3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
  • hali
    jol beszélsz, egy nagy adag szar, körbefosva! (bocs ha durva voltam!)
  • rusland
    megjelent ez a game? le lehet valahol szedni?
  • Ramore
    Ma letöröltem a demot, nem bírom elviselni ezt a gyermeteg röpködő autót, fékezni 1 grammot sem kell, símán lehet az ember első padlógázzal. Egyszerűen élvezetlen és hihetetlen visszalépés az elődökhöz képest.

Amekkora élmény a NFSV. Porschével vezetni, annyira vacak ez a demo. De én még bízok benne, hogy hátha a véglegesben kijavítják a töménytelen hibát!
  • laja2
    A demó csalódás volt, az autók viselkedése kurva szar. Semmi realitás, semmi nyomat az NFS 5 Porsche kiváló fizikai modelljének.
  • Manta
    A "bomba" színeire gondolt SZVSZ, ami tényleg undorító.
  • Evilmann
    A színei? Nem lehet, hogy valami driver probléma? Mert speciel a színekkel szerintem semmi gond nincs.
  • Dynamic

Árulja már el végre valaki, hogy mit várt ettől a játéktól?????Milyen pluszt, milyen eredeti dolgot lehet belevinni egy arcade autós játékba, ami még nem volt????És ez vajon miért szarabb, mint az előzőek???Vaklaki magyarázza már el, mert tényleg nem értem!
    Oké, a helikopteres bombázás tényleg hülyeség.
  • Evilmann
    Na azért annyira nem szar SZVSZ, multiban el lehet vele majd lenni.
  • hiba
    mar dvdn van - ps2, xbox :>
  • ThunderMaX
    Hát ez egy borzadály!!!Ez a kimondottan rókabőr nyúzás effekt!!! Tisztára ugyanaz(még a hangok is mint a NFS:HP-ben) csak a grafika lett jobb de SEMMI TÖBB!!! Ez egy nagy visszalépés ez nem NFS6 hanem NFS3,5!!! Kerülje aki nem akar idegbajt kapni a játéktól olyan sz*r!!! NFS5 a KIRÁLY még mindig.
  • bambaboy
    Ki állitotta hogy dvd-n lesz ez szerintem Kamu...
  • skorpio7
    Hmmm ... ismerem ezeket az oldalakat . :)
  • skorpio7
    ITT a GAMESPY-os hírek , ami alapján minden online HC.Gamer oldal leközölte a hírt .
    Egy kis plussz infó van benne , hogy mit is várhatunk a game-tól .
  • skorpio7
    Hát nem tudom , hogy hol olvastad ezt , de jó nagy butaság , az biztos .
    Még nem jött el az ideje a DVD-s game-knak , pláne nem egy arcade-os beütésű game-nek kell ekkora hely .
    Szóval OKTÓBER 21.-e<\b> környékén lesz elérhető a neten a game ( nem hivatalosan persze :) .
  • CSOCSO
    tény nem olyan jó mint az nfs5 de azért elég jo kis gamez... elleszek vele szerintem...főleg ha majd lesz rá jo kis supra skin:)))))))))))))))))
  • MuERTe
    Én nem pazarolnék rá egy noname vackot sem.
  • skorpio7
    Mindent a maga idejében ! :)
    1 TDK cd-t azért megér ez a game is nekem , de kölcsön nem adom !
  • MuERTe
    Hát nekem ne töltsd le.
    Inkább az SL-t szered má meg végre :DDD
  • skorpio7
    Hát nekem nekem tetszik , bár ez a hordódobálás elég gyökér egy dolog .
    Amágy csak halkan megjegyzem , szerintem nem lesz sok változás a véglegesben a demóhoz képest , mivel most lett GOLD A GAME!!! :)
  • Manta
    Eddigi legszarabb NFS, gratulálok! Átlagos grafika (ugyan a kocsik szépek), idióta játékmenet (helikoper, bomba), nagy gépigény. Menü is igénytelen a korábbiakhoz képest. Force Feedback nevetséges, csak idegesít. Irányítás is "fura". Érdekes módon viszont a fizika nem ANNYIRA szar, mint vártam, néha meglepően jó dolgokat produkált.
    Mindenesetre szerintem ha ez a játék nem NFS névvel jön ki, akkor oda se figyel rá senki, annyira gyenge.
  • toMpEr
    Hogy ez egy mekkora szar...
  • bambaboy
    Hali mindenkinek...

Szal a hwsw forumon olvasgattam, hogy fagyogat a cucc a Radeonokkal, lusta voltam regisztrálni igy benéztem ide is. A Gamerol a konkluziom csak annyi hogy szerintem jo lesz, 1280*1024-es felbontásban fullos grafikával, hibátlanul futott semmi baj nem volt a jatekkal.
    Gep: GA7-VRXP
    Athlon XP 1800+ (nincs huzva)
    256Mb DDR333
    Abit Silurt GF4 Ti4200 (28.32-es Driverrel ABIT CDről)
    WinXP Sp1
    Üdv és jó játékot...
  • Borg
    winxpsp1 + cat2.3

De tény, hogy jó sok mindent buhertam már D3Dnél rage3dtweakben, más progi kapcsán...
  • rage
    próba:

Win98 első kiadás HUN
    GEF 3 driver 30.82
    PIII 1000 MHZ
    512 mb ram
    Minden maxon - jól fut, nem fagy
  • MuERTe
    Nemtom, kérdezd meg a topikjában.
  • CSOCSO
    nekem azért tetszik.. nem aszondom hogy egy hűde szimgeca állat ilyen jó még nem volt hanem azt högy jol elfogok vele hülyülni.. a helikporterrel nincs bajom..csakhát ha nem vagy a tömeg sarkában akkor a többiek nem kapnak helikporter tlegalább is nem előztem meg egyszersem autot..simán végigimentek mindannyian.. szal nekem tetszik... bár nincs olyan jó mint az nfs5 de legalább vannak rendörök stb...
  • MuERTe
    nézz át ide
  • Borg
    nekem nem fagy.
    1024ben minden maxon, tökéletesen megy.
    azt az 1 slidert meg a 32m agp aperture miatt nem tudtam feljebb venni
  • MuERTe
    Life for Speed
  • hiba
    ja lofas
    de mer nem tudom felrakni az nfs6demoooot?
    :<
  • hiba
    bakter mennyi hely kell a demonak, 1200 megara azt irja nincs eleg hely a lemezen (fck installshield...)
  • MuERTe
    Én már kibírom valahogy a LFS-el amíg meglesz a Street Legal :)))
  • magus
    -iranyithatalan
    -undorito
    -szaggat
  • hali
    Ekkora szart életemben nem basztam4 (ja, de mégis, azt a zsák villnövös gammát!)
  • Bilux
    Egyébként ATI tulajoknak a fagyás ellen ... ( csak olvasni kéne néha... ) Szóval a spéci efektet kell minimumra vagy legalábbis a feléig felnyomni feljebb ne mert fagy!

Borg extra micsodi? nekem mindent fellehet nyomni!
  • Bilux
    Exclusive Aussie Demo!
    Coming this Wednesday is an exclusive Australian Need For Speed Hot Pursuit 2 PC demo!

No where else in the world will you be able to download the all aussie demo featuring the Ford TS50 and HSV Coupe GTS muscle cars. Try and outrun the cops along side such international beauties as the Lamborghini Murciélago and Ferrari Barchetta Pinifarina, as you scream along the breathtaking Calypso Coast track.

Sweat it out!
    Be here Wednesday lunch time, and be one of the first to tell the world what aussie cars are made of.

http://www.need4speed.com.au
    nembay holnap dében szedhető a mácsk demo...
  • Ramore
    Hatalmas csalódás a Porsche verzióhoz képest, kezelhetősége, irányítása jóval gyengébb, talán a grafikája is. Szinte repül a kocsi, a helikopter bombadobálása egy rossz vicc, az egész demo egy ócska játéktermi felejthető verzió. Lesz mit javítani a teljes verzióján. Remélem! Viszont addig is maradt a NFS V. Porsche, a király!
  • Borg
    ja, az egyik slidert nem lehet teljesen jobbra huzni.. de asszem levettem az agp aperture 32megára, majd visszarakom aztán megnézem.
  • zippofcy
    Helikopter dobal bombakat? Es a kozutkezelo RTnek mi a velemenye? Vagy talan Afganisztanban jatszodik a tortenet az amcsik bevonulasa utan? (lasd: lebombazott naszmenet) :)
  • Evilmann
    Az extra high grafika alatt mit értesz? Azt hogy teljesen jobbra húzod a car meg world detail slidert? Lehet, hogy 128Mb video ram kell hozzá, mert GF4-en be lehet állítani, de észrevehetően nem lesz jobb, és ha sok kocsi látszik külső nézetes ugratás közben, be is szaggat kissé.