Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akár végig is nézheted. Hála az égnek az elég gyorsan megy ahhoz hogy pár percnél tovább ne kelljen tökölnöm vele.
[email protected]
ezen elérsz.
Azt lehet megjátszani hogy a csippet úgy ahogy van ki kell b*szni belõle, és meg kell flasheltetni. Mert úgy nincsen beforrasztott alkatrész ami hazavágja a gépet.
Vállalom bármilyen Xbox és Xbox360 flashelését.
Ezentúl Xbox360 hûtés átalakítást is.
Sima xboxba winyó bõvítést is. (500 gigáig el lehet menni. Arra rámehet simán 100 játék.)
Ezen keressetek:
[email protected]
én azt szeretnem megkérdezni hogy tud-e valamelyikotok olyan helyet Eger kozeleben ahol csippelnek sima xbox-ot!
elorre is koszi!
sziasztok:Adrian
Van nekem egy chipelt xbox ( duox 2 lite vagy valami ilyesmi chippel)
ket evig gyonyoruen mukodott de aszonta az ocsem hogy tegnap mikor jatszott kikapcsolt a gep azota nem tudja visszakapcsolni.
meglestem. a cd nyito gombbal bekapcsol az eredeti flashel... a bekapcsolo gombra viszont nem valaszol. szetkaptam meglestem, egyetlen feher kabel nem volt csatlakoztatva ( 0d vagy D0 vagy valami ilyesmi mindegy..)de bedugtam osszeraktam a gepet bedugtam az aramba az xboxot es azonnal elindult faszan a chipelt flasshel.. szal szerencsere tudtunk filmezni...
de kikapcsolni nem tudtam a konzold.. nem mukodik a ki/be kapcsolo csak a cd tar gomb...
viszont most nem merem kikapcsolni az xbmc ben.. csak kihuztam a tapjat mert ha ott bedugom akkor tuti fog mukodni.. vki nem tudja mi lehet a baja???? xbox360 al lehetne filmezni eskuszom mar vennem is meg de meg nem lehet vele ugy filmezni..:(
Company .......: Activison
Origin ........: NTSC
Format ...........: *.ISO Image
System ........: Microsoft XBOX
# of Files .......: * x 50MB
Released ......: November 8th, 2006
Filename .........: px-cod3.r00
mar kijott...
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
kijött pár új játék:
Tony_Hawks_Project_8_USA_XBOX-XorCist
Call_Of_Duty_3_XBOX-ProjectX
Nálam ez a kombó mûködik, visszatesz a dashboardra
www.xbox-scene.com<---ide felmentek és ott van minden kérdésre a válasz a tutorial alatt
ha nem tudtok angolul, akkor szotar.sztaki.hu
ehh
Köszi
és hogy minden gépre fel lehet tenni?
\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
amúgy már sikerült kiírnom
Töltsük le az internetet!
magyarul mit jelent?
mi az az ftp?
Töltsük le az internetet!
nekem egy ilyen van és
nem mûködik az xbox azt írja nics benne cd û
próbáltam DVDDecrypter neroval és clonedvd-vel is mi lehet a bibi?
és aki jáccik Splinter Cell Double Agent coop módba az írjon mer elakdtam egy helyen kössz
http://lebron.extra.hu
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
probálta már valaki a carbon-t boxon? csak arra lennék kiváncsi müködik-e a kint levö rls :) mondjuk hazaérek ugyis kiprobálom... :)
http://lebron.extra.hu
szóval ráakartam telepíteni egy slayers evoxot, de ez ugye kinyírta a moddot... ekkor kábé 1 hete volt meg a cucc, fogtam és szétszedtem, hotswappal rákötöttem a vinyót a pc-mre, visszamásoltam a vinyóról elõzõleg backuppolt dolgokat, és megint mûködött... mondjuk ezt egy röpke nap alatt sikerült, leírások és programok után kutatva a neten. ezek után mindenkinek azt javaslom hogy chipeltesse a gépét, nem fogja megbánni!
ezek az otthoni sufnituning (hozzánemértõk elõnyben)módszerek néha elég szar eredményhez vezetnek...esetleg a gép teljes tönkretétele vagy jobb esetben csak részleges likvidálása.....javaslom egy itteni szakértõ vagy szervíz felkeresését....
vannak itt a fórumon akik szerintem megcsinálnák neked, de ha nem, akkor végsõ esetben adok egy szervízcímet neked.
http://pspfilez.extra.hu/
Felül írtál vagy letöröltél egy fontos fájlt.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....