Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Szerintem nem turzít számottevõen és az XBOXKLUB-os XBMC nagyon jól néz ki rajta. <#vigyor>#vigyor>
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
amugy, crt tv nézve nem nagyon van lemaradva pár pc-s cimet kivéve a box grafikája, van pár szép játék - napersze a crt jotékony hatása miatt jobbnak látszik, mint amilyen pl monitoron lenne 😊
Forza.
A drive cserélve lett már mindenevõre. Szerintem nagyon jó kis gép.
A grafikája nagyon jó a 82-es LCD TV-n is.
Amit még tervezek az XBOX-hoz venni az egy vezeték nélküli Logitech joy.
A CoD3-at csak ajánlani tudom. Szóval nem hittem volna, hogy ennyit ki tudnak hozni az XBOX-ból. Szerintem nagyon jól sikerült FPS.
A MoHAA nem tetszett rajta mert eléggé elcseszték a dolgot. Mármint a játékot, a küldetéseket, stb...
IGN - best 25 xbox games of all time
Forza.
vmelyikkel csak összejön! 😊
Totis: cod1-hez nem volt türelmem, de a cod2-t végigtoltam (pc-n), s ha ennyire jokat irsz a CoD3-rol, lehet a Burnoutok után átgondolom 😊
Amugy ha bejönnek ezek a fajta gémek, miért nem inkább WII-t vennél ? Arra több ilyen van sztem...
Forza.
Töltsük le az internetet!
A kitömörített játékot Nero-val vissza tudod írni DVD-re.
Gondolkoztam azon, hogy lecserélem az XBOX-ot XBOX360-ra vagy Wii-re de biztos egy darabig nem fogom mert ezzel a játékkal elleszek egy darabig.
mivel van gond? a game biztosan futna amugy? (hddrõl fut?)
Forza.
Forza.
A minijátékok is jók, kedvenc pl. amikor egy keresztezõdésben egy "nekifutással" minél nagyobb tömegkarambolt kell csinálni és a törések alapján kapom a pontot, medált 😄 Sztem ez kötelezõ cím konzolon, ha valaki minimálisan szereti az autosokat - sztem. Remélem nem válik unalmassá 😊
Totis: Crash Nitro Kart
CoD3 is van xboxra? 😮 pc-s cod2-höz képest milyen? nekem már az is picit tul scriptelt volt, bár a gfx rendben volt ...
Amugy, ha a Forza tetszik, a Project Gotham Racing 2-t probáld ki! (ha még nem tetted) Picit árkádosabb, fõleg a környezet, de azért ott is kell "vezetni".
Forza.
- Lego Star Wars 1-2
- Call of Duty 2-3
- Forza Motorsport
- Metal Slug 4-5
Amit szeretnék még az valami olyan autóversenyes játék mint a Mario Kart DS-re vagy a Moorhuhn Kart. Ilyenrõl tudtok?
Végre frissitette a gyári DASH-t is a telepitõ, lett PAL60 kimenet állitási lehetõségem és az NTSC játékok így sokkal jobb képpel mennek a tévémen. Az XBMC pedig tényleg mindent tud, kulturáltabban épül fel, mint az EVOX... persze, ha nem kell vkinek medialejátszás, akkor ez végülis felesleges ... elõtte azt hittem, nekem sem kell 😄
És mindehez a forumban pokoli sok segitséget kaptam, eleinte azt sem tudtam h chipelt a gép ... 😊 Bocs, h kicsit hosszan válaszoltam, csak annyira örülök 😊)) Tegnap már burnoutoztam is, évek óta vártam a pillanatot 😄
Forza.
Forza.
Forza.
killer2: egen, a varázslósizé résszel van gondom 😄
co-op beat'em up játékot azóta sem találtam 😞 ugylátszik a játéktermi gépekkel ez a stílus teljsen eltûnt ... hacsak nem fanyalodok rá x-men vs. betmen féle marhaságokra ... lehet rá fogok 😄
Forza.
Soul Calibur tényleg elég fantasztikusérdekesvarázslósizé, de jó. Mortal Kombatok szintúgy faszák, szóval érdemes beszerezni.
Spikeout: Battle Street - erre ezt sem lehet egyszerre többen tolni csak lájvon 😞
Basszus, pár éve minden játékteremben álltak ilyen gépek, konzolra pedig nem született egy értelmes átirat sem ? Közben kimûvelõdtem, a stílus neve: BEAT'EM UP 😄 Remélem igy már nagyobb sikerrel járok ...
Soul Caliburról képeket néztem, picit földhözragadtabb verekedõsre gondoltam 😊 Najo, persze az MK sem az, de azzal száz éve még játszottam PC-n, ismerõs cimnek még "elnézem" 😉
Forza.
+vennem kell egy második kontrollert is, valami nagyon olcsót, +RGB kábel, kompoziton csúnya ... tullépem a költségvetést rendesen 😊
Forza.
autósból vmelyik Burnout és a Forza Motorsport ill. teamxboxon még a PGR2-t is dícsérték 😊
és persze lehet hallgatok rátok és egy HALO2 is befigyel 😄 (SW:RC nem, nem jön be az univerzum, max a Battlefront tetszett lanon)
... de a scrollozós, verekedõs még mindig kellene 😄 Vki help!
Forza.
teamxbox.com-ot tallózgatom egy jó, oldalscrollozós verekedõs, coop ketten játszható cím után, de reménytelen 😞 olyasmire gondolok, mint az õsidõkben játékteremben volt a double dragon, ha igy ismered ... vagy PC-n az abszolut csucs, a Fighting Force 😊 Biztos sok ilyen van boxra, de egyelõre nem leltem rá 😞 Szimpla játékmenet: mentek a pályán ketten, levertek mindenkit, fel lehet enni fegyvereket, stb... pálya végén boss és kész 😊
Forza.
Milyen játékstílut szeretsz? Mert ajánalni azt tudok, van néhány gémem. szeritnem azért a Halo 2 egy próbát megér. Ja és mint FPS esetleg még a SW Republic Commando. El lehet vele lenni, jó kis lövöldözés és lehet utasítgatni a csapattársaidat.