Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Forza.
Töltsük le az internetet!
Forza.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
http://www.xboxseeker.com/screens/ratatouille.html
képek: (ha müxik a link)

Forza.
Töltsük le az internetet!
Tartozékok:-alapgép
-1 vezetékes joy
-1 vezeték nélküli joy
-60 játék:
50 CENT-BULLET PROOF
ALTER ECHO
AMERICAS ARMY
BLOODRAYNE2
BURNOUT 3
CALL OF DUTY-UNITED OFFENSIVE
DA VINCHI CODE-HUN
DARKWATCH
DEAD OR ALIVE 3
DEF JAM FIGHT FOR NY
DEEL THE RIGHTS 2
DESTROY AL HUMANS
DOOM 3.
F1 CAREER CHALLANGE
FABLE-THE LOST CHAPTERS
FATAL FRAME 2.
FIFA 07
FIFA STREET 2.
GUN
JAMES BOND
JUST CAUSE
KERESZTAPA
KINGDOM UNDER FIRE
LEGACY OF KAIN-DEFIANCE
LEGO STAR WARS 2.
MARVEL NEMESIS: RISE OF THE INPERFECTS
MEDAL OF HONOR-EUROPEAN ASSAULT
MIDNIGHT CLUB 3. DUB EDITION
MORTAL KOMBAT-ARMAGEDDON
MORTAL KOMBAT-DEADLY ALLIANCE
MORTAL KOMBAT-DECEPTION
MORTAL KOMBAT-SHAOLIN MONKS
MOTO GP 4.
MTV MUSIC 3
NBA LIVE 07
NBA LIVE 2005
NBA STREET V3
NEED FOR SPEED-CARBON
NFL STREET 2.
NINJA-GOLDEN BLACK
PAINKILLER-HELL WARS
PREDATOR
PRINCE OF PERSIA 3
PRO EVOLUTION SOCCER 5.
SCARFACE
SILENT HILL 4.
SONIC
SPARTAN TOTAL
SPIRE OUT BOTTLE
SPLINTEL CELL DOUBLE AGENT
SSX ON TOUR
STACKED GO KES
STAR WARS-BATTLEFRONT
STREET RACING SINDYCATE
THIEF-DEADLY SHADOW
TOTAL OWERDOSE
WORMS 4.-MAYHEM
YUGIOH
árban megegyezünk.
Érdekelnének xbox jatekok vennék is de cserélnék is,olvastam ,hogy kell valakinek mk shaolin monks és a horror- os is megvan mindkettö söt ilyen stilusban van egy samurajos játékom is és még sok másom is.Engem leginkább Ninja gaidenhez ,Sillent hillhez hasonlok érdekelnének.
Véletlenül nem tudja valaki a Sufferingben ,hogy kell kimenni az udvarrol még a játék legelején nekem sehogy nem sikerül!!!
Köszi elöre is
Forza.
A Mortal-t nem felejtettem el csak sajnos még nem sikerült elköltözni és a rokonoknál a garázsba van az összes cuccom...
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
munkatársadnak elismerésem 😮
Forza.
jo coop, egyképernyõs játékot NEM találtam, ami minden szempontbol rendben lenne 😞 az MK shaolin monks-ot még nem tudtam megszerezni(ill nem müxik, ami megvan), az a videok alapján mindent vinne ... haverral végigtoltuk a metal sglu5-t, az jo moka volt, ha tetszik s tilus, azt ajánlom, 1 ora szorakozás - aztán elfelejted! (van 4. rész is x-re)
irtam pár játékajánlot, ha gondolod lapozz a topikban pár oldalt ...
Forza.
Le is lehet tölteni a magyarosított XBoxKlub-os XBMC-t a géphez. Nagyon jó kis program.
Ha vinyót cserélsz benne, ha dashboard-ot frissítesz akkor a flash ellszáll és utána újra kell flash-elni. A backup játékok sem mindig mennek vele. Ha már vinyót cseréltetsz a gépben akkor egy alap chip-et érdemes belerakatni. Gondolom nem akarsz Linux-ot futtatni rajta szóval elég lesz egy alap chip is. Pl. Alladin Live vagy valami hasonló. Nekem is ilyen van. Megbízható és amit tud az neked is elég lesz egy darabig.
Nekem is 40GB-os vinyó van a gépben. Nekem elég. Úgyis a filmeket a géprõl tolom rá majd ha megnéztem törlés.
Remélem tudtam segíteni.
Elég kezdõ vagyok a témában, szeretnék venni egy xbox gépet, csak elõtte informálódom kicsit. Az lenne a kérdésem, mit jelent az, hogy flashelt? Elõre is köszönöm a segítségeteket!!!
Fagyás lehet a softmod verziója miatt is. Sok helyen régi verziós softmod-ot tesznek a gépre (ne kérdezd miért) amivel 1 csomó játék nem megy.
Gond lehet az is, ha PAL rendszerben akarsz néhány NTSC játékot futtatni. Azok is kifagyhatnak. Ilyenkor át kell kapcsolni a konzolt NTSC-be, mondjuk Enigma SwitchDisc progival.
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Elég kezdõ vagyok a témában, szeretnék venni egy xbox gépet, csak elõtte informálódom kicsit. Az lenne a kérdésem, mit jelent az, hogy flashelt? Elõre is köszönöm a segítségeteket!!!
hunter: redemption még, ami egyképernyõn ketten stilusu, zombi/vampirvadaszat ... elég monoton mondjuk 😊
csak fantasy érdekel amugy?
Forza.
nem tudsz még ilyen stílusu játékokat? A baldurs gate1-2-t ismerem...
pü pls!
softmod nehéz és veszélyes változtatgatni, viszont ilyen hibárol olvastam xboxklub.hu-n is 😞 nem rémlik mi volt a megoldás, de szintén winyocsere után fagyott a srácnak ... olvass utána a forumukon!
igazabol fogalmam sincs, hogyan lehet rátenni mondjuk uj XBMCt, másik/ujabb dash-t, stb 😊
Forza.
Forza.
-Proci: 48.8 C
-Winyó: 42.0 C
X360 skin XBMC-re!
SKIN letöltése

Forza.
Ez mitõl van?
pl XBMC dasboard esetén programok/játékok és ott lesz a listában, ha az E: vagy F: particion a \games\_jatekneve_\ mappaba tettem
Forza.