5250
Xbox
  • S8DJ
    téged ugy kifognak innen tenni ha másolt lemezeket is hirdeted
  • rx7tomy
    Sziasztok, meg tudná nekem mondani valaki, hogy XBMC dasgboard-nál játékokból hogy van a reset, flashelt a gép, BIOS Evox M7ej, eddig evoxy volt rajta, működött, de most tettem bele egy nagyobb HDD-t és újratelepítettem, minden oké kivéve a resetet.
    Köszi minden építő jellegű hozzászólást.
  • lampard99
    Szerintem tök mind1 hogy milyen dvd-re írsz az a lényeg hogy - legyen
  • Totis
    Én akárhogy is próbáltam nem ment soha a 2x-es írás. Vagyis de mégis amikor még 16x-os CD íróm volt. Viszont 4x-en írva - igaz 16x-os DVD-R-es lemezek - eddig kopp-kopp nem volt gond. Én csak Verbatim és Ritek G05 -ös lemezt használok.
  • öregharcsa
    tisztában vagyok mindezzel elég sokat eladtam/vettem...csak az ár/érték arányt szerettem volna mutatni...

dvd írással kapcsolatban...

a 2x-es írás akkor megfelelő ha a lemezed max 4x-en írható...ha már 8x-an írható az a lemez megerőszakolása (túlégetés...ugyanez van ha nagyon gyorsan írsz...max sebességgel)ami egy darabig működik de előbb utóbb használhatatlan-olvashatatlan lesz.
    tehát akinek 8x-an vagy annál nagyobb sebességel írható lemeze van az nyugodtan írja 4x-es sebességgel...az komálják hosszabb távon a lemezek..(sokéves tapasztalat)
    a lényeg hogy mindíg minőségi lemezt hasunáljon mindenki!!!
  • porkesz
    Kipróbáltam és működik! :)
    Ezer köszönet!!! :)
  • KILLER2
    Nem kell semmit kitömöríteni. Fogod, azt valamivel kiírod. imgburn, power iso, stb. 2x-es sebességen írd. Asszem az újraírhatót nem szeretni, de ha jól emlékszem nekem a +-os lemezt sem indította el. Szóval -os nem újraírható lemez a legjobb 2xesen írva.
  • porkesz
    Sziasztok!
    Le tudná valaki nekem írni részletesen hogy, hogyan kell xboxra játékot kiírni?
    Azt tudom hogy az isot ki kell tömöriteni. Nekem Qwixem van az jó?
    És újraírható dvdre lehet írni?
    Előre is köszi mindenkinek aki segít! :)
  • KILLER2
    De az XBOXok legalább nem mennek tönkre. Nem úgy, mint a 360. Meg akkor csak Core-t tudnál venni, amihez még kell egy rakat cucc. Meg persze ha flasheled, akkor a javítások, meg miden egyéb finomság. Viszont ez az XBOX tényleg nem ér 50et.
  • Totis
    Sajnos tényleg nem ér 50e-t. Ha eredetiek lennének a játékok akkor esetleg...
  • öregharcsa
    pfff...50e ft?? ez max 30e ft-ot ér...nem többet..vicces mert még hozzárakok 15e ft-ot és x360-at veszek belőle.....
  • msgreg
    Eladó kítűnő állapotú xbox konzolom!
    2db gyári irányítóval,doboz,evox magyar menü,a gépben egy 80 gb-os winchester,rengeteg játékkal,
    Pl:Ninja gaiden black,strangers wrath,project gotham racing2,black,colin 2005,cod3,
    rallysport challenge2,dead or live3,crimson skies,splintercell chaos theory,
    half life2,burnout:revenge,halo2,total owerdosedinasty warriors5....stb.(nem eredeti lemezek)
    ár:50000Ft
    e-mail:[email protected]
  • Zozo76
    Ha meg nem megy az angol, akkor:

http://www.webforditas.hu/

• arty
    xboxklub.hu - van tutiroial :)
    vagy xbox-scene.com ha megy az angol ...
  • rx7tomy
    EVOX magyar menüs, azt, hogy a chip milyen ne kérdezd, 3 napja vagyok boldog XBOX tulaj.
  • rx7tomy
    Igen az.
  • S8DJ
    chippelt a gép?
  • rx7tomy
    Sziasztok.
    Tudna valaki segíteni abban, hogy hogy kell XBOX Classic-ban HDD-t cserélni, meg mi kell hozzá, és azt hol lehet a neten megtalálni.
    Köszi mindent előre is.
  • Yurij
    Nekem is van elado xbox1 ha érdekel valakit irjon ide
    [email protected]
  • Scapolite
    Xbox 1-es érdekelne valakit?
  • iki
    Van egy X-BOX eladó, alighasznált. /silver/
    2 gyári karral.Eddig megjelent őszes játékkal..
    Csak egyben lenne..

[email protected]
  • KILLER2
    Én X lemezeket mindig alcohollal írtam és 1 kivételével mind jó is, de az cska azért, mert gyorsan írtam, lassabban már az is jó lett. Meg mostanában imgburn-al is írtam, az is jó.
  • Oldman63
    Most erre mit mondjak?
    Én meg ugyanez fordítva, még egyet sem tudtam elrontani a Neroval...
    :-)

???

Ennek ellenére legközelebb kipróbálom én is az imgburn -t!
  • arty
    mert kb. másfél éve nem fejleszti a készitője, helyette az imgburn-t csiszolgatja, ami kimondottan dvdirásra készült :) (a dvddecrypter eredetileg dvd feltörésére készült)
  • rooney8
    Mért ne Decrypter-rel írjak? Nekem nincs vele bajom. Amúgy én neróval még 1 lemezt nem tudtam úgy kiírni hogy be is olvassa az x-em (lehet én vok a béna)
  • arty
    igen, ezaz
  • Oldman63
    Az ominózus imgburn honlapja ez?

http://www.imgburn.com/
  • arty
    oldman63:ok ...

rooney8: imgburn-t fejleszti már csak a decrypter egykori készitője, mivel azt a mocskos sony leallittatta ... sztem ne decrypterrel irj, de tőlem amugy mindenki azzal ir amivel akar...
  • Oldman63
    Fizetős?

A DVD íróhoz kaptam ingyér.
  • Oldman63
    A kérdés az volt, mivel írjon.
    Megírtam én mivel írok, a Nero-val SOHA SEMMI gondom nem volt még.

Persze attól még lehet fikázni, szabad a pálya mindenkinek.

Ja, kb. 300 lemezt írtam eddig Classicra.
    Gond nélkül.
  • rooney8
    Én régen Alkohol 120-al de mostmár DVD Decrypter
  • Totis
    Esetleg ha kitömöríted az ISO-t és úgy írod ki UTF-be XBOX támogatással akkor használható a Nero viszont az meg plussz munka...
  • arty
    neroval nem irunk xbox/x360 imidzset! a raw dao irása egy sz*r, megbizhatatlan és fizetős is :)
  • Oldman63
    Én a Nero-val írtam/írok ki mindent, gond nélkül...
  • Totis
    Ráadásul ingyenes...
  • arty
    imgburn

google-el megkeresed, letöltöd.
  • funcuj
    hello tudna nekem hüldeni valami xbox os íróprogramot(csipelt xboxom van és töltötem le gépre író programot amviel gépről lehet kiírni eltuná nekmei valaki küldeni er a címre [email protected]
  • S8DJ
    Pedig van a gépemen XBMC csak nem arról bootol :D
  • S8DJ
    Nekem csak annyira kéne hogy ftpvel letöröljem azt sok trainer-t amitol elromlott az EvoX
  • S8DJ
    De jó lenne ha az XBMC telepítő be booltolna mert csak a játékot inditja el az EvoX-ot meg nem