5250
Xbox
  • rooney8
    Én amikor letöltöttem a Splinter Cell Double Agent-et akkor egész nap csak azzal játszottam azt most megmár vagy 3 hónapja porosodik a polcomon (én is úgy 60-70%-nál tartottam). Már meguntam hogy mindenhova lopakodva kell menni csöndbe kell megölni mindenkit, hát ez van :(
  • arty
    GUN ... szokásos hibába estek a készitők: boss sima ember, de fél orát kell lőni, mig a társaknak 1-1 lövés elég ... szánalmas.

54%-nál járok, de lehet abbahagyom, ez totál illuziorombolo. nem a megölés nehézsége, hanem a teljesen elrugaszkodott játékmenet ami igazán idegesit.
  • arty
    easports ... fene se tudja :)

totis: tegnap még megvolt!
  • rooney8
    Hát, elég kicsi rá az esély. kb. 5 százalék
    Hivatalosan nem mondták hogy simára is kiadják, de hát csodák vannak
  • lampard99
    most akkor meg jelenik sima x-re a fifa 18?
  • rooney8
    a fifa 08-at
  • rooney8
    Hát én se szeretem az amcsi focit. De ez meglepetésszerű volt vagy már közzé tették régebben is hogy x-re is kijön? mert ha nem akkor még van esély rá hogy kiadják
  • Totis
    ÁÁÁÁÁ!
    Reggelt!
    Sajna a kontrollert lekéstem. 1 hetet nem voltam net-közelbe.
  • arty
    ha mákod van ez még leérhet ... ( regelj blackcats-games.netre ;) )
  • KILLER2
    Jól hangzik. Asszem én is beszerzem XBOXora. Mondjuk a PC is meggondolandó. De asszem maradok az Xnél. Neked honnan van meg? Esetleg nem tudsz hozzá valami működő to****tet?
  • arty
    én a GUN-t kezdtem el, tegnap ota belenyomtam vagy 4 órát :) a mellékküldiket is annyira élvezem, h a főszálra még alig szántam időt :D

nagyon szép a játék, talán az X legszebbje, néha be is szaggat ... de nagyon meg van csinálva, simán eléri a call of juarez szintjét :) csak a szabadság nagyobb... western GTA :D nem is értem, hogy maradt ez eddig ki, pedig volt PC-n is
  • KILLER2
    Nemá, téged sem? :D
    Én most nekiálltam a Ninja Gaiden Blacknek, de már a második pályán szívok a lovasokkal.
  • arty
    különben ide irtam volna? ;)

kár h amifoci, ami kurvára nem érdekel :D fifa08 lesz vajon ... ?
  • Gunner
    Mostmár biztos újra fellendül a piac
  • KILLER2
    Ja. Csodálkoztam rajta,m nem hittem volna, hogy adnak még ki játékot XBOXra.
  • DJS8
    classic-ra ?
  • Scapolite
    Sziasztok!
    Lenne 1 xbox-om eladó.Érdekelne valakit?
    Van hozzá kb 20 game,karcmentes,gyári dobozban.
  • Minstrel
    az xbox-ra megjelent medal of honor-ok közül van amelyik ugyanaz, mint a pc-s, csak más névvel?
  • arty
    ujabb game jött ki XBOX-ra: NCAA Football 08
  • arty
    van valakinek működő GUN verziója? :) (ami mondjuk hdd-ről is fut)
  • arty
    ha a cél a minél bonyolultabb, minél nagyobb eséllyel rossz dvd gyártása, akkor csináld továbbra is :) imgburn amellett, hogy egyszerűbb, még "szabványos" isokat is ir, nem ilyen nero-másolatot :)
  • öregharcsa
    gyerekek ha valami iso-ban van mi a tökömet trükköztök vele???
    áruljátok már el nekem mi a jó a mazochizmusban? mert ez már azt súrolja...

egyszerű mint a facsipesz...dvd decrypter indít(imgburn)->isot behúz-> burn!!!
    mi ezen olyan mérhetetlenül bonyolult hogy mindenféle daemon meg egyéb programokat kell ehhez használni???
  • DJS8
    Na én ugy irom ki a játékokat hogy megnyitom a képfájlt daemon-tools-al és Nero 7-el cdről-cdre írom meg 4X-szeresen és beolvassa :)
  • cicai
    okés, nah ez már segítség volt
  • arty
    imgburn elindit
    MODE menüpont, WRITE
    betallózod az ISO-t és irod.
  • cicai
    de arra még mindig nem kaptam választ hogy mivel írjam ki. Kérlek titeket erre még válaszoljatok
  • cicai
    ok, köszi
  • lampard99
    AZ ISO -T KELL KI ÍRNI EGY DVD-RE NE CSINÁLJ VELLE SEMIT MÁS A LÉNYEG 1 DVD-N 1 ISO FÁLJ LEGYEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • cicai
    akkor az IMGburn?
  • arty
    képes rá, csak esetleg nem RAW modban fogja kiirni (=gond)
  • öregharcsa
    akkor nero-val adatot írtál(ha isot látsz a lemezen)...ai imgburn meg visszaírja az "eredeti" lemezképet...(erre képes a néró is)
  • cicai
    de várjál, ha IMGBurnak írom akkor kicsomagolja írás közben az ISO-t. Ha meg Neroval akkor simán megírja ISO-nak. Akkor az IMGburnal kell? Mert a PS2-t azzal.
    Köszi
  • DJS8
    kössz a cheat oldalt Killer! sorry hogy elfelejtettem megköszönni :D
  • cicai
    okés, köszi
  • lampard99
    a lényeg hogy CSAK az iso -t írd ki egy dvd-re
  • cicai
    sziasztok
    A játékokat IMGBurnal meg DVD decrypter is meg lehet írni?
  • arty
    szerencséd van, van egy kiválo darab, k. olcsón:
    http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=100067

2k, logitech, volt ilyenem és olyan mint az eredeti S kar!!! Még alkudoztam az eladoval, végül nem kellett havernak. Szvsz nagyon jó vétel! (nem az enyém, nem önreklám)
  • lampard99
    hello szeretnék venni egy Használt joy-t olcson a lényege hogy müködjön!!!!!!!!!!!!!!!!!!(de ne két percig)
  • Zozo76
    koszi ;)
  • Gunner
    Szólok BSA, meglátjuk mit szólnak majd hozzád :D