5250
Xbox
-
#1184 ez nem az a fórum Geroka. maradjunk box témánál és ha lehet egy hozzászólásba gyűjtsd már össze a kérdéseidet .. szedd pontokba és úgy egyszerű és érthető választ kapsz rá mert szerintem már sokadjára teszed fel azokat a kérdéseket amikre már a válaszokat meg is kaptad.
kérdésedre:bármiféle dvd-t használhatsz csak tartsd szem előtt azt ,hogy minél lassabban írod annál biztosabban olvasható majd -
Geroka16 #1183 Mi a véleményetek a DIAMOND nevű DVD-ről??? -
Geroka16 #1182 kösz...most már ezt is tudom! -
ZoL AMD #1181 Egy oprendszer-szerűség. Van benne mediaplayer, emulátorok, vinyókezelő progi, meg minden más jó dolog. -
Geroka16 #1180 Mi az az EvoX?????
kösz -
ZoL AMD #1179 Igen! Leégett a winyó, de befestettem szürkére, és jó lett
Már sikerült megoldanom. Én voltam a szerencsétlen. Na de az emulátoros dolgot, nég mindig nem tudom. Leszedtem a netről egy N64 emut, és nem tudom feltenni. Rá kellene kötni a PC-re? Hogyan kell rákötni PC-re a boxot? Van hálókártyám, meg kábelem, ezen kívül kell még valami? Nincs erről valahol leírás?
Egyébként EvoX-os a boxom. Tényleg ez a legkirályabb konzol -
#1178 gyerekek segítsetek. egy ismerősöm megvette az átalakított boxot és ment is rendesen gond nélkül. az átalakítás módját nem ismerem meg nem is láttam a gépét. na a lényeg ,hogy rányomott egy játéknál az xboxlive-ra és attól kezdve nem veszi be a másolt dvd filmeket. minden más másolt dolog megy.. a játékokkal sincs semmi prob csak a filmek nem mennek. live-ra kattintáskor a gép nem volt a neten! -
#1177 nekem is usabol hozott moddolt ntsc xboxom van, es csak atalakito meg video changer kell hozza -
#1176 -
Geroka16 #1175 Mi a különbség a TSOP és a CHIP között(nem ez interneten). -
#1174 -
#1173 -
#1172 Evox? Aszonta FLASH-elve van nem? -
#1171 Lehet már szét is égett a vinyója, azért nem megy. -
#1170 Mivel próbálod? EvolutionX alól Px HDDLoader? Pontosan mi a hibaüzenet? -
Geroka16 #1169 kösz!Na már csak az a gond hogy ugye mo.-n nem lehet live-ozni és internetes játék sem nagyon izgat......privátban leirhatnátok hogy melyik a jobb....kösz -
#1168 Ugyan csak nincs gond a Flash-el? Mert en ugy halotam hogy tokeletesen mukodik! -
ZoL AMD #1167 Sziasztok!
FLASH-elt box winyójára hogyan tudok játékot tenni? Mert ha megpróbálom mindig valami hülyeséget ír ki (a modchip nem támogatja:) A másik kérdésem, hogy hogyan tudok feltenni a vinyóra filmet, zenét, emulátorhoz játékokat?
Előre is köszi! -
OP Killah #1166 Geroka nem vagy egydül :) én is beginner wók -
#1165 Jovan' de azert fiogalmazhatnal szebben is faxomba. -
Lammer at Work #1164 azefasze' mert hugom allandoan belep otthon es kileptet az msn, nem hogy beallitana defaultra, hogy o lepjen be... hmmm -
Lammer at Work #1163 az, hogy melyik jobb az szubjektív....
ha liveozni akarsz: Chip, ha csak warez offline(+xbconnect) akkor TSOP -
Geroka16 #1162 de ha nehezetekre esik hogy segitsetek egy full kezdőnek akkor csaak szóljatok... -
Geroka16 #1161 aha...mondom...biztosra akarok menni...mindenben -
#1160 Csodalom hogy nemvagyunk meg a Top10-be :DDD -
OP Killah #1159 Geroka te ma egész nap a fórumot olvastad ? :D -
Geroka16 #1158 Hello!
Ha netről irok ki játékokat akkor milyen DVD-k ajánlottak??Melyek azok amiknek jó a minőségük és megbizhatók?
kösz -
#1157 Mijafaxe' nem valaszolol MSN-en ? Mutatok valamit. -
Geroka16 #1156 Szted melyik jobb a chip vagy ez a tsop? -
Lammer at Work #1155 Háát akkor az valami mástól éghetett le... mert így meredek...
meg ez az ismerőpsömnek az ismerősének a macskája sem látta... szal ... de no offense...
-
#1154 De bogaram egyszer tortent ez meg. Az is gyari volt. Mi ilyen hihetettlen? igaz nem voltam ott es nem lattam de nem igazan hiszem hogy a tag hazudna nekem. Ugyan miert nicsnalna?
De mi azt nem ertem hogy mi ennyire hihetettlen? -
Geroka16 #1153 Szted melyik jobb a chip vagy ez a tsop? -
Lammer at Work #1152 Sephi szokott jókat írogatni...
az én boxomba ami ugye (Tsop moddolt) volt mar kb vagy 20 fajta vinyó(mert imadok tesztelni) és érdekes 1ik sem égett el... -
Geroka16 #1151 De amugy én tényleg azt hallottam hogy a chip megbizhatóbb... -
#1150 Mond te direkte csinalod ezt? Aztmontam hogy a FLASG rajta volt a gepen amikor kiegett es nem azt hogy amiatt egett ki. Most mit izelsz? -
Geroka16 #1149 jólvan na...csak biztosra akarok menni...kösz -
#1148 BÁZZEG Geroka fárasztó vagy :) már mindent leírtunk! ne haragudj de ha jobban figyelsz akkor már te is észreveszed ,hogy sokadjára teszed fel ugyanazokat a kérdéseket :))
KLIKKELJ és válassz egyet.
ennyi az egész.
byebye
-
Geroka16 #1147 nem tudtok ajánlani egy jó kis boltot budapesten ahol adnak el kichippelve használatlan boxokat? -
Geroka16 #1146 mármint hogy hogy kell. -
Geroka16 #1145 leirod?