Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Töltsük le az internetet!
spider man2 xbox = spider man3 pc (csak persze annyira nem szép)
a PC-s spiderman2 egy vicc volt, az xboxos vevrzionak semmi köze hozzá! szedd csak le nyugodtan, jó feldolgozás 😊
ninja gaident abbahagytam kicsit, a chapter4-et (város) kb 10x kezdtem ujra ... egy idõre most elég volt 😄
Forza.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
akkor mar inkabb a spider men 2! na, az bejövõs!
Forza.
http://topgearhungary.blogspot.com/
a grafika nagyon szép, hangulatos sw játék, tényleg jol sikerült adaptácio, de én bevallom beleuntam 😊
--------------------
top fps xboxon(amikkel játszottam):
1 Black
2 Halo2 (ha az osztott képernyõs co-op ot nézem, akkor top1 - egyedül már nem is játszom, haverral szoktunk haladni a story modban, még nem nyomtam végig. hosszu.)
3 Cod3
sajnos boxon sok játék inkább TPS, mint fps
Forza.
Halo Combat Evolved
Halo 2
Black
Half Life 2
Call of Duty 3 (csak multi)
Es akkor meg van egy ami PCn volt kedvenc. Sajnos XBOXon nagyon le van butitva szinte mindenben, de azert itt is vegignyomtam, es tegnap is tekeregtem benne egy keveset:
Mafia
Azert az egyertelmu hogy az elso es legjobb FPS szamomra a Halo 1. Bar PCn nyomtam vegig elosszor, emiatt vettem vegulis XBOXot. Es az az igazsag hogy jobb es szebb is XBOXon. 😊
Lehet, hogy most nem tudod, hogy ki ki az elõzõ szövegembe, de a játék végére megérted. Ha másért nem, ezért told végig.
Valaki megtudná mondani hogy a sw episode 3 revenge of the sith milyen game?
1. Halo2 2
2. SW Republic Commando
3. Black
ngb-ben a chapter3-nál vagyok, nekem eddig a legnehezebb a nuncsakus mester lenyomása volt 😄 a lovasok legyõzése után jön egy annál nehezebb rész, de CSAK a szutyok nézet miatt nehéz 😞 ez a vicc ... a lényeg, alig van energiád, START gomb, benyomni a gyigyito italt és harc tovább 😄
viszont, én a legelsõ chapterben meghaltam csomoszor egymás után és felajánlott a game egy gyengébb fokozatot ... ninja dog szint 😄 viszont érzésre a sima ninjákat még nehezebben ölöm le, szal nemtom ... fura. ha nehéz a game, sztem kezd ujra és halj meg soxor, continue -> yes és elõbb utobb csökken a szint! mert sok chapter van és normalon szvsz nehéz lesz a végefelé ha már most szenvedsz ...
amugy, ahogy olvastam, elvileg megy x360on is a ngb! 😊
Forza.
én ma kijátszottam a GUN-t (78%-ig), a fõszál nagyon rövid volt 😞 pedig én nem vagyok oda a hosszu játékokért 😊 a vége után még lehet mellékküldiket csinálni, de mivel kaptam egy 1 lövés 1 halál (lovat és lovast egybõl elsöpör 😄 ) shotgunt a fõmucustól, igy nincs miért hajtani ... ráadásul nem nagyon tudok mit venni a vérdijakbol, mellékküldikbõl...
jó játék volt, csak bossoknál idegölõ (normalon) és rövid. ajánlom!
nekiálltam annak a gamenek, ami elsõre NAGYON nem tetszett: ninja gaiden black ... hát, nagyon bejön!! 😄 gyönyörû, kellemesen egyszerû a harc... csak a nézetek 😞 broáf ... ha valaha abbahagyom, az ezért lesz. tps gamet igy elkefélni... az MGS2 volt még ennyire szar, azt azonnal fel is adtam. ez is most kapja a második esélyt 😊
Forza.
kivéve az FPS-eket 😊 azokat ált. ha elkezdem végig is tolom 😊 sosem ismerném be, de vszeg az a kedvenc mûfajom 😄
Forza.
54%-nál járok, de lehet abbahagyom, ez totál illuziorombolo. nem a megölés nehézsége, hanem a teljesen elrugaszkodott játékmenet ami igazán idegesit.
Forza.
Hivatalosan nem mondták hogy simára is kiadják, de hát csodák vannak<#vigyor2>#vigyor2>
Reggelt!
Sajna a kontrollert lekéstem. 1 hetet nem voltam net-közelbe. <#szomoru1>#szomoru1>
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Forza.
nagyon szép a játék, talán az X legszebbje, néha be is szaggat ... de nagyon meg van csinálva, simán eléri a call of juarez szintjét 😊 csak a szabadság nagyobb... western GTA 😄 nem is értem, hogy maradt ez eddig ki, pedig volt PC-n is
Forza.
Én most nekiálltam a Ninja Gaiden Blacknek, de már a második pályán szívok a lovasokkal.
kár h amifoci, ami kurvára nem érdekel 😄 fifa08 lesz vajon ... ?
Forza.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Lenne 1 xbox-om eladó.Érdekelne valakit?
Van hozzá kb 20 game,karcmentes,gyári dobozban.