Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyorsan.
Akár végig is nézheted. Hála az égnek az elég gyorsan megy ahhoz hogy pár percnél tovább ne kelljen tökölnöm vele.

[email protected]
ezen elérsz.
Azt azért megnézném hogy 1.6-os alaplapot hogy flashelsz.

Sajnos a csippes konzolokkal ez sûrûn elõ fordul.
Azt lehet megjátszani hogy a csippet úgy ahogy van ki kell b*szni belõle, és meg kell flasheltetni. Mert úgy nincsen beforrasztott alkatrész ami hazavágja a gépet.

Vállalom bármilyen Xbox és Xbox360 flashelését.
Ezentúl Xbox360 hûtés átalakítást is.
Sima xboxba winyó bõvítést is. (500 gigáig el lehet menni. Arra rámehet simán 100 játék.)

Ezen keressetek:

[email protected]
sziasztok!

én azt szeretnem megkérdezni hogy tud-e valamelyikotok olyan helyet Eger kozeleben ahol csippelnek sima xbox-ot!
elorre is koszi!
sziasztok:Adrian
CSOCSO
kene egy kis help!!!! van egy kis problemam.

Van nekem egy chipelt xbox ( duox 2 lite vagy valami ilyesmi chippel)

ket evig gyonyoruen mukodott de aszonta az ocsem hogy tegnap mikor jatszott kikapcsolt a gep azota nem tudja visszakapcsolni.
meglestem. a cd nyito gombbal bekapcsol az eredeti flashel... a bekapcsolo gombra viszont nem valaszol. szetkaptam meglestem, egyetlen feher kabel nem volt csatlakoztatva ( 0d vagy D0 vagy valami ilyesmi mindegy..)de bedugtam osszeraktam a gepet bedugtam az aramba az xboxot es azonnal elindult faszan a chipelt flasshel.. szal szerencsere tudtunk filmezni...
de kikapcsolni nem tudtam a konzold.. nem mukodik a ki/be kapcsolo csak a cd tar gomb...
viszont most nem merem kikapcsolni az xbmc ben.. csak kihuztam a tapjat mert ha ott bedugom akkor tuti fog mukodni.. vki nem tudja mi lehet a baja???? xbox360 al lehetne filmezni eskuszom mar vennem is meg de meg nem lehet vele ugy filmezni..:(
CSOCSO
Presents ......: Call of Duty 3
Company .......: Activison
Origin ........: NTSC
Format ...........: *.ISO Image
System ........: Microsoft XBOX
# of Files .......: * x 50MB
Released ......: November 8th, 2006
Filename .........: px-cod3.r00

mar kijott...
morgomedve
Sziasztok

Lehet hogy hülye kérdés de, a Call_Of_Duty_3 kijön sima xbox-ra is?

fishBNS
Hi! Valaki nem tud egy jo xbox szerelot? =D Szerintem chippet kell cserelni, sokkot kapott a gep! Nem mukodik az off gomb, es kibekapcsol magatol... =[

pc killer
Valaki próbálta már a cod 3-mat? System link van benne?

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

TrIp
én is azt mondom... újítanék is egybõl :D

DanielT
Na, azt sajnos nem :( Rohadjon meg, jöhetne már rá!
TrIp
jah értem... és az XBMC-t nyomod már 360on???<#mf1>

DanielT
De, csak ezeket már Xbox360 -on nyomjuk :D
TrIp
na mivan arcok?! senki nem xboxozik???
kijött pár új játék:
Tony_Hawks_Project_8_USA_XBOX-XorCist
Call_Of_Duty_3_XBOX-ProjectX

ok.köszi a tippet,majd megprobálom.
próbáld meg egyszerre: bal ravasz + jobb ravasz + fekete gomb + back gomb
Nálam ez a kombó mûködik, visszatesz a dashboardra

kösswz nagy segitség voltál
TrIp
bazeg itt mennyi láma van te jóóisten.......
www.xbox-scene.com<---ide felmentek és ott van minden kérdésre a válasz a tutorial alatt
ha nem tudtok angolul, akkor szotar.sztaki.hu
ehh

ha vinyorol futtatom a játékot,hogy lehet belöle kilépni mert én sehogy sem tudok csak ha kikapcsolom a gépet.Ha van megoldás légyszi irjátok már le.
Köszi
bauer15
ez engem is érdekelne
és hogy minden gépre fel lehet tenni?

\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

HI! Egy kis segítségre lenne szükségem. Most került hozzám egy jó FPS, azt mondták h fel kellene telepítenem az XBOX winyójára. Aha.. csak h azt hogyan is kell?! Plz vki dobjon meg a szükséges infoval!

bauer15
wow és honann tudom meg hogy EVOXos az XBOX -om?
amúgy már sikerült kiírnom

KILLER2
Há én ezt nem tudom neked elmagyarázni. Total Commanderrõl hallottál már? Na az FTPzik. FTPvel he EVOXos az XBOXod akkor össze lehet kötni a PCvel és pl Total Commanderrel úgy tudod nézegetni az XBOX winsceszterét mintha a gépé lenne. Tudsz rá fájlokat küldeni.

Töltsük le az internetet!

bauer15
Kössz de ez nem sokat mond
magyarul mit jelent?

Valhogyan lehet takarítani az xbox dvd-jét?Vagy elképzelhetö,hogy csak aminuszos DVd-ket olvassa?
File Transfer Protocol <#nyes><#eplus2><#smile><#wave>
KILLER2
Tényleg nem tudod?

bauer15
nem nagyon értek az xboxokhoz
mi az az ftp?

KILLER2
Szerintem FTPn töltsd rá az XBOXra. Ha úgy sem megy akkor a fájl a szar. De lehet, hogy gyorsan írtad, vagy talán rossz a fájlrendszer. Én a San Andreassal szívtam így meg. teljesen jó volt csak a fájlrendszere nem tetszett a boxnak.

TrIp
nekem is az a változat van meg, igaz nekem vinyóról megy, de teljesen jó, semmi gond vele... próbáld meg ftp-n feltölteni

bauer15
Need_For_Speed_Carbon_XBOX-ProjectX
nekem egy ilyen van és
nem mûködik az xbox azt írja nics benne cd û
próbáltam DVDDecrypter neroval és clonedvd-vel is mi lehet a bibi?

és aki jáccik Splinter Cell Double Agent coop módba az írjon mer elakdtam egy helyen kössz

<#wink>

http://lebron.extra.hu

TrIp
nehezebb lett vagy mi? xbox általában könyebb játszani..

wander01
müxik faszán :D a szánalmas az az hogy amit elsöre megcsináltam pc-n vele azt harmadszorra sikerült boxon :D

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

TrIp
<#taps>

wander01
a nagy nitroisten vigyázza minden gurult méteredet :D

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

TrIp
azt olvastam mûködik, de mindjárt felteszem én is :)

wander01
hali!

probálta már valaki a carbon-t boxon? csak arra lennék kiváncsi müködik-e a kint levö rls :) mondjuk hazaérek ugyis kiprobálom... :)

TrIp
és az mit tud? nekem autoinstaller deluxe-om van és teljesen jó...

megjelent a SlaYers_EvoX_Auto-Installer_v2.7FINAL
Kössz a tippet:)

http://lebron.extra.hu

TrIp
régi xboxomon (a mostani már chipes) én is elbaxtam anno a softmodot... és nekem is úgy adták el a boxot hogy chippelt, ráadásul ezt egy boltban :S
szóval ráakartam telepíteni egy slayers evoxot, de ez ugye kinyírta a moddot... ekkor kábé 1 hete volt meg a cucc, fogtam és szétszedtem, hotswappal rákötöttem a vinyót a pc-mre, visszamásoltam a vinyóról elõzõleg backuppolt dolgokat, és megint mûködött... mondjuk ezt egy röpke nap alatt sikerült, leírások és programok után kutatva a neten. ezek után mindenkinek azt javaslom hogy chipeltesse a gépét, nem fogja megbánni!

memory unit, mentett játék állás, 3 féle eredeti játék valamelyike, backup, install, nagyjából ennyi
Resoftmod otthoni kivitelezése komoly szakértelmet igényel, nem is beszélve azokról a dolgokról ami kell hozzá.Mindenképpen javaslom egy szakember felkeresését.Csak azért nem írom le hogy hol érdemes érdeklõdni, mert már láttam hogy azon az oldalon is írtál a fórumba.

Akkor kénék egy ügyes xbox szervizelöt,hogy jelentkezzen!
öregharcsa
én nem baszakodnék vele, bevinném egy(megbízható!) szervízbe és megnézetném.
ezek az otthoni sufnituning (hozzánemértõk elõnyben)módszerek néha elég szar eredményhez vezetnek...esetleg a gép teljes tönkretétele vagy jobb esetben csak részleges likvidálása.....javaslom egy itteni szakértõ vagy szervíz felkeresését....
vannak itt a fórumon akik szerintem megcsinálnák neked, de ha nem, akkor végsõ esetben adok egy szervízcímet neked.

http://pspfilez.extra.hu/

Tehát az a gond,hogy nem az enyém a gép,hanem a kersztfiamé,így nem tudom,pontosan,hogyan is történt!Azt tudom pontosan,hogy a 16-os hibakód jelenik meg rajta!A gépet viszont én vettem,egy sráctól,aki azt mondta,hogy chippelt,de az AutoInstallerDeluxot nem tudja elindítani!Hogy tudnám megoldani a legolcsóbban?Hogyan kell csinálni a resoftmod-ot?Elöre is köszönöm!
Könnyebb lenne kitalálni mi a probléma, ha leírnád hogy miket csináltál az xboxoddal mielõt elkezdte a 16-os hibakódot kiírni.Nekem akkor csinált ilyet amikor megpiszkáltam az evoxot.Akkor derült ki hogy chip helyett softmodot kaptam annakidején a konzolboltban.Ha softmodos volt a box akkor vagy resoftmod, vagy chipeltetés.(Esetleg flashelés, de ahhoz tudni kell mikori a box, mert van alaplap amit nem lehet flashelni.)Chippel járnál a legjobban.

Találtam egy oldalt ahol azt írták,hogy a 16-os hibakód valami fontos fájl törlését,átnevezésbõl keletkezö hiányát jelenti!Ti mit tudtok róla az ilyen hibát hogy lehet megoldani?Ezt írták ról pontosa:16 - dashboard - Other files to do with dashboard / dashboard settings (specific dashboard error) /az irányítópult foglalt/ irányítópult beállítások (jellegzetes irányítópult hiba)
Felül írtál vagy letöröltél egy fontos fájlt.
Bogyi007
Szedd le ezt a programot a netrõl: Qwix101 iso managar ezzel be tudsz menni az isoba. Ez direkt xboxos lemezkép-kezelõ progi. Egyébként ha egy xbox lemezt teszel pc-be akkor az nem tudja olvasni tényleg.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....