Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hat dogojjenek meg hogy nincs tobb jatek..nemertem...annyi minden ment frankon,szebben,jobban,magasabbra mint ps2 n vagy barmi...bruhuhuhu huuu
akkor most arak is lemennek verbe mi!?>para...
akkor most arak is lemennek verbe mi!?>para...
Többek között, hogy mûáködjön. Nem kell semi extrára. Mködjön, azt kész. Viszont nem árt, ha chipelt és van rajta evox vagy hasonló dashboard. (nem tudom, mennyire lehet érteni)
Töltsük le az internetet!
Sziasztok!
Gondolkodtam és lehet hogy veszek egy Xbox-ot, most már elég jó áron vannak, használtak is. Mire figyeljek vásárláskor?
Gondolkodtam és lehet hogy veszek egy Xbox-ot, most már elég jó áron vannak, használtak is. Mire figyeljek vásárláskor?
Hát a játék elég szép, de ezen kívül mindössze egy fegyvercentrikus baromság.
szal black tényleg nehéz, én meg már szégyelltem, h easyn nyomom 😮
mediumon kezdtem, de a második pálya már nem sikerült sehogy sem 😞 még easyn is vannak olyan helyek, ahol egyszerûen nincs EÜ csomag lerakva és a hullák sem ejtenek el semmit... még jó, h lõszer van dögivel 😄 Isten hangjuk van a fegyvereknek sztem, számomra ez adja a fõ hangulati elemet, nameg a "rombolható" terep 😊 Emellett a legszebb játék xboxon sztem.
mediumon kezdtem, de a második pálya már nem sikerült sehogy sem 😞 még easyn is vannak olyan helyek, ahol egyszerûen nincs EÜ csomag lerakva és a hullák sem ejtenek el semmit... még jó, h lõszer van dögivel 😄 Isten hangjuk van a fegyvereknek sztem, számomra ez adja a fõ hangulati elemet, nameg a "rombolható" terep 😊 Emellett a legszebb játék xboxon sztem.
Forza.
Én is egér+billben vagyok jó, szóval....
Black geci nehéz, CoD3at nem próbáltam. Halo 2 fasza. De ha tudsdz vbalami másik system linken játszható játékot szólj és akkor azon toljuk. Mert azért jó lenne.
Black geci nehéz, CoD3at nem próbáltam. Halo 2 fasza. De ha tudsdz vbalami másik system linken játszható játékot szólj és akkor azon toljuk. Mert azért jó lenne.
Banner jolenne, bár picit késõ 😄
én naon béna vagyok FPS-ekben, ez a kontroller nekem még iszonyu fura (bill, egér után)
Blacket játszom, EASYn is küzdök 😄 Van vmi auto aim is, de nem jöttem rá hogy müxik ... COD3 is fura, de ez ugyse tetszik annyira. Halo2 érdekes, sztem ez a legkönnyebb a 3 közül: mondjuk persze EASY-n nyomom ezt is 😄
függetlenül ettõl, egyszer megnézném hogy játszanak a régi kontrolleresek FPS-t 😊 játékélményt nekem gondolom nem fog jelenteni, de ha összejönne egy idõpont, megprobálnék menni énis 😊
én naon béna vagyok FPS-ekben, ez a kontroller nekem még iszonyu fura (bill, egér után)
Blacket játszom, EASYn is küzdök 😄 Van vmi auto aim is, de nem jöttem rá hogy müxik ... COD3 is fura, de ez ugyse tetszik annyira. Halo2 érdekes, sztem ez a legkönnyebb a 3 közül: mondjuk persze EASY-n nyomom ezt is 😄
függetlenül ettõl, egyszer megnézném hogy játszanak a régi kontrolleresek FPS-t 😊 játékélményt nekem gondolom nem fog jelenteni, de ha összejönne egy idõpont, megprobálnék menni énis 😊
Forza.
Nem XBCzünk valamikor? Mondjuk Halo 2vel?
tudja valaki használni az xlinket? Ha valaki, az priviben keressen már meg, mert kéne egy kis segítség. Köszi.
Ja és nem kéne egy banner?
tudja valaki használni az xlinket? Ha valaki, az priviben keressen már meg, mert kéne egy kis segítség. Köszi.
Ja és nem kéne egy banner?
reklám helye😄
Sziasztok!
www.konzolpiac.hu
Használt gépek és kiegészitõk hihetetlen árakon.
www.konzolpiac.hu
Használt gépek és kiegészitõk hihetetlen árakon.
Hát igen arty...
Totis: Igazad van, a COD3 elég cool, de kéne szerezni egy smartjoyt, mert anlóggal irányítani nem olyan jó, megszoktam már, de azért sztem egérrel jobb lehet, bár az is igaz hogy az meg tönkreteszi a konzol feelinget😊
Totis: Igazad van, a COD3 elég cool, de kéne szerezni egy smartjoyt, mert anlóggal irányítani nem olyan jó, megszoktam már, de azért sztem egérrel jobb lehet, bár az is igaz hogy az meg tönkreteszi a konzol feelinget😊
CoD3 tekinthetõ szerintem a hattyúdalnak! Ezt megérdemelte a BOX.
Nagyon jóra sikeredett.
Nagyon jóra sikeredett.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Az utolsó játék ami kijön Classic XBOX-ra?
Talán ez...
Talán ez...
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Játszott valaki a MOHAA legutolsó részével? Szerintem eléggé nehéz a játék. Sajnos elakadtam valami sivatagi pályán. Eszméletlen nehézre sikeredett.
jah, azt nem irtam, h épületek is pusztithatoak, örtoronyba 2 RPG és máris omlik össze a katonák alatt 😊
Forza.
uh, nem rossz üzlet 😊
Én meg ma reggel nekiálltam Mercenaries-nak, abba se tudtam este 6-ig 😄 Perfekt a játék! Ami eddig legjobban tetszett, észak koreai rakétákat kellett a kinaiak(?) megbizásábol felrobbantanom ... 3rd person shooter amugy, majdnem GTA szabadsággal ... a különbözö nácioktol lehet küldiket felvenni, s ez alapján kapunk pénzt ill. reputáciot. A pénzt el lehet költeni jármüvekre, fegyverekre, eü csomagra, légitámogatásra, stb stb stb ... Orosz maffiánál nem állok jol, miota kinaiaknak likvidáltam pár fö maffiaembert, ilyenkor nem nagyon tudok küldetést kapni tõlük ...
sztem jó játék, jól is néz ki, burnout mellett most éreztem ujra, h nagyon megérte ez a konzol 😊
Pandemic csinálta, aki a Battlefront 1-2-t is (lucasartsnak)

Én meg ma reggel nekiálltam Mercenaries-nak, abba se tudtam este 6-ig 😄 Perfekt a játék! Ami eddig legjobban tetszett, észak koreai rakétákat kellett a kinaiak(?) megbizásábol felrobbantanom ... 3rd person shooter amugy, majdnem GTA szabadsággal ... a különbözö nácioktol lehet küldiket felvenni, s ez alapján kapunk pénzt ill. reputáciot. A pénzt el lehet költeni jármüvekre, fegyverekre, eü csomagra, légitámogatásra, stb stb stb ... Orosz maffiánál nem állok jol, miota kinaiaknak likvidáltam pár fö maffiaembert, ilyenkor nem nagyon tudok küldetést kapni tõlük ...
sztem jó játék, jól is néz ki, burnout mellett most éreztem ujra, h nagyon megérte ez a konzol 😊
Pandemic csinálta, aki a Battlefront 1-2-t is (lucasartsnak)

Forza.
na leütöttem ma az ebay-en egy chippelt xboxot 2 kontrollerrel meg vagy 20 játékkal, távirányítóval kemény 22ezerért postaköltséggel.
flashelt, chippelt vagy alaplapi bios flashelt? amugymeg egy telefon a boltba nem kerül semmibe ...
de sztem add el használtan mondjuk 20-25ért, s vedd meg olcsobb helyen mint az 576 ... igy kb. 30al lesz olcsobb a konzolod, mintha a leirt modot választanád ...
de sztem add el használtan mondjuk 20-25ért, s vedd meg olcsobb helyen mint az 576 ... igy kb. 30al lesz olcsobb a konzolod, mintha a leirt modot választanád ...
Forza.
azt le lehet vhogy asszem törölni vidd be egy konzol boltba ott megmondják
Helo!
Most láttam egy honlapon hogy van ez a "válts új konzolra és a régit 20.000 ért beszámítjuk" címû akció egyes boltokban. Ha az xboxom flashelt akkor azt is képesek bevenni? Ha nem akkor vhogy vissza lehet csinálni hogy ne legyen az?
Most láttam egy honlapon hogy van ez a "válts új konzolra és a régit 20.000 ért beszámítjuk" címû akció egyes boltokban. Ha az xboxom flashelt akkor azt is képesek bevenni? Ha nem akkor vhogy vissza lehet csinálni hogy ne legyen az?
bocs, baromságot írtam... az Xbox-nak csak optikai kimenete van.
srácok, hogyan tudnék az Xbox Toslink optikai bemenetével digitálisan zenét rögzíteni? van egy optikai kimenetû LD-lejátszóm, de a PC-mben csak optikai kimenet van.
Hellósztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan kell kitörölni az xbmc-vel az MS soundtracks-bõl a zenéket??
elõre is köszönöm
Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan kell kitörölni az xbmc-vel az MS soundtracks-bõl a zenéket??
elõre is köszönöm
Forza.
6000 pénzt szeretnék kapni érte
ha érdekel valakit csak hajrá, vagy itt a fórumon vagy priviben😊
ha érdekel valakit csak hajrá, vagy itt a fórumon vagy priviben😊
Kellene csinálni egy XBOX listát pár képpel per játék.
Amit linkeltél nekem is tetszik. Az ilyeneket szeretem. Jó lenne valami hasonló mászkálós kardozós mint az Arthur...
Amit linkeltél nekem is tetszik. Az ilyeneket szeretem. Jó lenne valami hasonló mászkálós kardozós mint az Arthur...
bakker, 2 hete öltem volna érte 😊 azota sikerült gariztatni a "régit"
amugy, találtam beat'em up játékot, sajnos nem szimpla a játékmenet hanem küldik vannak 😞 Warriors a cime, Rockstar csinálta. Van 2 player coop is, combok, jo fizika, szétverhetõ berendezés, rendõrkocsi, használható fegyvernek csomo minden ...
vmi wipe-out klónt tudtok boxra?
amugy, találtam beat'em up játékot, sajnos nem szimpla a játékmenet hanem küldik vannak 😞 Warriors a cime, Rockstar csinálta. Van 2 player coop is, combok, jo fizika, szétverhetõ berendezés, rendõrkocsi, használható fegyvernek csomo minden ...
vmi wipe-out klónt tudtok boxra?
Forza.
mennyibe?
Hi all!
Lehet hogy nem ez a legmegfelelõbb hely erre, de van egy eladó 1x használt xbox controllerem. Érdekel ez valakit?
http://www.olcsobbat.hu/products/product-1004743.html
Lehet hogy nem ez a legmegfelelõbb hely erre, de van egy eladó 1x használt xbox controllerem. Érdekel ez valakit?
http://www.olcsobbat.hu/products/product-1004743.html
én is...
Úgyis lassan járni fogok arrafelé. Majd leírom, hogy mi volt készleten...
Úgyis lassan járni fogok arrafelé. Majd leírom, hogy mi volt készleten...
vhol láttam king kongot, 1490ért ujonnan 😄 relativ h mi a sok ... de ez a linkelt oldal tényleg olcson kinál mindent, biztos benézek vmikor a boltjukba, ha arra járok!
Forza.
van egy bolt ahol 1500ért lehet kapni játékokat, sok fajtát, használtak, de jó állapotúak:
http://konzoljatek.extra.hu/index_elemei/page0002.htm
http://konzoljatek.extra.hu/index_elemei/page0002.htm
Szerintem 3k-ért egy játék nem sok. Ha jobban körülnézel fórumokon egész jókat össze lehet szedni. Pl. Forza Motorsport-ot láttam 3eFt-ért amit szerintem még alkudni is lehetett volna.
mennyibe kerul egy regi xbox jatek eredetibe boltba kb?!?3 k sok erte?mongyuk egy turok evolutioner?
sztem ebay-el vagy valami kinti bolttal jobban jársz, itthon 1részt alig látni polcon xbox játékot (csak 360 mindenhol), másrészt egy burnout3 12ezer, amit pl én kerestem és találtam, de meg persze nem vettem ... 😞
Forza.
Nekem is széthúzva vannak a játékok.
Mortal Combat-ot néztem én is de mindig megvert még a gép is úgyhogy letettem róla.
A Crash Nitro Kart-ot kiadták itthon?
Mortal Combat-ot néztem én is de mindig megvert még a gép is úgyhogy letettem róla.
A Crash Nitro Kart-ot kiadták itthon?
közben láttam 16:9es TV-n az xbox-ot ... sajnos sok játék cseszik rá, h a dash szélesvásznu tévére van allitva, õ csak 4:3-ban fut 😞 még jo h volt a tv-n olyan opcio, h csak a széleken torzitson, középen jó arányban látszott minden ... hát igen, jól nézett ki minden a szélesképernyõs TV-n (82cm CRT volt), ehez képest a 72 centisemen pici 😊
rá kellett jönnöm arra is a hétvégén, h a verekedõs játékok (pl mortak kombat, DOA) nem fekszenek nekem 😞 mindenki megver multiban 😞 😄 ezért hiányzik egy jokis coop beat'em up ... végre nem én szivnék, hanem a gép 😊
rá kellett jönnöm arra is a hétvégén, h a verekedõs játékok (pl mortak kombat, DOA) nem fekszenek nekem 😞 mindenki megver multiban 😞 😄 ezért hiányzik egy jokis coop beat'em up ... végre nem én szivnék, hanem a gép 😊
Forza.
Megfelelõ ajánlat esetén elcserélném Xboxomat Sony PsP- re vagy 1. 5 GHz feletti laptopra. Az Xboxhoz két darab S Controller, egy eredeti DvD távirányító és infra vevõ, rengeteg játék / kb 40- 50 darab, közöttük eredetiek is / Advanced RGB kábel / optikai hangkimenet és S- video /, telepítõlemez, EvoX magyar menürendszer és Chip van benne amivel CSAK az újraírható DvD lemezt nem játsza le, egyébként mindent játszik, filmeket, zenéket, fényképeket.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
backward compatibility frissítést feltetted a 360-ra?
Sziasztok!
A következõ játékot az egyik isemrõsömnek kiírtam: Ninja_Gaiden_Black_Pal-Xbox360, de azt mondja, hogy a Box-a 1-es verzióra hivatkozik. A játék mappájában volt egy .dvd fájl amin belül nem a szokásos: LayerBreak=1913760
volt, hanem ez: LayerBreak=1913776. Én ezt a másodikat használtam hozzá. Ez lehetet a baj?
Kérem segítsetek.
Válaszotok elõre is köszönöm.
A következõ játékot az egyik isemrõsömnek kiírtam: Ninja_Gaiden_Black_Pal-Xbox360, de azt mondja, hogy a Box-a 1-es verzióra hivatkozik. A játék mappájában volt egy .dvd fájl amin belül nem a szokásos: LayerBreak=1913760
volt, hanem ez: LayerBreak=1913776. Én ezt a másodikat használtam hozzá. Ez lehetet a baj?
Kérem segítsetek.
Válaszotok elõre is köszönöm.