5250
Xbox
-
lampard99 #4609 de jelenik rá pár game. -
#4608 Nem jelent meg x-re a Fifa 08 Pedig reménykedtem -
#4607 XBOX emu ujra készülőben!
http://caustik.wordpress.com/2007/09/25/cxbx-progress/ -
#4606 felejtsd el...nem érdemes vele foglalkozni -
david18 #4605 Sziasztok nem tudom ki ismeri etz közületek: Van egy olyan oldal amin ha regisztráltál kapsz egy azonosítot amit ha megadsz másnak és az a te azonosítoddal lép be növeli a crediteid számát. Amit be válthatsz akár egy xbox 360-ra is.Egy x olyan 30 credit szoval egy ember nem egy credit de jo lenne. Én már regisztráltam akit érdekel az írjon [email protected] és elmondom mit kell tennie. És ezért csak annyit kérek hogy a regisztrálásnál az én azonosítom írjátok be.akit érdekel írjon -
#4604 ha nem samsungod van, akkor eleve kétrétegűre kell irni, annak megfelelő formátumban ... de ez itt offtopik ;) (goto xbox360 topik) -
priluki #4603 értem,nem kétrétegüre irtam,szoval lehet az a gond mert nemis samsungra.. pff de ez a modositás nekem magas.. 360 megy már az irás mert a faq-ba levan irva lépésröl lépésre.. -
#4602 default.xbe eredeti, modositatlan legyen az ISO-ban
ha van default.bak vagy default.xbe_origi az iso-ban, szedd ki xdvdmulleterrel, nevezd át default.xbe-re és tedd vissza a modositott default.xbe-re (replace)
amugy milyen flashed van? kétrétegű lemezre irtad? csak mert egyrétegűröl cak samsung 5.x fw mellett megy ... -
Attis38 #4601 PCSX felinstallálva,de még egy kérdésem volna:az Xbox felismeri a cd-n levő PS1es gámát,de hogy kell elindítani,vagy csak vinyóról müxik a dolog?? -
#4600 Tudtommal valamit módosítani kell az ISo-ban, hogy eredetiként ismerje fel a lemezt. -
Attis38 #4599 kösz! -
priluki #4598 aha Flashelve van.. miért mi bajod vele? -
#4597 Flashelve van az a 360? Amúgy részvétem a 360 miatt, amióta nekem van, azóta ellenségemnek sem kívánnám. -
#4596 http://forums.xbox-scene.com/index.php?act=ST&f=17&t=54141
PCSX -nek hívják a playstation1 emulátort xbox1en. -
priluki #4595 Namost az a gáz ,hogy nem eredeti lemezre panaszkodik.. nem értem.360 on akarom inditani egyépként.. néztem a játékot benne van a kompatibils listába "Fahrenheit" már két lemezt elkurtam, amugy elvileg a Live automatikusan telepiti a progit ami lejátsza a sima box játékot,szoval azis megtörtént,mert valamit letöltött de mégse... elvagyok keseredve. Valaki ötlet? -
#4594 Ja télleg, azt elfelejtettem. Hiába is, rég írtam már XBOXra lemezt, azt elfelejtem. -
#4593 azt azért tedd hozzá hogy olyan lemezen ami csak 4x-en írható...a gyorsabban írható lemezeken(8x->16x) a 4x az ideális sebesség... -
priluki #4592 oké köszi.. -
#4591 Ja, de max 2x-esen és minuszos DVDre. -
priluki #4590 hi,megtudná mondani valaki hogyan kell kiirni sima xbox játékot? Csak simán kiirom az iso-t? -
Attis38 #4589 Megtudnád adni a nevét a programnak?Előre is köszönöm! -
#4588 Ha játszott vele gondolom van... -
Attis38 #4587 Akkor most van,vagy nincs:D? -
#4586 van ps1 emu xboxra, játszottam is a crash bandicoot-al vele -
lampard99 #4585 hello ps emu NINCS xboxra pc re van -
Attis38 #4584 Sziasztok!Valaki ismer Xbox-ra működőképes PS1-emut?Előre is kösz a választ! -
#4583 A L'ecsó is megjelent sima Xboxra tudomásom szerint, legalábbis az új 576Konzolban ezt írták. -
#4582 Nekem is átírhatná, a 360 mindig beszarik :S -
#4581 ő biztos átirta xboxra -
#4580 És ezt miért nem a 360 vagy a Halo 3 topicba írtad? XBOXra nem is jelenik meg. -
ktiger #4579 Most szedem a halo 3 at
Nagyon nagy game! Alig vártam.
Lehet valakinek jol jön:INNEN!!!
-
#4578 xbox-scene.com:
Madden NFL08 xboxon 122ezer példányban kelt el, ami a WII eladásait is lenyomta... számomra érthetetlen miért rakták süllyesztőbe ezt a konzolt ilyen eladások mellett :( a gyengébb hw-vel rendelkező ps2-re pedig azóta is jön minden... (az egy dolog, h rondák és szaggatnak is rajta a gémek)
-
rx7tomy #4577 Eddig két ravasz+fekete, most feltettem a Slayers Evox 2.7-et most bal ravasz+jobb ravasz+back+start, de az XBMC-nél ez sem ment. -
#4576 vagy az a bios nem támogatja :)
a játék menüje gondolom a start gomb miatt jön be :) -
Oldman63 #4575 Hirtelen kipróbálva ezt, a Halo2 közben, a játék menüje jön be.
Lehet hogy nincs bekapcsolva az Ingame Reset?
-
#4574 mindkét ravasz + back + start ?
bár nekem chip volt, de az igy rezetelt. tsop flashnél nemtom menne-e. -
Oldman63 #4573 Eddig hogy ment a "Reset"?
-
Oldman63 #4572 Keresek XBOX Classic géphez "XBOX DVD Movie Playback Kit" -et, lehetőleg újat. -
#4571 deadly skies rémlik nekem - de ez árkád, modern gépekkel
a blazing angels pedig árkád, de 2. vh-s -
#4570 vadászrepülös játék van xbox-ra? esetleg szimulátor féle