5250
Xbox
  • arty
    még a 360as FC is csunyácskább mint a PC-s ??? :O

xboxra nem mertem leszedni, mert ott valoban ilyeneket olvastam, nameg volt elég nem-pc-eredetű game :) kiváncsi leszek FC2 kijön e x-re is majdan ...

jotanács: mindig PAL rilizeket szedjetek le, mert az x360 ugye régiofüggő :( sajnos egyik kompatibilis game sem megy a 360amon, mert mind NTSC-s :( ebbe jól beleléptem :(
  • KILLER2
    Nekem PCre van meg a natúr FarCry, meg 360ra az Insticts Predator. Igaz, asszem abba benne van az evolution storyja is, de a grafot a PC simán odaveri. Az a rész elég trágyára sikeredett. XBOXost még nm is próbáltam. De most inkább kapnám vissza az XBOXomat. Elvittem rendbehozatni, a szar 360ammal együtt, de addig nem akarok érte menni, amíg a 360 nincs kész, de ahoz meg kéne RAM és má 2 hete se az X, se a 360 nincs nálam. Má majdnem elvonási tüneteim vannak. Pedig már megvan a Gun is és még azt se tudtma kipróbálni.
  • rooney8
    Letöltöttem a FarCry Instincts Evolution-t és nekem eddig bejött a game, a grafika nagyon szépre sikeredett. Na páá mek jáccani
  • rooney8
    De amúgy a spiderman meg rendesen elindul az x-emen, nem kell kikapcsolni meg ijenek
  • S8DJ
    Hát ez jó a Dashboardot nem indítja el de ha beteszek egy játékot azt meg igen elinditja
  • arty
    rooney: egyetértünk, sm2 nagyon tuti :)

s8dj: természetesen de, büntetik. volt már nem egy konzolboltbezárásos rendőrakcio itthon, s ha ennyire jön magyarországra a microsoft, akkor lesz még több is...
  • S8DJ
    A chippelést nem büntetik én ugy tudom
  • rooney8
    Na letöltöttem a spiderman 2-t és azt kell hogy mondjam, hogy ez aztán g*ci jóra sikeredett.Az irányítás egész jó (sokkal jobb mint pc-n) a grafika se olyan rossz (sztem a superman-nél jobb) és maga a játék az királyság. Nekem baromira teccik, csak ajánlani tudom mindenkinek. Talán a san andreas után ez a geme teccik a legjobban
  • arty
    privátba jobb lett volna, ne buktassunk már le senkit ...
  • Puntigamer
    www.konzolozz.hu
    EkE-t keresd
  • S8DJ
    hopsz akkor szivtam mert softmoddolt nem tudod hol vehetnék chipet?
  • arty
    ajaj ... ha chippelt a boxod, akkor rakd ujra az EVOX-ot, de én inkabb XBMC-t tennék fel :) (xboxklub.hu, onnan lekaphatsod)

bogyi007: a warriors nem rossz és az tényleg dvd9-en van :) a filmet is nemrég láttam, nos, az nem tetszett annyira :)
  • Bogyi007
    A Joeystation konzolüzletről van szó. Pesten található a Nyugatinál a Skála áruház mellett. Sajna mára m?r nem volt Ninja Gaiden Black nekik. De vettem szintén 1500 forint/darab áron két
    másik játékot. The Warriors és Arx Fatalis.
  • S8DJ
    ÓÓ ez az áldott jó xbox mármeg nem bootol be az EvoX-om mindig ujraindul az xbox feliratnál raktam rá trainereket és utána off mi lehet a baj?
  • S8DJ
    Van egy kis gondom nem tudom átrakni a játékokat az xboxra képfájlba vannak a játékok nem tudom hogy azokat a fájlokat ami a képtfájlban vannak azokat hogy olvassam ki vagy milyen progival valaki segitsen köszönöm.
  • larini
    Sziasztok!
    Eladó xbox-ra:
    Black 3000.-
    Half Life 2 3000.-
    a kettő együtt 5000.-
    Mindkettő hibátlan, karcmentes!
    Budapesten megoldható a személyes átvétel, ha postázni kell erre még rájön a postaköltség.
    [email protected]
  • arty
    ha chip van benne - biztosan! - akkor xbmc telepitő lehuz, install, készvagy :)
  • Totis
    A chip is tönkremehet. Esetleg az egyik forrasztás engedett.
  • rooney8
    De tudtommal az xboxomba chip van nem pedig softmod. Azért nem tudom biztosan mert...mind1 hosszú, de sztem chip van benne
  • Totis
    Softmod-os gépnél akármi közbejöhet. Egy áramszünet, játék közbeni kikapcsolás, játék állítja el, stb...
    Ha esetleg van pénzed akkor mindenképpen rakass bele chip-et. Onnantól fogva nem lesz vele gond. A játékállásaidat tudod menteni az XBOX-ról PC-re. Telepítő lemezt lehet leszedni hozzá amivel percek alatt újra lehet húzni a rendzsert, stb... Az XBOXKLUB-os XBMC-t ajánlom. Nekem is az van fent. Szép és magyar nyelvű...
    Amit linkeltem oldalt ott biztos találsz olyan embert aki tud segíteni. Nézz szét a fórumban!
  • rooney8
    És amúgy hogy lehet "elállítani" ? :)
    Mert én nem buheráltam rajta semmit, csak annyi hogy játszottam, meg filmet néztem rajta.
  • rooney8
    Hát nem nagyon értek hozzá, de nekem az a lényeg hogy elinduljon rajta a játék, az nem számít hogy csak induljon el :)
  • arty
    szvsz csak "elállitodott" a softmod :) már, ha létezik egyáltalán ilyesmi ... ha nem értesz hozzá nagyon, inkabb hagyd igy, mivel softmodos gepet végleg meg is lehet ölni.. ha neked igy megfelel, akkor jo, amugy esetleg az xboxklubos arcok között lehet találsz vkit, aki megbuherálja :)
  • rooney8
    És hogyha nem csinálok semmit akkor egyszercsak nem fog elindulni rajta egy játék sem? Mert engem nem naon zavar hogy csak így indulnak el
  • arty
    jah, de a dvd5 verzioban asszem a videok butitva vannak :) persze, még igy is nagyon szép! sztem x360on ujra nekiülök gaidennek, hátha ott jobban megy :)

-----

egyébként meg kell válnom a kis x1-től, összejött egy 360as. (ha vkit érdekel: alapgép, chippelt, 50+ game, 2 kar (egyik origi MS S-kar), alapkábelek, +RGB kábel, 28ér' )
  • Minstrel
    biztos, hogy dual layer-es lemezen megy? mert én épp most írtam ki egy simára és elindult.
  • Totis
    A gépeden vagy softmod van, vagy chip van benne.
    Softmod-ról leírást ITT találsz. Ezt házilag is meg tudod csinálni. Ha chip van benne akkor próbálj meg utána érdeklődni, hogy hol csinálnak chip cserét.
    A jelenségek alapján nekem az a gyanúm, hogy softmod van a gépeden...
  • rooney8
    Már megpróbáltam és azzal se jó :(
  • Totis
    Várok holnapig. Egyébként remélem Pesten van az üzlet...:)
  • Totis
    Próbálj ki egy olyan játékot amivel elindult régen.
    Ha azzal sem megy akkor vagy a softmod a probléma vagy a chip adta meg magát illetve kezdi.
  • rooney8
    Nekem van egy kis gondom az xboxommal. Amikor kiírok egy játékot (DVD Decrypter-el) akkor bekapcsolom az x-emet , berakom a játékot, kiírja hogy loaded és nem csinál semmit. (Amúgy ez elsőnek a GTA SA-al fordult elő.) Aztán rájöttem hogy csak úgy indulnak el a játékaim ha berakom a lemezt, kikapcsolom az x-et és úgy kapcsolom be hogy benne van a játék. De amikor megvettem (használtan Ausztriából) akkor még nem volt ilyen baja , most meg már minden játéknál ez van. Most akkor az x-em a sz@r vagy én írom ki sz@arul a játékokat?
  • Bogyi007
    Holnap ilyenkor megmondom. Azt hiszem nem sok darab lehet ott belőle és én is szeretnék venni. :-) ugyanott több nagy nevű játék is van még. annyit segítek neten keresgélj. vagy várj holnapig.
  • Totis
    Hol tudsz ennyiért Ninja Gaiden-t? Használt vagy új?
  • Totis
    Grat hozzá!
    Nekem is kellene egy ilyen Pack!
  • Zozo76
    Termeszetesen. Nem jatszok PCvel. Mar "megtertem" ugy 2 eve vegleg. :)
    Ami nagyon jo hogy igy eredeti tehat megy a XBOX360-on is. Lehet nyomni a LIVEon. Mivel az XBOX Classic-om chippelve van azon nem lehetne nyomatni. Ugy egy 3 honapja vettem a Budaorsi, Arkadbeli MMben. Ez volt akkor az utolso darab. Ja ott talalhato a Gears of War is 9990Ftert... :)

• Bogyi007
    Én meg 1500 forintért tudok Ninja Gaiden Black dobozos változatot. Ami ugyebár Dual Layer korongos. Figyelembe véve hogy mennyibe kerül egy üres dl lemez, szerintem fölösleges letöltéssel sza*akodni
    és még határozottan minőségi és jó árut is kapsz.
  • Totis
    Ez XBOX-os verzió? Mikor vetted?
  • rooney8
    http://xbox.ign.com/objects/868/868498.html
    de ez az sima xbox-os verzió, nem?
  • Zozo76
    En a MediaMarktban ezt a HALO Packot vettem meg. Ez egy papir doboz, benne a HALO, HALO 2, HALO 2 Multiplayer Map Pack. 5000 forint volt. ;)
  • lampard99
    Nem nem fog a maden megjelni. Az a különbség a maden és a NCAA között hogy az NCAA az a egyetemi foci az maden pedig az Nfl. Az egyetemi focisták közül jönnek az nfl játékosok.