3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
-
Borg #324 Ráadásul a D3D motorja is hót bug... próbáltam utána más gamét inditani, erre darabok hiányoznak, menük nem jelennek meg... nfs6 után folyton ujra kell inditsak.. -
Borg #322 Ez szerintem úgy konzol átirat mint annak a rendje..
Sokminden betudható a demó mivoltának, de azért eléggé érezni rajta.
Amúgy szép a grafika meg minden, jól játszható, élvezhető.
Majdnem max detailon 1024ben 32biten tökéletesen megy R8500al. A majdnem csak azért van ott, mert van egy extra high grafikai detail opció, amire azt irja a jelenlegi rendszeremmel nem állitható be:) Szal lehet valami DX9-es feature, R9700ra..
Itt egy kép, azoknak akik még nem látták, verseny közben lőttem kutyafuttában:
Remélem a teljes verzióban lesz jó sok autó meg pálya, és rendes műszerfalas belső nézet is. Nameg azt a balfasz ötletet kiszedik belőle, hogy a rendőröknek egy helikopter segit, aki bombákat dobál az útra, én meg fennakadok rajta... -
#321 jo lett, de ezt a hordodobalos oruletet kihagyhattak volna... olyan mese igy.:(( -
Borg #320 egyébként supergamez demói között is kint van már, ha valaki nem vette volna észre:) nekem tegnap innen jött le végülis, secperc alatt.. -
#319 22% -
#317 igen az a lényeg nem csak a modem,havernak ugyan ijen a modemje és szakit 5k+szal. -
#316 Ez a pozitív hozzáállás!
Én gyors? ...mint a villám,csak nem olyan cikk-cakkos... :)))
Tel.vonaltól függ,hogy mekkora az átlagsebesség,amivel le tudsz szedni? -
#315 te igen gyors vagy nekem 3.3 a plafon most járok 18 %nál .reggel lekapcs,holnap folytat...egyszer csak lejön! -
#314 Amúgy thx!
-
#313 Határeset,megnézem mennyivel bír "leszivárogni". -
#312 92MB -
#311 Nem láttam még a demót,de ha arcade(bizonyos határokon belül term.),akkor nekem biztos be fog jönni.A klassz kis modememmel(4.56kb/s!!!) ha lerángattam,majd jövök ide isteníteni! :))
Tényleg,hány mega a demó? Ha 100-on felül van,hozzá sem fogok,inkább megvárom a fullt,vagy akkorra csak letöltöm. :)))))) -
#310 nekem is tetszik de kár hogy nem olyan jó mint az 5 ödik..szvsz az a legsimebb... -
djcom #309 Na megyek vissza tesztelni:) -
djcom #308 nagyon ott van,,szerintem:)De mindenkinek más a véleménye... -
#307 Nekem a Demo csalódás :( Majd megvárom a Finalt aztán mondok véleményt :) -
#305 Hűű, micsoda problémák!!
Néhány apró kis hülyeség miatt szarnak nevezni elég nagy botorság.Arcade.Mi mást vártatok a már isten tudja hanyadik NFS után?Aki meg nem próbálta ki, próbálja csak nyugodtan!!!
Én alapvetően nem igazán szeretem az autós játékokat, úgyhogy teljesen semleges vagyok a témában, de szerintem semmi gond nincs vele.
Nekem egyedül az a heleikopteres bombázás nem tetszik, mert hülyeség, meg a gépigény sem éppen szívmelengető. -
djcom #304 Szerintem kurva nagy gamma!!!! -
#302 Megyek, kerülök is vele egyet :))) -
dashed_ #301 detto. -
#300 Töröltem :))
LFS forever :DDD -
#299 ennyire rosz ?? -
#298 mert szar lett -
#297 Hát, most néztem meg a demot!
Sztem ratyi, tiszta arcade geci az egész, a pu sokkal jobb volt, sztem! -
dashed_ #296
Lemaradt :) -
dashed_ #295 Eggyet ertunk de minek ez a sok seggfej???
-
dashed_ #294 hat ja.. de videok/kepek alapjan mar lehetett sejteni hogy ilyen lesz
Nekem a regi nfsek sokkal tobbet adtak mint ez.. -
#293 nem jegyez + semmit, nincs belsőnézet, ezt nem nevezném demónak -
Evilmann #292 Na nem mondod? Ez így elég gagyinak hangzik.... -
dashed_ #291 demo nem???? -
#290 ez béta faszom... -
dashed_ #289 AAArgh es kilepes utan minden beallitast elfelejt.!!!!! -
#288 hüha, akkor mésem olyan jó igaz? -
dashed_ #287 nincs .. csak ilyen felig belso.. az auto elejen van a kamer es ugy latod.. de nincs kormany kaszni semmi. -
#286 Nincs belsőnézet????
Én nem tudok matchbox módban játszani :(( -
#285 van -
Xboxman #284 Multi van a demoban? -
dashed_ #283 hat ahhoz ne is probald merni
amugy nem ertem miert nincs benne belso kameranezet es miert nem torik az auto??!?!?! -
#282 Most installálom, de a lfs után túl sokat nem várok tőle. Elég magas a mérce :))) -
dashed_ #281 aham.. haaaaat!!! Arcade de el lehet vele szorakozni