1656
Filmek, amiket már nagyon várunk!
-
Lipi1980 #614 Bolondok napján lesz a bemutatója! -
#613 erről ki tud mit??? -
#612 Várós:) -
#611 nekem nincs bajom egyik résszel sem....lekötöttek....látványos volt és élvezetes....:D szerintem megéri.... -
#610 igen -
#609 én első részt láttam a Karib -ból csak :)
érdemes megnézni a másik kettőt? -
#608 ő is partot fogott... -
#607 És mi lesz William Turnerrel? -
#606 A 3. rész után nem sokat várok tőle... -
#605 jah....legalább lesz mit nézni...:D -
Lipi1980 #604 Penelope Cruz váltja "deszka kisasszonyt"? -
#603 -
#602 waow -
#601 jó kis cucc lesz ez :D -
#600 most nézem épp a Nickelodeon féle Avatar: The Last Airbender -t, avagy az Utolsó Léghajlító
készül belőle film is, vagy már kész is van, nem tudom... mindenesetre kíváncsi vagyok :)
-
#599 Iron Sky xDDD
Így szavazások előtt..... -
#598 Tárt karokkal várom a filmet....
mégha nem is Depp, de bizakodó vagyok :D Mondjuk félek a magyar szereplők angolságától :D -
#597 omg xD -
Pretorianus #596 doniie darko & donnie brasco -
#595 "AVATÁR eddigi legjobb mozis verziója" -
#594 pf, no comment -
tema4 #593 Na hali itt az AVATÁR eddigi legjobb mozis verziója, jó a kép a hang pedig szinte kiválló.
És ingyen letölthető innen:
http://download.hellshare.hu/avatar.flv/958333 -
#592 OMG! Ezt nem is tudnám hová tenni... Közelében sincs egy Jankovics Marcellnak, de übereli a Disney gagyi fost rendesen... A kettő közt pont jó lenne már egy ilyesmi... -
Inquisitor #591 The Secret Of Kells - Promotional Trailer
Sajnos nem kapott egy oszkárt se, pedig megérdemlte volna ... eszméletlen jó kis animációs film, nem kifejezetten (kifejezetten nem?) gyerekeknek. Kíváncsi leszek nálunk egyáltalán bemutatják e? -
#590 Sherlock Holmes.. Kaposvár Palace
yó volt...nagyon yó )) -
#589 Ma néztem meg a Mom parkban. Szerintem nem olyan rossz mint amennyire a kritikák lehúzták.
Persze, láttam már jobb filmet is de nem rossz próbálkozás. -
Inquisitor #588 The Last Airbender Super Bowl TV Spot **OFFICIAL**
Nem túl jó minőség, de ez van meg full HD. Azt hiszem a rajzfilm rajongói elégedettek lesznek, azt viszont nem tudom, hogy másoknak miként fogják eladni. -
#587 háát, ez nem valami sok, inkább csak kíváncsivá tesz (jajj, mi lesz most, megszólal a kislény , h "Én vagyok az apád" vagy tövig bekapja a nő karját, vagy a csávó elgázosít, csaj kinyiffan, de mivel a csávó már beszippantott maszk nélkül, hamarosan agyevő zombivá válik), de semmi koncepció arról, mi is ez... keresek más trailert, de thnx az info-t -
Lipi1980 #586 Na ezt én is nagyon várom! Csak ne kelljen nagyot csalódnom a "Kocka rendezőjében", és remélem hogy hozza azta fajta agymenést, amiket ott művelt! -
#585 ez érdekesnek tűn
-
sandor8206 #584 én erre leszek kíváncsi, ritka az ilyen film. Volt a Flyboys, de azelőtt sztem jó rég készült hasonló Red Baron trailer -
#583 clash of the titanst én most a legjobban. -
#582 EZT ma este. -
#581 Azért ha a Kern eléggé nem hihető hanghordozással fogja végig nyomni, akkor szomorú leszek...
Ha a végén azt írták volna, h Soha ne becsüld alá az ellenséged! Főleg ha az ellenség te magad vagy! akkor úgy várnám mint a messiást, de ez így csak kisebb várakozási faktort vált ki belőlem... :P -
#580 Halálkeringő....
fenntartásokkal kezelem, mert magyar (ez van :D) de az előzőtesből nézhetőnek néz ki :D érdekes, hogy ilyen filmet itthon bemertek vállalni...azé kiváncsi vagyok rá.... -
#579 Még a youtube on is hogy megy fel a nézettség :P (a trailerben) -
#578 a Daybreakers 6 millával nyitott a 2. helyen :D az nem rossz....az 1. term az avatas 13 millával :D -
#577 érdekes lesz az biztos :D -
Inquisitor #576 CONFUCIUS trailer
Minden idők legdrágább kínai filmje, jóféle történelmi/életrajzi kosztümös film, talán még az orosz Háború és békénél is több élő statisztával. Természetesen Konfuciusz (alias Kǒng Fū Zǐ, Kung Mester, Kung-ce, Kung Fu-Ce, Kong mester) a főszereplő, és egy ilyen személyt csak olyan kaliberű szinész játszhat, mint Chow Yun-Fat. -
#575 Na, akkor valami, ami a várólista dobogóján kezd nálam:
Brooklyn's Finest