23
  • Ligend
    Egy SPECviewperf® 7.0 benchmark erteket orommel latnek az otthoni gepedben zizgo 5110-rol. Gondolom a ceg allta a szamlat, vagy Te tervezed a 4-es metrot ha ilyenre futja. :-)

Mas:
    Szamomra teljesen egyertemu (volt) hogy ez a kartya nem gamer kartya, epp ezert nem tudom miert kevernek az ugybe egyesek "hetkoznapi embereket" - egyszeruen ez nem nekik keszult. A nyugati ember szamara is olyan mint nekunk - ha ezzel dolgozik, akkor megveszi, maskulonben nem.

A munkagepek arain is hanyattesnenek az emberek, megsem almodozik arrol senki hogy reggelente daruval vagy kombajnnal menjen munkaba. :-) Azok sem feltetlenul gyorsabbak vagy kenyelmesebbek mint egy szemelyauto, megis tobbszorose az aruk. Ebben az esetben viszont szerintem mindenkinek egyertelmu hogy nem egy kategoria a ketto. Ugyanez van itt is.
  • Supergamer_real
    Ez egyenlore nem a hetkoznap ember szamara megengedheto kategoria... valszeg egy nyugeti ember szamara is olyan mint a vadonatuj Gef 4 ultra (a megjelenes honapjaban) egy Magyar embernek...
  • Ligend
    Szerintem egy kisebb auto ara lehet egy ilyen kartya. Szetneztem, es a "gagyi" Wildcat II 5110-es modellek arai $1500 (kb. 400e HUF), illetve $3500 (940e HUF). Es ezeken meg csak nincs is 400mega RAM! Kepzelem hogy az uj generacios Wildcat III-asok mennyibe kerulhetnek, de nem lepodnek meg 4000-5000 dolcsin sem...
  • Supergamer_real
    Igen az inkabb VLIW mint WLIW

no such word as wery:)
  • Rive
    Vagy VLIW? Előfordul, hogy elbizonytalanodom...

Illetve...
  • Rive
    Nem, ezek általában speciális WLIW processzorokkal vannak szerelve ;)
  • FreeHome
    Nokia 6110
    Nokia 6210
    ehh
  • HealerGOD
    A Bitchin Fast 3D volt :-)
  • sztavrosz
    Ha ez egy kamu kép, akkor nagyon profi munka. Mennyibe kerülhet egy ilyen kártya?
  • CSOCSO
    :) ez zoral:9 emlékeztek arra vicces képre amikor csináltak persze csak képen egy VGA kártyát?:))) vagy fél méteres volt a kártya:) volt rajta minden:9 volt rajta ATi meg voodoo meg minden amit el lehet képzelni:) nagyon komoly volt a kép:)
  • Laci73
    Úgy tíz évvel ezelőtt a legelső PC-s videókártyám fél megás volt (Cirrus VGA), és a legtöbb játék 320x200 felbontás körül, 256 színben "tündökölt", a 3D-ről meg annyit tudtunk hogy az a japán térhatású mozi. Kicsit nagyon elhúztunk azóta, a jelenlegi GeForceMX2-em a 32 megájával már bújkálhat...
  • gz8
    Szerintem még tetrisezni is lehet. Bár, ha jobban belegondolok, lehet, hogy a Prince of Persia kissé szaggatni fog! :-DDDDDD
  • braindance
    Miért csak a RAM mennyiségét írják le? Mennyin ketyeg(nek) a proci(k)?
    Vagy ezek csak single processzorosok?
  • sztavrosz
    Ezen már jól fog menni a Doom 3 :-)!