5250
Xbox
-
#4209 A Sonynak legalább volt annyi esze hogy nem csinál ilyen előfizetést.Inkább vettem volna PS2-őt vagy PS3-at. -
#4208 Jah de 1 esély maradt a multihoz:X-Link Kai evolutin VII vagy a xbconnect én ezeket használom.
Csak mi a picsának ez az XBOX Live! előfizetni?
elég megvenni az eredeti játékot nem hogy még fizessek elő erre a disznótakonyra. -
#4207 Van a Metal Slug-ból 4-es...
Szintén a költözés során kerül majd elő... -
#4206 MS meg is baszódhat felőlem, az se zavarna. -
#4205 sztem a MS meg k**hatja meg az anyukáját amiért nem engedi a multplayer-t :] -
#4204 armageddon megvan, köszi :)
találtam egy coop játékot, ami tényleg felidézi a régi játéktermi játékokat :D egész jok az animok, aki anno játszott, végigtolja :) nekem 1ó4p alatt sikerült, 514ezer ponttal :D
(tv fényképezése miatt rossz a kép)
Metal Slug 5 - asszem ezután kezdek is emulátorozni, biztos van még ilyen :D
-
lampard99 #4203 hello
Nekem van valami mortálos game majd megnézem De azarmagedo meg vaha kell szolj!. Topspinál xBOX-ra Nics jobb csak 360 ra fog megjelenni az uj!! -
#4202 semmi gond, csak már naon kéne vmi jo coop, eddig mindben csalodtam és a fifa07 kezd unalmas lenni :D
(nameg, de erről havernak nem kell tudni: már nem ellenfél fifában :D - remélem nem jár supergamezre :D ) -
#4201 jah és még1 kérdés! Topspinnél van jobb teniszjáték xboxra sztetek? -
#4200 Most hétvégén megyek haza és kitúrom a mappát valahogy...
Sorry próbálom csak annyi kacat van a dobozokban ráadásul nem is tudom melyikben van... -
#4199 Mortal Kombat Shaolin Monks nincs meg valakinek? (cserélhetnénk vmire ;) ) -
#4198 Az egész leveról mindenestül. Nem tudsz felcsatlakozni. Gyakorlatilag, olyan, mintha nem is lenne net a boxon. -
#4197 Szerverenként bannolnak vagy az egészről? -
#4196 Viszont mostmár ha hackelt (minedn módosítás hack, a hátémod, flash, talán még az olvasófej-csere is) géppel játszol neten bannolnak. SZóval full eredeti gép, max majd 2-3 hetente visszaviszi az ember. -
#4195 Hát akkor egy kicsit várok ezzel a 360-al -
#4194 Nem tudom pontosan, de attól van, ha a GPU 1 vagy több forrasztása leszakad az alaplapról. Ilyen kor 3 piros led villog a gépen és gyakorlatilag használhatatlan. -
mi az a 3 ledes hiba mit csinál olyankor a gép?
Aribazsy nem te adod el az egyik aukciós lapon az xboxod? -
#4192 hat, rendes MC biztos nem lesz 1 éven belül 360ra, mivel
1.) nincs lehetőség barkács cucc futtatására és amig az FW hekk müxik, szvsz nem is nagyon lesz
2.) powerpc architektura... nem lehet könnyedén portolni rá a mostani MC-t, ami ugye x86ra van "irva" ...
szal, én egy RGB kábelt vennék, 2k és a divx is szebb lesz tőle ... :) -
aribazsy #4191 Aaa, felesleges, csa DivX-et nezek rajta, meg kcisit jaccok, X360-ra izzitok jatekra, meg van Wii jaccani, szoval inkabb csak a "kenyszer", amig nem lesz fullos mediacenter a 360-ba.
Segitsegedet koszi -
#4190 :D
sztem már ne vegyél sima RCA-sat ... milyen TV-d van? Nincs svideo vagy rgb bemenete? Esetleg, ha valami ujab, lcd vagy plazma, akkor komponens? SOKKAL jobb lesz/lenne a kép ...
amugy bármelyik konzolboltban vehetsz, ha pesti vagy én a consolecorner.hu -t ajánlanám, ill. konzolstudio.hu -t ... egy telefon előtte, h tuti legyen nekik (lesz sztem) -
aribazsy #4189 Sracok nagy gond van, kutya elragta a Xbox kabelet. Sima 3RCA vegut. Hol eleht ilyet kapni?
Segitsegeket elore is koszi. -
#4188 sztem vegyél egy uj core gépet, ezt meg tartsd meg alkatrésznek ... mert ha ujra meg is csináltatod, lehet ennek megint annyi lesz nemsokára ...
szánalmas a 360 minősége :( -
#4187 Faszom akar most játszani. Eddig kb 140e-t költöttem erre a fasszopó gépre és már másodszorra lett 3 ledes. Baszott jó. -
#4186 nem irigyellek :( (még jo h van x1-ed is, igy legalább azon játszhatsz ilyenkor ...) -
#4185 Nem. Ezt hol hallottad? Új regisztrációhoz kapsz 1 hónap Goldot. Ennyi. Nekem pont most ment tönkre a 360om. -
#4184 Ja és még egy kérdés:Most ha vennék egy xbox360 premium pack-ot akkor ahoz jár egy 1 éves live! előfizetés? -
#4183 Köszönöm!
Csak én most azt hittem hogy lehet-e olyat csinálni hogy live! és gép nélkül neten tolni -
#4182 Nem az, hogy nem oldhgató meg a net PC nélkül, hanem a program. Az XBOX ha nethez ér, akkor az a Livera megy fel. Az XBC is system linkkes játékot mutat neki. Szóval itt igazából a program a baj. -
Puntigamer #4181 ha van egy telefonod vagy pda-d amin van net előfizetés, és összekötöd a boxxal, utp-n keresztül, nemtudom hogy de valahogy meg lehet oldani, pl wirelesses bluetotth kapcsolatos dologgal, akkor talán megoldható, de ezek mire összeszeded a cuccokat hozzá majdnem annyiba kerül mint 1 olcsó pc:D
de Killer-nek igaza van, gyakorlatilag sehogy... -
#4180 Sehogy. Mert ha átgondolod, akkor a játékhoz net kell. Az XBOX a Live!ra castlakozik fel, így nem tudsz másképp játszani. Nem oldható meg. -
#4179 hellósztok!
Azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet játszani neten xbox live! és számítógép nélkül? -
#4178 - House of the Dead3 : ketten, easy-n sincs esély, ez csak fénypisztollya avyg ESETLEG egérrel jo ... kontrollerrel halott ügy :(
Totis: thx :) -
#4177 majd megnézem ... a gond, h borzalmasan monoton, ma kiprobáltuk és 30 perc után elég is volt :( 1 zombiba kell 3 lövés, és jön 50 egy hullámban ...
ha egyedül megyek, akkor könnyebb :( -
#4176 Sajna még nem találtam meg a mappámat. Költözök jelen pillanatban és nincs meg. -
#4175 Tetszik ez a Hunter cucc. Live!on lehet tolni? -
Puntigamer #4174 Képzeljétek tegnap Cod 3-al toltam neten, tök jó volt:)
De elég jól küldik... bár van esély, 4 fraget szereztem 10 perc alatt:D:D -
#4173 gratulálok, én az első pályán sem tudtam átvergődni, azota hanyagolom :D
(amugy sztem személyes adatokat - ha igaziak - ne adj ki neten magadról, visszaélnek vele. ha nem igaziak, akkor pedig ... arra nem mondok semmit :) )
Totis: az a jo, ha nem osztja :D Együtt játszunk, nem akarunk eltávolodni egymástol, sztem ezért jo ez a megoldás!
És akkor a tegnapi "játéktesztem" eredménye:
- Hunter - The Reckoning : egész jó! 4en lehet coop menni, 1 képernyőn, élőhalottak és zombik irtása ... fegyverek, képességek, helyenként rombolható környezet ... sok vér :D
- House of the Dead3 : kontrollerrel sztem nem adja vissza a játékterem hangulatát. Ketten easyn, sok élettel viszont talán van remény :) Játszott már vki Lightgunnal konzolon ?
- Spikeout Battle Street : osztott képernyős a coop :( ráadásul akkorában rakja ki a térképet, h alig látni vmit :( single playerben persze tökéletes, jó kombók, nagyon szép grafika (kivéve a muvik). Ehh, ezt (is) nagyon sajnálom, h nem egyképernyős :(((((( -
#4172 Jó tudni. -
#4171 srácok előző héten a ngb-t kiakaszottam master ninjan és kész van az összes missions aki gratulálni akar [email protected] vagy telefonszámom:06204125575 ez nem az én bejelenkezésem hanem az egyik barátomé a becsületes nevem Flórián Patrik -
#4170 Nem osztotta. Igaz, hogy nem sikerült eltávolodnunk egymástól.