Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eladó:
Xbox chippelve+ 2 vezetékes kontroller + egy dvd nézéshez távírányító és érzékelõ+ egy átalakító amibe be lehet dugni egy billentyûzetet és egy egeret és játékok: eredeti:Kelly Slater's Pro Surfer
007 Night Fire
Azurik: Rise of Ferathia
Star Wars Clone Wars
The Sims Bustin Out
másolt😛rince Of Persia SoT
Bionicle
Driver Paralell Lines
Mortal Kombat Sholin Monks
Toca 3 (a tourne rész nem megy egyik másolt toca 3-ban sem)
Castelvania
GTA Vice City
The Sims
Toca 2
Spider-man2
Bloodrayne 2
Forza Motorsport
Tony Hawk Underground
Branout 2
Branout 3
Splinter Cell Chaos Theory
Driver 3
Az ajánlatokat Priviben, e-mail:[email protected]
vagy msn: [email protected]
Köszi

Beállitottad az xbox menüjében a dd 5.1-et?
Sziasztok!

Köszönöm a segítségeiteket.

A tv-m egy Panasonic tv.Új. Van rajt rgb (scart) bemenet.
Ha bedugom a kábelszettet minden tiszta zöld. Ez miért van?

A képet a következõképp oldottam meg. Az rgb kábelszett csatlakozóján lévõ hagyományos piros, fehér, sárga dugaszokat használva összekötöttem a tv-vel és így mûködik.

Hang:
Sajnos az még nincs.
Optikai kábel bedugva az xboxba a másik vége nincs bedugva látható a piros fény. Ha bedugom a házi moziba nincs hang.
A házi mozit négyféleképp tudom állítani:
DVD-Rádió-AV1-AV2
Melyiken kellene hallani az xboxból jövõ hangot????
Kell állítani valamit a házi mozin?????

Köszönöm a segítségeiteket.
Üdv Tibi
http://www.konzone.hu/modules.php?name=Hardware&op=list_revs&cid=3&parent=2

Nd
Nemrég volt téma a controller. Nem tudja valaki hol lehet venni S controllert xboxhoz? Néztem pár online boltban, de mindenhol csak 360hoz vannak cuccok. Vagy az kompatibilis a régi box-szal? (bár jó drága, azt nem szeretnék venni)

Köszi

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

Hello!
Keresek megvételre Xboxot!
A lényeg, hogy legyen hozzá 2 kontroller, legyen chipelve, és mûködõképes legyen, ne legyen dvd meghajtó bug, meg semmi!
30 körül! nem kell játék

mert udata és tdata 😄

Hulye voltam, elneztem, mennek a mentesek 😉
Azt viszont nem ertem hogy TCACHE meg az UCAHCE ugye a mentesek helye a jatekoknak. De hiaba van felmasolva a mukodo vinyora, a jatekokban nem lehet elerni a menteseket. Ez miert van? 😞
öregharcsa
a lényeg hogy megy!!<#eljen>

http://pspfilez.extra.hu/

Na, megvan a hiba. Tenyleg a vinyo a szar. Betettem egy (egyepkent evek ota rossz), tobbszor ujraprobalt (az evek soran) Quantum 13Gb-ot vinyot, es megy! A joedes annyat tenyleg mukodik. Visszatettem minden beallitasomat hala istennek van mentesem mindenrol. Persze ez a vinyo nem stabil szerintem, akar egy ora mulva is meghallhat, majd az unnepek utan kap ujjat. 😊
KILLER2
Hát az szívás.

Töltsük le az internetet!

Masfel eves es tenyleg nem sokat ment. A kurva annyat! Pont most az unnepkre szarodott el... 😞
KILLER2

KILLER2
Szerintem is a vinyó cseszõdött el, de nagyon. Milyen idõs a box? Szerintem cseréld ki a vinyót, 10000bõl veszel egy egész szép méretût azt rendben is vagy, de szerintem 10 alatt is van. Én XBOXOm kb 1,5 éves lehet. 1 éve van nálam és használtan vettem. Megkérdezném, hogy ez igaz-e: a csávó aktõl vettem azt mondta, hogy ha játék közben kiveszem a DVDt, az elkúrja 2-3 alaklom után az olvasót. Ez igaz vagy hülyeség? Amúgy eddig egyetlen problámája az olvasóval van, hogy van olyan, hogy egyszer csak (menüben) kinyitja és ha nyomom a gombot nem húzza vissza és ha megtolom akkor sem indul el, hanem nekem kell betolnom, és néha ha ilyen van és betewszek játékot is, akkor elkezdni darálni a lemezt és nem ismeri fel, utána meg kiadja úgy, hogy pörög a tálcán a lemez. Állítólag a szíj nyúlt meg benne. Szerintetek is ez lehet?
Ja és:
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldok Újévet kívánok mindenkinek!

Sajnos ugy nez ki bedoglott az XBOXom. Tegnap nagyban nyomtam a HALF LIFE 2-t, majd ahogy elkezdte tolteni a kovetkezo palyareszt, egyszercsak megallt es onnan nem is mozdult. Kikapcsoltam, majd ujra be, es elegge megdobbento latvany fogadott. Beindul a gep, le is fut az XBOX logo az eljen, de utana mintha baromira lelassulna a gep. Rohadt lassan tolti be az EVOXot. Szepen de nagyon lassan, gyakorlatilag percek alatt valtozik csak at a logo teljesen az EVOX-ra. Ugy gondolom a vinyo lehet a hibas mert az E particcion 0 helyet jelol, holott volt meg rajta hely boven, illetve a jatek (HL2) is onnan futott. Gyari vinyo. Tudom FTPzni a BOXot, de azt is baromi lassan. Volt mentesem a C-rol, ahogy nezem eltunt minden az AUDIO konyvtarbol, viszont a tobbi file latszolag ott van. Az E nem latszik, olyan mintha ures lenne, az F viszont megint erintetlen legalabbis latszolag. Mi a velemenyetek? Vinyo?
KILLER2
Nyomja még valaki XBCn a Halo 2õt?

Kösz a segítséget!
Nekem van egy gyári, az rendkívül strapabíró és van egy S Controllerem!
Viszont az S controller sokkal jobb focis játékhoz!(legtöbbször fifazom)
Viszont láttam ilyen "nedvességelszívó Nykot", a Logitech meg jónak tûnt!
S Controllerhez hasonló kéne, szóval kényelmes és strapabíró!
Na mind1, majd utánanézek a boltokban!
Mindenesetre köszi!
Hát szerintem is,az eredeti MS S-es joy-nál jobbat nem igen lehet találni.
Illetve ha strapabiróság akkor az eredeti,elsö szériás MS Xbox joy.Azzal szerintem agyon is lehet verni valakit,már súlyra is...<#buck>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

KILLER2
Nekem Logitechem van. Strapabírósága nem derült ki, mert eddig kb 4szer volt használva, de akkor sem én használtam. Szerintem az S joy a legjobb. Kényelmes, nem úgy mint a szar logitech. Szeritnem egyáltalán nem kényelmes. Nem tudom mit vennék a helyedben, mert én megmaradok az S joynál. Elég tartós az nekem. Nem lehet, hogy te strapálod túlzottan?

Írjatok már valamit légyszi!<#szomoru1>
öregharcsa
1x-es sebességgel??megerõszakolod a lemezt....kb ugyanolyan mintha teljes írási sebességgel írnád ki.ma már nem nagyon találsz olyan lemezt ami támogatja az 1x-es írást(megírni azért meglehet)
a ma kapható lemezek 4x-6x-8x-16x-an írhatóak...én ebbõl a 4x-es sebességet preferálom a gépre...archiválásra meg 6x-ost.

Nekem is voltak ilyen gondjaim..Most clonedvd2/2903/-as verzióssal írom 1-szeres sebességgel.és minden lemez jó..
TrIp
vagy inkább nem szereti <#buck>

TrIp
kiba. bonyolult... komolyan rá sem jönnék magamtól... arra gondoltál már hogy szereti azt a fajta dvd-t amit beletettél???????<#zavart2>

<#help><#conf>
Nd
De ha ugyanazt az iso-t kiírom az újraírható dvdre, majd a sima dvd-re, teljesen egyformán, akkor az újraírhatót beolvassa a másikat pedig nem. Ezt nem értem én, hogy mitõl lehet.

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

KILLER2
Nálam eddig az XBOX minden DVDSt hibátlanul olvasott, cask az írási sebességgel finnyáskodott. Amúgy nézd meg az ISOt, mert csak játéknál cask egy fájlrendszert olvas, amit a PC nem tud.

Nd
Hali
Nem tudjátok véletlenül, hogy milyen DVD-t szeret az xbox? Kiírtam egy játékot újraírható TDK dvd-re, azt hiszem +os, és simán olvassa. Erre kírtam egy nem újraírhatóra, azt már nem. Azt hiszem ez meg fuji.

Függhet ettõl? Ugyanott, ugyanazzal ugyanolyan sebességgel írtam mind2-t.
Viszont írtam -os nem újraírható dvdre, azt meg simán olvassa..

Nem értem ezt...

Sziasztok!
Kontrollert szeretnék venni(természetesen x-hez) és kíváncsi lennék a véleményetekre:
Legfõbb szempont hogy strapabíró legyen!(és természetesen kényelmes)
A Controller S egy rakás szar, pedig jó drágán vettem vagy 2 éve!<#szomoru2>
Az íránygomg már úgy lötyög rajta, hogy lassan már le is fog esni!
Logitech strapabíróbb?
Vagy ti mit vennétek a helyemben?

Elõre is kösz!<#worship>
KILLER2
Köszi!

Lammer
QWIX a te programod... Katt

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

KILLER2
Lenne egy olyan problámám, hogy van a gépemen egy játék, de csak simán a fájljai, nem pedig ISO. Hogy tudnám úgy kiírni, hogy tudja olvasni az XBOX? Hogy tudnék megfelelõ fájlrendszert csinálni neki?

Lammer
siman! 😉 eleg ha ramesz fajlkezeloben a "VIDEO_TS.IFO" fajlra es go... ez az "inditofajl" a dvdfilm filestrukturajaban... ugyanaz lesz mintha filmet neznel, csak ugye vinyorol fogod tolni es gyorsabb lesz az egesz... (nem szenved a dvd egybol pattan a menu, beallitas stb) 😉

wander01
szoval ha a vob-okat meg a hasonlo töltelékeket átnyomja az ember egy mappába akkor azt lejátsza az xbmc? ez még eszembe se jutott 😊 azok nem nagyobbak 1,2 gigánál ha jol emléxem... pedig logikus, pc-n is mplayer-t használok, ott azzal nézem a dvd-ket 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Lammer
siman atlehet nyomni dvdfilmet is 😛
csak nem az isot kell(ha nagyobb 4 giganal) hanem fajlonkent... 😛 xbmc jatsza siman 😛

KILLER2
Ja tényleg, bocs. Én hirtelen azt hittem, hogy videófájlról van szó. DVD filmet nem tudom hogy lehetne.

wander01
ne töltsd rá mert nem kezeli a nagy iso-kat. annyit érsz el vele hogy lehet formázni meg ujratelepiteni ha rámásolod. vagyis megprobálod 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

KILLER2
Töltsd ré FTP-n.

csao nemtudja véletlen valaki hogyha a dvd filmet nemtoom kiirni lemezre akkor hogy an tudom megoldani hogy Xboxon nézzem meg 😮 köszi..
Hali. Eladó egy Xbox,chippezve,evoxal,DVD távirányitóval,1 "S" kontrollerrel,RGB (5.1 kimenet)kábellel,50 db játékkal.40.000- Érd. [email protected]
sidocious
www.xboxklub.hu az orszag elismert/garancias moddereit ott talalod 😉

.: SiDoCiOuS :. :- www.XboxKlub.Hu -: :- www.WEB2AUTO.hu -:

KILLER2
XBOX 360 topic, ott pedig visszaolvasol.

kolbi870315
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy xbox 360-hoz töltöttem le játékot.
Hogy tudom kiírni??

BF2142:kolbi, kolbi01

Köszi szépen,nagyon hálás vagyok!!
öregharcsa
dvddecrypter(imgburn)(ingyenes)->mode->iso->write...4x-es sebességgel...

üdv

a többi szar programot felejtsd el!!

sziasztok!érdeklõdnék,hogy lehet kiírni iso-képfájlból x-box játékot...alcohol 120-am,néróm van,mik a beállítások,a sebesség?pls help me..elõre is köszi
KILLER2
Szeritnem sehogy. Legegyszrûbb, ha fogod az MP3ad (már ha van, de jó akármilyen más zenelejátszó eszköz is) és fülhallgatóval vagy hangfallal hallgatod a zenét. Ilyet szerintem csak a 360 tud, de az sem biztos.

hali hogyan tudok zenét halgatni az xboxon miközben játszom az xboxal?

hali hogyan tudok zenét halgatni az xboxon miközben játszom az xboxal?