Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az a problémám,hogy a GTA SA-ban nem engedi,hogy megcsináljam az autós a motoros és a hajós iskolát!Megcsinálom az elsõ feladatot hibátlanul és az össz értékelést mégis 0%-nak írja!És nem tudok továbblépni a köv. feladatra.
Tudja valaki mi lehet a gond??
Elõre is köszi!
Töltsük le az internetet!
Xbox360,PSP
megjegyzés: az LCD tévé alatt ezeket a manapság nagyon nyomatott lapos tévéket értem, nemtom hogy az most lcd vagy tft. lényeg hogy amik most elárasztották a média marktot, saturnt, stb stb és megfizethetõ áron vannak.
piisz 😊
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
http://topgearhungary.blogspot.com/
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
ha veszek hd tvét az a sima xbox grafikáján fog tuningolni?
Xbox360,PSP
Tudod kiskomám ne mindennek van ám azonnali és egzakt megoldása, ez a való világ. De te nem leszel itt elõremozdítója sok mindennek ha így nyomod, hacsak nem néhány felkiáltójelnek.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
kicsiket pihike, okes? <#papakacsint>#papakacsint>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nekem a Morrowind GOTY-el akadt problémám. Korábban már felraktam a vinyóra és ment is tökéletesen. Nemrég letöröltem. Most újból felraktam, el is indul de nem akar sem új játékot kezdeni, sem a mentéseket betölteni(a loadig képernyõnél megáll). Ugyanez a gond ha újraírható lemezrõl próbálom indítani(régen arról is ment). Más játéknál nem lépett fel ilyen probléma. Az iso a pc-men van, nem írtam ki mert csak 1 GB. Amikor szükségem van rá, akkor nyomom rá egy RW-re.
Valakinek van ötlete a megoldásra?
Van Crosslink kébelem, két gépet már össze is kötöttem vele. Most amikor összedugtam a boxal és beállítottam minden rendben volt, de a Total Commander megint kapcsolathívási hibát írt ki. Amúgy ezt írja ki minden olyan esetben amikor a kiszolgáló neve egy IP cím. Tegnap próbáltam Cxboxal, de azon sem ment bár akkor már 2 felé járt szóval nem néztem sokat. Szerintetek mi lehet a baj? Lehet, hogy a gépemen van valami vagy a Total Commanderem beállításaival? Haverom gépén mûödik a commanderben, ha a kiszolgáló neve IP, de nekem eddig 2 gépemen sem ment. Lehet, hogy a total commanderem van szarul beállítva?
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
Minden Xboxosnak http://www.xboxfan.atw.hu
Isten most nem ér rá,segíthetek?
Minden Xboxosnak http://www.xboxfan.atw.hu
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
kis segitseg meg ha elakadnal...(marmint balra fennt..ha erted mire gondolok)
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD