1656
Filmek, amiket már nagyon várunk!
  • Lipi1980
    Bolondok napján lesz a bemutatója!
  • LasDen #613
    erről ki tud mit???
  • Jrex
    Várós:)
  • LasDen #611
    nekem nincs bajom egyik résszel sem....lekötöttek....látványos volt és élvezetes....:D szerintem megéri....
  • Doddy a düdő
    igen
  • precision
    én első részt láttam a Karib -ból csak :)
    érdemes megnézni a másik kettőt?
  • LasDen #608
    ő is partot fogott...
  • Csacsi
    És mi lesz William Turnerrel?
  • REALista
    A 3. rész után nem sokat várok tőle...
  • LasDen #605
    jah....legalább lesz mit nézni...:D
  • Lipi1980
    Penelope Cruz váltja "deszka kisasszonyt"?
  • pxxl
  • Jim Morrison
    waow
  • LasDen #601
    jó kis cucc lesz ez :D
  • precision
    most nézem épp a Nickelodeon féle Avatar: The Last Airbender -t, avagy az Utolsó Léghajlító
    készül belőle film is, vagy már kész is van, nem tudom... mindenesetre kíváncsi vagyok :)

• sz4bolcs
    Iron Sky xDDD

Így szavazások előtt.....
  • LasDen #598
    Tárt karokkal várom a filmet....

mégha nem is Depp, de bizakodó vagyok :D Mondjuk félek a magyar szereplők angolságától :D
  • Jim Morrison
    omg xD
  • Pretorianus
    doniie darko & donnie brasco
  • pxxl
    "AVATÁR eddigi legjobb mozis verziója"
  • zaki
    pf, no comment
  • tema4
    Na hali itt az AVATÁR eddigi legjobb mozis verziója, jó a kép a hang pedig szinte kiválló.
    És ingyen letölthető innen:
    http://download.hellshare.hu/avatar.flv/958333
  • ZilogR
    OMG! Ezt nem is tudnám hová tenni... Közelében sincs egy Jankovics Marcellnak, de übereli a Disney gagyi fost rendesen... A kettő közt pont jó lenne már egy ilyesmi...
  • Inquisitor
    The Secret Of Kells - Promotional Trailer
    Sajnos nem kapott egy oszkárt se, pedig megérdemlte volna ... eszméletlen jó kis animációs film, nem kifejezetten (kifejezetten nem?) gyerekeknek. Kíváncsi leszek nálunk egyáltalán bemutatják e?
  • birdo #590
    Sherlock Holmes.. Kaposvár Palace
    yó volt...nagyon yó ))
  • vizes
    Ma néztem meg a Mom parkban. Szerintem nem olyan rossz mint amennyire a kritikák lehúzták.
    Persze, láttam már jobb filmet is de nem rossz próbálkozás.
  • Inquisitor
    The Last Airbender Super Bowl TV Spot **OFFICIAL**
    Nem túl jó minőség, de ez van meg full HD. Azt hiszem a rajzfilm rajongói elégedettek lesznek, azt viszont nem tudom, hogy másoknak miként fogják eladni.
  • ZilogR
    háát, ez nem valami sok, inkább csak kíváncsivá tesz (jajj, mi lesz most, megszólal a kislény , h "Én vagyok az apád" vagy tövig bekapja a nő karját, vagy a csávó elgázosít, csaj kinyiffan, de mivel a csávó már beszippantott maszk nélkül, hamarosan agyevő zombivá válik), de semmi koncepció arról, mi is ez... keresek más trailert, de thnx az info-t
  • Lipi1980
    Na ezt én is nagyon várom! Csak ne kelljen nagyot csalódnom a "Kocka rendezőjében", és remélem hogy hozza azta fajta agymenést, amiket ott művelt!
  • Doddy a düdő
    ez érdekesnek tűn

• sandor8206
    én erre leszek kíváncsi, ritka az ilyen film. Volt a Flyboys, de azelőtt sztem jó rég készült hasonló Red Baron trailer
  • zaki
    clash of the titanst én most a legjobban.
  • ZilogR
    EZT ma este.
  • ZilogR
    Azért ha a Kern eléggé nem hihető hanghordozással fogja végig nyomni, akkor szomorú leszek...

Ha a végén azt írták volna, h Soha ne becsüld alá az ellenséged! Főleg ha az ellenség te magad vagy! akkor úgy várnám mint a messiást, de ez így csak kisebb várakozási faktort vált ki belőlem... :P
  • LasDen #580
    Halálkeringő....
    fenntartásokkal kezelem, mert magyar (ez van :D) de az előzőtesből nézhetőnek néz ki :D érdekes, hogy ilyen filmet itthon bemertek vállalni...azé kiváncsi vagyok rá....
  • Jim Morrison
    Még a youtube on is hogy megy fel a nézettség :P (a trailerben)
  • LasDen #578
    a Daybreakers 6 millával nyitott a 2. helyen :D az nem rossz....az 1. term az avatas 13 millával :D
  • LasDen #577
    érdekes lesz az biztos :D
  • Inquisitor
    CONFUCIUS trailer
    Minden idők legdrágább kínai filmje, jóféle történelmi/életrajzi kosztümös film, talán még az orosz Háború és békénél is több élő statisztával. Természetesen Konfuciusz (alias Kǒng Fū Zǐ, Kung Mester, Kung-ce, Kung Fu-Ce, Kong mester) a főszereplő, és egy ilyen személyt csak olyan kaliberű szinész játszhat, mint Chow Yun-Fat.
  • Riddick21
    Na, akkor valami, ami a várólista dobogóján kezd nálam:
    Brooklyn's Finest