5250
Xbox
-
gyongyosi5 #4689 ÉN elöszőr X360at akartam venni de tul drágának találtam és ezért vettem meg az x-et. De lehet hogy jövőre vagy utána megveszem a 360at, ha lesz rá elég pénzem. -
gyongyosi5 #4688 A Halo 1-et még gépen pörgettem ki, a Halo 2-vel Xbox-on kezdtem el játszani de elég sokszor lefagyot a játék, ugyhogy letörültem az x-ről. -
#4687 újak már nem nagyon fognak, de van rá elég amikkel jól ellehet szórakozni, én pl. még csak most játszok Halo2-vel, de grafika nagyon baba még a mai gámák mellett is. mondjuk nekem másfél éve megvan már kb., de ha veszek is 360-ast akkor se adom el, mert nagyon jó kis cucc -
gyongyosi5 #4686 Sziasztok én most vettem egy Xbox-t de csak karácsonyra fogom megkapni. Leváltotam a gépről mert tul drága lett volna a fejlesztés. Még fognak kijönni új játékok Xboxra vagy már csak Xbox360ra? -
porkesz #4685 Hy!
A Bass Thropy Fishing is horgászós játék!
De szerintem a rapala jobb! -
S8DJ #4684 Szerintem nem -
#4683 A rapalán kívül létezik más horgászos játék xbox-ra? -
#4682 PéeS-kettő -
#4681 és ráadásul a XBOKSZ (:P) játékok helyett ps2 játékok találhatóak :P IKSZDÉ!! -
Zozo76 #4680 Arra itt az SG, boven eleg. Megneztem az oldalt, ha eleg sokat irsz be te magad akkor olyan erzesed lehet, mintha sokan hasznalnak az oldalt. -
#4679 nincs
psx emu van -
Pepe21 #4678 Üdv!
Nem tud vki egy működő ps2-es emulátortt xbox-ra?
Vagy egyáltalán van ilyen??
PLS HELP -
neops111 #4677 A játékkonzol fórum üdvözöl minden régi és uj játékost! A fórum most indul, regisztrálj te is! Minden ami Xbox!!!! http://jatekkonzol.fanklub.hu -
S8DJ #4676 mondjuk ja -
#4675 ISO-d van?
imgburn
iso betalloz, kiir, jo alapanyagra, nem tul gyorsan -
#4674 CloneDVD -
nkrisze #4673 Segitsetek légyszi. aza problémám hogy van 2 játékom és udf-be vagy iso-ba kéne ki irni de nincs hozzá progim nerot ne javasoljatok. köszi -
Zozo76 #4672 A kompozittal (az amit eredetileg az gepekhez adnak) eleg fos kep lesz, ezen ne csodalkozz. Az SVIDEO es az RGB sokkal elesebb, de legfokeppen a szinek sokkal eroteljesebbek, elettel telibbek. -
#4671 de a képen látható átalakitó sem eredeti Xbox cucc,én mondjuk konzolboltban vettem, olyat ami xboxhoz való
Nektek amúgy nem volt még olyan, hogy az eredeti RCA csatlakozóval fakó volt a kép? Mert nekem csak s-videóval szép élénkek a szinek. -
#4670 Én azért TESCO-ba nem nagyon vennék XBOXhoz akármit is xD
Főleg mióta egy ilyen képet megláttam:
Az megint csak más, hogy kb 2 órára van tőlem a legközelebbi TESCO. -
#4669 egy ilyen scart adaptert bármelyik tescóban kapsz max. 2000ft-ért -
S8DJ #4668 Bocsi de csak az xboxal együt adom el a SCART csatlakozót -
NZiM #4667 Hali.
Valakinek megvan a Street Fighter Anniversaryhoz a Move list? Ill. nem is a move list kellene, hanem a Combo list. Gyakorolni akarok :D
-amúgy egy pöpec fight game, ajánlom mindenkinek. -
toza #4666 meg mindig nem jo :D
akkor masold ki ezt a pdf linket illeszd be bongeszobe..ugy jolesz... -
toza #4665 a legeccerubb linkje vmiert nem jo... http://dwl.xbox-scene.com/~xbox/xbox-scene/tutorials/GodSins-Multi_Game_Xbox.pdf
ezaz -
toza #4664 http://www.zonaxbox.net/zxbtools-op-screens.html vagy sztem ez a legeccerubb
de ittis megtalasz minden mast is ,vagy legeccerubb ha van lehetoseged fajl kezelni az ha kulon mappakba bedobalod es onnan is indul siman -
lampard99 #4663 max 5000 -
lampard99 #4662 hello menyiért adod? -
petejke #4661 Sziasztok!
Tud valaki segíteni?
Egy DVD-re több Xbox1-es játékot szeretnék kiírni. Láttam már, hogy ilyenkor lehetne menüt készíteni hozzá. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan???
Sürgős vállaszt kérnék.
Köszi!
-
apac #4660 Sziasztok!
Chippeltetést mennyiért csinálnak, mert vinyót akarok cserélni a gépembe. -
lampard99 #4659 ez az.
Bp laksz? mert csak akkor érdekel. -
S8DJ #4658 nekem, ilyen scart átalakítóm van:kép -
S8DJ #4657 az mi? mert hulye vagyok hozzá :) amugy minden megvan hozzá -
lampard99 #4656 scartod van hozzá? -
S8DJ #4655 38.000 ft!! -
S8DJ #4654 Eladó! Xbox Classic Crystal Edition (chippelt),2db gyári joy,30 játék -
#4653 Leírtuk már, hogy softmode-os gépben nem lehet vinyót cserélni. Neked ezek szerint softmode-os. Vidd el 1 konzolboltba és megcsippezik vagy megflashelik. -
lampard99 #4652 hello valakinek nincs fölös scart csatlakozoja(fehér,piros,sárga bementetű)? -
S8DJ #4651 na meg a másik le lockoltad a winyót és van rajta dashboard (evoX)? -
S8DJ #4650 és hogy lett moddolva? chip,softmod,flash?