614
Ha kíváncsi vagy ki, mivel játszik...
-
#473 hát a Morrowind Additionsban sokkal szebbek vannak... -
#472 De sztem elég gagyin néz ki:) -
#471 Sárkány és modban van. -
Braveheart #470 Mi a rosseb ez a sárkány? Hol lehet ilyet találni? Ez valamilyen mod? Vagy a Tribunal? -
#469 Bazzeg mostmeg desötét...:((( -
#468 Na jó közkívánatra mégeccer...
-
#466 Kozel jarsz a megoldashoz, ne add fel.. ;] -
#463 Najó haggyuk...majd máskor:) -
Braveheart #462 komolyan? :) -
#461 Na demost komolyan...
-
#460 Jeeee hát nem elbasztam... -
Braveheart #459 biztos az, de én nem látom... :) -
#458 Hát nem édes mikor alszik?:)))
-
#456 Mér van 2. CD? -
#449 Ej-ej..csak nem félünk a bohócoktól? :))) -
#447 Az első nekem is tetszik...Mindig tetszettek a gonosz bohócok >) -
#445 Harle
Skeleton
Cloud
Mog
Naxas -
Braveheart #443 hol találtad a páncélaidat? -
#442 Majd estefelé beszúrok egy "mindennapi" páncél viseletet..Az már nem lesz asszimetrikus:) -
#441 Háát eléggé nehezen...ezért kéne egy nagyobb és jobb house mod...mivel nem sikerült ravirr házát átalakítanom ezért marad ami volt...Eredeti Ravirr ház...Amiben minden elfér...A könyvek mind kellettek valamilyen küldiben
az asszimetrikát illetően nem volt ilyen amig meg nem találtam a Lords mailt....addig Her hand páncélom volt az meg még jól is állt....de ezek csak kiállítási tárgyak és ezekből csak a sisakot viselem...a többi a múzeumba menne de nem akarom eladni..NAh ha lesz egy jó house modotok azért szóljatok... -
#439 Nem asszimetrikus egy kicsit a karid?:)
Egyébként szép a könyvlépcső, de te ebben a házban hogy tudsz kiigazodni?:) -
#438 Mivel nem sikerült thumbmailba kiraknom ezért így oldottam meg..nem lettek nagyon művésziak de sztem a célra megfelelőek..
Egy szimpla
kép:D
Még egy kép
Napsütés egy
furcsa fegyverrel
Átöltözve
Gonosz
Lekicsinylő
pillantás
Én házam1
Én házam2
Én házam3
Én házam4
Én házam5
-
#437 Bocs nemnéztem meg a méretet mielőtt betettem -
#436 Szép vagy:)...De azt a két megabyteos képet nem kellett volna...most nekem is le kell kicsinyíteni a képeiment és hyperlinkezni..nah nembaj... -
Na itt van egy kisebb méretben. -
#434 Ha engem kérdezel akkor idnoril páncél+pajzs a kard pedig a Goldbrand. -
#433 Sajnos pillanatnyilag nemtok jpg formátummal beszúrni, meg lusta is vagyok :) -
#432 -
Braveheart #431 Az milyen kard, páncél meg pajzs? -
#430 ...es konyorgom, azert talaltak ki a jpeg formatumot, hogy hasznalja is az ember ;] -
#429 Ja télleg... -
#428 Mondjuk ha nem egy 2,5Mb körüli képet linkelsz be akkor azért jóval gyorsabban jelenne meg. -
#427 De lehet véletlenül a "láthatatlan kari havas tájon" nevű képemet szúrta be... -
#426 Hát ezaz. Elvileg kép:( -
Ion5 #425 Ez mi???????? -
#424 -
#423 #306 -
Braveheart #421 Na jöhetnek a képek -
Braveheart #420 Hogy lehet képeket beilleszteni? Ti melyik szerverre rakjátok fel őket? -
#416 Ha ráviszed egy fegyverskillre a kurzort akkor kiír vmi ilyesmit hogy "Growering attribute:" Ami itt van azt kell fejleszteni hogy nőjön a sebzés, és a fegyver ezt fejleszti.
Valamint ne Chitin fegyverekkel próbálkozz:)