5250
Xbox
  • S8DJ
    szeritnem nem IS FOG kerülni sor :)
  • KILLER2
    Akkor nem tudom, én sosem használtam, van PSem, ha nagyon akarok, azon játszok, bár erre az utóbbi években nem került sor xD
  • S8DJ
    van csak hiába teszek az xbox winyójára nem megy elkértem egy pár eredeti ps1 játékot az egyik haveromtól azzal se megy
  • KILLER2
    Asszem valn valami PS emulátor XBOX-ra.
  • Dj Siegfried
    Sziasztik srácok! Ps játékokat lehet játszani xbox on? THNX
  • turho
    ha 1.0 alaplapos, akkor a GPU 4 centis ventije a tippem.
  • hpp
    Eladó Xbox1-hez való alig használt Smartjoy FRAG amivel az FPS játékokat tudod játszani billenytűzet és egér segítségével mint PC-n. Minden tartozék, leirás, gyári csomagolásbanl. Irányár: 8000Ft.

Smartjoy FRAG TESZT
  • Minstrel
    hát ha dvd nélkül is visit akkor szerintem a fan
  • CSOCSO
    az xboxom visit mint atom.. ilyen femes nagyonv ekony hangot ad ki.. a drive hallhatott be??? barmilyen pc-s driveval ki tudom cserelni?
    esetleg a fan?
  • rooney8
    Akkor mégis jót írtam
  • gerg13
    kösz ismét !
  • Minstrel
    #4698-as hozzászólás
  • gerg13
    Helo nekem olyan gondom van , hogy leszedtem egy játékot a netről de mdf-ben jött le.Ha felteszem DVD-re működni fog? Előre is kösz.
  • Jocoo79
    Jaja igazad van.A .avi ott volt csak mögé írtam hogy horror,a végére kell tenni a .avi-t :) ty
  • rooney8
    Bazmeg hülye vok. Rájöttem hogy ez egy xboxos topik :D Vegyük úgy hogy nem írtam semmit :D
  • rooney8
    Mi volt a file neve? pl.: pokember3.avi ? Lehet hogy amikor átnevezted kitörölted a kiterjesztést is pl.: pokember3_akcio <-- és akkor inne hiányzik a .avi
  • lampard99
    töröld és úgy rakd rá, hogy már átt vannak nevezve
  • Jocoo79
    Hi!Letöltöttem pár filmet felraktam ,ment mind.Gondoltam hozzáírom :vígjáték,horror stb. átneveztem ,erre az ikon eltűnt és most nem tudom lejátszani?Tud valaki segíteni?
    tényleg elég idegesítő egy csapat, nekem is felb*szták párszor az agyam hasonló dolgokkal!:)

viszont az tény hogy náluk szinte minden mindig van...
  • öregharcsa
    house of dead (valamelyik.. 2? 3? )...oszt ennyi ha jól tudom...sajna
  • scarabeus71
    Sziasztok!

X-box-hoz keresek fénypisztolyos játékokat!Légyszi aki tud segítsen karácsonyi ajándék lenne!!
    Előre is köszönöm!
  • S8DJ
    Konzol boltokban kéne lennie szerintem
  • fishBNS
    Hi!

1,0-as XboX alaplapot keresek megvetelre. Nem tudjatok hol lehet ilyesmit beszerezni?
    A konzolstudion kivul,mert nekik nem valami jo az uzletpolitikajuk...

Alaplap beszerelessel garanciaval 7000Ft,de ha en szeretnem beszerelni 7000+afa... LOL Szanalom!!!
  • turho
    XBOX-ra nemigen adják ki akkor sem ha kész lesz... :(
    (Amúgy ahogy az emukat néztem, a grafikai üzemmódokkal szívnak illetve 1-2 emunál még nem jöttek rá a hangemulációra. Pediglen az sem egy HIFI...)
  • S8DJ
    Mondjuk ez elég érdekes mindössze 67Mhz-es proci van benne
  • turho
    PC-re is 5 db van kb., mindegyik elég kezdetleges persze....XBOX nem tudom elég erős lett volna-e hozzá. Nem azért mert óriásölő hardver a DS, de ellenben igen más architektúra és van 1-2 egyedi megoldás ami miatt szenvednek pc-n is az emulálással.
  • KILLER2
    Kétlem, hogy lenne.
  • S8DJ
    Van Nintendo DS emulator Xboxra?
  • CSOki444
    big water 745 1 percet használt elado 17.000ért eredet ár: 32.000 érdeklödni pü!
  • rooney8
    Úgy kell írni, hogy: meg jelent-e, nem pedig meg-e jelent ;) Amúgy nem
  • gerg13
    nem tudja valaki,meg-e jelent ProStreet sima x-re
  • Jocoo79
    Hi! Valamilyen jó oldalt keresek ,xbox játékok kellenének.Valaki? [email protected] Előre is köszi!
  • Jocoo79
    Pc-ről?
  • Jocoo79
    A games -be raktam ott megy :) Gamet is lehet ugyanígy átrakni ?
  • Minstrel
    E meghajtó Videos mappára mutat az xbmc, legalábbis az újabbak.
  • Puntigamer
    akkor a mappának rosszul van megadva az elérési útja...
    nézd meg hogy a videos mappa, hova mutat?
  • Jocoo79
    Ott nem találtam sehol.
  • Minstrel
    az xbmc-nek van több része, video, audio, programs... mindet ott kell keresni ami, mert csak ott jeleniti meg.
  • Jocoo79
    Tettem fel ugyanígy 1 klippet az E-be,de az xbmc-vel nem találom .A Launch menu/apps/xcommanderben ott van.Ezt hogy kell lejátszani? Rossz helyre tettem?
  • S8DJ
    akkor jó