5250
Xbox
  • Geroka16
    Hello!
    Mennyibe kerül egy JÓ csipeétetés?
    kb. kösz
  • Sephi
    Hat en nem tudom te mit olvastal de en ket konkret megment esetrol irtam. Az egyik ugye a kolosvari csavo a masik Molc esete.

A tobbieknek sokszor jatek nem mindul , resetal magatol , kep eltunik meg ilyenek de en messze nem irtam hogy minden egyes gepnel. HANEM HOGY MEGESIK. De ha ennyire hihetettlen javaslom latogass meg par ilyen temaval foglalkozo forumot ahol bovebb magyarazatot kapsz hogy miert NEM jo a FLASH (ugyertem a mostani) mert ugyis akarmit mondok lesz egy okoska aki unatkozik es megcafoja :D

Ja es amikor azt irtam hogy minden harmadik embernek be is hal a gepe akkor meszze nem ugy ertettem hogy elromlik hanem hogy valami baja lesz. Neha olyan nehezen fogalmazok jaj :D

Magyaran szarom le kit es mit hisz el :DD
  • kergeegér
    DanielT leírása tökéletes csak azt még kihagyta ,hogy kell hozzá egy flakon ezüst neolux bár igaz ,hogy így ezüstösen csillog de ezt nevezik szürke boxnak. Geroka16: nálam ebben a formában megkapható 60-ért :D
    ehhhh ... most komolyan .. honnan vetted ezt a szürke dolgot? :)
    Sephi: maradjunk annyiban ,hogy a haverom haverja látta stb stb.
    a lényeg ,hogy ezek nem tények hanem pletyi.
    tizenakárhány xboxos ismerősöm van és senki sem hallott még megfeküdt boxról. fórumoknak meg nem lehet mindig hinni.
  • Sephi
    Hadd ne sorojam most kik azok a negyen de mind konzol guruk. Kettorol max forumon olvastam hogy panaszkodtak szal.

Hard ugy egett ki hogy amiutan elinditotak a gepet amin volt ez a FLASH es el akartak inditani egy Media Centert akkor pirosra valtott a kis gomb es ugy 5 masodperc utan lealt a gep. Aztan elvittek szakemberhez es o monda hogy meghalt a hard (nem feltetlen kiegett azt csak szimbolum gyanant mondtam)
  • Petyus_
    "állitólag létezik egy szürke x-box."

Ez már megint valami urban legend? =))

Én csak HALO-s zöldet láttam, meg "kristályt" (átlátszó fehér), japánban van Kasumis is. =)
  • Geroka16
    állitólag létezik egy szürke x-box.
    A többi meg ott olvasható az üzeneted alatt
  • Petyus_
    Ti miről beszéltek? =))
  • DanielT
    Árban teljesen ugyanaz, csak nehéz ráakadni.
  • Geroka16
    köszi...és árban mi a különbség???
    árat ha tudsz irhatnál!
    kösz
  • DanielT
    Több dologban különbözik.

1. A szürkével ingyen is lehet neten játszani, nem kell előfizetni a Live! ra.
    2. Van benne egy beépített csalás adatbázis a játékokhoz, amit egy gombbal tudsz aktiválni.
    3. A kontrollerje 2X olyan erősen rezeg és fel-le is mozog.
    4. Néhány játék szebben és simábban fut rajta.
    5. Az egy kicsit zavaró benne, hogy a szürke szín a tvn a játékokban is kicsit erősebben jelenik meg, szóval több helyen, ahol feketének kellene lenni, inkább szürke árnyalatú.

Én is gondolkozom egy szürke beszerzésén a plusz dolgok miatt.
  • Geroka16
    Miben más a szürke x-box a feketénél?Jobb vagy rosszabb???
  • Petyus_
    "Hat korulbelul 4 Pesti embert ismerek"

...tipikus urban legend. =)

A TSOP flash abszolut bevett módszer, modchip-et leginkább az használ, aki Live-ozni akar, és kétféle BIOS-t kell a Boxának betöltenie.

"a gyari hardot egette ki"

Ez hogy történt? Túlmelegedett a gyári chip és felgyulladt a HDD? =)
  • Geroka16
    Vagy káposztásmegyeren vagy környékén nem tudtok véletlenül egy helyet ahol minőségi csipet raknak bele?
  • kergeegér
    itt van egy asszem ERRE erre gondolsz
  • Geroka16
    Hi!
    Hol lehet megnézni, hogy hol lehet csipeltetni???
    kösz
  • balumaci
    pedig sok helyen kapni
    én asszem talán media marktban vettem anno....
  • balumaci
    jaja, ilyesmi történeteket hallotam én is...
    de hogy mi a teendő, azt nem tudom...
  • magus
    és az merre is van pontosan?
  • kergeegér
    ismerősöm boxa egy állítólagos xboxLIVE-ra kattintás után nem olvassa be az írt dvd filmeket de az írt játékokat viszi továbbra is. live-ra kattintáskor a gép nem volt nethez csatlakoztatva meg amúgy egyáltalán nem. létezik az ,hogy a live katt miatt lett ilyen a box? és ha igen akkor mi a teendő?
  • Sephi
    Hat korulbelul 4 Pesti embert ismerek akik ilyenkel panaszkodtak es akinek meg kiegett a hardiskje az kolosvari volt.

Meg elo pelda MoLc esete amikor neki akkor halt be a FLASH-elt gepe amikor wallpapert akart valtani.

Ja es sajat kulturad felfrissitese vegett ez a FLASH dolog mar September elejen letezett kulfoldon. Forumokon olvasott rola egy ismerosom de en akkoriban nem hittem neki :D
  • AnarchoiD
    ize amiga emulator szaggat rajt egy enyhen ;)
  • hzx
    Te Sephi, ez az új, bontás nélküli flash még nincs is 2 hónapja kinn. Ez az információd most milyen titkos forrásból van?
  • Sephi
    Jah es minden 3-madik embernek egy ket honap utan be is hal a gepje. Valakinek akit ismerek egyenesen a gyari hardot egette ki.
  • Petyus_
    Nem kell márkás lemez, Ritek alapú DVD-R lemezeket (Arita, Traxdata) minden Xbox olvas.
  • Petyus_
    Röviden: a gyári chipre rátöltenek egy új BIOS-t, amitől a Box olvassa az írt játékokat.
  • Seth
    A mellettünk lévő üzletben is van. Hama, asszem 2500 pénz
  • magus
    Nemtom, fater rohangaszott utana, es o mondta h nem gyakori dolog...
  • Seth
    Szerintem bármelyik villamossággal foglalkozó szaküzletben lehet kapni(mondjuk ahol az izzókat veszitek a lámpába..)
  • magus
    Hello!

Van egy ntsc-s xboxom itt az asztalon, es afelol erdeklodnek, hogy tud e valaki szerezni atalakitot nekem, vagy hool lehet beszerezni. amerikaban ugye 110V-al mennek a cuccok, mig itthon220-al. elore is okszi.
  • OP Killah
    az emilemet megadom...főleg ha vásárhelyi vagy te is :)
    [email protected]
    ez MSN is
  • OP Killah
    Tökéletes, mivel ott lakok :D
  • kergeegér
    OP Killah hmvhely jó lesz?
  • MoLc
    Hali ! Van egy elég nagygondom.. tegnap este a box-on skint akartam cserélni ki is cserélte de azóta "zöld halál" szal semmmi , pirosan villgonak a ledek... és azt mondja h. hivjam a servicet... mit tegyek aki tud az help !! Megköszönném !
  • Geroka16
    És mi ez a FLASH???És mik a panaszok?
  • Geroka16
    Hello!
    Mennyibe kerül egy JÓ csipeétetés?
  • Sephi
    Nem kell mar chip. Ott 1000 FORINTOS FLASH. Bar sokan panaszkodnak rola :(
  • Bogyi007
    Csak egy páran nekem estek, igaz ezek azért is mondták, mert a ps-ről álltam át x-re, igaz ps1 volt.
  • Bogyi007
    Amikor pl. neten szedek le játékot, akkor azt hogyan érdemes kiírni, ugyanúgy mint pl ps1 esetében clonecd/clonedvd alcohol progi /persze dvd írós/ és minél kissebb sebesség valamint márkásabb nyers dvd lemez ugye? És visz-e újraírható dvd lemezt vagy azt ne erőltessem, vagy inkább a vinyóra másoljak, tényleg az x-box vinyója kiszedhető-e és lehet-e pc-n valahogy olvasni és írni rá?
  • DanielT
    Nekünk ezt nem kell mondani :) Egyébként sok játék van, de nekem 10 van amivel játszom is... illetve játszottam.
  • Bogyi007
    Na oké. Aki azt mondja, hogy nincs játék és főleg minőségi a boxra az nézzen el ide: http://www.gamespot.com/xbox/allgames.html?tag=gs_lnav_allgames és itt lapozza föl az összes betűt.