614
Ha kíváncsi vagy ki, mivel játszik...
-
#574 Ti mit enchantoltatok a Daedric tower shieldbe. Nekem 55 enchantot engedett. -
#573 könyörgöm használjatok nexus-t! nálam nem látszik semmi a képek helyén. -
-
#571 -
-
#569 -
#568 jó neve van a karinak:)) -
#567 használd a nexus-t -
Braveheart #566 miért nem szemből mutatjátok a karaktereiteket? ha nem tudnátok: tab+egér -
Braveheart #565 hú de szívesen beraknék képet az assassinemről... hogy lehet? A tar.hu nekem nem működött régen asszem... -
-
Sanca #563
-
#562 tőcsél fel inkább a nexus-ra
regisztrálsz, majd kat a honlap pontra, majd ott egy legördülő menüből a file feltöltése kiválaszt, file kiválaszt vinyón, majd feltölti. ezután csak be kell ide linkelni. -
#561 jól néz ki. -
#560 áááá végre már. Bocsi a bénázásért... -
#559 -
-
#557 ftp. pl wincommanderben -
#556 csinalsz magadnak egy azonosítót, ftp-vel fellépsz ahol a cim: ftp.tar.hu, azonosító:neved, jelszó:jelszó
és én ott a web könyvtárba töltöttem a cuccokat -
#555 Szameg. Valaki mondja már el részletesen,hogy hogy kell feltölteni a tar.hu-ra pl. egy képet. Elég kezdő vagyok még. -
-
#553 akúú -
-
#551 ha a beépített képlopót használod (F12) akkor a játék könyvtárába teszi a képeket, bmp formátumba. ezt át kell konvertálni jpg-vé, mer a bmp-k valami 2.3mb-sak.
azt meg irfanview-val, vagy acdsee-vel egy pillanat. bár ezt lehet tudod, de azért leirtam. -
#550 Köszi mindent... holnap jönnek a képek!!! -
#549 kis esti html tanfolyam -
#548 a morrowind.ini-ben a Screen Shot Enable=1 beállításával és asszem F12 a játékban...
de lehet a fraps progival is... -
#547 most ez lehet nem fog laccani de valahogy igy nézzen ki:
< img src="http://www.tar.hu/neved/kep1.jpg" width="800" height="600" > < /img >
a relációsjelek után/elött nem kell szoköz, tehát pl. a < és az img legyen szorosan egymás mellett. :)
a width/height páros nem kell ha eleve nem nagy a kép, de szerintem egy 1024x768 már kilóg a fórumból... -
#545 Ja és képet hogy loptok a játékból??? -
#544 beirod azt h:
*img src="http://www.képhelye.aneten"* */img*
a csillagok helyére a megfelelő relációsjeleket kell beirni. a lezáró /img lehet nem kell, de biztos ami biztos alapon tedd oda.
esetleg ha nagy a kép akkor a kép helye után, még a lezárás előtt rakj be egy height="xxx" width="xxx" párost.
mondjuk 800 és 600-at ha valami bazinagyok a képek...
jah és ne bmp-be, hanem valami jó kis jpg-be.
remélem érthető volt (és remélem h jol is irtam le) -
#543 Nah holnap én is csinálok képeket, csak még arra kell rájönnöm, hogy hogyan kell képet beszúrni... -
konoko #542 Itt az én karakterem is. Semmi extra cucc nincs. Igy sokan le is becsülik, de a túlvilágon rájönnek mindig hogy hiba ruha alapján megitélni valakit =) Amúgy 14-15ös mágus, Destructionra gyúrva eddig. A ruha alatt még mindig a DB szettet viseli, csak most éppen a frissen zsákmányolt Surani házában lesz lakásavató, igy picit szolidabban várja a vendégeket. Egyszer majdcsak lesznek jobb felszereléseim, illetve remélem lesznek...
-
#541 jah az átlagos alkatrészeket nem irtam le.... -
#540 hopp. a második képbe valahogy bejutott a flashget sz@ros bedobóablakja. -
#539 most ezek a cuccok vannak rajtam, 20-as szinten:
Daedric Katana:enchantolva Damage Health 10-20, Poison 9-20
Boots of Blinding Speed:valami miatt nem vakit.szerintem bug mert néha vakit, utana meg nem...
Daedric Graves:Armor rating 181
Dwemer Bracer:Armor rating 45
Ebony Cuirass:Armor rating 136
Ebony Shield:Armor rating 136
Sarano Ebony Helm:Armor rating 136 (ezt milyen könnyű volt megszerezni:))...)
Belt of Sanguine Hewing:Long Blade +5pt (constant effect)
remélem jók lesznek a hivatkozások, mert tárról még nem linkeltem...
-
#538 aha, minden dx8-as karesz tudja, így gf3-tól felfele bármelyik (kivéve mx-ek, nehogy vegyél!), valamint az összes radeon ami 8 vagy 9-el kezdődik. Még egy tök olcsó R9100 LE vagy GF FX 5200 is tudja. -
Braveheart #537 A TI kártyák ja meg azok amik tudják a pixel shadert. A víz meg tök mókás, amikor nézzük és épp elérünk egy új helyszínre- volt hogy az addig "fehér" víz rögtön sötét lett. Amúgy tényleg szép, a régi gef2mx-emen egy nagy kék foszlány volt az egész, a gef3ti-n sokkal szebb meg gyorsabb lett -
steweee #536 ezt a vizet gef3-as v. gef4-es tudja? -
#535 na egyenlőre ennyi. később majd még nyomatok más shotokat is ami nem víz csak szép... -