Filmek, amiket már várunk!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
iylen katonákkal vagytok... anyámnak is hasonlo fotoja volt
Blasta
Aha. Para lehet, de nem izgulok rá....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO

és ilyet adnak ha tulélted:
CSOCSO
a film a valóságban.. játékterem féleség.. de ez nem igaz teljesen.. egy rohadt nagy terület ugy berendezve mint a film.. pár katonázt adnak hozzád.. és ki kell szabadulni..kis etiop emberek meg hullára keresik magukat, beöltöznek alieneknek.. stb.. és paráztatnak téged..csomo m gépezet.. villany sehol mindíg félhomály van azt is csak a piros fény adja..vhol ez sincs csak egy rohadt strobi az villadozik..mire benyul két alien kéz és kirángat egy csáveszt a mellékfoylosora.. közben a hnagfalakbal dübörög a géppuska hang meg minden😊 NAGYON PARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CSOCSO
milyen para amikor 10 en mentek 6 katonával...
egy folyoson mentek, csak piros lámõák világítanak 10 méterenként..mentek befosva mikor ugor elõ egy dög..erre az arcotokba nyomatják a gõzt..ettõl már majdnem beszartok.. mindenhol villognak a kis strobik..tiszta para környezet..erre egy tojás fészekhez értek ..van vagy husz tujjás.. megkérnek titeket hogy kuss legyen... mentek is szép lassa erre kinyillik az egyik tojás melletted..it már sikitani volna kedved fõleg hogy a többiek is csinálják a parát és sikitozni kezdenek..a többi is kinyillik felszolítanak hogy futás....el is rohantok.. egy katona viszadob vmit nagy bumm és egy nagy villanás... stb.. és ezt képzeljétek el élöben!!!!😊)) milyen para lehet jézusom?😊) ki kéne menni egyszer egy iylenre.. anyámék voltak londonban..sajna az alienes kép már rég nincs meg😞((
de nagyon cool volt...
Blasta
Tuttam baze! Láma 11 éves! Még nem nézhet szörnyes filmeket.....:-)

Mike
ja igaz. meg még kicsi is
anyukám nem is engedi, hogy horrorokat nézzek
csak a szám járt 😊))

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Blasta
Azmiaz, hogy Alien War??????

Blasta
Dete buta vagy....

Mike
én a horrorokon röhögni szoktam

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Blasta
Alien War????

CSOCSO
hjok is azok a filmek😊))
ki kéne menni a az Alien War ra... azhem hallaná mindenki a sikolyunkat Londonban😊)))))))) tuti befosnánk a félelemtõl😊))))))))))))))))
CSOCSO
hehehehehehehe
nekems memi bajom amugy brad pittel..sõt a dicaprioval sem..
Blasta
Jaaaa! Akkor Oks!

Coine
áá
én a RE-re és a Penge2re mondtam, amit mondtam.
Alien sorozat etalon.

Blasta
:-D

Blasta
Azé a Jaws az eléggé horror classic-ba tartozik szvsz. Amikor a cápa elõször a nagy semmibõl kidugja a pofáját, miközben a rendõrfõnök dobálja be a husikat, az számomra még most is az egyik legparásabb jelenet ever.
Nem egy zsírhorror, de az elsõ rész még inkább horror elemekbõl építkezett.
A folytatások már csak simán rémisztgetõs filmek voltak.

Ugyanez érvényes az Alien 1-re.
Az is para hegyekbõl állt, hisz csak 1 szörny volt, valahol a hajón, és nem is láttunk belõle sokat az egész film alatt. A 2-tõl már inkább sci-fi lett az Alien saga.

Coine
nem ,de ezek nem is horror klasszikusok !

Laalee
aze ne hasonlitsuk mar ossze a kettöt 😄

pite klasszisokkal jobb szinesz lett, persze olyan filmjei vannak mostanaban ahol mondanivalo is akad, az meg neked mar szar film... 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Coine
hát lehet 😉

Blasta
Szerintem azé Brad kissé kúlosabb! Az a faszi teljesen frankó! Bármi jóláll neki, nem úgy mint Tominak!
Én megdugnám....
:-)))

CSOCSO
szvsz is jo az a tomkrúz nem kõ bántani..mondjuk nem láttam a tágra zárt szemeket de azé me szar a film attol még õ nem szar szinész...inkább õ mint brad pitt😊
CSOCSO
miért ti fostatok egy penge 2-n vagy resident evilen?😊 Pfff😊 utcso film amin fostam kiskoromban az alien meg a cápa filmeken!! azóta semmin...
Laalee
mostanaban nekem se 😄

de azert lehultem az austin powers 3 elejen amikor belevigyorgott a kameraba 😄DD kezdtem megijedni aztan persze, nade nezetek meg 😄

Blasta
Mosmé?
Tomkrúz egész jó színész lett! Már amúgy is uncsi a szépfiú szöveg mivel kinötte, ráadásul már nem is mai gyerek.
Nekem mostanában semmi bajom vele....

PetruZ
Hát igen, a RE egy közepesen jó/rossz (nem kívánt törlendõ 😉 ) film, de a Blade2-nél mindenképpen jobb.

Ez a Minority Report engem is érdekel majd, kíváncsi leszek, Spielberg bácsi mit alkotott P. K. Dick írásából. Még akkor is, ha a "tomkrúz" a fõszereplõ, de ezt megpróbálom majd figyelmen kívül hagyni. 😊
Laalee
a jatekot szerencsere 2 szer lattam 5 perc re ez eleg is volt 😄

de a film bejött, pedig ezeket a horror filmeket utalom... sokkal szarabbra szamittam 😄 lehet azert volt pozitiv velemenyem a film vegen 😄

Laalee
nos ezen nem is csodalkozunk 😄

Coine
Hülyeség !
1 film lehet vér és vagdalás nélkül is jó és izgalmas úgy, hogy beszarsz a félelemtõl.
A hangulat +teremtése a lényeg és ha e a rendezõ ezt L tudja érni felesleges vérontás nélkül, akkor igazán jó rendezõ.
szvsz Resindent Evilt sikerült jól elcseszni rendezés szempontjából....de ettõl még tetszett a film, mert szerettem anno még nagyon rég a játékot 😉

CSOCSO
pfff a residentnek kéne igazán hentesnek lennie de midnegy! leszakadó végtagok vér gusztustalanságok..nekem bejött a penge 2...
CSOCSO
http://www.apple.com/trailers/fox/minority_report

nagyon jo lesz!!
CSOCSO
fúú emberek ez mikor lesz moziban??
CSOCSO
Minioryti report!!!
CSOCSO
Sum of all fears... a gamez nem nagy szám de a film jónak igérkezik!
CSOCSO
ha penge 2 nem tetszett a RE sem fog... nekem bejött a penge 2...
Gery1980
Engem az elsõ rész sem hatott meg annyira!

Gery1980
Ja tényleg!!!Matrix Reload-ot elfelejtettem!

Gery1980
T3
LOTR 2.
HP 2.
EPISODE 3.

Lazarus
ez egy gyiksag! 😄
CSOCSO
EZT NAGYON VÁROM!!!!!!!!!!!!!!4
http://www.thetuxedo.net/
http://www.thetuxedo.net/trailer/TUXEDO_tux_wm_h_500.wmv

Coine
de.
a rendezõ bácsi qrvára elbaszta a jó alapótletet 😞
de elsõ benyomás jó lesz, utánna kicsit elgondolkozol a filmen, aztán máris mehet a kukába...

Blasta
A pókmenben is eljátszották a mikrofonbelógatást.
Lehet hogy ez valami új dili...
:-D

Dynamic
A Residentben nagyon gáz, hogy legalább nyolcszor belóg a mikrofon a filmbe.Lehet, hogy a moziban nem fog😊, de ez így annyira égõ.
I.C.ram
annyira nem szar
CSOCSO
állítólag jó szar lesz a resident evil😊
CSOCSO
Gondolom sokan ismerik az ahová lépek szörny terem c.filmet... van belõle 1 és 2. rész is.. sõt van 3 rész is de nem nagyon akarják eu ba behozni😞( és lesz 4 is!!!!!!!!!!!
www.tremors3.com
www.tremors4.com
kinek van meg az 1-2 talán a 3.rész divx ben???
Waterhorse
Vagyis hát abban a Kínok házában voltak vámpírok, de azonkívül nem mutatták meg többször, hogy voltaképpen ök is félelmetes jószágok.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Waterhorse
Akár fel is koncolhattok ezért, de most néztem meg a Blade 2-öt és nekem az is teccet, az elsönél semmivel se rosszabb. Talán kevesebbet láthatjuk Pengét akcióban (ezért kárpótol a többi karakter akciója), de szerintem a története még érdekesebb is volt mint az 1-nek. Meg aztán ezek a mutánsok hátborzongatóbban hatottak mint a vámpírok akik a búcsúban lötték a fogaikat. Azért kár hogy a fövámpíron kívül egy vámpírt nem lehetett látni profilból átalakulva.

PetruZ
Dehogy akarlak én lebeszélni, ezt a... hm... összegányolt munkát neked is látnod kell. 😊 Bár annyira nem vészes, mint a lentebb tárgyalt Blade2 és a soundtrack is elég sokat dob rajta, de egyébként nem az lett, amire számítottam. Mondjuk egy 10-es skálán 5 pontot kapna.
Waterhorse
Lebeszélni úgyse tudtok róla. Már emlitettem az X-Ment lejjebb. Na azt teljesen látatlanba vettem meg videón. Tudtam, hogy nekem tecceni fog bármit is hoztak ki belöle, nekem az volt a lényeges benne, hogy láthatom a képregény szereplöit hús-vér emberként harc közben meg minden.

Resident Evil filmnél meg nem elsösorban a játék hangulatát akarom átélni, ha nagyon kell akkor elöveszem a cd-t és jáccom vele. Számomra az a lényeg a filmbe, hogy láthassak egy Resident-es sztorit jó megvalósításban, zombikkal, meg izgalommal. Na jó az a sötét, világvége hangulat persze visszajöhet, és remélem is, hogy visszajön a vásznon. A film hivatalos oldala egyenlöre olyan jól el lett készítve, hogy az már vissza is adta. Ha a filmbe fele ennyire bele viszik ezt a feelinget, mint amit az oldalon tapasztaltam akkor az már tökéletes.