5250
Xbox
-
#4489 Dehogy cserélhető rögtön!!! Legalább 3 féle meghajtóval gyártották a boxot. Abbol az egyikbe jócsak az LG drive de abbolis csak azmit már 2 éve nemgyártanak és nemhiszem hogy kapsz belőle. A betétel annyira egyszerű (ha mégis kapnál) hogy + elektronikát kell beépíteni és a csatlakozást átalakítani beleforrasztani a drive ba. Mivel nemeggyezik a táp és vezérlőrésze a számítógépével. -
#4488 hi,
melyik boltban is kapható ( asszem LG ) drive-al kompatibilis az xbox meghajtója? tehát rögtön cserélhető...
thx. -
#4487 nem szeretem az amifocit, nem szedtem le :D -
lampard99 #4486 tudom azér kérdezem ezek szerint van?:D
-
#4485 ha van system link a játékban, akkor tudsz live-t mellőzve xbconnect vagy xlink segitségével játszani ineten -
lampard99 #4484 most van rajta sima link csatlakozás? -
#4483 xblinken gondolom igen -
#4482 Hát dajnos télleg nincs sok esély rá hogy classikra is megjelenjen.
De hát a remény hal meg utoljára.
(Amúgy az 576-ban már nem is lehet xboxos játékokat kapni) -
lampard99 #4481 hí all a maden 08-on tudok neten játszani (nem xlivos na)? -
#4480 majd ha EA-nál is ezt látom ... akkor leszek szomorkás. -
S8DJ #4479 nézd meg azt a linket amit leirtam nincs ott a sima classic jele és az ára se :( -
#4478 miből gondolod ??? -
#4477 tudom :) én most is azzal szoktam játszani :) (igaz, pár hete már x360on)
sajna a 360as nem elég h nem magyar kommentáros, de mindenből kevesebb van és még cselezni sem lehet benne (na, nem mintha a Pc/xbox verzioban tul gyakran cselezgetnék :) ) -
S8DJ #4476 és a szomorú hír az hogy classic-ra nem lesz fifa 08 :( -
S8DJ #4475 tess itt a bizonyíték : http://www.576.hu/pix/katalogus/pdf/1.pdf -
S8DJ #4474 ps2? az már a múlt :D -
lampard99 #4473 jaj megoldoták xboxra is hogy legyen komentár:d -
#4472 jessssz! :) reméljük ezuttal nem csak pc/ps2-n ... -
S8DJ #4471 http://electronicarts.hu ki is irják ujra lesz magyar kommentár a 08-ban -
#4470 na én most töltöm a madden 08-at
De inkább tölteném a fifát -
lampre #4469 szerintem lesz de jöjön ki sima x re!!!!!!!!! -
#4468 szintén :) bár nemtom a 07 után ezen is lesz-e magyar kommentár ... nekem az sokat dobott a játékélményen :) -
lampre #4467 akkor most azt kivánom hogy a fifa 08 is jöjön ki!! -
#4466 madden nfl 08 ki is jött :) -
S8DJ #4465 akkor ennyi erővel nyugottan kiadhatják a Halo 3-at classicra is. -
S8DJ #4464 óó elirtam bocsánat nem lesz sima xboxra -
#4463 Igen, biztos vagyok benne hogy megjelenik (nézd meg)
És én is inkább a fifa 08-at várom, de a madden is jó game -
lampre #4462 madden megjelnik x-re biztos vagy te ebben? Én inkább a fifa 08 várnám. -
Gramory8 #4461 www.monstersgame.hu/?ac=vid&vid=139002468 -
#4460 Én csak azt szeretném hogy a madden 08 (mondjuk az megfog), meg a fifa 08 jelenjen meg x-re. -
#4459 Dehogy. -
lampre #4458 Crysis? az megjelenik xbox-ra,,? -
S8DJ #4457 Crysis még keményebb lesz az FC predator már várom -
#4456 Ferkráj nehéz játék. De az konzolon nem is fasza. Az annyira FPS, hogy az már nem jó. Ehez PC kell. Annak meg már a story-ja. Szóval az teljesen más, mint a konzolos verziók. 360ra a FarCry-t én szeritenm simán odavágja a PCs grafra. Nem nagyon tettek ki magukért. Solszor homályosak a textúrák, főleg kozelről és néha borzalon. PCn nekem szebbnek tűnt. Az irányítás megintcsak más. -
#4455 Hát ha még a pc-s is szebb az 360-asnál akkor azt le kell töltenem :D
Amúgy nekem teccik az x-es, csak most már a f@szom kivan, mert van három pont ahova el kell mennem de nem tom hogy kell odajutni. Három sziget van és nem tudok bejutni a szigetek közepére, már úhy felidegesített... -
#4454 nekem asszem van a pal-os verzióból backup... -
#4453 a revenge szerintem szebb x-en, mint 360on, amit tulcsicsásitottak, olyan gusztustalan fénylő homály az egész ... a kocsik pedig papirsulyuak, a burnout3ban még nem volt jo ötlet hátulról beléjük szállni :) azt jobban szeretem/szerettem :) -
#4452 Egyeten burnoutom az a Revenge 360ra. -
#4451 persze! xdvdmulleter kiirja biztosra :)
ha burnout3-ad PAL lenne, szolj ;) -
#4450 Basszus! Most jöttem rá, hogy miért nem mennek az X játékaim a 360on! Amúgy meg lehet valahogy állapítani, hogy egy írt játék NTSC vagy PAL? Mert most mindössze a Gun van rajta a gépemen, mint XBOX játék, a többit mind leszedtem.