5250
Xbox
-
#1063 Kössz a linket!
-
#1062 Kerekedj fel, fáradj el IDE és nézz szét! -
#1061 Ami progikat láttam eddig azokért már megérte, csak megkérdeztem hogy ezek vannak-e. Nem csak ezen progikat szeretem én ám. -
#1060 Nincs Resident(Állítólag lesz). Se Half-Life( Állítólag lesz). Se Doom3 (Állítólag lesz). Egy totál régi F1 van. Se Quake. Háborús FPS van, de azt minek Boxon játszani?
Jó választás volt neked ez a konzol. -
#1059 Helló. Lassan én is X-Box tulaj leszek. Nem vagyok teljesen tisztában egy-két dologgal, pl. van /lesz hdloader a boxon/ de az ördög sosem alszik, ezt /magyart lehetőleg/ valahonnan be le lehet szerezni, jobban örülnék ha meglenne egy külön lemezen is bootolható állapotában, ha valami gubanc lenne a gépen. Aztán, milyen túlélő horrorjátékok vannak rá? Azt tudom hogy a Sillent Hillből van rá. Resident Evil az nincs ugye? Half-Life/ok/, Quake 3, esetleg Doom 3, háborús Fps-ek, és minél jobb autóversenyek /F1 progik rulz!/ -
OP Killah #1058 Köszi! Megkaptam! -
#1057 Mail ment. -
OP Killah #1056 szuper! szolnok még mindig közelebb van, mint Pest :)
itt az emilem: ez MSN cím is... megirnád a címet ?
[email protected]
sürgős!! előre is kössz :) -
#1055 Csak Csongrád megye érdekel? Szolnokon tudok. -
#1054 Én vagyok a mindentudó kismanó? Vagy mi? :) Sajnos fogalmam nincs. :( -
OP Killah #1053 Az én életemet nem, de nagyon sok időmet megmentenéd ha megmondanád, hogy csongrád megye környékén hol lehet chippeltetni az Xboxomat :) -
#1052 Ez valóban életbevágó lehet! 149-199$ Remélem életet mentettem... -
Geroka16 #1051 Hi!!Nagyon fontos kérdésem van...Amerikában mennyi egy X-Box???dollárban...köszi -
OP Killah #1050 köszi, de ez mind pest vagy baranya megyében van...az nekem meg az ország másik fele :) -
#1049 Miért is ne lehetne megvitatni itt? Na mindegy.
Killah: www.apronet.hu azon belül konzol-xbox
tonnaszám hirdetik a csippelést, csekk disz.
-
OP Killah #1048 hát ha adsz 1 MSNt tőlem ott is megvitathatjuk :D -
#1047 ezt talán nem itt kéne megvitatni :D -
OP Killah #1046 köcce de honnan a fenéből szerezzek chipet ? hol csinálják ? én csongrád megyei vagyok, de ha kell felmegyek pestre is :) -
#1045 Sőt! Még le is játssza majd a másolt cuccokat! :)) -
#1044 igen, chip az nem árt neki -
OP Killah #1043 Sziasztok!
Én most kaptam 2 hete Xboxot szal kajakra nem értek hozzá :D nah jó azért ez nem teljesen igaz, de ltöltöttem 1 játékot hozzá, elvittem hawerhoz, kiirta DVDre , de nem megy vmiért a játék...mi lehet ennek az oka ? ezt is csippeltetni kell,mint a PSeket ? vagy csak szimplén rossul irta meg ? kérlek segitsetek ! előre is köszönöm! -
#1042 1. Vedd ki a lemezt a hifitornyodból.
2. tedd be az xbox-ba. Ha nincs átalakítva, akkor be sem kell tenned. -
#1041 no meg mien kábel kell hogy összekössem a gépet az X-box al?
-
#1040 Sziasztok! az mitöl van hogy netröl leszedett játékok nem indulnak el? -
#1039 És a sorozatszámát kell néznie? Mert te sem akartál új gépet venni valamilyen oknál fogva. Okosítsd fel, nehogy valami szart vásároljon. -
#1038 vedd meg! -
#1037 Meg jo hogy megeri. -
#1036 És megbízható helyről van a cucc, az egyik legrégebb óta ismert konzolos/pc-s ismerősőmé a gép. -
#1035 Ennyiért simán. -
#1034 X-Boxra ruházok be, 50000-be kerül van benne 80 giga winchester 20 dvd lemez hozzá, távirányító, s-video és sima hozzávaló kábelek, 2 kontroller, és a Hdloader progi rajta ami full magyar, visz minden emulátor progit /Amiga Rulez!!!/ Ja és nem mondom meg hol veszem mert elhappolná előlem esetleg valaki. Megéri ennyiért? -
#1033 milyeneket? én nem tapasztaltam... -
#1032 Ja ja az nem gond hogy megy bele de alitolag igen kellemetlen dolgokat idezhet elo. -
#1031 megy bele nagyobb is... 200,250 simán -
#1030 Tudtomal eddig a 160 gb a max.... -
#1029 Halee arcok ! Help me ! Nagyobb vinyót akarok a boxom-ba(crystal) mit tegyek lécci help aki tud msn-en segiccsen köszönöm ! (msn:[email protected]) Sziasztok ! BÚÉK ! -
#1028 ok :) -
#1027 ah yeee már rájöttem ;o) -
#1026 emberek , nem tudjátok ,hogy hogyan lehet playlist-be összeállítani az xbox vinyójára feltöltött mp3-akat a media centerben? -
#1025 így van, vegyél csak, már nagyon olcsó! -
#1024 azért mert egy normális PCt sem tucc pl. VMware-rel leemulálni(nekem 3200+os(barton) masinám van és nem az igazi) , TEHÁT architektuálisan UA!!! perfekt megy, csak a sebesség hagy némi kivetnivalót.... pedig celeront emulál(most köss bele amd<->Intel, máshol néztem p4gyel is ilyen)
és ez a sebesség... és hol van akkor az hogy Boxnak egy "picit" másabb Celije van? hmmmmm
sosem lesz 100%!! inkább vegyél egy dobozt!
;)