Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xboxra nem mertem leszedni, mert ott valoban ilyeneket olvastam, nameg volt elég nem-pc-eredetû game :) kiváncsi leszek FC2 kijön e x-re is majdan ...
jotanács: mindig PAL rilizeket szedjetek le, mert az x360 ugye régiofüggõ :( sajnos egyik kompatibilis game sem megy a 360amon, mert mind NTSC-s :( ebbe jól beleléptem :(
Forza.
Töltsük le az internetet!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
s8dj: természetesen de, büntetik. volt már nem egy konzolboltbezárásos rendõrakcio itthon, s ha ennyire jön magyarországra a microsoft, akkor lesz még több is...
Forza.
EkE-t keresd
bogyi007: a warriors nem rossz és az tényleg dvd9-en van :) a filmet is nemrég láttam, nos, az nem tetszett annyira :)
Forza.
másik játékot. The Warriors és Arx Fatalis.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Eladó xbox-ra:
Black 3000.-
Half Life 2 3000.-
a kettõ együtt 5000.-
Mindkettõ hibátlan, karcmentes!
Budapesten megoldható a személyes átvétel, ha postázni kell erre még rájön a postaköltség.
[email protected]
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Ha esetleg van pénzed akkor mindenképpen rakass bele chip-et. Onnantól fogva nem lesz vele gond. A játékállásaidat tudod menteni az XBOX-ról PC-re. Telepítõ lemezt lehet leszedni hozzá amivel percek alatt újra lehet húzni a rendzsert, stb... Az XBOXKLUB-os XBMC-t ajánlom. Nekem is az van fent. Szép és magyar nyelvû...
Amit linkeltem oldalt ott biztos találsz olyan embert aki tud segíteni. Nézz szét a fórumban! <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#vigyor3>#vigyor3>
Mert én nem buheráltam rajta semmit, csak annyi hogy játszottam, meg filmet néztem rajta.
Forza.
-----
egyébként meg kell válnom a kis x1-tõl, összejött egy 360as. (ha vkit érdekel: alapgép, chippelt, 50+ game, 2 kar (egyik origi MS S-kar), alapkábelek, +RGB kábel, 28ér' )
Forza.
http://topgearhungary.blogspot.com/
Softmod-ról leírást ITT találsz. Ezt házilag is meg tudod csinálni. Ha chip van benne akkor próbálj meg utána érdeklõdni, hogy hol csinálnak chip cserét.
A jelenségek alapján nekem az a gyanúm, hogy softmod van a gépeden...
Ha azzal sem megy akkor vagy a softmod a probléma vagy a chip adta meg magát illetve kezdi.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Nekem is kellene egy ilyen Pack!
Ami nagyon jo hogy igy eredeti tehat megy a XBOX360-on is. Lehet nyomni a LIVEon. Mivel az XBOX Classic-om chippelve van azon nem lehetne nyomatni. Ugy egy 3 honapja vettem a Budaorsi, Arkadbeli MMben. Ez volt akkor az utolso darab. Ja ott talalhato a Gears of War is 9990Ftert... :)

és még határozottan minõségi és jó árut is kapsz.
de ez az sima xbox-os verzió, nem?
Ma átmentem egyik haveromhoz és a madden nfl 2005-et játszottunk (pc-n) és k*rva jó sztem. Mi a különbség az NCAA Football és a Madden között? És a Madden meg fog jeleni sima x-re?
egyedül mindkettõ rész betegsége h csak szimpla és monoton lõdözés, nagyon egyszerû és ismétlõdõ pályákkal :( a jármüvek tényleg jok, de folyamatosan nem tudsz velük menni, csak néha használhatóak :(
a story viszont tényleg elég kidolgozott :) összességében a "legjobb fps"-tõl nagyon messze áll mind2 rész.
Forza.
http://topgearhungary.blogspot.com/
az a gond, h menteni nem lehet még, de allandoan levernek a bénaságom miatt :(
s8dj: 15k is sebesség ... te mennyivel töltöd vissza? ;) elõbb utobb meglesz, ingyen van, nyugi/türelem ;)
Forza.