1683
Filmek, amiket már nagyon várunk!
-
ja... :)
a kis titanicos "nyálfejű" kisgyerek felnőtt és jó színész lett belőle -
sport88 #640 júli 16? Azt hittem előbb jön. Dicaprio-nak nagyon jó filmjei vannak mostanában. -
na ez egy zsír múvi lesz
moziban nézős az biztos! -
EREDET -
pl?
-
Lipi1980 #636 I love you Phillip Morris. Kíváncsi vagyok rá nagyon! Feliratot nem tud hozzá valaki?
-
Inquisitor #635 Nem rossz. Én meg vágom a centit július 16-ig ...
INCEPTION Trailer 3 HD 1080p -
The Adjustment Bureau
engem megvettek. -
gulyasandras #633 Nem nagyon vártam az új Robin Hood filmet, de Russell Crowe olyan jópofa volt Leno műsorában, hogy mégis el fogok menni rá. -
Hova tovább Halo film?
Mi tart ennyi ideig? Adott egy hatalmas rajongói tábor akik már egy jó rendező vagy producer neve hallatán bizalmat szavaznak a filmnek. Adott egy világ a benne lévő kultúrákkal, élőlényekkel, környezettel. Adott egy istenített karakter aki már több epizódon keresztül tett tanúbizonyságot világ megmentő képességeiről. Mégis miért készül ennyi ideig a Halo a film?
Összegző cikkünk következik a kezdetektől, a mai napig... tovább -
annyira aranyosak ))
-
Lipi1980 #630 Hát ez az előzetes kb. úgy néz ki (meg annyira komoly is), mint a Tarantino által készített ál-előzetesek... -
EZT meg kell szereznem, de azonnal!!!!!!!!!! Tarantino bisztos látta ezt!!! 1965-ben ilyen jó kis csöcsös bunyós filmeket nyomtak, hát ez hihetetlen! -
szerintem meg baromi hulyen mozognak benne a zombik :D -
hát van baja mindegyik résznek :D
-
Reg5 #626 Nálam a 3. részben a zombi madarak kivágták a biztosítékot
A 2. film meg egész trilógiából a kedvencem :)
-
sztem jó az első rész is. a második kicsit gagyi, a harmadik jó :)
(mindez fullhd-ban persze :D) -
itt van a legdurvabb resz, meg a legvege -
csak az egyet lattam, van egy umbrella ceg es onnan indult a virus. Nem hiszem, hogy lenyeges lenne, azota ket resz is volt. (ez nem jelenti feltetlenul azt, hogy nem kapcsolodhatnak egymashoz, de ennel nem hiszem) -
sztori szempontjából sem lesz lényeges? annyit tudok az egészről hogy van vmi fertőzés vagy vírus v. mi és szörnyekké (?) változnak az emberek :) a játékokkal sem játszottam :) -
1et ne is nezd meg :D -
Eddig nem láttam egyik Resident Evil -t sem, de ezt lehet, hogy meg fogom nézni...
a kérdés az, hogy a történet szempontjából kell e hozzá az előző rész v. részek (assetom hány van :D) ismerete vagy így is meg lehet majd nézni és tudni fogom hogy mi merre hány méter :D -
azért a szereposztás nem gyenge:D -
Inquisitor #618 Splice - movie-trailer
A Teaser után végre trailer. Nem kicsit hajaz a Species/Lény c. filmre. Remélhetőleg annál tartalmasabb és ötletesebb lesz.
Micmacs - theatrical trailer
Az örült francia új filmje egy fejbelőt(!) egyén különös harcáról a fegyvergyártók ellen, nem kevésbé fura "csapatával". -
Lipi1980 #617 Elég ütős kis akciófilmnek ígérkezik Stallone új filmje
A szereplőgárda is eléggé "sűrű":
Jet Li, Jason Statham, Stallone, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Mickey Rourke, Bruce Willis, Schwarzenegger
Nem vagyok egy nagy akciófilm rajongó, de ezt várom :D -
:D majd hanggal megnézem :D -
Lipi1980 #615 Despicable Me
Nagyon tetszenek ezek a kis sárga bugyuta izék:
TV Spot 1
TV Spot 2
Egy kis masírozás -
Lipi1980 #614 Bolondok napján lesz a bemutatója! -
erről ki tud mit??? -
Várós:) -
nekem nincs bajom egyik résszel sem....lekötöttek....látványos volt és élvezetes....:D szerintem megéri.... -
igen -
én első részt láttam a Karib -ból csak :)
érdemes megnézni a másik kettőt? -
ő is partot fogott... -
És mi lesz William Turnerrel? -
A 3. rész után nem sokat várok tőle... -
jah....legalább lesz mit nézni...:D -
Lipi1980 #604 Penelope Cruz váltja "deszka kisasszonyt"? -
-
waow