Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kösz a listát is, HALO-t pc-n játszottam és csak néztem h mitõl volt ez nagy szám, nekem nem jött be :( erõltettem pedig, sokáig elvittem, aztán meguntam ... (nem, nem a grafikával volt bajom, hanem a szimpla - mész, rádküldenek 5 szörnyet, lelövöd, megint mész - játékmenettel ... a sztori pedig igéretesnek tûnt az elején. többet vártam valszeg)
igy is érdemes lenne egy pillantást vetnem HALO2-re? :)
ahogy nézem amugy, fõleg 3rd person játékokat irtál, hááát hogyismondjam? nem a kedvenc stílusom :) RPG elemek sem vonzanak egy játékban, pc-n pedig fõleg ez a trend :(
prince jó ötlet, PCn is tetszett csak a bill+egér kombi borzalmas volt :(
Forza.
Bizonyára ismeritek az XBCt. Aki nem, annak röviden leírom. Ez egy progi a PCre, amivel tudsz neten játszani XBOXal ingyen. Kell hozzá egy csippelt XBOX EVOX-al, meg össze kell kötni FTPn az XBOXot és a PC. A programmal rácsatlakozol egy szerverre, az pedig elhiteti a boxal, hogy system link játék és így rá tudsz kapcsolódni. Nem kell Live. Szóval ha valaki akar talán játszhatnánk így.
Töltsük le az internetet!
Szerintem:
-Halo 2 Nagyon jó hangulatos kis gém, ha megszokod az FS irányítást nagyon jó tud lenni. Nemrég akartam is multizni nete, csak 1 éve nem, toltam és angyon elbénultam.
-Mortal Kombat Deception (nekem csak ez van meg, de ez elég bejövõs)
-Black mehet. Esztelen lövöldözés és hosszú vdeók, de nekem tetszik + szép graf
-Ninja Gaiden Black (csak ez van meg, a sima nem, de ez az egyik kedvenc játékom)
-Prince of Persia 1-3 (ezek a kedvenceim)
- Soul Calibur 2
-BloodRayne 2 (ha nem zavar, hogy kegyetlen nehéz és szereted a határtalan és sokszor értelmetlen vérontást)
Na ezek így. Burnoutom nincs XBOXra, csak 360ra, azon viszont jó, szóval gondolom sima XBOXra is. Autósokhoz angyon jó az irányítós és az FPSek is tökéletesen játszhatóak. Persze nem olyan mint bill meg egér és rendesen meg is kell ám szokni, de utáa menni fog faszául, figyeltek rá, hogy jó legyen. Blackban bejön, hogy olyan kicsit, mind a Doom film végén az FPS nézet. Meg amikor újratöltök homályos a háttér.
PC-n is akarok játszani tovább, nyilván bozonyos stilusok konzolon rémesek, ha közben pcd is van (fps/rts), igy az idõ nagyon korlátozott :)
A több játék, több exkluziv játék talán érv volt ezelõtt 3 évvel, amikor aktiv fejlesztés ment mindkét gépre, de mamár nem. És ez itt a klasszikus xbox topikja, nem a ps3 vs. 360 flametopik :)
Hogy ontopik legyek, mik az "alapjátékok" xboxra? Mondjuk, ha csak 3-5-10 játékot vehetek/szerezhetek meg, melyik legyen az a három vagy öt vagy tiz?
Tervem:
- burnout3, revenge (régebbiek milyenek? érdemes azokat vagy azokat IS?)
- DOA3 (régebbiek milyenek? jobbak, rosszabbak? grafikában gondolom a legujabb a legszebb)
- black (egy esély a konzolon fps érzésnek :D )
- mortal kombatok?
- ninja gaident régen sokan istenitették, érdemes?
Vagy rossz úton járok és totál mást kellene konzolon játszani? Vmi verekedõs mindenképp kell, mert az a mûfaj PC-n nagyon el van hanyagolva :(
Forza.
pc-n tolom sok-sok éve, be kell potolnom pár játékot és most lett elég olcso :) halál nemérdekel, ha 1 játék sem jön már ki rá, annyi game van, h ha 2 életem lenne, se tudnám kijátszani ... :)
Forza.
Azt szeretném még megkérdezni hogy az xboxon a pontos idõt hogy kell beállítani?
[email protected]
És ha írott játékot akarok át írni azt is a neroval kell?
Jah és chippelt a boxom
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Továbbá moddolt box kell hozzá ugye, chip v. softmod, vagy flash...
elõre is köszönöm
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Én megvettem a 360-at és már több mint egy hónapja be sem kapcsoltam. Összesen ment kb. 24 órát. Nagyon jól elvagyok a sima Xbox-os játékokkal.
Ha esetleg kell a 360, privizz. ;)
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
én most vennék sima Xbox-ot és szerintetek érdemes megvennem???
tapasztalokat várok!
elõre is kösz mindenkinek!
xbox rj45 kimenetére egy accesspoint, a pc-be pedig egy wifi kártya
Közben kiderítettem, az xboxklub.hu-s tutorialok alapján, hogy az xbox-om alaplapja 1.4-es
és vannak az alábbi verzióim, amiket az eredeti xbox nyitóképernyõn találtam a system info-ban:
K: 1.00.5101.01
D: 1.00.4817.01
Tehát akkor tutira nem lehet chip vagy flash nélkül wincsit cserélnem?
Inkább chippeltetném ha mindenféleképp muszály, milyen chip-et érdemes, van itt valaki aki Miskolckörnyékén van és meg tudja nekem csinálni?
A leírtak alapján (a géped nem volt megbontva) tényleg szoftmoddolt a géped. Ez annyit tesz, hogy a vinyóján felül vannak írva bizonyos fileok, onnan bootol be a gép. Tehát ha vinyót cserélsz akkor nem fog elindulni az Xbox. Ha mindenképpen vinyót szeretnél cserélni akkor csippezni kell a gépedet vagy ha régebbi verziós akkor esetleg flashelni a bios-át. Filmeket xp oprendszeres pc-rõl simán lehet streamelni, nem kell ahhoz az xbox vinyójára másolgatnod a divxeket. Megosztod a pc-den azokat a könyvtárakat ahol a filmek vannak és az Xboxon az XBOX MEDIACENTER-t futtatva már tallózni is tudsz a számítógépeden. Sok sikert!
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Az általad említett oldalon a fórumban kérdezz meg pár embert. Biztos tud segíteni.
Egyébként vannak olyan chip-ek amik forrasztás nélkül beszerelhetõk. A FAQ részben találsz rá képet. Minden képpen a chip a legjobb megoldás.
Vinyóról nagyon gyors a betöltés. Nekem egy 40GB-os van benne. Mondjuk nekem elég.
Üdv:
Totis
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Elõször is bocs a 4001-es hsz-ért, azt hittem fogom tudni szerkeszteni :-(
A lényeg:
Pár napja hozzájutottam egy xbox-hoz (sosem volt konzolom, de most rákattantam :-) ), ami az én netes utánajáráson szerint softmodos, szemmel láthatóan szétszedve nem volt (alján matricák, gumitalpak sértetlenek)
Nem tudom milyen cucc van rajta, tudok másolt játékokat használni, divx filmet lejátszni. Sehol sem láttam evox-ra vagy itt felmerült dolgokra utaló dolgokat.
Szerintem a gyári hdd van benne, ftp-zni be tudtam rá pc-rõl (nemtudom ez érdekes-e)
Ha esetleg az xbox verziója érdekes akkor talán holnap meg tudom mondani, mert holnap szétszedem kicsit kitakarítani (tudom, csak óvatosan :-) ), és az xboxklub.hu-n található tutorok segítségével meg tudom állapítani a verziót (remélhetõleg).
Amit szeretnék, hogy tudjon:
Szeretnék beletenni egy nagyobb (82g ibm) wincsit, és erre szeretném rakni azt a pár játékot amivel játszok, hogy ne kelljen lemezezni, meg gondolom gyorsabb is wincsirõl minden. (a mostani szoftverben is van játék felmásolás, fel is másoltam egyet (larry), de a wincsirõl nem akarta lejátszani, eredeti lemezre hivatkozott)
Természtesen a másolt/letöltött és kiírt játékot tudja lejátszani.
Ha filmet néznék (divx, xvid + ezekre felirat) akkor azt is le kellene tudnia játszani, illetve jó volna ha pc-rõl beftp-zve rá tudnám másolni, a filmeket, vagy akár a letöltött játékot is.
Hát nagyjából ennyi, remélem érthetõ voltam. Tudom sokat akarok, de jó volna ezt szoftveresen megoldani valahogy, hogy ne kelljen hardveresen hozzányúlni.
A hardveres chipmodnak számomra az egyetlen akadája, hogy borsodban lakok (miskolc mellett) és itt szerintem nem nagyon vannak emberek akik megcsinálnák.
Tehát van valami megoldás a számomra?
Elõre is köszönök mindenféle segítséget/útmutatást/mindent :-)
ugyanis ez egy gyujtogetos cucc, es a ref kod aze, aki eppen gyujtoget...
es aki reggel, annak is gyujtogetnie kell az embereket... akik majd ref code alapjan az O ajandekat kiharcoljak soha napjan :D :D :D
.: SiDoCiOuS :. :- www.XboxKlub.Hu -: :- www.WEB2AUTO.hu -: