Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
XBOXos Metal Gear Solid 2: Substance-t lehetséges valahogy magyarítani?

Töltsük le az internetet!

Bendy
Néhány xbox nem eszi meg a +os dvdt, legalábbis a samsung olvasóval szereltek azt hiszem nem. -os lemez a tuti nyerõ.
PC-vel nem tudsz Xbox ellen játszani, de a PC netes megosztásával fel tud menni az xbox a netre xboxosok ellen játszani.

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

tudomásom szerint nem lehet...
megeszi a +ost is, sõt az enyém a cd-rw -t is:)
persze csak ha chipes

Ja és még egy kérdés ... Pc + Xbox-al lehet hálózatban játszani ?Ha igen mi kell hozzá ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Sziasztok!
Az xbox megeszi a + os lemezt is ? Vagy csak a - t ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

nemtudom úgy lehet-e:)

teddymac
Jade Empire.-t keresek angol versiot

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Minstrel
regisztrálok kétszer,hátha kapok kettõt:D

http://topgearhungary.blogspot.com/

hali!
ha akartok xbox360at, regeljetek ide:
semmi más teendõtök nincs, mint beajánlani 1-2 havert a ref linkeddel, és már küldik is a 360at!
no spam, no spyware, no virus!!!!
egyik haveromnak kiküldték a psp-t:D
ha regeltek pls az én reflinkemmel!Regisztráció

eredeti, új microsoft s kontroller eladó, bonatatlan csomagolásban!
ajánlatokat emailben: [email protected]

Totis
A régi XBOX1-re már vagy 3 hónapja nem fejleszt senki.
A CoD3 fejlesztését is régebben kezdték. Már nem fognak rá fejleszteni. Esetleg egy-két futó projekt még lehet.
Igazából nagyon sok játék jelent meg rá amivel játszhatsz.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

KILLER2
Szeirntem nem. Mindek egy régi konzolra játékokat csinálni, ha egyszer van már új is. PS2re se nagyon lesz már játék, ha már megjelent a PS3 is. XBOXot meg már több mint 1 éve nem gyártják.

Halljátok lesz egyáltalán még új Xbox játék, valami jó gyártmány?:D:D

Mert már nem is látok újakat....

a dashboradon EvolutionX V+3935 -os szamut ir. Az nemtom, milyen regi, a mdeiacentert hol lehet megnezni?
Mert az van hogy elinditom a filmet, lejaccani kezdo, csak fekete a kep, mert tudom allitani a felirat kesest, egyebet, csak csutka fekete. Ja meg aztan sokat csesztetem, nyomogatom akkor kifagy :(
nehez amugy uj "Evox-ot" ratenni, vagy uj mediacentert?
KILLER2
Hát, nem tudom.

hat elvileg fullos mediacenter, az nem vinne mindent? masik X-en ez ment, mar ez a film.
KILLER2
Nem lehet, hogy nem támogatja a program?

Hat medjalejacc, ott kikeresem hogy sajat video, dvd lejaccas, avi, raklikk, fekete, es ugymarad, ez a eset.
KILLER2
Gondolom nem. Video nem mûködik?

egy kerdesem lenne medialejatszoval.
Cd-t tettem be, ujrairhatot. Latni latja hogy mi van a cd-n, irja a file nevet, ranyomok es fekete kep, aztan annyi. Ugy marad. Ez igy oke?
rorr - azért akarom frissiteni mert van pár uj lemez amit nem hajlando
beolvasni az olvasoja, ujrairhatok közül volt pl. vmi uj maxell..
mindenhol kerestem firmware frissites-t de még sehol nem találtam.
Bocs.Már eladtam, csak nem volt idõm még kiírni ide.

neki mar irtam, csak azert kerdeztem kulon, hogy ha netan vki filozik ... ;)
KILLER2

Ha netan vkinek van elado Xbox-a batran szoljon. Kernem hogy nem legyen tul regi, mindekeppen mediacenter legyen rajta!
Koszi, udv
rorr
Newwave nézd meg a honlapjukat!!!!

rorr
Ez így jó de ez csak álsurround....
Az igazi az optikai kábel!

rorr
Töltsd le a proper verziót a legelsõ verziónak voltak ilyen hibái....

rorr
Miért akarod azt frissíteni?
Szerintem lehet..... (x-box mekka?)

Eladó 1 éves xbox újszerû állapotban,csipelve, 120GB-os seagate merevlemezzel,kb 50 játékkal.Érdeklõdni itt: [email protected]

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Lehetne e az xbox dvd olvasójának frissiteni a
firmware-t ? ha igen hogyan, tudna ebben vki segiteni?
Az olvasóm tipusa: hl-dt-stdvdrom gdr8050l
Fontos lenne. elõre is köszi
CodeRed07
Sziasztok!Tudna nekem valaki segiteni xbox telepitesben?

Sziasztok
Nem tudja vki h hol lehet eredeti Fifa Street 1 et venni? Naon fontos lenne.Kösz.
Eladó Xbox!!! Karral,játékokkal pl.: Call of Duty 3, NFS Carbon, Dead Or ALive 3, Fifa Street 2 stb.... érd.: 06-70-3787431
Heló srácok. Kéne egy kis segítség. Kontrollert vennék, mert beszart az elõzõ, de nem akarok mégegyszer gagyit venni : a Logitech Cordless Attack-jára gondoltam (az az átlátszó zöld színû)...
Mi a véleményetek róla?
Általában az a bajom a vezérlõkkel, hogy túl kemény az analóg irányító rugója... sokkal könnyebb irányítani a gammákat, ha a rugó puha és kis erõkifejtés kell az elmozdításához ergo finomabb mozgások is kivitelezhetõk lennének... ami egy Halo partiban nagy kincs!!!
Mi a tapasztalat puha rugós irányítók terén? Jó lesz nekem ez a Logi ?
de mindegy, annyi hogy EIDE-s winyó kell bele, de bármilyen pc-s winyó belemegy!
Sõt ha hiszed hanem az xbox winyó is mûxik pcben:)
http://www.xbox-hq.com/html/xbox-tutorials-237.html
Ha tudsz angolul olvasd el ezt

CodeRed07
Azt tudjatok hogy a gyari 10GB os vinyo milyen marka es tipus?Gondolom nem mindeg milyet teszek bele.

CodeRed07
Nem chipes a gep."berakod a winyót, és leformázod, aztán telepít, és minden fasza:D" ezt hogyan tudom en megcsinalni?

CodeRed07
Hat en igy jartam.Nem volt benne vinyo

jó de lehet hogy õ winyó nélkül vette, ha használt, lehet rásóztak egyet amiben nincs winyó...

s73
Olyan nincs, régi box-ban alapból van vinyó, 8 vagy 10 Gb Seagate, vagy Wd

bele kell rakni egyet:)
ha chipes, akkor egyszerû, szétszeded a boxot, berakod a winyót, és leformázod, aztán telepít, és minden fasza:D
de sztem egyszerûbb ha beviszed ide, itt 5000ért még a winyót is megkapod, és be is rakják neked!http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=1733

bele kell rakni egyet:)
ha chipes, akkor egyszerû, szétszeded a boxot, berakod a winyót, és leformázod, aztán telepít, és minden fasza:D
de sztem egyszerûbb ha beviszed ide, itt 5000ért még a winyót is megkapod, és be is rakják neked!

CodeRed07
Teljesen kezdo vagyok

CodeRed07
Mi van akkor ha amit vettem xboxot abban nincs benne a vinyo?

s73
HA tudod utána közvetlen pc-rõl áttolni a cuccokat, akkor mindenképp.
Nem nagy ördöngõsség beletenni a pc-s olvasót sem, kell hozzá egy tápkábel-elosztó, és a tálcán kell kicsit vágni, hogy beférjen.

Armageddon, és amikor új játékot indítasz Konquest, akkor betölt, átmegy a fák fölött az anim, még látom az mbert is és pont akkor fagy le amikor az ember mögé kerül a kamera... abban a pillanatban, de olyan mintha a zene nem állt volna be, csak a game...

CodeRed07
SZerinted az megoldas ha vinyot teszek bele?

CodeRed07
mar mint az egesz oldalt