Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
Ja,meg a másik hogy sokszor a menü az elmegy és csak 4-5 menüpont marad.
Ha van valakinek XBOX Játéka és cserélne,akkor írjon az [email protected]
<#worship>#worship>
Üdv.
az ugy sose fog sikerülni, mondj le rola. crosslink kábel és bedug a box pc-be, illetve routerbe. aztán ftp. adatmentésnek nincs más modja, én már csak tudom, 250 giga cuccal szartam el multkor a boxomat. hálistennek sikerült annyi életet lehelni bele hogy az adatmentést meg tudjam csinálni, aztán szevasztavasz, formázás és telepités 😊
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
vagy inkább tényleg hagyd az egészet, mint már azt jelezte neked más is
mert ráadásul nem sima csavarhúzóval tudnád kicsavarni a csavarokat, ha végre a fránya talpak lejönnének
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
De van már magyarosított ISO is 1 magyar torrent oldalon.
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Eladó egy 2005. júniusi gyártású fekete XBOX, két eredeti Microsoft irányítóval.
Chippelve, magyar nyelvû EVOX menüvel és 10db játékkal.
A cucc átvehetõ Tatabányán, esetleg Budapesten, az ára 45e HUF.
Tel.: (30)625-3210
pc s verzional vmejik mappaban biztos ott a zene vmi huje formatumban,onnan is attod gyakni,utanna csak ftp ,vagy ujra irhatora esteleg jatek melle ki irod es felrak boxra pity puty vmi file kezelovel ennyi..vagy vannak oldalak ahol le lehet toteni ijen zeneket(vki meselt mar errol..de nem fogom tudni mivolt,ne is kerdezd..)
jobb ha tudod h FIFA 07 PAL XBOX-SPARE "kint" van 25 ike ota.. szal no para...
Lammer ..egyenlore semmit tudok,,talan 2-3 het es tisztazodik ezaz...de Splinter Cell osszes,hulk,vmi focisok,meg csomo ez az megvan tutira asszem..de majd irom h mi meg mi..bocs
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Isten most nem ér rá,segíthetek?
: Tud valaki
segíteni?Légyszives én
egy kezdö xboxos vagyok
vettem egy gépet amin
futnak a nem eredeti
játékok és azt,hogy kell
megírni,hogy fusson,mert
én már kétszer
próbálkoztam,de nem
megy!SEGÍTSETEK!Please
na..kozben meg sikerult megtudnom h kb 2500-3000 hufer vannak eredeti gamak anglijabol..ha erdekel vkit..(ez egyebkent soknak szamit? mer en ezt nem tom..)
Pár napja vagyok BOX tulajdonos, ezért elõre is elnézést a láma kérdésért. <#whatever>#whatever>
Az érdekelne, hogy nem lesz-e valami gáz a géppel, ha egy NTSC-s játékot véletlenül PAL üzemmódban indítok?
Elõre is köszi a választ!
Isten most nem ér rá,segíthetek?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Töltsük le az internetet!
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family