614
Ha kíváncsi vagy ki, mivel játszik...
-
#178 Azért így mindjárt jobb nem? : ))) -
#176 Rémusz bácsi? Ja bocs. Csak a kép sötét. :) -
Devla #173 ??? Caius kuldeteseit nem a Fighter Guildben kapod meg, hanem tole szemelyesen. Caius nem is fighter guildes, hanem a Blades guild helyi fonoke. -
#172 érdekes én 30 napja játszom és caiustol küldetést a fighters guildben az összeset megcsinaltam balmoraban. a magesben most csinalom a 3adikat. és most fogom majd utana a bladeset -
Devla #171 En 130 vagy 140. nap korul jarok, es mar odaadtam a csomagot Caiusnak de meg nem kertem el tole az elso kuldetest :)) Most ugy 20. szintu vagyok es a hazamban tobbszazezer erteku cucc van szetdobalva. Egyebkent elso karimmal csinalgattam a Blades questjeit, de most valahogy nem volt kedvem elkezdeni :) -
#169 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
bocs hogy kiröhöglek dw ahogy a csajok püfölik a karekteredet, aki ráadásul azt a nagyon érdekes fejet vágja!!!:)))))))))))))))))))
váháááá:)lol:) -
epp a csajok pufolnek :) -
#167 Nézd meg gyorsan megvan-e még, hátha lenyúlta! :)))))))))) -
#166 Hmm van egy ugyan ilyen karakterem :)) -
#164 Lol :)) -
#163 De rajottem ez igy nem jarhato ut mert mar vagy 4kuldetesem van es kezdtek telejsen osszezavarodni lassan veget kell vetnem a kalandozasoknak, csak a celra szabad koncetrallnom :) -
#162 En mar vagy 30napja nem lattam caius cosades pedig az elso kuldetes az hozza vezetne :) -
#161 Javítanám, nem raktad idézőjelbe az img= után és a > előtt az urlt, de nem csak ez a baj, gondolom az url sincs jól megadva. rakd fel máshova. -
#160 Kár. Én mindig úgy vagyok vele, hogy elküldenek valahová és mindenfelé elmászkálok csak ahova kéne oda nem, mert imádok felfedezni. :)) -
#157 Az első mi? Valami láthatatlanná tévő köpeny vagy magicka? -
#156 aaa megorulok..
bocs hogfy benazok de nem akar osszejonni..sorry..
-
#155 na igy nezek ki most
-
#154 Bazz énmeg nordrickkal nyomulok... : ((( -
#153 (a varazslat persze nem gyari tartozek) -
#152 a legjobvb fegyver amit idaig talaltam:
Daedric Claymore
1-60
1-40(korul)
1-50
es ez megspekelve egy 30-70 tuzsebzessel....
-
#151 Mondom, hogy kalandozás közben (mászkálás, aprítás).
Símán. Elvégre ilyen karddal nem volt gong a csatornás ork. Most csináltattam meg a Word of Hmudát és ki is nyírtam vele a démont odalent. -
#150 de a kuldetesesben vagy csak ha ugy maszkalsz?
te 3as szinten és ilyen a pancelod?hogy nem leptel szintet?hany kuldetest csinaltal meg? bar lehet hogy ha nem lennek benne az osszes guildben es vallasi szektaban akkor nem izelne. -
#146 Most itt tartok. A megszokott űber maszk és az új fegyverem, a Word of Hmuda. Nordric claymoreból 35-40es tűz.
-
#145 mouse wheel -
#144 A viharost hogy "fotoztad" ilyen tavolrol? -
#143 Most 3as vagyok, de előtte megcsináltattam Hmuda's Will-t és vaettem egy jó kis páncélt.
A legjobb páncélokat kalandozások közben találsz csak. -
#142 amugy nemo m honna szereztek ilyen cuucokat. nekem mindenem csak steel. amit tudok venni. 4es szinten vagyok lehet azrt, de ti ezeklet tallajatok a kuldeteseees helyszineken? -
#141 hanyas szinten mnetel el oda? -
#140 Nem küldi, csak kalandozás. Annyit vagyok hajlandó elmondani, hogy egy nagyobb északkeleti szigeten van egy toronyban. Ja és azon a szigeten sok torony van. : ))) -
#139 esetleg mailben?:) -
#138 akkor csak annyit hog egy küldetésben?
én még csak 4 szinten vagyok... -
#137 Na ez az amit nagyon nem akarok lelőni. Csak annyit, hogy északon. Nagyon. -
#136 sisakot honna? -
#135 Új sisakom van, valamint mostmár kétkezes karddal kenem.
-
#134 Rögtön az elsőhöz kell egy kis magyarázat:
Sisak:
"Masque of Clanicus Vile"
AR: 117
Value: 15000
Constant +30 personality
Kard:
Hmuda's Will
Steel Dai-Katana
10p fire when strike on touch
Aztán. Bár nem saját készítésű, mégis "kicsit" durva spell:
És végül. Ennél szebb homokvihat én még életemben nem láttam. Képzeljétek el ezt a képet folyamatos mozgásban. Folyamatosan üvölt a szél és szinte áramlik a homok. Mindenki szeme elé rakja a kezét, hogy ne menjen bele homok. ÁLLATI:
-
#132 meg a kard... -
#131 Főleg a #104-es képen az a páncél! ;D -
#130 azé a karakterek se semmik:) -
#129 hmmm, pedig pont a karakterek nincsenek kidolgozva, a házak meg az utolsó deszkáig
szerintem kamuzol, és életedben nem láttad közelről -
#128 Micsoda dolgok zavarnak mostanság! :))