5250
Xbox
-
maka2 #4329 NE is ÍRJATOK!!! -
maka2 #4328 Hát nem muszáj megvenni csak írtam hogy van, nekem már nincs xboxom csak ez a két játék megmaradt, de ha törvénytelen akkor MÁR NEM ELADÓ!!! -
#4327 akkor meg sok az ezer és ráadásul törvénysértés árulni :) de ahogy gondolod ;) -
maka2 #4326 Bocsi nem írtam hozzá hogy nem eredetiek!!! -
#4325 A Black mondjuk nekem sem lenne utolsó feltéve ha eredeti... -
#4324 ha eredetiek, akkor a black kell egy ismerősnek! dobj privit elérhetőségeddel pls! (mail/tel.szám) -
maka2 #4323 Eladó két xbox-os játék: Black és az NBA 2k7. 1000ft/db
Priviben lehet érdeklődni!! -
turho #4322 Eladó egy gyakorlatilag használatlan tuningolt Crystal verziós XBOX. Karcmentes, doboz, papírok, kábelek, joypad.
A gépben egy vadonatúj Seagate Barracuda 80 Gigás vinyó, XenoFX (Aladdin) modchip, és egy mindentvivő ritka Samsung SDG-605 típusú dvd-rom található. (CD-r alapban, azaz mp3 és divx cd-lejátszás).
Fényképet szívesen küldök mailcímre, ára 40 k. PÜ, Posta OK. -
#4321 Ha megveszi :) Ha nem akkor hirdesd meg express-en :) -
Tacsi93 #4320 De én 60 játékot és egy vezeték nélküli kart is adok hozzá.
De gondolkoztam az áron és 40.000-ért is odaadom akinek kell -
#4319 SSX -
Zozo76 #4318 Mondjatok mar olyan XBOXos jatekot amiben teli sprotok vannak. pl sielles vagy valami. Ja es szep legyen, hofedte hegyek, na ilyen. -
#4317 melyik fórumban kérjek a 360 topikban? Itt v blackcats? -
#4316 2 napja elvették a poweruser jogom, igy már nem kapok meghivot bc-re :( néha nézegesd, szokott lenni 1-1 napra free reg... én is igy jutottam be :) esetleg probálj meg kérni a 360 topikban, ott többen vannak :)
a skyxboxra is ez igaz, csak az sztem egy sz*r trekker, buta szabályokkal :) -
#4315 Elsőt ismerem, még nem tudtam reggelni, másodikat már ismerem, és azon se tudok reggelni, meghívót tudsz küldeni esetleg? :D -
#4314 az smswarez oldalak fele olyan megbizhatoak sincsenek mint egy privát torrentoldal :)
http://bt.xbox-sky.com
http://www.blackcats-games.net -
#4313 Másik
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valaki tud ajánlani olyan oldalt ahonnan lehet lekapkodni xbox játékokat? torrent is jó, de inkább valami fizetős-megbizhatóra vágynék (wco és play.dy.hu kilőve) -
#4312 Nekem már van egy, 27ért vettem, ezért néztem mikor kibökted az 50e ajánlatodat, ráadásul vadiújat is lehet kapni 35-40ért -
#4311 ma volt idő haverral kicsit MK Shaolin Monks-ozni... asszem ez a top co-op játék xboxra :D
szép, 60fps, véres, látványos bunyók, kombók, scrollozós, egyképernyős-nem osztott, jo irányitás, remek HAVOK fizika, ... sztem ennél többet egy játékbol nem lehet kihozni :)
------------------------
SW3 coop modja NEM a rendes story modot adja, hanem pár agyatlan hentelős pályát :( teljesen értelmeten, nem tom miért nem lehet a sztori modot játszani, mikor az AI ott végig ottvan és játszik, az lehetne kontrolleres player is :( -
Tacsi93 #4310 Te megvennéd vagy csak kiváncsi vagy mennyiért adnám el? -
#4309 Nézz körül
és állapíts meg te egy reális árat :) -
#4308 jah :( ami még idegesitő, h az átvezetőket nem lehet léptetni.. szerencsére a dvdn van egy konfig fájl, amiben át lehet irni, h léptethesd, igy kiirva ez a gond már nincs :)
biztos élvezet lehet frusztráló és idegesitő játékokat késziteni :( -
#4307 de utálom az ilyen köcsög játékokat, amit nem lehet ketten végigvinni!
előbb játsz egyedül azt ugyanazt ketten, tök sz@r!
amúgy nekem is megvan és ez elég idegesítő benne... -
Tacsi93 #4306 Ok. Akkor mondd meg te mennyire gondoltál.
?? -
#4305 55ért használt flashelt xbox360, adj picit jobb árat neki :) -
Tacsi93 #4304 50.000Ft körül.
Kell? -
#4303 nah, megvan :) (minden megcsinalt misszio utan elerheto egy coop kuldetes) -
#4302 azt nem tudja vki, h a sw3: revenge of the sith ( http://games.teamxbox.com/xbox/990/Star-Wars-Episode-III-Revenge-of-the-Sith/ )
coop gamemódja hogyan hivhato életre? csak mert halványabb a menüpont és nem lehet kiválasztani, csak a versus modot :) -
#4301 mennyire gondoltál érte? -
#4300 gamefaqs.com Ha ott nem találsz, akkors zeritnem nincs is hozzá. Da ha van evoxod, akkor lehet, hogy trainert találsz hozzá. -
#4299 hellósztok!
A Call of Duty:Finest Hour-hoz kéne cheat nem találok sehol lécci segítsetek kösz. -
turho #4298 Nos, a készülék megvan, a pc-s drive beépítésre kerül szerdáig, nagy vinyóval, chippel, zsír dobozban 40 k. Fotó lesz ha kel, PÜ. (Magyar XBMC oprendszer, saját xboxklubos természetesen) :D -
neonguy #4297 elado crystal limited edition xbox, hozza egy crystal kontroller, eredeti beepitett vinyojaval, plusz 94 gamma a konzol eletenek utolso 2 evebol. tulnyomoreszt. 35.000 huf. ja es tenyleg el szeretnem adni, ugyhogy ha valakit erdekel, nyugodtan keressen meg. koszi. -
#4296 Hát igen, ez igaz. Csak a 360at meg pont elb***ták. -
#4295 egen, de ugye későn jöttek és nem is vették elég komolyan a konzolt ... nézd meg, a 360 esetén megvették az egész fejlesztői iparágat kilora - mák nekik, h a ps3 jött ráadásul későn és drága is :) -
#4294 Ja. Azért szívesen látnék XBOXon God of War-t, meg hasonlókat. MS nagyon elcseszte itt, ohg ycsinált egy jó kis gépet és alig adott rá ki játékot. Mert különben simán sikeresebb lett volna, mint a PS2. -
#4293 jah, MS elég "paraszt" ebből a szempontbol ... a jóval erőtlenebb ps2-re meg ontják a gémeket, az se gáz már, ha csak 15fps-el megy :) -
#4292 Sosem gondoltam volna, ohgy megjelenik még valami XBOXra. -
turho #4291 Pár napon belül lesz egy majdhogynem szűz (értsd: karcmentes szinte használatlan, doboz is szép állapotú) Crystal boxom eladó, chip, 60-as vinyó, 40 k. jah, és elméletileg PC-s drive lesz beépítve, a klasszikus 8163B mod. -
#4290 Ratatouille, uj 3d platformjatek xboxra (megjelenés: Jun 26, 2007)
http://www.xboxseeker.com/screens/ratatouille.html
képek: (ha müxik a link)