614
Ha kíváncsi vagy ki, mivel játszik...
-
#230 ezt hogy? -
#228 na megtaláltam a boltot és szépen bevásároltam magamnak egy iron longot fireballal 1ütt
kérdés: hogy tom növelni a magicem pihenés nélkül? Mer 1 rohadt szabad ágyat nem találok -
#227 igen, a "páncélodon" :))))) -
#226 Köcc
1ébkéánt láccik hogy kezdő vagyok:)
-
#225 nyomod a tabot -
#224 Ti hogy forgatjátok el a kamerát? -
#222 < img src="http://www.tar.hu/zoidberg/Fly.jpg" >
a < után és a > előtt nem kell a space -
#221 -
Blackthorn #218 Látom jártál a rabszolgatelepen! :))))) -
Szicsone #217 egy kis ebony daedra vegyes felszerelés. -
Szicsone #216 -
#215 az jo otlet, de ahhoz nehogy meg1x beszurd :)) -
#214 már csak kisebbre kellene venni. -
#213 ez az! csak rájöttem, hogy mit csesztem el.
És most még egy kép. vakítóan jó lesz
-
#212 na, talán most:
-
#211 nem tom, én is sokat gondolkodtam, legye-e kis piros x-szel, de végül maradt a kemény ork karakter........... :) -
#210 na mégegyszer. ez talán már sikerül:
-
#209 itt van a karakterem kezdeti állapotban:)
és még egy kép: vakító nagyon:)))
-
#208 vérdisznyó :))) -
gagyi #207 Hat a fene egye meg. Megvan a glass armor full szett... de nem tetszik hogy mindenfele csillogo zold vackok alljanak ki az assassinom panceljabol... viszont igy mar tul alacsony az AC-m.
Nem irna at nekem valaki a glass armour kinezetet olyanra mint a netch leather cumoke?:)Nekem nincs meg a 2-es CD...Jah es a morag tongos sisakkal...:) -
#206 na aztán a moleratok veszedelmesek voltak:)))) -
#205 ja, kicsit más, mint a Gothicban, ahol 6 moleral helyet a következő chapterben volt 1......... :) -
#202 "Csodálatos ez a jéték skacok !!!!"
asszem ennyi a tömör lényeg :))))) -
#200 én most vettem kormányt, szóval inkább autózok, de sajnos a battlemage nem az a fajta kaszt, ami szeret gyorsan fejlődni.....
viszont megvan az az előnye, hogy 5. szinten már kevés ijesztő dologgal fogok találkozni :))))) -
#199 ez komoly?mondjuk nekem is csak 4es a karim.hogy vagytok ilyen alacsony szinten?én nem jatszom velem e vizsgazom de ti? -
#198 baze 18. szint............... nekem lassan esedékes a 3. :) -
#196 amint láthatod csak erre ment. minden más tulajdonsága az alapon van. azokat nem is fejlesztette -
#195 jézusom!! long blade 100??? strength 100???? te csítelsz? -
ha nem baj... -
Lantee #191 Tegnap csináltam egy nagyon komoly screenshot-ot, de közel 3mega lett, úgyhogy majd ha megeditálom, akkor benyomom! Nagyon komoly light shield-em van! :) -
#190 nem hiszem el....most remelem sikerul...ha nem FELADOM..hehe
-
Devla #189 Nem ilyen brightnessel jaccik egy egy feljavitott kep :) -
#188 szerintem vegyle le a gammabol mert kifog egni a szemed ettol a vilagossagtol :) -
#186 Azért láthattál keveset, mert nem játszottál sokat. Legalábbis azok alapján, amit most leírtál, erre következtetek. -
Xenon #185 Honnan szereztetek ennyi magikus culat? En 3 felet lattam osszesen a jatekban:a magusnal levonel,egyet Balmoraban a templombol loptam 1-et meg 1 kuldihez adtak. -
#184 Kösz. Én még egyszer se láttam a fórumon. : ))) -
Devla #183 Mar parszazszor le volt irva, de megeccer: megfogod a gemet es a kari kepere nyomsz mintha italt innal. -
#182 Hogyan kell magadtól enchantot csináélni? -
#180 tudom
azt akartam leirni hogy fighterseet mar megcsinaltam es a caiusosat csinalom most -
#179 Bazz! Még az inged is mágikus???