Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sebaj legalább olcsobbak lesznek rá a gamek így könyebben tudok vele neten játszani

Totis
Sajnos nem. Bár van csekély rokonság a két hardware között de nem hiszem, hogy egy megszûntetett gyártású konzolra fogják a fejlesztõk átirogatni a kódot...

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

lehet-e 360 játékokat sima x-re vissza butitani?

Anubys
Banszag van... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Sheltem
Mostmár pihenj buzigyerek

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Totis
Tudom de jobb ekkorában játszani. Direkt úgy vettem LCD-t, hogy az akkor 55-ös tv-mnél nagyobb legyen a kép még 4:3-an is. <#vigyor1>
Szerintem nem turzít számottevõen és az XBOXKLUB-os XBMC nagyon jól néz ki rajta. <#vigyor>

Minden 16:9-es lcd tv-n 4:3-ban használhatóak a cuccok, csak át kell állítani és kész. Jobb és baloldalom lesz egy fekete sáv, ennyi. Egy 82 cm-es lcd tv 4:3 üzemben akkora képet ad mint egy 68 cmes CRT látható képmérete....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Totis
Nem zavaró, hogy széthúzza a képet. Szerintem nagyon jól néz ki így is. Forza eszméletlen jó rajta. A CoD3 is volt olyan mint a gépemen a CoD2 Geforce6600-val. Szóval szerintem nem rossz ez a gép csak a Microsoft "ügyes" üzletpolitikája miatt nem jön ki hozzá játék. Pedig szerintem az utolsó 1 évben kezték kihasználni teljesen az XBOX adta lehetõségeket.

arty
és menyire támogatják a játékok a szélesvásznu TV-t ? nem nyujtott a képe legtöbbnek alapbol ?

amugy, crt tv nézve nem nagyon van lemaradva pár pc-s cimet kivéve a box grafikája, van pár szép játék - napersze a crt jotékony hatása miatt jobbnak látszik, mint amilyen pl monitoron lenne 😊

Forza.

Totis
Én most akarok belerakni egy 160GB-s vinyót. Van egy felesleges.
A drive cserélve lett már mindenevõre. Szerintem nagyon jó kis gép.
A grafikája nagyon jó a 82-es LCD TV-n is.

nekem most nyáron két éves a boxom, félév egy év után behhalt a winyo ,mert gyári hibás voltaztán vettünk bele egy 80 gigásat azt már így zsír a box szinte azt mûvelek vele amit akarok és csak 14000 volt
Totis
A BOX-om már megvan vagy 1 - 1,5 éve. Nagyon szeretem. Azért a vinyóról való játék beolvasás lényegesen gyorsabb. Wii-t szerettem volna de sajna most nincs rá keret. Talán majd egyszer.

Amit még tervezek az XBOX-hoz venni az egy vezeték nélküli Logitech joy.

A CoD3-at csak ajánlani tudom. Szóval nem hittem volna, hogy ennyit ki tudnak hozni az XBOX-ból. Szerintem nagyon jól sikerült FPS.
A MoHAA nem tetszett rajta mert eléggé elcseszték a dolgot. Mármint a játékot, a küldetéseket, stb...

arty
ahogy nézem a hsz-eket, ez még nem volt:
IGN - best 25 xbox games of all time

Forza.

arty
itt van másik 25 iso creator program 😊 ISO tools

vmelyikkel csak összejön! 😊

Totis: cod1-hez nem volt türelmem, de a cod2-t végigtoltam (pc-n), s ha ennyire jokat irsz a CoD3-rol, lehet a Burnoutok után átgondolom 😊

Amugy ha bejönnek ezek a fajta gémek, miért nem inkább WII-t vennél ? Arra több ilyen van sztem...

Forza.

KILLER2
Nem. Megvana a gépemena játék, csak nem isoban van, hanem kitömörítve.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Ha a gépre másotam, akkor elindult. Csak nem akarok nagyobb wincsit bele, viszont a 2 játék nem fér el rajta egyszerre.

Totis
Vissza akarod csomagolni a kitömörített játékot?
A kitömörített játékot Nero-val vissza tudod írni DVD-re.

meg amikor néztem a az ninja gaiden sigmát ps3-ra gamespaoton akkor láttam egy olyat, hogy ninja gaiden black ogre challenge
na tényleg nem tudjátok, ha kitolom végre, mert ba...ot nehéz meg olyan drága minden nem gyõzök tartalékolni az elixereket
killer, ha kaptál olyat, hogy lily key akkor vágtass vissza oda ahol úgy kellet felvenni a ládát, hogy átkellet mászni a kötélen és a lépcsõ aljától jobbra
Totis
A Crash Nitro Kart nagyon tetszik. Ezt meg kell néznem élõbe.

Gondolkoztam azon, hogy lecserélem az XBOX-ot XBOX360-ra vagy Wii-re de biztos egy darabig nem fogom mert ezzel a játékkal elleszek egy darabig.

Totis
Van CoD3 XBOX-ra. Szerintem nagyon szép lett és izgalmas. Az elsõ FPS amit XBOX-al végignyomtam!

nekem is simán megy a quix vagy mi az😄

arty
nekem az perfektül megcsinált mindent, sok lámaállat alcoholos, néros imidzsét ...

mivel van gond? a game biztosan futna amugy? (hddrõl fut?)

Forza.

KILLER2
Nem tud valaki valami bizonyítottan mûködõ ISOgyártó programot? Mert én a quixel most csesztem el 2 DVD-t.

egész jónak néz ki!

KILLER2
Ezt nem is ismertem.

arty
és még1: Sonic Riders

Forza.

arty
killer2: kellemesebb az auto irányitása, mint vártam. árkádos, de pici kihivás azért van uton tartani a kocsit, nem 100% sinauto 😊 A 3. részt játszom, nagyon tetszik, néha már tul gyors és nem is látom mi történik, a kamera is picit lent van és a vége csatttt, gyönyörûen kivitelezve, remek a fizika! 😊

A minijátékok is jók, kedvenc pl. amikor egy keresztezõdésben egy "nekifutással" minél nagyobb tömegkarambolt kell csinálni és a törések alapján kapom a pontot, medált 😄 Sztem ez kötelezõ cím konzolon, ha valaki minimálisan szereti az autosokat - sztem. Remélem nem válik unalmassá 😊

Totis: Crash Nitro Kart

CoD3 is van xboxra? 😮 pc-s cod2-höz képest milyen? nekem már az is picit tul scriptelt volt, bár a gfx rendben volt ...

Amugy, ha a Forza tetszik, a Project Gotham Racing 2-t probáld ki! (ha még nem tetted) Picit árkádosabb, fõleg a környezet, de azért ott is kell "vezetni".

Forza.

Totis
Játékok amikkel én szoktam játszani:
- Lego Star Wars 1-2
- Call of Duty 2-3
- Forza Motorsport
- Metal Slug 4-5

Amit szeretnék még az valami olyan autóversenyes játék mint a Mario Kart DS-re vagy a Moorhuhn Kart. Ilyenrõl tudtok?

KILLER2
És milyen volt? Mármint a Burnout.

arty
nincs, XBMC-t tettem fel, sokkal többet tud és az xboxklub.hu -rol a telepitõ is letölthetõ (150 mb) ... (telepitõ imidzset kiirtam cd-rw lemezre, bootoltam rola, csináltam egy mentést, xbox reboot, ujrabeboot a CD-RW rõl, ilyenkor megy az FTP server a boxon, rámentem a gépemrõl totalcommanderrel, lementettem minden könyvtárat, majd "uj hdd", leformázott mindent, majd XBMC telepités, cvégül további hasznos dolgok E: re telepitése a CD-rõl és kész ...)

Végre frissitette a gyári DASH-t is a telepitõ, lett PAL60 kimenet állitási lehetõségem és az NTSC játékok így sokkal jobb képpel mennek a tévémen. Az XBMC pedig tényleg mindent tud, kulturáltabban épül fel, mint az EVOX... persze, ha nem kell vkinek medialejátszás, akkor ez végülis felesleges ... elõtte azt hittem, nekem sem kell 😄

És mindehez a forumban pokoli sok segitséget kaptam, eleinte azt sem tudtam h chipelt a gép ... 😊 Bocs, h kicsit hosszan válaszoltam, csak annyira örülök 😊)) Tegnap már burnoutoztam is, évek óta vártam a pillanatot 😄

Forza.

KILLER2
evox fent van?

arty
www.xboxklub.hu (forum) - sztem itt nagyobb az esélyed 😉 mint kiderült, az enyémben is van chip(használtan vettem, totál noob vagyok), ott ebben a témában nagyon sokat segitettek!

Forza.

CSOCSO
valakinek van xecuter 2.6 lite chipje??? ha igen pls kontakt me!
KILLER2
Kén kis segítség a Ninja gaiden Blackban. Chapter 4, miután kijöttem a bárból, mit kell csinálni? Bár ha minden igaz, akkor ez már a Chapter 5.

KILLER2
Az egyszer biztos, hogy qrva nehéz.

arty
mindenfelé azt olvastam, h a NG:B a legnehezebb játék boxon 😊 nem semmi, h te már majdnem kijátszottad 😮

Forza.

és, ha kiviszem master ninjan a gaident akkor??????5 chapterbe járok és egy nagyon nehéz
császtok halljátok nem tudjátok, hogy, ha megcsinálom az összes missionst a ninja gaiden blackbe akkor kapok-e vmit???48 kész és az eternal legend is.
arty
lampard99: érvek? picit részletesebben, miért jobb az xlink?

killer2: egen, a varázslósizé résszel van gondom 😄

co-op beat'em up játékot azóta sem találtam 😞 ugylátszik a játéktermi gépekkel ez a stílus teljsen eltûnt ... hacsak nem fanyalodok rá x-men vs. betmen féle marhaságokra ... lehet rá fogok 😄

Forza.

XBC egy szar!!! xlink-et használjátok ott minden féle fajta lehetõség van!!!

KILLER2
Azt a gémet nem si ismerem.
Soul Calibur tényleg elég fantasztikusérdekesvarázslósizé, de jó. Mortal Kombatok szintúgy faszák, szóval érdemes beszerezni.

arty
sikerült EGYETLEN mászkálós/lövöldõzõs címet találnom, egész nap gugliztam pedig 😞

Spikeout: Battle Street - erre ezt sem lehet egyszerre többen tolni csak lájvon 😞

Basszus, pár éve minden játékteremben álltak ilyen gépek, konzolra pedig nem született egy értelmes átirat sem ? Közben kimûvelõdtem, a stílus neve: BEAT'EM UP 😄 Remélem igy már nagyobb sikerrel járok ...

Soul Caliburról képeket néztem, picit földhözragadtabb verekedõsre gondoltam 😊 Najo, persze az MK sem az, de azzal száz éve még játszottam PC-n, ismerõs cimnek még "elnézem" 😉

Forza.

arty
köszi, utánaolvasok, átnézek pár review-t, ingame muvit 😊 tényleg nem lesz elég idõm még erre a pár játékra sem szeptemberig 😄 (mert akkor ujra melo és tényleg nem lesz semmi idõm konzolra)

+vennem kell egy második kontrollert is, valami nagyon olcsót, +RGB kábel, kompoziton csúnya ... tullépem a költségvetést rendesen 😊

Forza.

KILLER2
Verekedõsbõl a Soul Calibur 2t tudom nagyon ajánlani.

arty
... csak mert verekedõsbõl leszûrtem, hogy kell egy Mortal Kombat (talán az armageddon volt a legutolsó, miden egybe változat?) és talán a DOA3.

autósból vmelyik Burnout és a Forza Motorsport ill. teamxboxon még a PGR2-t is dícsérték 😊

és persze lehet hallgatok rátok és egy HALO2 is befigyel 😄 (SW:RC nem, nem jön be az univerzum, max a Battlefront tetszett lanon)

... de a scrollozós, verekedõs még mindig kellene 😄 Vki help!

Forza.

KILLER2
Hát ilyen most nekem se jut eszembe. Próbálgass, azt meglátjuk mi tetszik.

arty
kedvenc játékstilus? talán az autosok(szim és árkád is) vagy az FPS 😊 - de ezek PC-n. konzolom csak pár napja van, igy nemtom itt mi tetszik 😄 ki kell mindenbõl probálnom 1-1 cimet, utána el tudom dönteni ... nyilván fõleg olyanok, ami nincs PC-n.

teamxbox.com-ot tallózgatom egy jó, oldalscrollozós verekedõs, coop ketten játszható cím után, de reménytelen 😞 olyasmire gondolok, mint az õsidõkben játékteremben volt a double dragon, ha igy ismered ... vagy PC-n az abszolut csucs, a Fighting Force 😊 Biztos sok ilyen van boxra, de egyelõre nem leltem rá 😞 Szimpla játékmenet: mentek a pályán ketten, levertek mindenkit, fel lehet enni fegyvereket, stb... pálya végén boss és kész 😊

Forza.

KILLER2
XBOXon PoPknek a legjob az irányítása. ha a HALO nem tetszett, szeriotnem a 2 sem fog annyira. Azt én se értem, hogy mitõl dícsérték ennyire, de nekem tetszett. A történet egész jó, meg szépek a helyek és jó a zene. Játékmenet szempontjából néha tényleg kicsit egyhangú eleht, de ha csippeled a géped, akkor egy üres DVDt megér mindenképpen, legalább kipróbálni. Meg aztán ezt tolják multiban a legtöbben.
Milyen játékstílut szeretsz? Mert ajánalni azt tudok, van néhány gémem. szeritnem azért a Halo 2 egy próbát megér. Ja és mint FPS esetleg még a SW Republic Commando. El lehet vele lenni, jó kis lövöldözés és lehet utasítgatni a csapattársaidat.