Morrowind karakterek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
regisztrálsz, majd kat a honlap pontra, majd ott egy legördülõ menübõl a file feltöltése kiválaszt, file kiválaszt vinyón, majd feltölti. ezután csak be kell ide linkelni.
és én ott a web könyvtárba töltöttem a cuccokat
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
azt meg irfanview-val, vagy acdsee-vel egy pillanat. bár ezt lehet tudod, de azért leirtam.
de lehet a fraps progival is...
< img src="http://www.tar.hu/neved/kep1.jpg" width="800" height="600" > < /img >
a relációsjelek után/elött nem kell szoköz, tehát pl. a < és az img legyen szorosan egymás mellett. 😊
a width/height páros nem kell ha eleve nem nagy a kép, de szerintem egy 1024x768 már kilóg a fórumból...
*img src="http://www.képhelye.aneten"* */img*
a csillagok helyére a megfelelõ relációsjeleket kell beirni. a lezáró /img lehet nem kell, de biztos ami biztos alapon tedd oda.
esetleg ha nagy a kép akkor a kép helye után, még a lezárás elõtt rakj be egy height="xxx" width="xxx" párost.
mondjuk 800 és 600-at ha valami bazinagyok a képek...
jah és ne bmp-be, hanem valami jó kis jpg-be.
remélem érthetõ volt (és remélem h jol is irtam le)

Daedric Katana:enchantolva Damage Health 10-20, Poison 9-20
Boots of Blinding Speed:valami miatt nem vakit.szerintem bug mert néha vakit, utana meg nem...
Daedric Graves:Armor rating 181
Dwemer Bracer:Armor rating 45
Ebony Cuirass:Armor rating 136
Ebony Shield:Armor rating 136
Sarano Ebony Helm:Armor rating 136 (ezt milyen könnyû volt megszerezni😊)...)
Belt of Sanguine Hewing:Long Blade +5pt (constant effect)
remélem jók lesznek a hivatkozások, mert tárról még nem linkeltem...

War. War never changes.
War. War never changes.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Felteszed vmi vebtárhelyre (pl tar.hu) aztán beírod ide:
(img src="a kép címe")
a zárójelek helyére pedig tegyél <> jeleket
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!