1656
Filmek, amiket már nagyon várunk!
-
#494 flight93 - nah..megfilmesitik a 9/11 et.... kivancsi leszek hogy vajh mi lesz ebbol??? foglaljuk vissza a gepet akcio es sikerul is neki es szep hepiend.... vagy.... az ami volt a valosagban? -
#493 Firewall!!!! Harrison Ford -
#492 Click - David Hasselhoff RULEZ:D:D:D:D -
#491 annapolis - katonas cuccos.. egesz jo lehet!
Firewall - csaladelrablos bankoshackeres... joooo lesz ez!
Tsotsi - nah ez zsir lesz szerintem! egy csavesz autotrabol.. a csajt is kigyilkolassza de egy meglepi varja a hatso ulesen...... -
#490 nah.. felhozom ezt is... eppen trailer nezegetos kedvemben vagyok...
Silent Hill - egesz jonak igerkezik.. igy bemutato alapjan is latszik hogy nem uwe boll es nem is resident evil szint.... hanem sokkal magasabb!...
Poseidon - a hideg kirazott a kozepenel..de mikor rajottem hogy hajos tulelos...mar lelombozodtam.. azt hittem ujabb uber katasztrifa film.. de nem:( csak titanicos... igaz a sullyedest mashogy sutik el.. de azert nezzetek meg a bemutatojat mert rossz csak nem lehet
-
#489 Shop Show, mindjárt a TV2-ön :D -
#488 Én egy olyan filmet várok, mint amilyen az Utolsó éjjel Edward Nortonnal. -
#487 Johnny Depp játssza a Viszkist?
ebből mi fog kikerekedni ?! -
#486 talan mert hasonlo a cime mint a masik altalam nyitott topiknak?... -
#485 Miből gondoltam, hogy te nyitottad?:))) -
#484 tessek.. itt van a topik.. negyszer annyi hozzaszolassal -
#483 tobb mint 1 eve nem irtunk ebbe a forumba.. hat akkor most irok...:
ettol a bemutatotol kirazott a hideg!!! -
#482 Mi is lesz ez???
-
#481 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
A Matrix 2 -t nem hagyhatom ki!!Meg kell néznem moziba!!Ha nem sikerül az sem baj csak idegösszeroppanást kapok!!De sebaj lehet akkor fölébredek -
#480 Bitte -
#479 danke -
#478 Jajjmá.....
-
#477 mikor jelenik má meg a Matrix II ??? má vagy 2 éve várom .. ha igy folytatják , meg sem nézem mikor kijön -
#476 De nem találja a kiszolgálót a Total Commander... -
#475 Köszönöm szépen! -
#473 A Tarantino filmnek nagyon jo a muzsikája :) -
#472 Naqoqatsi
Egy Tarantino film -
#471 Nekem Rachel kell :DDDd
Amugy Matrix uj részeit kurvára várom! -
#470 Érdekes a Shrek nekem nem jött be annyira!
Én Toy Story 2-re meg Monsters Inc-re esküszöm! :-))) -
#469 Itt van 1-2 trailer, a mostanában érkező filmekről!
Azért lesznek jó filmek a Matrix, a T3, meg a Lotr-en kivül is...
http://www.apple.com/trailers/newline/dumb_and_dumberer/trailer/ (jó, konkrétan nem erre gondoltam :-))))
http://www.apple.com/trailers/universal/bruce_almighty/
http://www.apple.com/trailers/fox/x2/
http://www.apple.com/trailers/sony/spider.html
-
#468 Hát a shrek az ver minden vigjátékot :))) nem csak a rajzfilmeket... -
#467 Aláírom, de (most egy kis sírás-rívás) miért nem csinal a blizzard egész estés mozi cuccot - animációik minősége (története, mozgások, hitelesség) mindent ütne a piacon. Képzeljetek el gy animációs filmet, mondjuk, 2003 Dec24 -én a címe: DIABLO....pfff...össze-vissza lennék a gyönyörtől...mert idáig, tisztelet a kivételnek (Shrek) nagyon vérszegény ebben a felhozatal. -
#466 Én pl. nagyon várom a Pixar új filmjét, a Finding Nemo-t, mert a Pixarban még nem csalódtam! A legjobbak az animációs filmek terén! -
#465 -
#464 Én is!
BAZMEG!
-
#463 Na kihagytam valamit: Matrix: REVOLUTIONS -
#462 Nem arról van szó, hogy tudok-e jobbakat, hisz ahány ház, annyi szopás, tehát ha nekem más tetszik, akkor mást várok!
Csak ez a sorrend annyira közhelyszámba megy már szerintem. Ki nem várja a Reloaded-ot, vagy a Király visszatért?
A T3-at személy szerint én nem várom, mert egy elbaszott faszság lesz az egész, és szerintem ezzel a résszel megölnek egy legendát.
Dehát ez csak magánvélemény :-)))) -
#461 Méé...tudsz jobbakat? -
#460 Én a Berserk folytatását várom bár tudom hogy ugyse lesz:) -
#459 Csocso!
Nem tudsz címet adni, ahonnan leránthatnám a gits-et?
Érdekelne már kurvára!
Ja és ezt kapd ki:
MEGNÉZTEM A VAMPIRE HUNTER D-T ÉS BEJÖTT! Csak ne lenne ez az idióta manga :-)))))))))))))) -
#458 Több közhelyet nem is tudtál volna írni :-DDDDDD -
#457 Mátrix: RELOADED, Terminator: RISE OF THE MACHINES, Lord of the ring: THE RETURN OF THE KING -
#456 A the sum of all fears nem volt vmi jo:)) még játékban sem -
#455 Még mindig a Rainbow Six, de azt nagyon!!! Most hallottam, hogy újból beindult a project ...
Végre!
:) -
#454 egy két animet várok kurvára:)
ilyen mint wonderfull days vagy gits 2