Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez is még gyanus lehetett volna számodra, ha jobban átnézed a honlapját:
"special skills
* fluent in German, Hungarian, English "
ezexerint nem én néztem be 😛
Forza.
itt a weblapja<#dumcsi>#dumcsi>
megnéznék egy videot, hogy nyomod 😊 normalon nekem csak az elsõ pálya sikerült ...
Forza.
az eddig játékban hallott legjobb fegyverhangok miatt engem végig lekötött, hasonlo okokbol imádtam anno a soldier of fortunet is 😊
a szintén léptethetetlen stáblistán látom h az audioért részben Marx Zsolt felelt ! 😄 wow, magyar és mennyire jót alkotott 😊
van amber, aki ezt a játékot normalon, netan hardon tolta végig? 😄 bill+egérrel bármikor, de kontrollerrel ez azért elég durva ...
Forza.
bongeszo: amikor a kamera olyan laposan all, h a haver karakterétõl nem látom szegény alacsonynövésû Gimli-t, akkor azért azt mondom, gáz 😄 Tényleg több ilyen játék kellene, csak más környezetben, léptethetõ videokkal és normális kamerakezeléssel 😊
Amugy, a coop totál más sztori, mint a single ?
Forza.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
sõt ilyen játékból kéne sok!😊
MK Shaolin Monksa nincs vkinek ? 😄
LOTR: ROTK egy szar game, EA bekaphassa.. coopban a kamerakezelés egy vicc, gyak használhatatlan 😞 Pedig ... továbbra is a fifa07 a kedvenc tobbjatekosososom 😄 Szégyen!
Forza.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
játék fordítókat keresek XBOX, PSP játékok magyarításához! Aki kedvet érezne hozzá, és angol tudása bõségesen megfelelne erre a célra, az kérem jelentkezzen a KonzolozZ weboldalon.
Legfõként a Shenmue 2 magyarításához kéne egy tisztességes fordítógárda...de sok másik munkálatokban is várnám segítségeteket, hogy minnél nagyobb tárházát tudjuk felvonúltatni a magyarúl megjelenõ játékoknak.
Mindenki segítségét elõre is köszönöm.
És aki csak letölteni akar, annak is KonzolozZ
Töltsük le az internetet!
anno láttam ps2 videot, egy klasszikus, 2D, scrollozo shoot-em up volt, brutális 3d effektekkel felpaprikázva... hatalmas BOSS-okkal a pályák végén 😊 na, azt sajnálom, h ilyet nem találok x-re 😞 (csak régi, árkád verziok emuját)
mire konzolom lett, kihalt a 2 müfaj amit imádok 😄 (beat'em up/shoot'em up)
Forza.
valaki tud valamit arról hogy mikor lesz nálunk is live???
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Forza.
de mindefelett állna egy olyan chip, ami a wii/ps2/xboxokban is van: saját cuccot lehessen futtatni (pl media center), igy ha kikapcsolod, akkor live-n nem buksz le (hiszen ha a chip aktiv lenne, akkor nem a rendes dash-t futtatod és nem logolja tele a géped, h "moddoltál" 😊
Forza.
torrenten szoktak fentlenni emu/rom gyüjtemények, vmi olyanra vadásszál 😊
killer2: kb. semmi értelme 😊 rendes chip kellene, nem dvd-fw-flashelõ "chip" 😊
Forza.
Ez a gép full gyári. Semmi nincs rajta. Az a baj hogy az emulátorok miatt vettem meg csak azt nem tudom hol és mennyiért csinálják meg a gépet hogy legyen magyar meg evox, divx, EMULÁTOROK + ROM-ok.
Esetleg neten nincs valami boot-os cd amin rajta van az összes emu+rom?
Vagy hol oldják ezt meg nekem? Mennyibe fog fájni?
- a szokásos chip, beforrasztod és ez lesz a bios, nem az alaplapi
- maga az alaplapi BIOS változik "chippé", mert ennek programját irjuk felül (TSOP flash) - csak régebi revizioknál ment, legujabbaknál nem
- softwares flash - exploitot használva saját cuccra cseréljük a dashboardot (pár játék modositott mentését kell betölteni memkártyárol, igy saját program indul el, nem a játékmentés töltõdik be: ez a program a winyon ki tudja cserélni az alap dashboardot ("oprencert") és igy futtathatóak a másolatok ésatöbbi ...
leegyszerüsitve ennyi. amenyire lehetett, az X-et megtörték 😄 gyak. mindent meg lehet vele csinálni ... legnagyobb alap menürendszerek: unleashX, xboxmediacenter, avalauch (vagymi 😄) - sztem a legjobb a 2.01es XBMC, van magyaritása is, visz mindent a HD filmeken kivül, csodaszép a felülete ... pl neten keresztül lehet vele apple.com rol trailereket nézni, mp3-at hallgatni + "winampos" vizualizácios pluginek, netes rádiokat hallgatni, film mehet háttérben, alternativ live kliens (xlink) stb stb stb ... én pl a fõ htpc-rõl szoktam netes megosztáson keresztül filmet/sorozatot nézni az xboxon, mert annak jobb a tvkimenete 😊
remélem sima xbox érdekelt, mert ez nem a 360 topik 😊 (360ra csak dvdolvaso fw flash létezik)
Forza.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
ezután még ki kellene deriteni, h chippelt/flashelt/softmoddolt e a gép ... lehet a legegyszerübb lenne egy emulátor dvdt leszedned készen és arrol inditan az emulátorokat/játékokat ...
(ha a gép chippelt, akkor nagyon egyszerû rûtenni az evoxot, de ha softomoddolt, akkor (majdnem)végleg halálba küldheted szegényt)
Forza.
Azt szeretném kérdezn hogy beszereztem egy xbox1-et de szeretném rûrakni az evox-ot (aszem abban vannak az emulátorok ps,gameboy,n64 stb) magyarul. Honnan lehet ezt beszerezni és hogyan kell felrakni a gépre??
Linket tudna valaki adni?
Forza.
#4209: gondolkoztam PS3on, de a 360 jobb. Lehet, hogy kínai fos, szar tervezés, rossz alkatrészek, sérülékeny, de akkor is jobb. Szeritnem a konzolok közt eddig ennek van a legkényelmesebb contollere és jön rá egy csomó jó játék.
Csak mi a picsának ez az XBOX Live! elõfizetni?
elég megvenni az eredeti játékot nem hogy még fizessek elõ erre a disznótakonyra.
Szintén a költözés során kerül majd elõ...
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
találtam egy coop játékot, ami tényleg felidézi a régi játéktermi játékokat 😄 egész jok az animok, aki anno játszott, végigtolja 😊 nekem 1ó4p alatt sikerült, 514ezer ponttal 😄
(tv fényképezése miatt rossz a kép)
Metal Slug 5 - asszem ezután kezdek is emulátorozni, biztos van még ilyen 😄

Forza.
Nekem van valami mortálos game majd megnézem De azarmagedo meg vaha kell szolj!. Topspinál xBOX-ra Nics jobb csak 360 ra fog megjelenni az uj!!
(nameg, de errõl havernak nem kell tudni: már nem ellenfél fifában 😄 - remélem nem jár supergamezre 😄 )
Forza.