5250
Xbox
-
S8DJ #4729 akkor azzal -
Jocoo79 #4728 :) Megy .Ty. -
Jocoo79 #4727 Xbmc van. -
#4726 most lekéne játszani valamivel gondolom, mi van boxon? xbmc vagy ilyesmi? -
Jocoo79 #4725 Ok sikerült.Beleraktam a E/music-ba.Most?
-
S8DJ #4724 elsőnek tedd rá pl a c/-re onnan meg az xcommanderel a E/music-ba -
Jocoo79 #4723 Hi! Hogy kell az mp3-at átküldeni ftp-n keresztül x-re?Mert 1mp3at már átraktam úgy,hogy áthúztam az x E/music-jára,most a Launch menu/apps/xcommanderben van.Hogy kell ezt a musicba rakni -
#4722 -
lampard99 #4721 Ne itt árusisitsátok a játékokat mert szerintem ha nagyon kell letölti a netröl amit NEM SZABAD:D!!!! -
#4720 Há ügyesen kő felefúni -
#4719 ha belefújsz akkor még lehet, hogy kis nyál is lesz benne -
S8DJ #4718 :D -
Jocoo79 #4717 Ah megvannak a beállítások is www.chefelf.com/xbox/networking_hun.pdf Ty. -
#4716 Télleg, eszembe se jutott. Hát igen, az a legegyszerűbb. -
S8DJ #4715 az a legegyszerűbb -
S8DJ #4714 vegyél fej tisztítót az is egy cd az kb 400ft -
#4713 Hát van az natúr modszer, hogy jó nagyot belefújsz nyitott tálcával. Valamivel profibb és jobb, de nehezebb az, hogy kiveszed a meghajtót, szétszeded, kiveszed a fejet és úgy tisztítod meg. -
S8DJ #4712 jaj veszel egy fordított kötésű kábelt kb 5m-t 600ft (én legalább is annyiért vettem) az egyiket az xboxba a másikat a gépbe dugod beállítod az evoxon az ip címet meg a számítógépen is de ez a FAQ-ban benne van -
Jocoo79 #4711 Mostanában akadozik ,sokszor le is fagy a gépem,sőt az 1ik game-et meg is "ette" a boxom.Hogy kell kitisztítani a fejet? Mert szerintem ez lehet a baj. -
Jocoo79 #4710 Köszi! Hát ez egyáltalán nem tűnik egyszerűnek. -
#4709 ftp-vel tudsz át tenni ha összekötöd gépet meg xboxot hálózati kábellel, itt vannak leirások ftp-hez: http://xboxklub.hu/ -
#4708 Elado Sima X-re 2000ft/db áron:(eredeti játékok)
-Baldur's Gate: Dark Alliance 2
-Splinter Cell 1
-Rainbow Six 3: Black Arrow
-James Bond 007: Nightfire
-Fable the lost chapters
-Midway Arcade Treasure
-Projest Gotham racing 2
-King Kong
-Star Wars: the revenge of sith
-DOA3
-Jade Empire (ez 3k)
-XIII
-NFS Undergruond 2
Aki egybe elvinné az összes X-es játékot nagy kedvezményre számíthat!
ha bármi érdekel, ajánlattal pü plíz!
Cserébe x360 játék érdekel! -
Jocoo79 #4707 Hi! Xbox-ra számítógépről lehet-e zenéket áttenni,s ha igen akkor hogy? Nincs DVD íróm. -
Keresztapa81 #4706 Xbox játékok olcsón!
400FT/ játék ( új lemezen,papírtokban,leelenőrizve )
Mail:[email protected] -
toza #4705 de van ijenis cserebe..
ez meg lehet h megvan vhol vkinek...
halo 3 meg nem nagy szam...uaz mint 1 meg 2 csak ezerszer szebb meg jobb :)... -
#4704 Hát XBChez először google-t nézd, elég sokat talál szerintem. Ha nagyon nem megy, szólj, de már én se nagoyn emlékszem rá. De alap, hogy összekösd előszor a boxot a PCvel. -
#4703 ja persze, fizetős a live régi xbox-ra is, erre most nemgondoltam.
de amúgy a játékok live-ra mennének alapból? vagy, hogyan kellene xbc-t beállitani? -
#4702 ha live-on frissiti magát a softmodos boxod, akkor annak annyi ... szal én biztos nem mennék vele livera -
#4701 Szerintem lehetne, de nem hinném, hogy te most előfizetnél Live-ra. Inkább próbálkozz XBC-vel, de ott sajna szinte csak Halo 2 szerverek vannak. -
#4700 Softmod-os géppel belehet lépni xbox live-ra? vagyilyesmi.. vagyis lehet játszani neten valahogyan? vagy esetleg el is szállna a netremenéstől a softmod? -
gerg13 #4699 köszi kipróbáltam és végre működik -
#4698 imgburn letölt, iso betalloz, kiir (4-8x sebességgel, jó minőségű lemezre (verbatim)
neroval felesleges hülyéskedni -
gerg13 #4697 na ma tudtam kipróbálni a játékot , de sajnos nem működik adatlemezként kell megírni . mert én úgy írtam 4x-es sebességen , mert kisebb nem volt ,ha valamit elcsesztem légyszi írjátok meg hogy mit kösz -
gerg13 #4696 kösz de már rá jöttem hogy kell éppen most írom remélem jó lett -
#4695 ha image file-od van és abból akarod, akkor csak beteszed üres lemezt és nero-val kiirod, megnyitás, irás stb..
ha meg lemezről akkor a nero másolás funkciójával, beteszed a játékot,lementi, és kéri az üres lemezt és ki is irja rá. -
gerg13 #4694 hogyan kell megírni a játékokat ??? légyszi segítsetek -
#4693 Van 1 eladó Smartjoy frag-em 4eFt-ért.
Billentyűzetet és egeret lehet vele kötni az xboxhoz, fps játékoknál hasznos.
Akit érdekel PM. -
S8DJ #4692 hát de a trophy bass fishing az nem pc-s játék?? -
S8DJ #4691 és halo 3-at fogom nyomni :D -
S8DJ #4690 én ebeen a hónapban eladom a classicomat és 360-ra váltok karácsonyra