Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudna nekem valaki segiteni Pc drive csereben?Mit hogyal kell?Nem olvas a a gepem.Koszi elore is a valaszt
ilyenrõl még nem halottam hogy egy xbox game befagy😄
de mindig ugyan ott, szal nem vágom...
az iso lehet hibás, de már 2x töltöttem le 2 különbözõ verziót, most a másik verzió amit leszedtem az a dagger, azt kiirtam, azzal volt az hogy be se olvasta...
nagyon kéne a game, de eredetiben se találom sehol...
Töltsük le az internetet!
de soha nem volt gondja ezzel a lemezzel, vagyis a márkával...
4x írás, alcohol 120%
De a meghajtó miért szarik be? Azt nem vágom, a másolt játékoktól megy tönkre vagy mi?
Max felmásolom a gyakran használt gameket winyóra😊
De ez az mk nagyon kéne már, és sehogy nem akar indulni😞
Amúgy nekem is csippes, ntsc-pal-al nekem sem volt soha gondol, viszont a meghajtóm az lassanként használhatatlan lesz.
már 3x szedtem le, 3x írtam ki, azt a típusó dvd-t beolvassa, csak az mk-t nem játssza le...😞
másfél éves a gép,chip nincs benne csak moddolva van.
igen ezt tervezem hogy vinyó csere lesz benne.
akkor az megoldja a bajom? aszondod?
thx
szal akkor szerintem rinyálnának, hogy rövid a kábel...
Ugye adott egy xbox advanced kábellel, van egy Labtec arena 685 hangfalszett.
Ebbõl ugyebár nem lesz még 5.1-es hangzás, de talán nem is baj. Én beszereztem egy T elosztót /sztereó/ amivel az Xbox sztereó hangját megosztottam két irányba.
Vettem még kettõ darab sztereó --> jack átalakítót amiket a T 0elosztóba dugtam és az elosztót meg az Xbox sztereó kimenetébe dugtam.
A Jack kimeneteket rádugtam a Labtec cucc subjának a hátulján található fr/fl és rr/rl benetekre és az Xboxot átkapcsoltam Dolby Surround hangzásra.
Az eredmény? Nekem már ez is káprázatos. Bitang jól szól így is a cucc. A Blacket még nem próbáltam vele, de az állandó tesztalanyom a Medal of Honor Rising Sun ijesztõen jó volt a nyitópályákal / az anyahajk lerombolását bemutató pálya /
Csak ajánlani tudom ezt a cuccot mindenkinek! Bár azért én is beszerzek egy dekódert vagy erõsítõt ami fogad optikai bemenetet, de az még késõbb lesz.
Emlékeztetõnek a hangfalszett linkei:
http://szamitogep.hu/show/read.php?id=16639
http://www.labtec.com/index.cfm/gear/details/EUR/ES,crid=18,contentid=695,crid2=19
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Vagy csak kimenet mert akkor hiába dugdosod ...ott bizony semmi nem fog szólni!!!
garis a gep? gondolom nem....
Szerintem chippeltesd ki, es akkor mehet bele 1 uj, nagyobb hdd, aztan a jatekokat meg ujrajatszod 😉
.: SiDoCiOuS :. :- www.XboxKlub.Hu -: :- www.WEB2AUTO.hu -:
.: SiDoCiOuS :. :- www.XboxKlub.Hu -: :- www.WEB2AUTO.hu -:
ha esetleg kiszedem a vinyót valahogy akkor rátudom dugni pc-re hogy töröljem?
vannak a vinyón a mûködéshez létfontosságú dolgok,amiért nem érdemes formázni a vinyót???
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Erre nincs ötletetek?Sajnos nincs a közelemben szervíz vagy hasonló,ha tudom megcsinálnám,de nemtudom hogy áljak neki.
Azt irja ki a menüben hogy 0 Block szabad hely van a vinyón.
Lehet valahogy törölni a dolgokat róla?A géppel nem tudom,pc-vel esetleg?
thx
Sziasztok
Légyszi segítsetek.
Az lenne a kérdésem hogy mi történhetett a boxal.egyik naprol a másikra bedöglött.
semmit nem csinál nem reagál az irányitóra, nem lehet rajta a játék cd-t elidnitani.A képernyõn amikor a választási lehetõséget felkinálja, akkor ha sikerül kiválasztani több másodpercel késõbb vált és akkor a képernyõn ott marad az elõzõ képernyõ konturja.Számitógéppel sem lehet a wincsesztert leolvastatni.Amikor a menübe navigálok akkor marha soká vált köztük.zenei cd nagysoká elindult rajta.Létezik hogy a vinyó tele van és ezért csinálja?Ha igen akkor mit lehet ilyenkor tenni?
Lécci segítsetek! Thx
most kaptam egy telepítõ cd-t berakom a cd-t, leformázom, feltelepítem...
mindezt chipelés után...
és menni fog😊
utána elindítom a boxom, és viszi is a másolt játékokat?
vagy ha nem akkor mit kell még csinálni vele?
Nem akarok mást csinálni rajta csak játszani meg esetleg dvd-t nézni,de legfõképp játszani😊
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
http://lebron.extra.hu
Keresem xbox-ra a fifa07-et, ha valakinek meg van,vagy tud mondani egy boltot ahonnan be lehet szerezni, kérem jelezze...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
kéne 2 db, jó áron...😊
egy 6Mb-os kártyával.
Játékok: (másoltak)
F1 2000
Cool Boarders 4
Redical Bikers
Tekken 3
SNO Cross
Ace Combat 3
Spiderman
Track&Field
Gta 2
The Dukes of Hazzard
Crash 2
Toca Tourning Cars
Fighting Force 2
másolt:500Ft/db
chippelt x-box:25000Ft
kontroller:4000Ft/db
távirányító:1000Ft
átalakító:6000Ft
Mindenestül 50.000Ft-ért vihetõ.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
http://pspfilez.extra.hu/