypterrl a dvd-kiírást, de nem olvasta be az xbox, gondodlom a chipelés miatt, namármost() a chipelést hol és mennyiért tudom megoldani?
öregharcsa
azért nem ennyire rossz a helyzet, de tény hogy pont az a lemezed nem sikerül amit nagyon szeretsz és csak pár hónap mulva visszaolvasásnál derül ki a turpisság....(nekem sajna a munkám miatt néha tényleg nincs idõm kipróbálni hogy rendesen müxik-e a lemez)...én ilyenkor nagyon csúnyákat tudok mondani<#vigyor1>

csak ezért nem használom magát az íróprogramot...ami viszont tetszik benne az a borítószerkesztõ ami szerintem naon jól sikerült...

http://pspfilez.extra.hu/

DanielT
"a gazdagok NERO-val írnak...az 5bõl 3lemezt elront ISO kiírásnál. DVDfilmeknél-játékoknál egyaránt."

Ezt meg gondolom te sem hiszed el.
és hogy nektek mi a tapasztalatotok ezekkel a netrõl letöltött játékokkal kapcsolatban, és hogy csináljam, mert eddig mindent winrarral próbáltam kicsomagolni, de ha nem kell, azt mondjátok (ilyen tanácsokat kérnék)...
még1x nagyon szépen köszönöm
Köszönöm hogy Segítettetek, most azt kérdezném hol tudom chipeltetni olcsón, de hatékonyan a gépet? köszke
DanielT
Én mindent elhiszek amit írtok.

Saját tapasztalataim: 8X osan írható lemezt 12X-en írok Neroval, legyen az sima adat, Xbox, vagy Ps2. Soha nem volt egyetlen egy sem ami ne mûködött volna tökéletesen.
Bendy
így igaz, a gazdagok NERO-val írnak...az 5bõl 3lemezt elront ISO kiírásnál. DVDfilmeknél-játékoknál egyaránt. Látszólag minden jó lesz, csak amikor lejátszod a filmet akkor 5 perc után VOB hibával elszáll a lemez, játék meg mindenféle fura dolgokat produkál. DVDDecrypter (IMGBurn) az ami jó.

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Lammer
pedig hc irasra a decrypter volt eddig a legjobb, mert ugye jott az imgburn :D imgburn>>>all :D:D

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

öregharcsa
én meg sajnos használtam "régen" nérót....na azóta nem!
nekem mondhatod én elhiszek mindent, csak azt nem hogy a néró tökéletesen írja meg a lemezeket....

ha beleolvasol néhány topicba (pl:ps2) láthatod mennyi probléma van vele és azzal amit megírtak, ellenben a decrypterrel megírt játékok és most nem csak XBOX-ra gondolok mind tökéletesen futnak...
de én nem akarlak meggyõzni errõl, mindenkinek szíve és joga hogy mit használ.

vitát sem akarok indítani mert mindenki úgyis csak mondja a maga igazát és elég nehéz meggyõzni a másikat az ellenkezõjérõl....

üdv neked<#integet2>

DanielT
A büdös életben nem használtam még decryptert, bármi megírja tökéletesen.
öregharcsa
ha cd-s verzió akkor cdrw-re ird mert különben nem megy.....(csak néhány gépen)
ha dvd-s akkor dvd decrypterrel és akkor biztos hogy jó lesz....