5250
Xbox
  • q2w3
    Eladó:
    Xbox chippelve+ 2 vezetékes kontroller + egy dvd nézéshez távírányító és érzékelő+ egy átalakító amibe be lehet dugni egy billentyűzetet és egy egeret és játékok: eredeti:Kelly Slater's Pro Surfer
    007 Night Fire
    Azurik: Rise of Ferathia
    Star Wars Clone Wars
    The Sims Bustin Out
    másolt:Prince Of Persia SoT
    Bionicle
    Driver Paralell Lines
    Mortal Kombat Sholin Monks
    Toca 3 (a tourne rész nem megy egyik másolt toca 3-ban sem)
    Castelvania
    GTA Vice City
    The Sims
    Toca 2
    Spider-man2
    Bloodrayne 2
    Forza Motorsport
    Tony Hawk Underground
    Branout 2
    Branout 3
    Splinter Cell Chaos Theory
    Driver 3
    Az ajánlatokat Priviben, e-mail:[email protected]
    vagy msn: [email protected]
    Köszi
  • gamer33
    Beállitottad az xbox menüjében a dd 5.1-et?
  • Babajim
    Sziasztok!

Köszönöm a segítségeiteket.

A tv-m egy Panasonic tv.Új. Van rajt rgb (scart) bemenet.
    Ha bedugom a kábelszettet minden tiszta zöld. Ez miért van?

A képet a következőképp oldottam meg. Az rgb kábelszett csatlakozóján lévő hagyományos piros, fehér, sárga dugaszokat használva összekötöttem a tv-vel és így működik.

Hang:
    Sajnos az még nincs.
    Optikai kábel bedugva az xboxba a másik vége nincs bedugva látható a piros fény. Ha bedugom a házi moziba nincs hang.
    A házi mozit négyféleképp tudom állítani:
    DVD-Rádió-AV1-AV2
    Melyiken kellene hallani az xboxból jövő hangot????
    Kell állítani valamit a házi mozin?????

Köszönöm a segítségeiteket.
    Üdv Tibi
  • Puntigamer
    http://www.konzone.hu/modules.php?name=Hardware&op=list_revs&cid=3&parent=2
  • Nd
    Nemrég volt téma a controller. Nem tudja valaki hol lehet venni S controllert xboxhoz? Néztem pár online boltban, de mindenhol csak 360hoz vannak cuccok. Vagy az kompatibilis a régi box-szal? (bár jó drága, azt nem szeretnék venni)

Köszi
  • Puntigamer
    Hello!
    Keresek megvételre Xboxot!
    A lényeg, hogy legyen hozzá 2 kontroller, legyen chipelve, és működőképes legyen, ne legyen dvd meghajtó bug, meg semmi!
    30 körül! nem kell játék
  • zehy
    mert udata és tdata :D
  • Zozo76
    Hulye voltam, elneztem, mennek a mentesek ;)
  • Zozo76
    Azt viszont nem ertem hogy TCACHE meg az UCAHCE ugye a mentesek helye a jatekoknak. De hiaba van felmasolva a mukodo vinyora, a jatekokban nem lehet elerni a menteseket. Ez miert van? :(
  • öregharcsa
    a lényeg hogy megy!!
  • Zozo76
    Na, megvan a hiba. Tenyleg a vinyo a szar. Betettem egy (egyepkent evek ota rossz), tobbszor ujraprobalt (az evek soran) Quantum 13Gb-ot vinyot, es megy! A joedes annyat tenyleg mukodik. Visszatettem minden beallitasomat hala istennek van mentesem mindenrol. Persze ez a vinyo nem stabil szerintem, akar egy ora mulva is meghallhat, majd az unnepek utan kap ujjat. :)
  • KILLER2
    Hát az szívás.
  • Zozo76
    Masfel eves es tenyleg nem sokat ment. A kurva annyat! Pont most az unnepkre szarodott el... :(
  • KILLER2
  • KILLER2
    Szerintem is a vinyó csesződött el, de nagyon. Milyen idős a box? Szerintem cseréld ki a vinyót, 10000ből veszel egy egész szép méretűt azt rendben is vagy, de szerintem 10 alatt is van. Én XBOXOm kb 1,5 éves lehet. 1 éve van nálam és használtan vettem. Megkérdezném, hogy ez igaz-e: a csávó aktől vettem azt mondta, hogy ha játék közben kiveszem a DVDt, az elkúrja 2-3 alaklom után az olvasót. Ez igaz vagy hülyeség? Amúgy eddig egyetlen problámája az olvasóval van, hogy van olyan, hogy egyszer csak (menüben) kinyitja és ha nyomom a gombot nem húzza vissza és ha megtolom akkor sem indul el, hanem nekem kell betolnom, és néha ha ilyen van és betewszek játékot is, akkor elkezdni darálni a lemezt és nem ismeri fel, utána meg kiadja úgy, hogy pörög a tálcán a lemez. Állítólag a szíj nyúlt meg benne. Szerintetek is ez lehet?
    Ja és:
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldok Újévet kívánok mindenkinek!
  • Zozo76
    Sajnos ugy nez ki bedoglott az XBOXom. Tegnap nagyban nyomtam a HALF LIFE 2-t, majd ahogy elkezdte tolteni a kovetkezo palyareszt, egyszercsak megallt es onnan nem is mozdult. Kikapcsoltam, majd ujra be, es elegge megdobbento latvany fogadott. Beindul a gep, le is fut az XBOX logo az eljen, de utana mintha baromira lelassulna a gep. Rohadt lassan tolti be az EVOXot. Szepen de nagyon lassan, gyakorlatilag percek alatt valtozik csak at a logo teljesen az EVOX-ra. Ugy gondolom a vinyo lehet a hibas mert az E particcion 0 helyet jelol, holott volt meg rajta hely boven, illetve a jatek (HL2) is onnan futott. Gyari vinyo. Tudom FTPzni a BOXot, de azt is baromi lassan. Volt mentesem a C-rol, ahogy nezem eltunt minden az AUDIO konyvtarbol, viszont a tobbi file latszolag ott van. Az E nem latszik, olyan mintha ures lenne, az F viszont megint erintetlen legalabbis latszolag. Mi a velemenyetek? Vinyo?
  • KILLER2
    Nyomja még valaki XBCn a Halo 2őt?
  • Pepe f1fan
    Kösz a segítséget!
    Nekem van egy gyári, az rendkívül strapabíró és van egy S Controllerem!
    Viszont az S controller sokkal jobb focis játékhoz!(legtöbbször fifazom)
    Viszont láttam ilyen "nedvességelszívó Nykot", a Logitech meg jónak tűnt!
    S Controllerhez hasonló kéne, szóval kényelmes és strapabíró!
    Na mind1, majd utánanézek a boltokban!
    Mindenesetre köszi!
  • Gabe18
    Hát szerintem is,az eredeti MS S-es joy-nál jobbat nem igen lehet találni.
    Illetve ha strapabiróság akkor az eredeti,elsö szériás MS Xbox joy.Azzal szerintem agyon is lehet verni valakit,már súlyra is...
  • KILLER2
    Nekem Logitechem van. Strapabírósága nem derült ki, mert eddig kb 4szer volt használva, de akkor sem én használtam. Szerintem az S joy a legjobb. Kényelmes, nem úgy mint a szar logitech. Szeritnem egyáltalán nem kényelmes. Nem tudom mit vennék a helyedben, mert én megmaradok az S joynál. Elég tartós az nekem. Nem lehet, hogy te strapálod túlzottan?
  • Pepe f1fan
    Írjatok már valamit légyszi!
  • öregharcsa
    1x-es sebességgel??megerőszakolod a lemezt....kb ugyanolyan mintha teljes írási sebességgel írnád ki.ma már nem nagyon találsz olyan lemezt ami támogatja az 1x-es írást(megírni azért meglehet)
    a ma kapható lemezek 4x-6x-8x-16x-an írhatóak...én ebből a 4x-es sebességet preferálom a gépre...archiválásra meg 6x-ost.
  • janisjoplin
    Nekem is voltak ilyen gondjaim..Most clonedvd2/2903/-as verzióssal írom 1-szeres sebességgel.és minden lemez jó..
  • TrIp
    vagy inkább nem szereti
  • TrIp
    kiba. bonyolult... komolyan rá sem jönnék magamtól... arra gondoltál már hogy szereti azt a fajta dvd-t amit beletettél???????
  • Pepe f1fan
  • Nd
    De ha ugyanazt az iso-t kiírom az újraírható dvdre, majd a sima dvd-re, teljesen egyformán, akkor az újraírhatót beolvassa a másikat pedig nem. Ezt nem értem én, hogy mitől lehet.
  • KILLER2
    Nálam eddig az XBOX minden DVDSt hibátlanul olvasott, cask az írási sebességgel finnyáskodott. Amúgy nézd meg az ISOt, mert csak játéknál cask egy fájlrendszert olvas, amit a PC nem tud.
  • Nd
    Hali
    Nem tudjátok véletlenül, hogy milyen DVD-t szeret az xbox? Kiírtam egy játékot újraírható TDK dvd-re, azt hiszem +os, és simán olvassa. Erre kírtam egy nem újraírhatóra, azt már nem. Azt hiszem ez meg fuji.

Függhet ettől? Ugyanott, ugyanazzal ugyanolyan sebességgel írtam mind2-t.
    Viszont írtam -os nem újraírható dvdre, azt meg simán olvassa..

Nem értem ezt...
  • Pepe f1fan
    Sziasztok!
    Kontrollert szeretnék venni(természetesen x-hez) és kíváncsi lennék a véleményetekre:
    Legfőbb szempont hogy strapabíró legyen!(és természetesen kényelmes)
    A Controller S egy rakás szar, pedig jó drágán vettem vagy 2 éve!
    Az íránygomg már úgy lötyög rajta, hogy lassan már le is fog esni!
    Logitech strapabíróbb?
    Vagy ti mit vennétek a helyemben?

Előre is kösz!
  • KILLER2
    Köszi!
  • Lammer
    QWIX a te programod... Katt
  • KILLER2
    Lenne egy olyan problámám, hogy van a gépemen egy játék, de csak simán a fájljai, nem pedig ISO. Hogy tudnám úgy kiírni, hogy tudja olvasni az XBOX? Hogy tudnék megfelelő fájlrendszert csinálni neki?
  • Lammer
    siman! ;) eleg ha ramesz fajlkezeloben a "VIDEO_TS.IFO" fajlra es go... ez az "inditofajl" a dvdfilm filestrukturajaban... ugyanaz lesz mintha filmet neznel, csak ugye vinyorol fogod tolni es gyorsabb lesz az egesz... (nem szenved a dvd egybol pattan a menu, beallitas stb) ;)
  • wander01
    szoval ha a vob-okat meg a hasonlo töltelékeket átnyomja az ember egy mappába akkor azt lejátsza az xbmc? ez még eszembe se jutott :) azok nem nagyobbak 1,2 gigánál ha jol emléxem... pedig logikus, pc-n is mplayer-t használok, ott azzal nézem a dvd-ket :)
  • Lammer
    siman atlehet nyomni dvdfilmet is :P
    csak nem az isot kell(ha nagyobb 4 giganal) hanem fajlonkent... :P xbmc jatsza siman :P
  • KILLER2
    Ja tényleg, bocs. Én hirtelen azt hittem, hogy videófájlról van szó. DVD filmet nem tudom hogy lehetne.
  • wander01
    ne töltsd rá mert nem kezeli a nagy iso-kat. annyit érsz el vele hogy lehet formázni meg ujratelepiteni ha rámásolod. vagyis megprobálod :)
  • KILLER2
    Töltsd ré FTP-n.
  • sharkgiga
    csao nemtudja véletlen valaki hogyha a dvd filmet nemtoom kiirni lemezre akkor hogy an tudom megoldani hogy Xboxon nézzem meg :O köszi..