Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
Töltsük le az internetet!
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
A minap került hozzám egy Xbox, de nem tudok vele divx filmeket nézni. Tudnátok segíteni ebben? Ha jól tudom Xbox Media centert kell feltenni valahogy a gépre. Elõre is kösz
Viszont a PlayStation az valahogy nem az én világom.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Aztán komplett drive csere lett belõle átalakítással. 10.000 böl kiis jött 😊))
Nemegyszerû a microsoft os balhé 😊
Ezért egyszerûbb eset a PlayStation......
A 3 féle meghajtó az igaz de csak 1 féle PC-s meghajtót lehet átalakítani. Nekem ilyen van az XBOX-omban. Viszont ilyen meghajtót nem hiszem, hogy kapsz már.ITT tudsz a drive-ba fejet cseréltetni. Esetleg megkérdezheted Turho-t, hogy van-e neki drive-ja.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
melyik boltban is kapható ( asszem LG ) drive-al kompatibilis az xbox meghajtója? tehát rögtön cserélhetõ...
thx.
Forza.
De hát a remény hal meg utoljára.
(Amúgy az 576-ban már nem is lehet xboxos játékokat kapni)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
sajna a 360as nem elég h nem magyar kommentáros, de mindenbõl kevesebb van és még cselezni sem lehet benne (na, nem mintha a Pc/xbox verzioban tul gyakran cselezgetnék 😊 )
Forza.
De inkább tölteném a fifát
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Forza.
És én is inkább a fifa 08-at várom, de a madden is jó game
Töltsük le az internetet!
Amúgy nekem teccik az x-es, csak most már a f@szom kivan, mert van három pont ahova el kell mennem de nem tom hogy kell odajutni. Három sziget van és nem tudok bejutni a szigetek közepére, már úhy felidegesített...
Forza.