5250
Xbox
-
aribazsy #3928 egy kerdesem lenne medialejatszoval.
Cd-t tettem be, ujrairhatot. Latni latja hogy mi van a cd-n, irja a file nevet, ranyomok es fekete kep, aztan annyi. Ugy marad. Ez igy oke? -
Andrew85 #3927 rorr - azért akarom frissiteni mert van pár uj lemez amit nem hajlando
beolvasni az olvasoja, ujrairhatok közül volt pl. vmi uj maxell..
mindenhol kerestem firmware frissites-t de még sehol nem találtam.
-
tsabigo #3926 Bocs.Már eladtam, csak nem volt időm még kiírni ide. -
aribazsy #3925 neki mar irtam, csak azert kerdeztem kulon, hogy ha netan vki filozik ... ;) -
#3924 #3918 -
aribazsy #3923 Ha netan vkinek van elado Xbox-a batran szoljon. Kernem hogy nem legyen tul regi, mindekeppen mediacenter legyen rajta!
Koszi, udv -
#3922 Newwave nézd meg a honlapjukat!!!! -
#3921 Ez így jó de ez csak álsurround....
Az igazi az optikai kábel! -
#3920 Töltsd le a proper verziót a legelső verziónak voltak ilyen hibái.... -
#3919 Miért akarod azt frissíteni?
Szerintem lehet..... (x-box mekka?) -
tsabigo #3918 Eladó 1 éves xbox újszerű állapotban,csipelve, 120GB-os seagate merevlemezzel,kb 50 játékkal.Érdeklődni itt: [email protected] -
Andrew85 #3917 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Lehetne e az xbox dvd olvasójának frissiteni a
firmware-t ? ha igen hogyan, tudna ebben vki segiteni?
Az olvasóm tipusa: hl-dt-stdvdrom gdr8050l
Fontos lenne. előre is köszi -
#3916 Sziasztok!Tudna nekem valaki segiteni xbox telepitesben? -
princeworld #3915 Sziasztok
Nem tudja vki h hol lehet eredeti Fifa Street 1 et venni? Naon fontos lenne.Kösz. -
goblinboi #3914 Eladó Xbox!!! Karral,játékokkal pl.: Call of Duty 3, NFS Carbon, Dead Or ALive 3, Fifa Street 2 stb.... érd.: 06-70-3787431 -
kcsabesz #3913 Heló srácok. Kéne egy kis segítség. Kontrollert vennék, mert beszart az előző, de nem akarok mégegyszer gagyit venni : a Logitech Cordless Attack-jára gondoltam (az az átlátszó zöld színű)...
Mi a véleményetek róla?
Általában az a bajom a vezérlőkkel, hogy túl kemény az analóg irányító rugója... sokkal könnyebb irányítani a gammákat, ha a rugó puha és kis erőkifejtés kell az elmozdításához ergo finomabb mozgások is kivitelezhetők lennének... ami egy Halo partiban nagy kincs!!!
Mi a tapasztalat puha rugós irányítók terén? Jó lesz nekem ez a Logi ? -
Puntigamer #3912 de mindegy, annyi hogy EIDE-s winyó kell bele, de bármilyen pc-s winyó belemegy!
Sőt ha hiszed hanem az xbox winyó is műxik pcben:)
http://www.xbox-hq.com/html/xbox-tutorials-237.html
Ha tudsz angolul olvasd el ezt -
#3911 Azt tudjatok hogy a gyari 10GB os vinyo milyen marka es tipus?Gondolom nem mindeg milyet teszek bele. -
#3910 Nem chipes a gep."berakod a winyót, és leformázod, aztán telepít, és minden fasza:D" ezt hogyan tudom en megcsinalni? -
#3909 Hat en igy jartam.Nem volt benne vinyo -
Puntigamer #3908 jó de lehet hogy ő winyó nélkül vette, ha használt, lehet rásóztak egyet amiben nincs winyó... -
#3907 Olyan nincs, régi box-ban alapból van vinyó, 8 vagy 10 Gb Seagate, vagy Wd -
Puntigamer #3906 bele kell rakni egyet:)
ha chipes, akkor egyszerű, szétszeded a boxot, berakod a winyót, és leformázod, aztán telepít, és minden fasza:D
de sztem egyszerűbb ha beviszed ide, itt 5000ért még a winyót is megkapod, és be is rakják neked!http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=1733 -
Puntigamer #3905 bele kell rakni egyet:)
ha chipes, akkor egyszerű, szétszeded a boxot, berakod a winyót, és leformázod, aztán telepít, és minden fasza:D
de sztem egyszerűbb ha beviszed ide, itt 5000ért még a winyót is megkapod, és be is rakják neked! -
#3904 Teljesen kezdo vagyok
-
#3903 Mi van akkor ha amit vettem xboxot abban nincs benne a vinyo? -
#3902 HA tudod utána közvetlen pc-ről áttolni a cuccokat, akkor mindenképp.
Nem nagy ördöngősség beletenni a pc-s olvasót sem, kell hozzá egy tápkábel-elosztó, és a tálcán kell kicsit vágni, hogy beférjen. -
Puntigamer #3901 Armageddon, és amikor új játékot indítasz Konquest, akkor betölt, átmegy a fák fölött az anim, még látom az mbert is és pont akkor fagy le amikor az ember mögé kerül a kamera... abban a pillanatban, de olyan mintha a zene nem állt volna be, csak a game... -
#3900 SZerinted az megoldas ha vinyot teszek bele? -
#3899 mar mint az egesz oldalt -
#3898 allitolag az xboxklub.hu-n volt leiras de toroltek sajna -
#3897 Ja ok. Csak nem értetem. De sajnos ebben nem tudok segíteni. -
#3896 arrol nem hallottal hogy PC-s drive-ot belelehet tenni??? -
#3895 Mivan? Ez XBOX topic, mit akarsz te iss PCvel? -
#3894 Sziasztok!
Tudna nekem valaki segiteni Pc drive csereben?Mit hogyal kell?Nem olvas a a gepem.Koszi elore is a valaszt -
#3893 DE ez melyik MK és pontosan hol fagy le? -
Puntigamer #3892 hát jónak kéne lennie de mégse jó...
ilyenről még nem halottam hogy egy xbox game befagy:D
de mindig ugyan ott, szal nem vágom...
az iso lehet hibás, de már 2x töltöttem le 2 különböző verziót, most a másik verzió amit leszedtem az a dagger, azt kiirtam, azzal volt az hogy be se olvasta...
nagyon kéne a game, de eredetiben se találom sehol... -
#3891 Nem tudom mi baja, de biztosan nem a lemezektől van. De már azért nem mai darab. -
#3890 Melyik MK? Amúgy annak akkor jónak kell lenie. Hogy indul? Egyáltalán nem ismeri fel a lemezt? Mert akkor lehet, hogy a fájlrendszere nem jó vagy esetleg az iso is lehet hibás. -
Puntigamer #3889 pontosítok, volt már olyan is hogy elindult műxött minden,intro menü... kivéve amikor maga a játék töltött volna be, befagyott...