5250
Xbox
  • kergeegér
    ez nem az a fórum Geroka. maradjunk box témánál és ha lehet egy hozzászólásba gyűjtsd már össze a kérdéseidet .. szedd pontokba és úgy egyszerű és érthető választ kapsz rá mert szerintem már sokadjára teszed fel azokat a kérdéseket amikre már a válaszokat meg is kaptad.

kérdésedre:bármiféle dvd-t használhatsz csak tartsd szem előtt azt ,hogy minél lassabban írod annál biztosabban olvasható majd
  • Geroka16
    Mi a véleményetek a DIAMOND nevű DVD-ről???
  • Geroka16
    kösz...most már ezt is tudom!
  • ZoL AMD
    Egy oprendszer-szerűség. Van benne mediaplayer, emulátorok, vinyókezelő progi, meg minden más jó dolog.
  • Geroka16
    Mi az az EvoX?????
    kösz
  • ZoL AMD
    Igen! Leégett a winyó, de befestettem szürkére, és jó lett

Már sikerült megoldanom. Én voltam a szerencsétlen. Na de az emulátoros dolgot, nég mindig nem tudom. Leszedtem a netről egy N64 emut, és nem tudom feltenni. Rá kellene kötni a PC-re? Hogyan kell rákötni PC-re a boxot? Van hálókártyám, meg kábelem, ezen kívül kell még valami? Nincs erről valahol leírás?

Egyébként EvoX-os a boxom. Tényleg ez a legkirályabb konzol
  • kergeegér
    gyerekek segítsetek. egy ismerősöm megvette az átalakított boxot és ment is rendesen gond nélkül. az átalakítás módját nem ismerem meg nem is láttam a gépét. na a lényeg ,hogy rányomott egy játéknál az xboxlive-ra és attól kezdve nem veszi be a másolt dvd filmeket. minden más másolt dolog megy.. a játékokkal sincs semmi prob csak a filmek nem mennek. live-ra kattintáskor a gép nem volt a neten!
  • magus
    nekem is usabol hozott moddolt ntsc xboxom van, es csak atalakito meg video changer kell hozza
  • Sephi
  • Geroka16
    Mi a különbség a TSOP és a CHIP között(nem ez interneten).
  • Petyus_
  • Sephi
  • Sephi
    Evox? Aszonta FLASH-elve van nem?
  • Petyus_
    Lehet már szét is égett a vinyója, azért nem megy.
  • Petyus_
    Mivel próbálod? EvolutionX alól Px HDDLoader? Pontosan mi a hibaüzenet?
  • Geroka16
    kösz!Na már csak az a gond hogy ugye mo.-n nem lehet live-ozni és internetes játék sem nagyon izgat......privátban leirhatnátok hogy melyik a jobb....kösz
  • Sephi
    Ugyan csak nincs gond a Flash-el? Mert en ugy halotam hogy tokeletesen mukodik!
  • ZoL AMD
    Sziasztok!

FLASH-elt box winyójára hogyan tudok játékot tenni? Mert ha megpróbálom mindig valami hülyeséget ír ki (a modchip nem támogatja:) A másik kérdésem, hogy hogyan tudok feltenni a vinyóra filmet, zenét, emulátorhoz játékokat?

Előre is köszi!
  • OP Killah
    Geroka nem vagy egydül :) én is beginner wók
  • Sephi
    Jovan' de azert fiogalmazhatnal szebben is faxomba.
  • Lammer at Work
    azefasze' mert hugom allandoan belep otthon es kileptet az msn, nem hogy beallitana defaultra, hogy o lepjen be... hmmm
  • Lammer at Work
    az, hogy melyik jobb az szubjektív....
    ha liveozni akarsz: Chip, ha csak warez offline(+xbconnect) akkor TSOP
  • Geroka16
    de ha nehezetekre esik hogy segitsetek egy full kezdőnek akkor csaak szóljatok...
  • Geroka16
    aha...mondom...biztosra akarok menni...mindenben
  • Sephi
    Csodalom hogy nemvagyunk meg a Top10-be :DDD
  • OP Killah
    Geroka te ma egész nap a fórumot olvastad ? :D
  • Geroka16
    Hello!
    Ha netről irok ki játékokat akkor milyen DVD-k ajánlottak??Melyek azok amiknek jó a minőségük és megbizhatók?
    kösz
  • Sephi
    Mijafaxe' nem valaszolol MSN-en ? Mutatok valamit.
  • Geroka16
    Szted melyik jobb a chip vagy ez a tsop?
  • Lammer at Work
    Háát akkor az valami mástól éghetett le... mert így meredek...
    meg ez az ismerőpsömnek az ismerősének a macskája sem látta... szal ... de no offense...
  • Sephi
    De bogaram egyszer tortent ez meg. Az is gyari volt. Mi ilyen hihetettlen? igaz nem voltam ott es nem lattam de nem igazan hiszem hogy a tag hazudna nekem. Ugyan miert nicsnalna?

De mi azt nem ertem hogy mi ennyire hihetettlen?
  • Geroka16
    Szted melyik jobb a chip vagy ez a tsop?
  • Lammer at Work
    Sephi szokott jókat írogatni...
    az én boxomba ami ugye (Tsop moddolt) volt mar kb vagy 20 fajta vinyó(mert imadok tesztelni) és érdekes 1ik sem égett el...
  • Geroka16
    De amugy én tényleg azt hallottam hogy a chip megbizhatóbb...
  • Sephi
    Mond te direkte csinalod ezt? Aztmontam hogy a FLASG rajta volt a gepen amikor kiegett es nem azt hogy amiatt egett ki. Most mit izelsz?
  • Geroka16
    jólvan na...csak biztosra akarok menni...kösz
  • kergeegér
    BÁZZEG Geroka fárasztó vagy :) már mindent leírtunk! ne haragudj de ha jobban figyelsz akkor már te is észreveszed ,hogy sokadjára teszed fel ugyanazokat a kérdéseket :))
    KLIKKELJ és válassz egyet.
    ennyi az egész.
    byebye
  • Geroka16
    nem tudtok ajánlani egy jó kis boltot budapesten ahol adnak el kichippelve használatlan boxokat?
  • Geroka16
    mármint hogy hogy kell.
  • Geroka16
    leirod?