Morrowind karakterek

Oldal 1 / 13Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva
ez volt az én karim mikor még nyomtam a Morrowindet 😊

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Tab-ot nyomva tartod, és oldalra húzod az egeret. Vagy ha sokáig nem nyúlsz se billhez, se egérhez, akkor lassan körbefordul körülötte a kamera.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Ch_Slater
nem a Tab?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Melyik gombbal lehet kivûlrõl nézni a karinkat?

PiszkosFred
;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ch_Slater
ez az én morrowind karakterem..

Ch_Slater

Néhány tipp a gyors szintlépésre és pénzkeresésre(bár régen játszottam már vele).

Karaktergenerálásnál az általam fontosnak tartott dolgokat (pl. Long Blade, Block, Athletics, Alchemy) másodlagos (minor skill) képzettségként kezeltem. A kevésbé fontos, de késõbb használni kívánt (pl. Destruction, Light Armor, stb.) tulajdonságokat az elsõdlegesek közé (major skill) raktam. A lényeg hogy kezdetben mindegyik általam igazán gyakran használt skill alacsony legyen. Alacsonyabb szinten kevesebb használat elég a tapasztalati pontok szerzéséhez, ráadásul mivel kezdetben alacsonyan tartod õket, többet tudnak a 100-as értékig fejlõdni... A Long Blade, Block (hosszú kard+pajzs,én ezeket használtam) illetve a Heavy/Medium/Light Armor skillek harc közben folyamatosan nõnek. Az idõ legnagyobb részét futással töltöd, így az Athletics is folyamatosan nõ.

Az Alchemy volt az egyik leginkább használt skillem. Megveszel egy csomó alapanyagot, majd nekiállsz a kotyvasztásnak (80-100 db gyógyfû, alapanyagonként). Ebbõl kezdetben jó ha összejön 15-20 gyógyital. De ennyinek az ára már fedezi a befektetést, a tapasztalati pontod pedig közben nõ... Magas szinten már 70-80 gyógyital is összejön ennyi anyagból, ezeket el lehet adni. Több olyan hely is van, ahol az eladó 4000-5000 összegû, újratermelõdõ készpénz fölött rendelkezik (mindegy mit kotyvasztasz, az ára mindnek ugyanaz). Szóval összejön mondjuk 6 db skill a kard, a pajzs, és a páncél használata, netán futás közben (harc közben ilyesmi elõfordul), a maradék 4 skillt gyógyital készítésével szedtem össze... Nagyon hamar össze lehet szedni 34-35 szintet...

Volt egy lötyim (26 Restore Health/19 Restore Agility/19 Lightning Field 48 sec-ig). Három nagyon olcsó alapanyag kellett hozzá (az egyik a sima búza).

Múlt...

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

DonnieBrasco
Tessék: google keresés, elsõ találat:

http://shop.pcdome.hu/catalog.php?mode=article&articleno=AMGOTYEX

2999 HUF a teljes csomag (Morro+Tribu+Bloodmoon)

DB

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
Szerintem nézz körül boltokban, a GOTY editiont legutóbb pár ezerért vesztegették (CDGalaxis, Media Markt stb.)

DB

A ti kung-futok nem erős!

ha van valakinek eladó morovindje attol megveszem 1500 2000ft között
ha valakit érdekell az ajánlatok írjon [email protected]
Dnai13
milyen gyorsan meg ez a topic whaaa 😄
két hete senki enm írt semmit.

SEMMI

mostmá ok by
(nem kell naon hülyének nézni ma ilyenem van bocs 😛)

zoozoo
Köszi, akkor okés minden

ollie
A játékban 100 a maximum, e felé csak elbájolt cuccokkal lehet menni.

zoozoo
Hello

Azt eláruljátok, hogy hogyan lehet 100 szint feletti strengh-et elérni?
Csak felruházott cuccokkal lehet akár 150-re (olvastam valami 240-rõl is) felnyomni?

David2
Most isndítottam egy új mágus-harco High elf karit! Jelenleg csak 6szintû, de szépen fejlõdik!
Fõ képzettségek: Másodlagos képzettségek:
Block: 32 Alchemy: 50
Heavy Armor: 37 Alteration: 25
Long Blade: 44 Enchant: 34
Mercantile: 37 Illusion: 25
Destruction: 45 Athletics: 18

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

MX Maximus
Nekem 63-as szintû scout khajiitom van.

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

ollie
szép pajzs és kard, na meg a kilátás sem rossz. bár jobb lenne ha tengerre nézne ;D

Eddig errõl az oldalról csak a kveszteket nézegettem, de aztán úgy döntöttem inkább magamtól, max ha teljesen tanácstalan leszek akkor beleolvasok.. De ezeket a tippeket nem láttam, köszi =)

Ch_Slater
hopp egy idézõjellel több lett...
Morro info

Ch_Slater
nemtom hogy ezt ismered-e de én mindig itt nézelödök ha valami gondom van:
Morro infopage
a hints meg a walktru menüpont a leghasznosabb

De jöhetne valami korrekt info-összefoglaló oldal is, mindegy milyen nyelven.

Ch_Slater
végre eccer én mentem a cliff racer-hez fel az égbe és nem ö jött hozzám. természetes élöhelyén vadásztam le😊))

mondjuk itt már lebucskázott

Eddig elvoltam azzal, hogy bóklásztam mindenfelé, és éltem a nagyvilágba. De most nemrég kezdtem egy új karaktert, amivel már pár guildkveszteken is végig akarok menni. Namost ezekkel szivtam sokat eddig, fõleg a nagyon tápos népek ellen. =) De ezt a constant effectet eddig sosem használtam, ahogy a pár nappal ezelõtt megtudott mark+recallt sem. Ezekkel könnyebb lesz picikét. Van még más trükk amit esetleg jó tudni? (Leszedtem a manualt, de az semmi extrát nem adott, csak azokat a szövegeket amik a játékban is megvannak tooltipként...)

Ch_Slater
megszereztem az azura start-t lecsaptam egy golden saint-et és máris volt egy 2.000.000-t érõ soul gem-em. ami 80.000 fölött van azzal lehet constans effect-es cuccot készíteni.
az azura staros küldi meg elég könnyû volt. 2 daedra-t kellett agyonütni megvolt kb fél perc alatt..

Ch_Slater
ja olyan. ráraktam 1 pt levitate és water breathing és folyamatosan röpködhetek, amig kedvem tartja és mindig van elég luft a viz alatt (már ki se teszi a breath csikot a viz alatt), ha rajtam van a tárgy.
Az életerõt is folyamatosan állítja vissza 1-esével... ezért kellett volna 5pt mert az kicsit gyorsabb..

Hm.. Ezek szerint a constant effect azt jelenti, hogy folyamatosan aktivak a prefixek egy-egy targyon, és nem kell use/cast-olni õket? Mert ha igen, akkor alapjában rontottam el az eddigi karaktereim fejlõdését, és elõremenetelét... =(

Ch_Slater
mondjuk ha a restore health-et 5-re rakom akkor mégjobb...bár igy is 40.000 volt ha jól emlexem.
csináltatni akartam fortify strength-et is de nem találtam olyan spellt még senkinél

Ch_Slater
megcsináltam életem elsõ constans effectes cuccát...😊) azaz megcsináltattam.jó nem egy nagy szám de hasznos a levitate is, meg a water breathing is...
pláne ha megtámad valami erõs, csúnya dolog a szabadban, akkor huss, elrepülök. az utóbbi fél órában csak röpködtem a szárazföld felett...

Looserke
Hát valami barlangból szereztem egy varázslótól, de hogy ork volt-e, azt nem tudom. A mágus csajszi mondta hogy merre van, aki a Balmorai Mage guild bejáratánál van.

A Staff of Magnus nem egy orc varázslónál van a sziget keleti részében egy kriptában?

War. War never changes.

en irtam 😄

Az a Necromancer-szöveg az eredeti letöltött stuff vagy te csináltad? Egész jó lett. Én egyszer a paladinomnak irtam 1et 😊

War. War never changes.

ollie
királyos

Looserke
Egyébként Arc-mage vagyok...

Looserke
Staff of Magnus

Ch_Slater
az milyen bot?

Looserke

Looserke
Én látom mindet...

Looserke
Ti mit enchantoltatok a Daedric tower shieldbe. Nekem 55 enchantot engedett.

ollie
könyörgöm használjatok nexus-t! nálam nem látszik semmi a képek helyén.

Looserke

Looserke

Looserke

Looserke

Ch_Slater
jó neve van a karinak😊)

ollie
használd a nexus-t

miért nem szembõl mutatjátok a karaktereiteket? ha nem tudnátok: tab+egér

War. War never changes.

hú de szívesen beraknék képet az assassinemrõl... hogy lehet? A tar.hu nekem nem mûködött régen asszem...

War. War never changes.

Oldal 1 / 13Következő →