5250
Xbox
-
q2w3 #3848 Eladó:
Xbox chippelve+ 2 vezetékes kontroller + egy dvd nézéshez távírányító és érzékelő+ egy átalakító amibe be lehet dugni egy billentyűzetet és egy egeret és játékok: eredeti:Kelly Slater's Pro Surfer
007 Night Fire
Azurik: Rise of Ferathia
Star Wars Clone Wars
The Sims Bustin Out
másolt:Prince Of Persia SoT
Bionicle
Driver Paralell Lines
Mortal Kombat Sholin Monks
Toca 3 (a tourne rész nem megy egyik másolt toca 3-ban sem)
Castelvania
GTA Vice City
The Sims
Toca 2
Spider-man2
Bloodrayne 2
Forza Motorsport
Tony Hawk Underground
Branout 2
Branout 3
Splinter Cell Chaos Theory
Driver 3
Az ajánlatokat Priviben, e-mail:[email protected]
vagy msn: [email protected]
Köszi
-
gamer33 #3847 Beállitottad az xbox menüjében a dd 5.1-et? -
Babajim #3846 Sziasztok!
Köszönöm a segítségeiteket.
A tv-m egy Panasonic tv.Új. Van rajt rgb (scart) bemenet.
Ha bedugom a kábelszettet minden tiszta zöld. Ez miért van?
A képet a következőképp oldottam meg. Az rgb kábelszett csatlakozóján lévő hagyományos piros, fehér, sárga dugaszokat használva összekötöttem a tv-vel és így működik.
Hang:
Sajnos az még nincs.
Optikai kábel bedugva az xboxba a másik vége nincs bedugva látható a piros fény. Ha bedugom a házi moziba nincs hang.
A házi mozit négyféleképp tudom állítani:
DVD-Rádió-AV1-AV2
Melyiken kellene hallani az xboxból jövő hangot????
Kell állítani valamit a házi mozin?????
Köszönöm a segítségeiteket.
Üdv Tibi -
Puntigamer #3845 http://www.konzone.hu/modules.php?name=Hardware&op=list_revs&cid=3&parent=2 -
#3844 Nemrég volt téma a controller. Nem tudja valaki hol lehet venni S controllert xboxhoz? Néztem pár online boltban, de mindenhol csak 360hoz vannak cuccok. Vagy az kompatibilis a régi box-szal? (bár jó drága, azt nem szeretnék venni)
Köszi -
Puntigamer #3843 Hello!
Keresek megvételre Xboxot!
A lényeg, hogy legyen hozzá 2 kontroller, legyen chipelve, és működőképes legyen, ne legyen dvd meghajtó bug, meg semmi!
30 körül! nem kell játék -
zehy #3842 mert udata és tdata :D -
Zozo76 #3841 Hulye voltam, elneztem, mennek a mentesek ;) -
Zozo76 #3840 Azt viszont nem ertem hogy TCACHE meg az UCAHCE ugye a mentesek helye a jatekoknak. De hiaba van felmasolva a mukodo vinyora, a jatekokban nem lehet elerni a menteseket. Ez miert van? :( -
#3839 a lényeg hogy megy!! -
Zozo76 #3838 Na, megvan a hiba. Tenyleg a vinyo a szar. Betettem egy (egyepkent evek ota rossz), tobbszor ujraprobalt (az evek soran) Quantum 13Gb-ot vinyot, es megy! A joedes annyat tenyleg mukodik. Visszatettem minden beallitasomat hala istennek van mentesem mindenrol. Persze ez a vinyo nem stabil szerintem, akar egy ora mulva is meghallhat, majd az unnepek utan kap ujjat. :) -
#3837 Hát az szívás. -
Zozo76 #3836 Masfel eves es tenyleg nem sokat ment. A kurva annyat! Pont most az unnepkre szarodott el... :( -
#3835 -
#3834 Szerintem is a vinyó csesződött el, de nagyon. Milyen idős a box? Szerintem cseréld ki a vinyót, 10000ből veszel egy egész szép méretűt azt rendben is vagy, de szerintem 10 alatt is van. Én XBOXOm kb 1,5 éves lehet. 1 éve van nálam és használtan vettem. Megkérdezném, hogy ez igaz-e: a csávó aktől vettem azt mondta, hogy ha játék közben kiveszem a DVDt, az elkúrja 2-3 alaklom után az olvasót. Ez igaz vagy hülyeség? Amúgy eddig egyetlen problámája az olvasóval van, hogy van olyan, hogy egyszer csak (menüben) kinyitja és ha nyomom a gombot nem húzza vissza és ha megtolom akkor sem indul el, hanem nekem kell betolnom, és néha ha ilyen van és betewszek játékot is, akkor elkezdni darálni a lemezt és nem ismeri fel, utána meg kiadja úgy, hogy pörög a tálcán a lemez. Állítólag a szíj nyúlt meg benne. Szerintetek is ez lehet?
Ja és:
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldok Újévet kívánok mindenkinek! -
Zozo76 #3833 Sajnos ugy nez ki bedoglott az XBOXom. Tegnap nagyban nyomtam a HALF LIFE 2-t, majd ahogy elkezdte tolteni a kovetkezo palyareszt, egyszercsak megallt es onnan nem is mozdult. Kikapcsoltam, majd ujra be, es elegge megdobbento latvany fogadott. Beindul a gep, le is fut az XBOX logo az eljen, de utana mintha baromira lelassulna a gep. Rohadt lassan tolti be az EVOXot. Szepen de nagyon lassan, gyakorlatilag percek alatt valtozik csak at a logo teljesen az EVOX-ra. Ugy gondolom a vinyo lehet a hibas mert az E particcion 0 helyet jelol, holott volt meg rajta hely boven, illetve a jatek (HL2) is onnan futott. Gyari vinyo. Tudom FTPzni a BOXot, de azt is baromi lassan. Volt mentesem a C-rol, ahogy nezem eltunt minden az AUDIO konyvtarbol, viszont a tobbi file latszolag ott van. Az E nem latszik, olyan mintha ures lenne, az F viszont megint erintetlen legalabbis latszolag. Mi a velemenyetek? Vinyo? -
#3832 Nyomja még valaki XBCn a Halo 2őt? -
Pepe f1fan #3831 Kösz a segítséget!
Nekem van egy gyári, az rendkívül strapabíró és van egy S Controllerem!
Viszont az S controller sokkal jobb focis játékhoz!(legtöbbször fifazom)
Viszont láttam ilyen "nedvességelszívó Nykot", a Logitech meg jónak tűnt!
S Controllerhez hasonló kéne, szóval kényelmes és strapabíró!
Na mind1, majd utánanézek a boltokban!
Mindenesetre köszi! -
Gabe18 #3830 Hát szerintem is,az eredeti MS S-es joy-nál jobbat nem igen lehet találni.
Illetve ha strapabiróság akkor az eredeti,elsö szériás MS Xbox joy.Azzal szerintem agyon is lehet verni valakit,már súlyra is... -
#3829 Nekem Logitechem van. Strapabírósága nem derült ki, mert eddig kb 4szer volt használva, de akkor sem én használtam. Szerintem az S joy a legjobb. Kényelmes, nem úgy mint a szar logitech. Szeritnem egyáltalán nem kényelmes. Nem tudom mit vennék a helyedben, mert én megmaradok az S joynál. Elég tartós az nekem. Nem lehet, hogy te strapálod túlzottan? -
Pepe f1fan #3828 Írjatok már valamit légyszi! -
#3827 1x-es sebességgel??megerőszakolod a lemezt....kb ugyanolyan mintha teljes írási sebességgel írnád ki.ma már nem nagyon találsz olyan lemezt ami támogatja az 1x-es írást(megírni azért meglehet)
a ma kapható lemezek 4x-6x-8x-16x-an írhatóak...én ebből a 4x-es sebességet preferálom a gépre...archiválásra meg 6x-ost. -
janisjoplin #3826 Nekem is voltak ilyen gondjaim..Most clonedvd2/2903/-as verzióssal írom 1-szeres sebességgel.és minden lemez jó.. -
#3825 vagy inkább nem szereti -
#3824 kiba. bonyolult... komolyan rá sem jönnék magamtól... arra gondoltál már hogy szereti azt a fajta dvd-t amit beletettél??????? -
Pepe f1fan #3823 -
#3822 De ha ugyanazt az iso-t kiírom az újraírható dvdre, majd a sima dvd-re, teljesen egyformán, akkor az újraírhatót beolvassa a másikat pedig nem. Ezt nem értem én, hogy mitől lehet. -
#3821 Nálam eddig az XBOX minden DVDSt hibátlanul olvasott, cask az írási sebességgel finnyáskodott. Amúgy nézd meg az ISOt, mert csak játéknál cask egy fájlrendszert olvas, amit a PC nem tud. -
#3820 Hali
Nem tudjátok véletlenül, hogy milyen DVD-t szeret az xbox? Kiírtam egy játékot újraírható TDK dvd-re, azt hiszem +os, és simán olvassa. Erre kírtam egy nem újraírhatóra, azt már nem. Azt hiszem ez meg fuji.
Függhet ettől? Ugyanott, ugyanazzal ugyanolyan sebességgel írtam mind2-t.
Viszont írtam -os nem újraírható dvdre, azt meg simán olvassa..
Nem értem ezt... -
Pepe f1fan #3819 Sziasztok!
Kontrollert szeretnék venni(természetesen x-hez) és kíváncsi lennék a véleményetekre:
Legfőbb szempont hogy strapabíró legyen!(és természetesen kényelmes)
A Controller S egy rakás szar, pedig jó drágán vettem vagy 2 éve!
Az íránygomg már úgy lötyög rajta, hogy lassan már le is fog esni!
Logitech strapabíróbb?
Vagy ti mit vennétek a helyemben?
Előre is kösz! -
#3818 Köszi! -
#3817 QWIX a te programod... Katt -
#3816 Lenne egy olyan problámám, hogy van a gépemen egy játék, de csak simán a fájljai, nem pedig ISO. Hogy tudnám úgy kiírni, hogy tudja olvasni az XBOX? Hogy tudnék megfelelő fájlrendszert csinálni neki? -
#3815 siman! ;) eleg ha ramesz fajlkezeloben a "VIDEO_TS.IFO" fajlra es go... ez az "inditofajl" a dvdfilm filestrukturajaban... ugyanaz lesz mintha filmet neznel, csak ugye vinyorol fogod tolni es gyorsabb lesz az egesz... (nem szenved a dvd egybol pattan a menu, beallitas stb) ;) -
#3814 szoval ha a vob-okat meg a hasonlo töltelékeket átnyomja az ember egy mappába akkor azt lejátsza az xbmc? ez még eszembe se jutott :) azok nem nagyobbak 1,2 gigánál ha jol emléxem... pedig logikus, pc-n is mplayer-t használok, ott azzal nézem a dvd-ket :) -
#3812 siman atlehet nyomni dvdfilmet is :P
csak nem az isot kell(ha nagyobb 4 giganal) hanem fajlonkent... :P xbmc jatsza siman :P -
#3811 Ja tényleg, bocs. Én hirtelen azt hittem, hogy videófájlról van szó. DVD filmet nem tudom hogy lehetne. -
#3810 ne töltsd rá mert nem kezeli a nagy iso-kat. annyit érsz el vele hogy lehet formázni meg ujratelepiteni ha rámásolod. vagyis megprobálod :) -
#3809 Töltsd ré FTP-n. -
sharkgiga #3808 csao nemtudja véletlen valaki hogyha a dvd filmet nemtoom kiirni lemezre akkor hogy an tudom megoldani hogy Xboxon nézzem meg :O köszi..