5250
Xbox
  • Bogyi007
    Kössz a linket!
  • DanielT
    Kerekedj fel, fáradj el IDE és nézz szét!
  • Bogyi007
    Ami progikat láttam eddig azokért már megérte, csak megkérdeztem hogy ezek vannak-e. Nem csak ezen progikat szeretem én ám.
  • DanielT
    Nincs Resident(Állítólag lesz). Se Half-Life( Állítólag lesz). Se Doom3 (Állítólag lesz). Egy totál régi F1 van. Se Quake. Háborús FPS van, de azt minek Boxon játszani?

Jó választás volt neked ez a konzol.
  • Bogyi007
    Helló. Lassan én is X-Box tulaj leszek. Nem vagyok teljesen tisztában egy-két dologgal, pl. van /lesz hdloader a boxon/ de az ördög sosem alszik, ezt /magyart lehetőleg/ valahonnan be le lehet szerezni, jobban örülnék ha meglenne egy külön lemezen is bootolható állapotában, ha valami gubanc lenne a gépen. Aztán, milyen túlélő horrorjátékok vannak rá? Azt tudom hogy a Sillent Hillből van rá. Resident Evil az nincs ugye? Half-Life/ok/, Quake 3, esetleg Doom 3, háborús Fps-ek, és minél jobb autóversenyek /F1 progik rulz!/
  • OP Killah
    Köszi! Megkaptam!
  • s73
    Mail ment.
  • OP Killah
    szuper! szolnok még mindig közelebb van, mint Pest :)
    itt az emilem: ez MSN cím is... megirnád a címet ?
    [email protected]
    sürgős!! előre is kössz :)
  • s73
    Csak Csongrád megye érdekel? Szolnokon tudok.
  • DanielT
    Én vagyok a mindentudó kismanó? Vagy mi? :) Sajnos fogalmam nincs. :(
  • OP Killah
    Az én életemet nem, de nagyon sok időmet megmentenéd ha megmondanád, hogy csongrád megye környékén hol lehet chippeltetni az Xboxomat :)
  • DanielT
    Ez valóban életbevágó lehet! 149-199$ Remélem életet mentettem...
  • Geroka16
    Hi!!Nagyon fontos kérdésem van...Amerikában mennyi egy X-Box???dollárban...köszi
  • OP Killah
    köszi, de ez mind pest vagy baranya megyében van...az nekem meg az ország másik fele :)
    Miért is ne lehetne megvitatni itt? Na mindegy.

Killah: www.apronet.hu azon belül konzol-xbox

tonnaszám hirdetik a csippelést, csekk disz.

• OP Killah
    hát ha adsz 1 MSNt tőlem ott is megvitathatjuk :D
  • balumaci
    ezt talán nem itt kéne megvitatni :D
  • OP Killah
    köcce de honnan a fenéből szerezzek chipet ? hol csinálják ? én csongrád megyei vagyok, de ha kell felmegyek pestre is :)
    Sőt! Még le is játssza majd a másolt cuccokat! :))
  • balumaci
    igen, chip az nem árt neki
  • OP Killah
    Sziasztok!
    Én most kaptam 2 hete Xboxot szal kajakra nem értek hozzá :D nah jó azért ez nem teljesen igaz, de ltöltöttem 1 játékot hozzá, elvittem hawerhoz, kiirta DVDre , de nem megy vmiért a játék...mi lehet ennek az oka ? ezt is csippeltetni kell,mint a PSeket ? vagy csak szimplén rossul irta meg ? kérlek segitsetek ! előre is köszönöm!
  • torrente
    1. Vedd ki a lemezt a hifitornyodból.
    2. tedd be az xbox-ba. Ha nincs átalakítva, akkor be sem kell tenned.
  • Kontrakcio
    no meg mien kábel kell hogy összekössem a gépet az X-box al?
  • Kontrakcio
    Sziasztok! az mitöl van hogy netröl leszedett játékok nem indulnak el?
  • torrente
    És a sorozatszámát kell néznie? Mert te sem akartál új gépet venni valamilyen oknál fogva. Okosítsd fel, nehogy valami szart vásároljon.
  • balumaci
    vedd meg!
  • Sephi
    Meg jo hogy megeri.
  • Bogyi007
    És megbízható helyről van a cucc, az egyik legrégebb óta ismert konzolos/pc-s ismerősőmé a gép.
    Ennyiért simán.
  • Bogyi007
    X-Boxra ruházok be, 50000-be kerül van benne 80 giga winchester 20 dvd lemez hozzá, távirányító, s-video és sima hozzávaló kábelek, 2 kontroller, és a Hdloader progi rajta ami full magyar, visz minden emulátor progit /Amiga Rulez!!!/ Ja és nem mondom meg hol veszem mert elhappolná előlem esetleg valaki. Megéri ennyiért?
  • Lammer
    milyeneket? én nem tapasztaltam...
  • Sephi
    Ja ja az nem gond hogy megy bele de alitolag igen kellemetlen dolgokat idezhet elo.
  • Lammer
    megy bele nagyobb is... 200,250 simán
  • Sephi
    Tudtomal eddig a 160 gb a max....
  • MoLc
    Halee arcok ! Help me ! Nagyobb vinyót akarok a boxom-ba(crystal) mit tegyek lécci help aki tud msn-en segiccsen köszönöm ! (msn:[email protected]) Sziasztok ! BÚÉK !
  • balumaci
    ok :)
  • kergeegér
    ah yeee már rájöttem ;o)
  • kergeegér
    emberek , nem tudjátok ,hogy hogyan lehet playlist-be összeállítani az xbox vinyójára feltöltött mp3-akat a media centerben?
  • balumaci
    így van, vegyél csak, már nagyon olcsó!
  • Lammer
    azért mert egy normális PCt sem tucc pl. VMware-rel leemulálni(nekem 3200+os(barton) masinám van és nem az igazi) , TEHÁT architektuálisan UA!!! perfekt megy, csak a sebesség hagy némi kivetnivalót.... pedig celeront emulál(most köss bele amd<->Intel, máshol néztem p4gyel is ilyen)
    és ez a sebesség... és hol van akkor az hogy Boxnak egy "picit" másabb Celije van? hmmmmm
    sosem lesz 100%!! inkább vegyél egy dobozt!
    ;)