3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
  • bambaboy
    Kinek nem tetszik a jatek annak csak annyit mondok NE HASZNALJA,

ad1: fikázni a legkönnyebb valamit, (A kifogás olyan mint a segg mindenkinek van.)
    ad2: Ha majd megveszed és úgy érzed buktad a vásásrt akkor reklamálj!

Ja és egy kis grafikai csíny, ha még valaki nem fedezte vona fel: a CARS dir-ben van egy reflection.ini file ebben a következő változtatással (át kell irni az 50-es értéket) gyönyörű metálfényt csinálhatunk:

[brightness]

red=170
    green=170
    blue=170

nekem ezek a számok jöttek be ha valakinek ez sok már 100-as ertéknél is csillognak egy kicsit az autók.
    Ja irásvédett a file tehát azt meg kell szüntetni előtte.

Jó jatekot, ja és mennyi a best köridő mert mi arra gyúrunk. A rekord: 2:13:90, De nem vagyunk valami nagy Autós játékosok...

Udv Mindenkinek...
  • Tyll
    Nem baj, majr kiadják a NFS:HP2 SE-t...
  • Ramore
    Egyet értek veled, korrekt az értékelésed, és a hasonlatod a Lotus játékkal találó. A különbség mégis hatalmas, mivel akkoriban maga a királyság volt a Lotus, de ma a NFS6 egy rakás s**r!
  • Ramore
    Akkor mond már meg, hogy mi volt a NFS5. Porsche?
  • CSOCSO
    hja és mikor jön máá ki?
  • CSOCSO
    hja arrol beszélve hogy az NFS max a Porsche része volt mihez képet reális!!
    a többi eléggé gány volt.pl szvsz az nfs5 volt az első értelmesebb rész... utáltam hogy a falhoz surlódsz és szinte oda tapad az auto.. a fizikárol ne beszéljünk mert az igen shit volt ha borultál..
  • Ramore
    Hátha a teljesben változtatnak és csúsznak a kiadásával. A demo is csúszott, és a világon nem csak mi szídjuk a demot, hanem sokszázezren és az EA a vevőkből él, tehát ha van eszük, akkor javítanak 1 csöppet.
  • ThunderMaX
    Nah ja csak egy gond van ezekben a játékokban nem lehet Ferrari F50, vagy Lamborgini Diabloval ,stb...(tehát sportkocsikkal nyomulni csak az NFS sorozataiban idáig sajna) ugyhogy jó volna már egy olyan progi is ami csak ilyen sport autókkal élethű szimulációra épülne és VALÓDI motorhangokkal(mert ez a nfs6-ben levő nyávogás meg pütyüggő motor hangok közel sem az eredetiek) szóval egy Nfs5 feljavított grafikkal élethűbb szimulációval, hangokkal,sportkocsikkal mindenfajta márkából, már jobban illene majd a 7. résznek ha már nem lesz a 6. ilyen. Szóval az tutti hogy a 6. részt kihagyom.
  • Ramore
    Félreüzentél, nálam tökéletesen ment a game, amíg le nem töröltem. Nem "szar" a gépem!
  • yafyaf
    udv!
    nem akarok nagyon kotozkodni, de mit vartatok? arcade-t es simulatort egyben? a cime, Hot Pursuit 2 arra utal, hogy zsaruk uldoznek, ez gondolom egyertelmu. Ez volt a lenyege az 1. es a 3. resznek is, ami szinten ilyen arkade volt. akkor sem ugattak le, hogy mekkora gany nem szimulator jatek. especiel en az nfs 1 -t meg mindig az egyik legjobb jateknak tartom feeling teren. Az NFS6Hp2 remelhetoleg ugyanezt az elmenyt fogja visszaadni. Ha realis fizikara, toresre, szimulaciora vagysz, ott vna a sok rallis jatek, cmr1-2-3, rallytrophy, toca race driver, stb...
    na uff
  • Tyll
    A NFS 3 4 5 6 arról volt hírös, hogy az ektuális színvonal csúcsát képviselte az autószimulátorok terén. Ez viszont szvsz visszalépés. És a visszalépést nem indokolja semmi egy olyan környezetben, ahol naponta jönnek ki a szebb, jobb, gyorsabb technológiák.
    NFS2 újralakkozva? cö!
  • Borg
    érdekes, nálam tökéletesen megy a demo.. nem a géped szar?:)
  • Ramore
    Mert vacak lett a demo!
  • Borg
    Már az ECTS-en megmondták (mint én a topic elején..) hogy az EA nem az nfs5re épit, hanem inkább arcade jellegű lesz, mint az első részek voltak. Nemtom ezen mit kellett meglepődni most..
  • hiba
    Ezaz screamer nekem is ez ugrott be! :) pedig a 2.reszet nem volt 1xru kezelni :)
  • hiba
    Azert az NFS5 mar kozelebb allt hozza mint ez, tehat joggal gondolhatta a juzer, hogy akkor most ebbe az iranyba lepnek tovabb - szvsz.
    En is tuti kiprobalom majd, mer eddig majd mindet vegigvittem csak az nfs evoluciobol nem erre kovetkeztettem.
  • CSOCSO
    amugy tényleg a porsche a király.. a többi nfs elégéér idegölő.. de a 6 ban van alegjobb fizika...
  • CSOCSO
    nahh.. szal az élmény az szvsz is nagyon jo...
    szépek a kocsik a táj.. a hangok ugyanolyanok?? nemtom mennyit változhat a kocsik hangja 5-10 év alatt.. szvsz ugyanolyanok... amugy szerintem jok a hangok... és nagyon jo dolbyban szol.. ahogy felrobbanak mögöttem a hordók meg ahogy hallom a helikoptert meg az autókat...
    még lehetne jobb szerintem de pl az eszméletlen feeling volt amikor körülöttem 2 kocsi borult plusz elöttem pördült meg az autó.. hatalmas látvány volt:)))))))))) szvsz is egy jo 8/10 es a gamma.. lehetne jobb de jo lesz ez.. el fogok én ezzel hülyülni...
  • Ramore
    Én fikázom ezerrel, és igen, szeretnék játszani vele, ha a teljes verzióban kijavítják ezt az ovodás szintű játékot. Szerinted a NFS5. Porsche nevű játék az mi volt? Azt ne mond, hogy arcade! Szerintem a királyság az autós játékok között.
  • hiba
    A kovetkezo nfsben mar loni is lehat majd a fedelzeti gepagyuval, meg a hokoveto atomtoletu raketakkal...hiaba ez kell az amerikai kolykoknek...meg muanyag kezigranat meg terrorista baba meg kommandos elit katona meg stbstbstb
  • Ramore
    Akkor legalább van köztünk 1 ember, akinek tetszik úgy, ahogy van az egész játék demo.

Szerintem a Porsche a király!
  • Tyll
    Remélem ez csak a demó demójának a demója...
  • Tyll
    Egyik szemem sír, másik nevet... :)
  • dev!l
    hogy lehet beloni az ausztral verdakat berakni a ferrari meg a porsche helyett????
  • hiba
    Heliokptereket vartal akik nappalmos hordokat dobalnak az utra? Sztem megkergultek a fejlesztoka gta3 lattan...
  • zippofcy
    Nna. Megvan az uj bugkiraly a programok kozott. Tokmind1 mit allitok es hogyan, 1-2 de inkabb fel perc utan kidob a desktopra, de CSAK AKKOR ha megnyomok vmi gombot vagy ha kormanyra van allitva hat ahhoz piszkalok hozza. Amig ezt nem csinalom (tehat mozdulatlanul allok a startnal) addig okesan fut a proggi. Ha viszont megnyomom mondjuk a "C"t szoval kameranezetet valtok rovid idon belul kibasz desktopra. Hmmm.... talan ideje lenne letesztelni a demokat mielott kiadjak oket. Szopd le a faszom Electronic Arts!
  • Borg
    ennyit nem birsz visszaolvasni?
  • Bandee
    Mennyire procifügő ? 1200 athlon elég neki?
  • zippofcy
    Na megneztem ... bar ne tettem volna. Az AC2 utan ez is a vilag mocska. Csak annyit csinal hogy 1-2 vagy esetleg 3 perc utan kidob a desktopra. Ha ujra elinditom megint megy, de uaz. Lehet nem eleg neki a 256MB ram WinME alatt? Na majd megnezem XPvel is, az SP1et meg ugyse teszteltem le :)
  • zippofcy
    Heee itt egy pozitiv hozzaszolas! Letoltottem de CRCs lett! Letoltottem ujra de meg nem neztem meg! Jol tettem?
  • Goodwill
    ritka szar ez a játék
  • rage
    Nálam először bekonfigurálta az új installshield-et, ami úgy látszik, még nem volt rajta a gépemen.

Jócskán elszuttyogott vele, szerintem, volt vagy fél perc. Aztán kért restartot is.
    Próbáltam később egy reinstall-t, ugyanolyan sokat filózik a konfigurálással.

Jó lesz , ha mindenki ezt az új installshield-et használja majd.. fogok neki örülni
  • djcom
    Én még nem néztem az ujat,de az első nagyon tetszett és 1024-ben full grafikán gyönyörűen fut.
    GF3,1,3 cerka,384Ram
  • Borg
    akkor én irok pozitivumot:)
    P3-S 1133 - 512SD
    R8500 64MB 275/275

És 1024ben _minden_ maxon tökéletesen megy..
  • toMpEr
    allitsd Stereora a hangot, ne direct3d-re
  • djcom
    Van valaki a ki pozitivumot is ír ebbe a fórumba vagy nyissunk egyet az NFS kedvelőknek:(
  • dev!l
    hogy a gecibe lehet berakni az ausztral autokat
    mert mar mindent probaltam es nem rakja be ....
  • I.C.ram
    Viszont a grafek szép, és az autók is jók.
  • Ramore
    sebaj, ez a demo ennyit ér
  • rusland
    szoval nem