5250
Xbox
-
S8DJ #4769 szeritnem nem IS FOG kerülni sor :) -
#4768 Akkor nem tudom, én sosem használtam, van PSem, ha nagyon akarok, azon játszok, bár erre az utóbbi években nem került sor xD -
S8DJ #4767 van csak hiába teszek az xbox winyójára nem megy elkértem egy pár eredeti ps1 játékot az egyik haveromtól azzal se megy -
#4766 Asszem valn valami PS emulátor XBOX-ra. -
Dj Siegfried #4765 Sziasztik srácok! Ps játékokat lehet játszani xbox on? THNX -
turho #4764 ha 1.0 alaplapos, akkor a GPU 4 centis ventije a tippem. -
hpp #4763 Eladó Xbox1-hez való alig használt Smartjoy FRAG amivel az FPS játékokat tudod játszani billenytűzet és egér segítségével mint PC-n. Minden tartozék, leirás, gyári csomagolásbanl. Irányár: 8000Ft.
Smartjoy FRAG TESZT -
#4762 hát ha dvd nélkül is visit akkor szerintem a fan -
#4761 az xboxom visit mint atom.. ilyen femes nagyonv ekony hangot ad ki.. a drive hallhatott be??? barmilyen pc-s driveval ki tudom cserelni?
esetleg a fan? -
#4760 Akkor mégis jót írtam -
gerg13 #4759 kösz ismét ! -
#4758 #4698-as hozzászólás -
gerg13 #4757 Helo nekem olyan gondom van , hogy leszedtem egy játékot a netről de mdf-ben jött le.Ha felteszem DVD-re működni fog? Előre is kösz. -
Jocoo79 #4756 Jaja igazad van.A .avi ott volt csak mögé írtam hogy horror,a végére kell tenni a .avi-t :) ty -
#4755 Bazmeg hülye vok. Rájöttem hogy ez egy xboxos topik :D Vegyük úgy hogy nem írtam semmit :D -
#4754 Mi volt a file neve? pl.: pokember3.avi ? Lehet hogy amikor átnevezted kitörölted a kiterjesztést is pl.: pokember3_akcio <-- és akkor inne hiányzik a .avi -
lampard99 #4753 töröld és úgy rakd rá, hogy már átt vannak nevezve -
Jocoo79 #4752 Hi!Letöltöttem pár filmet felraktam ,ment mind.Gondoltam hozzáírom :vígjáték,horror stb. átneveztem ,erre az ikon eltűnt és most nem tudom lejátszani?Tud valaki segíteni? -
#4751 tényleg elég idegesítő egy csapat, nekem is felb*szták párszor az agyam hasonló dolgokkal!:)
viszont az tény hogy náluk szinte minden mindig van... -
#4750 house of dead (valamelyik.. 2? 3? )...oszt ennyi ha jól tudom...sajna -
scarabeus71 #4749 Sziasztok!
X-box-hoz keresek fénypisztolyos játékokat!Légyszi aki tud segítsen karácsonyi ajándék lenne!!
Előre is köszönöm! -
S8DJ #4748 Konzol boltokban kéne lennie szerintem -
#4747 Hi!
1,0-as XboX alaplapot keresek megvetelre. Nem tudjatok hol lehet ilyesmit beszerezni?
A konzolstudion kivul,mert nekik nem valami jo az uzletpolitikajuk...
Alaplap beszerelessel garanciaval 7000Ft,de ha en szeretnem beszerelni 7000+afa... LOL Szanalom!!! -
turho #4746 XBOX-ra nemigen adják ki akkor sem ha kész lesz... :(
(Amúgy ahogy az emukat néztem, a grafikai üzemmódokkal szívnak illetve 1-2 emunál még nem jöttek rá a hangemulációra. Pediglen az sem egy HIFI...) -
S8DJ #4745 Mondjuk ez elég érdekes mindössze 67Mhz-es proci van benne -
turho #4744 PC-re is 5 db van kb., mindegyik elég kezdetleges persze....XBOX nem tudom elég erős lett volna-e hozzá. Nem azért mert óriásölő hardver a DS, de ellenben igen más architektúra és van 1-2 egyedi megoldás ami miatt szenvednek pc-n is az emulálással. -
#4743 Kétlem, hogy lenne. -
S8DJ #4742 Van Nintendo DS emulator Xboxra? -
#4741 big water 745 1 percet használt elado 17.000ért eredet ár: 32.000 érdeklödni pü! -
#4740 Úgy kell írni, hogy: meg jelent-e, nem pedig meg-e jelent ;) Amúgy nem -
gerg13 #4739 nem tudja valaki,meg-e jelent ProStreet sima x-re -
Jocoo79 #4738 Hi! Valamilyen jó oldalt keresek ,xbox játékok kellenének.Valaki? [email protected] Előre is köszi! -
Jocoo79 #4737 Pc-ről? -
Jocoo79 #4736 A games -be raktam ott megy :) Gamet is lehet ugyanígy átrakni ? -
#4735 E meghajtó Videos mappára mutat az xbmc, legalábbis az újabbak. -
Puntigamer #4734 akkor a mappának rosszul van megadva az elérési útja...
nézd meg hogy a videos mappa, hova mutat? -
Jocoo79 #4733 Ott nem találtam sehol. -
#4732 az xbmc-nek van több része, video, audio, programs... mindet ott kell keresni ami, mert csak ott jeleniti meg. -
Jocoo79 #4731 Tettem fel ugyanígy 1 klippet az E-be,de az xbmc-vel nem találom .A Launch menu/apps/xcommanderben ott van.Ezt hogy kell lejátszani? Rossz helyre tettem? -
S8DJ #4730 akkor jó