5250
Xbox
-
gamer33 #3807 Hali. Eladó egy Xbox,chippezve,evoxal,DVD távirányitóval,1 "S" kontrollerrel,RGB (5.1 kimenet)kábellel,50 db játékkal.40.000- Érd. [email protected] -
#3806 www.xboxklub.hu az orszag elismert/garancias moddereit ott talalod ;)
-
#3805 XBOX 360 topic, ott pedig visszaolvasol. -
#3804 Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy xbox 360-hoz töltöttem le játékot.
Hogy tudom kiírni?? -
blackjack #3803 Köszi szépen,nagyon hálás vagyok!! -
#3802 dvddecrypter(imgburn)(ingyenes)->mode->iso->write...4x-es sebességgel...
üdv
a többi szar programot felejtsd el!! -
blackjack #3801 sziasztok!érdeklődnék,hogy lehet kiírni iso-képfájlból x-box játékot...alcohol 120-am,néróm van,mik a beállítások,a sebesség?pls help me..előre is köszi -
#3800 Szeritnem sehogy. Legegyszrűbb, ha fogod az MP3ad (már ha van, de jó akármilyen más zenelejátszó eszköz is) és fülhallgatóval vagy hangfallal hallgatod a zenét. Ilyet szerintem csak a 360 tud, de az sem biztos. -
lampard99 #3799 hali hogyan tudok zenét halgatni az xboxon miközben játszom az xboxal? -
lampard99 #3798 hali hogyan tudok zenét halgatni az xboxon miközben játszom az xboxal? -
#3797 Köszi, rákeresek. Egy közelítő árat nem tudsz mondani véletlenül? -
gamer33 #3796 Eladó egy XBOX chippelve,DVD távirányitóval,RGB kábellel(5.1),rengeteg lemezzel. érdeklődni itt lehet: [email protected] -
gamer33 #3795 Vidd a Konzoliumba ott megcsinálják. -
#3794 Sziasztok
Sokat nem értek a témához, és nem is nagyon olvastam vissza, úgyhogy előre is sorry mindenkinek.
Van egy xbox-om, tök gyári, és a kérdés az lenne, hogy hogyan lehet megoldani, hogy írott cuccokat is lehessen rajta lejátszani? Tudom van valami chip, vagy flash vagy valami, meg lehet plusz vinyót is applikálni bele, de nem nagyon vágom a dolgot. Tudtok mondani olyan helyet, ahol foglalkoznak ilyennel? Vagy saját magam is meg tudom csinálni? (ámbár tönkretenni azért nem szeretném)
Köszi a segítséget -
man101 #3793 sziasztok!
bionicle játékokat keresek,régebbieket is,de legjobban a heroes érdekel!
tud valaki segíteni???
köszi -
#3792 milyen programban? vagy milyen oprendszer alatt? dvd kit hasznalatakor? vagy dvdx? vagy xbmc? :) -
#3791 Hogy lehet filmnézés közben hangot illetve feliratot váltani?
Pls help! -
#3790 mondjuk XBMC legfrissebb verzioja felmasolodik az E vagy F meghajto APPS esetleg APPZ mappajaba... :) -
#3789 Sziasztok
A boxomra most raktak másik menüt, de nem tudom hogy lehet divx-et lejátszani vele.(idáig nem nagyon foglalkoztam vele)
dvd lejátszót találtam rajta, de az nem viszi.
-
#3788 nekem van xboxom nagyon jo állapotban uj menüvel mem. kártyával + játék 40 rongy -
#3787 Sziasztok.
Van egy eladó jó állapotban levő XBOX,rakás játékkal.
ajánlatokat PÜ-ben vagy emailben várom,ott részletezem is.
bye -
#3786 sajnalom :) leginkabb csak erdeklodok voltak, vevok nem, 1 jott, azt meg mar nem halasztottam el :) -
iki #3785 Nem jártam erre mostanság..
De ellkelt.. -
#3784 elnezest, nem jartam erre.
a box a tegnapi napon elkelt :) -
#3783 ennyi erővel én is meghirdetem az xboxom hogy eladó, aztán majd nem válaszolok senkinek -
whoever #3782 mennyit kérsz érte?? -
#3781 ha a koritessel egyutt kel?! ... -
#3780 ára? -
iki #3779 UJ XBOX KONZOL DOBOZÁBAN,DVD távirányitóval,3DB Eredeti Játékkal
Haló 1,Sega GT2002,Project Gotham Racing 2-vel Eladó.
-
whoever #3778 az enyém még működik :) -
laleer #3777 Helló!
Nem tudtok véletlenül egy müködő xbox alaplapot?
-
#3776 -
#3775 :DDDDDDDddddddddd -
#3774 ott, illetve ugy tudod megnezni, hogy pl bebootolsz egy auto installer deluxe-al, ami dhcp-s. vagy slayers evox disc-el. ezek megmutatjak mi az ip cim.
de csak ha dhcp-zik a box. ha fix ip, akkor azt allitgatni kell evox vagy xbmc alatt... vagy nemtom mien dashboardot hasznalsz... -
#3773 udv mindenkinek...
Edge2457: lesz video a 1.6a flashrol? ;)
tsa: SiD -
#3772 #3752
valaki help -
Edge2457 #3771 :) nemis mondtam hogy gyors vele.
viszont bit-torrentezni egészen jól lehet még így is vele.
Ha dsl linux megy rajta, loopback installból, akkor egész türhető amúgy.
Letöltögetni ftp-n, illetve torrenten tökéletesen megfelel.
Kitömörítést bármelyik dashboard (XBMC ben nem vagyok hirtelen biztos) megtudja csinálni,és akkor nem kell lemez se meg semmi.
Ha vág bele az ember egy nagyobb winyót (160-as seagate barracuda 7200 rpm 8mb cache PATA) akkor egész komótos a dolog.
Ha ugyanazzal a mesterkóddal zároja le az ember a winyót, mint ami az eredetié, akkor softmoddos boxba (particionálás, formázás, és a szükséges fileok átvitele után) csak be kell dugni és már megy is.
Legjobb program erre xbox hdm.
-
#3770 Na jó. Ezt már nem bírom.
-fav -
#3769 meg mindig nem fogja fel a srac, hogy nem lehet flashelni az 1.6os gepeket... hagyjad ra...
btw linux tema: en tok jokat elbohockodtam gentooxal meg XFCE felulettel... csak piszok lassu az egesz... (kezdjuk ott, hogy 64 mega ram van ugye, sharelt videoval, szal megkevesebb) nagyon sokat swappel a gep, mondhatjuk ugyis, hogy irdatlan sokat... openoficceoztam, meg firefoxoltam es kozben hallgattam mp3akat... haaaat a GUIs linux (igen meg XFCEvel is) eleg lassu(inkabb dog :D)... szal en nem eroltetem a temat... :P -
turho #3768 A postolt link egyébként Sticky info, azaz megjegyzés, szóval nem véletlen hogy nincs tele a net "hogyan flasheljünk 1.6-os TSOP-ot" linkekkel :D
Vannak tutorok ahol megbontás nélkül is flashelnek xbox alaplapokat, de nem 1.6-osokat, értelemszerűen.
Féligmeddig Sid barátom üdvözletét is hordozom a postomban, aki sajna nem tud írni 24 órán belül ide, mert nem régen regelt. Mint témaszakértő, annyit kért hogy esetleg egy kis videot megnézne a 45 ft-os chip felforrasztásáról, illetve a további lépésekről 1.6-os lapon. Vagy B terv: törődjünk bele hogy nem lehet, nem tanácsos, nem értelmezhető stb...
(amúgy meg hza beforrasztok egy flash-kockát akár, az relatíve, bár paraszt módon, de már chipelésnek minősül, nem flashelésnek. Nem illik csak flash-chipet taknyolni a lapra, ez meg etikai kérdés...)