5250
Xbox
  • s73
    Nincs benne semmi kozkázat. Olyan 3-4 rongyot kérnek el érte, de meg tudod te is csinálni, ha van egy kis merszed. Tényleg nem nagy ördöngősség.
  • Geroka16
    És akkor ez önmagában mennyi??Mármint ez az evox??És van benne kockázat(ugy mint a chippelésben?)?
  • Geroka16
    Nem ismeri valaki azt a boltot itt káposztásmegyeren eminek az a neve hogy Spielland??Én ott venném meg akkor chippeléssel+1 év garanciával(De akkor még az zavar hogy ebbe a boltba csak 6000 a chippelés és gondolom már akkor alapból ilyet tesznek bele ami nem biztos hogy olyan jó).Szerintetek???
  • s73
    Ey Dashboard, a segítségével elég sok mindent tud a Box. Lejátszik divx-et, mp3-at, dvd-t, fel tudsz másolni a vinyójára játékot, és onnan játszol, nem lemezről stb.
  • Geroka16
    oké..kösz...mi az az evox?
  • s73
    Olyan 50 körül +/- pár ezer itthon meg tudod venni, Chippel, Evox-al stb. és akkor a nővéred nem kap legalább sérvet.
  • Geroka16
    Na most már azt eldöntöttem hogy tényleg itthon veszem chipeltetve........De árakat könyörgök mondjatok....olyan box kell ami nem használt csak chippelve van....mennyibe kerül...kösz
  • s73
    Keringenek mende-mondák, de én még nem találkoztam olyannal, akinek a flash elcseszte volna a gépét. Persze, ez még nem jelenti azt, hogy ilyen nem volt. Egy ami majdnem 100%-ig biztos, hogy a softmod-dolt 1.6-os Boxok nem eszik a nagyobb vinyót, chip kell hozzá. Persze már lehet, hogy erre is kitaláltak valamit.
  • Geroka16
    de én inkább csipeltet vennék...lehe(mármindt hogy monchip van benne..nem ilyen szar)én is ezt hallottam...mármint hogy 3 hét alatt szarrá bassza a gépet
  • Petyus_
    Azt jelenti, hogy nem raknak a Boxodba egy külön modchipet, hanem a benne lévő gyári chipre (ez a TSOP) rátöltenek egy olyat, ami viszi a másolt cuccokat is.
  • kergeegér
    és ha szürkét hoz? :)
  • Geroka16
    aha...megfogadom a tanácsod...már csak azt áruld el nekem hogy mi az a tsop moddol???
  • Petyus_
    Geroka: ha még le lehet mondani, szerintem mondd le. Egyrészt szegény nővéred gondolom nem autóval van USÁban, egy Xbox meg ahhoz épp elég méretes darab, hogy repülőn ne lehessen kényelmesen elhozni.

Ha "okosítod", viszi az összes illegálisan letöltött játékot, ha nem, akkor csak az eredeti és NTSC (amerikai) játékokat. Amivel egyébként nem járnál rosszul, mert onnan rendelve neten jóval olcsóbban megúszod, mintha itthon vásárolnál PAL játékokat. Viszont kell hozzá venni egy konvertert, hogy a 220-ba be lehessen dugni (a sima dugasz átalakító, ami mobilhoz, laptophoz, borotvához jó, szépen szétfüstöli a Boxodat). Ez összesen ~30ezer (Xbox) + 4-5 ezer (átalakító) + nővérednek a kényelmetlenség. Egyéb hibaforrás: v1.6 Box lesz, aminek más az alaplapja, magyar modder lehet nem fog tudni vele mit kezdeni.

Ehelyett itthon 43 ezerért (?) beszerzel egy TSOP moddolt (ami ugyan Sephi szerint elégeti a vincsit) fekete vagy akár szürke =) Xboxot.
  • Geroka16
    de most akkor nem baj hogy amiból lesz a gép..ha kiokositom??
  • Geroka16
    most ott olcsóbb...de nem ezt kérdeztem..azt én is vágom hogy kell adapter csak azt nem hogy s73 hogy értette a kiokositást...amugy kösz....amiban 150$ és 100%hogy vadi uj
  • Afe
    Sztem kell vmilyen hálózati átalakító, ami a 220v-bol 110-et fabrikál, mert amcsiba az a szabvány. Enélkül elfüstöl az egész.
    amcsiból??..miért
  • Geroka16
    oké...de mi az hogy kiokositom???
  • s73
    Ja, de hálózati adapter vegyél hozzá itthon, hogy a 220 V-ra ráköthesd.
  • s73
    Ha kiokosítod, utána mindegy. Alapgépnél igaza van Sephi-nek.
  • Geroka16
    na most erről ki mit tud???Ez nagyon...nagyon fontos lenne mert lehet hogy még nem vette meg nővérem....irjatok...amit erről tudtok...köszi
  • Geroka16
    kösz....kedves vagy
  • Geroka16
    biztos???ennek hol lehet utánanézni?
  • OP Killah
    neked roszz :)
  • Geroka16
    áááááááááááááááááááááááááá.....neeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Sephi
    Amerikai verzios jatek az NTSC
    Europai az PAL

Ha a gep NTSC akkor nem megy rajta a PAL es forditva.

Tudtommal.
  • Geroka16
    mi?milyen játékokat?
  • Sephi
    Amerikabol? Akkor orujel mert NTSC verza lesz es alapbol nem visszi majd a PAL jatekokat. Tudtommal.
  • Geroka16
    Ja és még annyi ,hogy mit jelent az hogy 1.6-os?Miben jobb a régebbieknél?
    Bocs hogy ennyit kérdezek de nem akkor akarok mindent megtudakolni amikor már itt a gép.......kösz
  • Geroka16
    Na de nekem már amerikából hozzák.....és akkor most mennyiért csipeltesem...6000-ért 1 év garanciával...vagy15000ért amihez nem tudom hogy van e garancia????
  • Mordar
    Szevasztok. Ez a szürke XBOX naon mókásan hangzik.. :DDD Szinte hihető.. Na mind1. A lényeg a lényeg.. EVOX + 120as vinyo rulz.. ;)
    Főleg ha háloban van egy PC-vel, csak töltöd le és lököd fel az anyagot. Én speckó mióta megvettem a boxot nem is használtam a dvd olvasóját. :DD
  • kergeegér
    na azt hiszem nem árulok el nagy titkot azzal ,hogy olyan helyről szerezd be (magyarországról) ahol már tuningolva adják neked a gépet. így megspórólsz 15-20 ezer HUF-ot is jó esetben mert kb ugyanannyiért megkapod mint ha az alapgépet megvennéd mediamarktban tecsóban vagy akárhol máshol.
    ez mindenkinek szólt aki venni akar boxot.
  • Sephi
    Szerintem bisztos vagy olyan ugyes es talasz magadnak :D
  • Geroka16
    kösz!
    De ők 6.000 ért chipelnek..inkább a drágább de jobb verziót válasszam?Mindenki azt mondja hogy a jó chippek azok 15.000 körül vannak.
  • Petyus_
    Ha amerikai lesz a Boxod, asszem az már 1.6 verzió, amin az említett flash móka nem működik, ezért mindenképpen venni kell hozzá modchipet. Ez a feketére vonatkozik, a szürkét nem tom. =)
  • Petyus_
    Mutass nekem egy ilyen fórumot légyszi.

Én rengeteget olvastam mostanában a témában, xbox-scene.com-on, és sehol nem említik, hogy a TSOP flash bármilyen hátránnyal bírna, azon kívül, hogy nem tudod a Live!-ot használni, és nem lehet bármelyik BIOS-t ráflashelni.

Az, hogy melyik írt játék megy, melyik nem, kizárólag az írás minősége és a drive határozza meg amennyire tudom.
  • Geroka16
    aha!
    ÁÁÁÁ...nem érdekel..kösz ,csak +kérdeztem!Nővérem most hoz egy simát újonnan 150$-ért(legalábbis a www.xbox.com-on ennyi) Amerikából.De azért kösz.A szürke dolgot meg egy haverom mondta...de azért nem történt tragédia...vagy igen???
  • Geroka16
    aha!
    Csak mert itt van egy consolbolt és 6.000-ért csinálják.Most mit tegyek??Van rá 1 év garancia!De inkább rátok hallgatok!
  • Sephi
    Ugyancsak :D
  • kergeegér
    jóvanna nem vitázni akartam csak én is leírtam a tapasztalataimat ;o)
  • Sephi
    15 korul....