Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Nekem az a problémám,hogy a GTA SA-ban nem engedi,hogy megcsináljam az autós a motoros és a hajós iskolát!Megcsinálom az elsõ feladatot hibátlanul és az össz értékelést mégis 0%-nak írja!És nem tudok továbblépni a köv. feladatra.
Tudja valaki mi lehet a gond??

Elõre is köszi!
KILLER2
Hát azt jól bebasztad. Nem értek ilyenhez túl sokat, de ha átállítottad akkor szerintem biztos, hogy csippes és evoxos vagy valami másos, szóval szerintem próbáld meg összekötni PCvel és arról visszaállítani.

Töltsük le az internetet!

csá.nem tudna valaki segiteni? elbasztam az xboxot.tegnap néztem a lejátszókat és a settingsben átálitottam a pal-t, ntscj-re. ezután elindult,de lefagyott a kép. én kikapcsoltam és azota csak fekete kép jön be,hang nincs és egyfolytában tölt.

Xbox360,PSP

wander01
saját tapasztalat: probáltam már a boxomat szar occso tévén, jo tévén, LCD-n, plazmán, projektron. azt kell mondjam hogy a szar tv (értsd olcso) és jo tévé közt nincs érdemi különbség. LCD-n sokkal jobb a kép, plazmán furcsa (mintha állando blur effekt lenne rajta, ne kérdezzétek miért), projektoron gyönyörü. én azt mondom hogy egy jofajta LCD tv-n joval jobban néz ki mint sima crt tévén a box. ugye felbontáskülönbségek meg részletesebb grafika nincsen, egyszerüen gyönyörü tûéles a kép, sokkal szebb. Én tudom ajánlani. és ez sima scart csatival, mert a hd zsinorom sosincs kéznél... azzal nemtom LCD-n hogyan nézne ki, egyszer ugyse felejtem el és kiprobálom azzal is.

megjegyzés: az LCD tévé alatt ezeket a manapság nagyon nyomatott lapos tévéket értem, nemtom hogy az most lcd vagy tft. lényeg hogy amik most elárasztották a média marktot, saturnt, stb stb és megfizethetõ áron vannak.

piisz 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

alap dashboardon tudol allitgatni pl...
Minstrel
és a 100Hz-es tévén miért 60Hz-et ír ki a box? állítani nem lehet seholse,csak az xbmc az infóba ezt irja ki

http://topgearhungary.blogspot.com/

huje vagyok premium pakkot lattam....marmint 360 ,de az nem is ocso.mindegy..bocs
vki csinaljon mar FAQ t!!! pleees!!!279 ert lattam core pakkot..i mean pound...kuuulll..2 het alatt meglesz!! (angliaban nyilvan..)
Nem hinném, valamivel jobb lesz mint az 50, vagy 100Hz-es TV-n, de nagy djavulást ne várj.

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

csá
ha veszek hd tvét az a sima xbox grafikáján fog tuningolni?

Xbox360,PSP

KILLER2
google-n keztem a keresést, erre a torrentre is azon bukkantam rá. Azért körszi a segítséget.

torrets.to segicssegevel keress raje esetleg..aztjovan...egyebkent google is sokat segithet maybe,allitolag..
KILLER2
Köszi, de ezt már megtaláltam és nem akar letölteni. Nincs készforrás, szóval más hely kéne.

KILLER2
A Xored-et honnan tudnám leszedni?

reszletezned pontosan mire gondolsz..?!
Szerintem 2 büntetpont elég mert végülis annyira nem volt bunkó meg trágár ez a tiszteletlen és nem egészen képben lévõ majom....
Tudod kiskomám ne mindennek van ám azonnali és egzakt megoldása, ez a való világ. De te nem leszel itt elõremozdítója sok mindennek ha így nyomod, hacsak nem néhány felkiáltójelnek.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Lammer
huuuuu! te aztan jol megmondtad a 3 napos regeddel a ZIGASSAGOT!44444negz

kicsiket pihike, okes? <#papakacsint>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Gyerekek itt mind debilek vannak?egyeseknek segitségre volna szükség és magyarázat helyett nyomjátok azt a hülye süket dumát állitsátok már le magatokat és ha nem tudtok segíteni legalább ne jópofizzatok.
nemtom..ismeros kinnt van (londonba)..ha talal olcsot(vagy ha tud aki mar jartott vagy vmi cimet vagy sbt.)akkor 1 honapon bellul remelhetoleg ja...
Nem maradt fent régebi mentés? Ha törlöd, meggyógyulhat...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Lammer
ebaynel isch olcsobban? 😉

velhetoen ocson tok smartjoyfragt intezni anglijabol postan hamarosan ha kell vkinek ,vagy hasznat eredeti jatek sbt vagy kiegeszitok tengeren turo akkor dobjatok privat vagy akarmi..
KILLER2
SZerintem az ISOval van a probléma.

Sziasztok!

Nekem a Morrowind GOTY-el akadt problémám. Korábban már felraktam a vinyóra és ment is tökéletesen. Nemrég letöröltem. Most újból felraktam, el is indul de nem akar sem új játékot kezdeni, sem a mentéseket betölteni(a loadig képernyõnél megáll). Ugyanez a gond ha újraírható lemezrõl próbálom indítani(régen arról is ment). Más játéknál nem lépett fel ilyen probléma. Az iso a pc-men van, nem írtam ki mert csak 1 GB. Amikor szükségem van rá, akkor nyomom rá egy RW-re.

Valakinek van ötlete a megoldásra?

KILLER2
Végre sikerült megcsinálnom. Nem tudom, hogy mi változott, de most rendben van.

KILLER2
Én most megint egy régi témáról kérdeznék, a PC és XBOX összekötésérõl.
Van Crosslink kébelem, két gépet már össze is kötöttem vele. Most amikor összedugtam a boxal és beállítottam minden rendben volt, de a Total Commander megint kapcsolathívási hibát írt ki. Amúgy ezt írja ki minden olyan esetben amikor a kiszolgáló neve egy IP cím. Tegnap próbáltam Cxboxal, de azon sem ment bár akkor már 2 felé járt szóval nem néztem sokat. Szerintetek mi lehet a baj? Lehet, hogy a gépemen van valami vagy a Total Commanderem beállításaival? Haverom gépén mûödik a commanderben, ha a kiszolgáló neve IP, de nekem eddig 2 gépemen sem ment. Lehet, hogy a total commanderem van szarul beállítva?

Sziasztok! XBOX-ra nincs Need for Speed:Carbon DEMO?

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

Ez az Xbox nagy hátránya

Minden Xboxosnak http://www.xboxfan.atw.hu

nekem meg igazabol az a gondom csak hogy nincs sok jatek mostanaban ami tenyleg CSAK xbox on jelent volna meg..es ez a gond..
Max 36
Nekem is van Xboxom,nem is attól tartok,hogy megszünnek,hanem idõvel több lesz az igénytelen,sz*r játék<#szomoru1>

Isten most nem ér rá,segíthetek?

Arra sose szünnek meg hidd el nekem<#vigyor2>

Minden Xboxosnak http://www.xboxfan.atw.hu

kijott par uj gem..jovolt mar nagy csond utan...de kar hogy nem leteznek tul sok csak konzol jatekok manapsag...igy nemigen no a konzol tabor..😞 a vegen meg megszunnek gamak xbox ra es akkor siras lesz..
csövi mikor fel akarok winyora rakni egy játékot valami ilyesmit ir hogy your modchip does not support.....ezt hogy kell megoldani 😮 mert nemnaon értek hozza..:S
mi azt nem tuthassuk..de azt mar latod hogy evoxban kell!evoxmenunal trener sbt sbt...
wander01
szótár de drága :] xbmc-ben hogyan kapcsolom be a trainert

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

wander01
akárhogy izgattam a keresöt a lap alján csak kérdések-kérdések 😄 esetleg valaki tudja is a választ? 😄

pc killer
Ezt én is tudni akarom.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

wander01
egy kérdés: a trainereket amiket c:\trainers-be másolok be hogyan kell használni? a traniercsomaghoz sajna nem járt info

Ismersz annyira hogy direkt írtam, nem? 😄DDD

jaja..bemartad
Lammer
de megse, hisz a "tudodos" hszed is hsz 😄DDDDDDDD

Akkor megúsztam egy hsz-t ha tudod 😄

Lammer
mindig elfeljtitek, hogy van meg bios flash is =) uaolyan jo mint a chip, ugyanugy nincs szivas vele, ha "elszall" az evoxod, visszarakod es kez... jah igen biosflash csak 1.5ig mukodot, tudom 😛

Jaja...

vagy csipeltet hasznaltan 29 k er....
35-36 egy új olcsóbb helyen, ha szûz. 43 körül van chippelve. Ha te chippelteted utólag, akkor meg 35-36+10-13. 😄